- Konu Sahibi annabelica
-
- #20.821
Biz taramalarda risk çıkmadığı için fetal dna yaptırmadık haftasında zamanı gelince öğrenelim dedikFetal DNA yaptırmışmıydınız siz ?
Orda net çıkıyor aslında.
Sağlıkla gelsin küçük bey
Resmen size el sallamışBiz taramalarda risk çıkmadığı için fetal dna yaptırmadık haftasında zamanı gelince öğrenelim dedikeşimle cinsiyet partisi bile yapcaktık ama dedik bi hafta kim pastayı beklicek iyi ki yapmamışız. Aynen sağlıkla gelsinler. İlk ıltrason 16+5ken çekildi doktorun kız dediği 2. Fotoğrafta işte dün yani
Bilemedim ki canım aklıma o geliyor tansiyondan mi oluyordu sanki tam hatırlamıyorum. Kızlar belki daha iyi bilgilendirirAyy canım tuzlu yemiyorum dikkat ediyorum ve buna rağmen şişmiş
Bugün detaylı ultrasonum var kızlar
Ay çok şaşkınım gerçekten aynı bebek mi bunlarBiz taramalarda risk çıkmadığı için fetal dna yaptırmadık haftasında zamanı gelince öğrenelim dedikeşimle cinsiyet partisi bile yapcaktık ama dedik bi hafta kim pastayı beklicek iyi ki yapmamışız. Aynen sağlıkla gelsinler. İlk ıltrason 16+5ken çekildi doktorun kız dediği 2. Fotoğrafta işte dün yani
Merhaba canım çok şükür daha iyiyim enfeksiyon düşmeye devam ediyor ama henüz doktorumla görüşemedim büyük ihtimalle pazartesi görüşüp süreci konuşacağız yani pazartesiye kadar garanti buradayım sanırımcebellato canım nasılsınız sen ve kıztoşun iyimisiniz, ne zaman taburcu olacaksınız
Tam etiket yaptığım anda mesajın karşıma düştüMerhaba canım çok şükür daha iyiyim enfeksiyon düşmeye devam ediyor ama henüz doktorumla görüşemedim büyük ihtimalle pazartesi görüşüp süreci konuşacağız yani pazartesiye kadar garanti buradayım sanırım
Çok sağ ol canım kimin önüne düşerse bunlardan atarsa çok iyi olur stok yapıyorum ben de meyve sebze stoğu
Çok teşekkür ederim canım daha iyiyim tek sorunumuz artık biraz sıkılmaya ve sabırsızlanmaya başladımTam etiket yaptığım anda mesajın karşıma düştü
Evet doktorun hatası değil yaniAy çok şaşkınım gerçekten aynı bebek mi bunlardoktoruna dicek bişey yok gerçekten bomboş ilk resimde
İnşallah sağlıkla geliştiği güzel haberlerini alırsın canımBugün detaylı ultrasonum var kızlar
Amin cnmİnşallah sağlıkla geliştiği güzel haberlerini alırsın canım
Amin cnmGüzel haberlerle gel canım
O kadar haklısın ki canım. Derdin bu olsun napalim geçecek inşallahÇok teşekkür ederim canım daha iyiyim tek sorunumuz artık biraz sıkılmaya ve sabırsızlanmaya başladım
Erkekte yaş önemli değil ya, benim babam doğduğunda dedem 65 yaşındaymış nerdeyseKanka benimde yaş 28 eşim 38bana kalırsa ben 2 sene beklerim ama onun için zaman durmuyor
Çok şükür iyiyim araştırma peşindeyim son 5 yıllık yazıları videoları izledim herhalde süreç nasıl işliyor diye gerçekten şuan benim yaşadığım şey mucizeymiş genelde ilk gebelikte servikal yetmezlik teşhisi konulmuyormuş bunun kıymetini bilip gün içinde toplasanız 10-15 dk ayaktayım umarım
Gerçekten de ilki kız diğeri erkek canımBiz taramalarda risk çıkmadığı için fetal dna yaptırmadık haftasında zamanı gelince öğrenelim dedikeşimle cinsiyet partisi bile yapcaktık ama dedik bi hafta kim pastayı beklicek iyi ki yapmamışız. Aynen sağlıkla gelsinler. İlk ıltrason 16+5ken çekildi doktorun kız dediği 2. Fotoğrafta işte dün yani
Kanka dedende sağlammış haaaErkekte yaş önemli değil ya, benim babam doğduğunda dedem 65 yaşındaymış nerdeysesen doğur 3 tane yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?