Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Fetal DNA yaptırmışmıydınız siz ?
Orda net çıkıyor aslında.
Sağlıkla gelsin küçük bey
Biz taramalarda risk çıkmadığı için fetal dna yaptırmadık haftasında zamanı gelince öğrenelim dedik eşimle cinsiyet partisi bile yapcaktık ama dedik bi hafta kim pastayı beklicek iyi ki yapmamışız. Aynen sağlıkla gelsinler. İlk ıltrason 16+5ken çekildi doktorun kız dediği 2. Fotoğrafta işte dün yani

Eklentiler

• IMG_1860.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_1859.webp
    44 KB · Görüntüleme: 43
Resmen size el sallamışmaşallah

Ay çok şaşkınım gerçekten aynı bebek mi bunlar doktoruna dicek bişey yok gerçekten bomboş ilk resimde

cebellato canım nasılsınız sen ve kıztoşun iyimisiniz, ne zaman taburcu olacaksınız
Merhaba canım çok şükür daha iyiyim enfeksiyon düşmeye devam ediyor ama henüz doktorumla görüşemedim büyük ihtimalle pazartesi görüşüp süreci konuşacağız yani pazartesiye kadar garanti buradayım sanırım

Tam etiket yaptığım anda mesajın karşıma düştü

Ay çok şaşkınım gerçekten aynı bebek mi bunlar doktoruna dicek bişey yok gerçekten bomboş ilk resimde
Evet doktorun hatası değil yani kendi karnımda büyütmesem karıştı dicem doktorun bile ağzı açık şok olmasına şaşmamak lazım kadında özür diliyor dedik sizlik bi durum değil yani benim bebem sürpriz yapmayı seçti

S sevdabaks cebellato nasılsınız güzel anneler bizi habersiz bırakmayın
Çok şükür iyiyim araştırma peşindeyim son 5 yıllık yazıları videoları izledim herhalde süreç nasıl işliyor diye gerçekten şuan benim yaşadığım şey mucizeymiş genelde ilk gebelikte servikal yetmezlik teşhisi konulmuyormuş bunun kıymetini bilip gün içinde toplasanız 10-15 dk ayaktayım umarım cebellato da iyiydir pazartesi güzel haberler verir bize

Gerçekten de ilki kız diğeri erkek canım
İyiki parti yapmamışsınız ama parti yapanlarda varmış böyle sonradan değişen . Ben hala bizimki de değişir mi diye düşünüyorum eşim de Fetal DNA yaptırdık yanılma olmaz herhalde diyor. Ben hatta doktoruma bile sormuştum ben yanılabilirim test yanılmaz dedi bidaha bişey diyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…