- Konu Sahibi annabelica
-
- #20.861
Servikal yetmezlik tanısı konuldu ameliyat oldum serklaj evde yatıyorum gerekmedikçe kalkmıyorum teşekkür ederim az kaldı güzel haberini duymak içinMerhabalar canım çok geçmiş olsun eski mesajlara bakındım ama ne olduğunu anlayamadım problem neydi canım merak ettim çok geçmiş olsun tekrarben iyiyim pazartesiyi iple çekiyorum inşallah güzel haberler verebilirim
Biz Metehan koyacağız galiba tek uzlaştığımız isim şimdil
Biz de Meteyi beğeniyoruz hanı ekletsek mi ekletmesek mi karar veremedim Mete daha sıcak geliyor kulagımaBiz Metehan koyacağız galiba tek uzlaştığımız isim şimdilik
Tabi fetal dna testi yanıltmaz yaGerçekten de ilki kız diğeri erkek canım
İyiki parti yapmamışsınız ama parti yapanlarda varmış böyle sonradan değişen . Ben hala bizimki de değişir mi diye düşünüyorumeşim de Fetal DNA yaptırdık yanılma olmaz herhalde diyor. Ben hatta doktoruma bile sormuştum ben yanılabilirim test yanılmaz dedi bidaha bişey diyemedim
YaaBenim fetalde erkek çıktı ama hala doktora soruyorum her gidişimde umut işte belki değişir
Kuzum hastaneye gitmiştim ya geçenlerde acile orda ölçtüler 11/6 çıkmıştıTuzlu yemesen de tansiyon olabilir canım, ölçtürme imkanın varsa ölçsene. Yakında eczane falan varsa gidip rica edebilirsin.
Maalesef genel olarak böyle kuzum bende mecbur kalmasam kimseyi istemiyor ve beklemiyorum kimsenin biz yaptık demesini de çekemem Allah bize güç versinKızlar temizliğe giriştik sabahtan eşimle sağolsun o camları sildi yerleri süpürdü bende toz aldım yemek yaptım nasıl yoruldum anlatamam size. Ne annem ne de kaynanam gelmediler temizliğe yardımaannem 1 kez söyledi bende konuşuruz dedim bidaha sormadı. İnsanın eşinden fayda var başka kimseden yokmuş üzüldüm
Amin canım. Allahım hepimize güç kuvvet versinMaalesef genel olarak böyle kuzum bende mecbur kalmasam kimseyi istemiyor ve beklemiyorum kimsenin biz yaptık demesini de çekemem Allah bize güç versin
Tüp bebek sürecim bayram zamanına denk gelmişti aman kalkma aman şunu bunu yapma diye bir ton laf söylediler sözde bayram sonrası evimi komple temizliceklerdi aylar oldu ortada kimse yok anca karışmasını bilirler aman onu yapma aman bunu yapma insana tahammülüm kalmadı artık şimdi de başladılar bunlar iyi günlerin bilmem ne sanki fikirlerini soruyoruzAmin canım. Allahım hepimize güç kuvvet versin
Valla bende aynı şeyi düşünüyorum kimse teklif etmeden sessiz sedasız kendim hallederim onlar derse de ben yaptın saolun der geçerim zaten evim 2+1 yavaş yavaş yapılır giderValla kimseyi evimde istemem, iyi kötü eşimle topluyoruz mükemmel olup huzurum kaçacağına eksik kalsın bazı işlerdoğuma yakın tutarım bir Temizlikçi dip bucak temizler oldu bitti
Çok mantıklıBende doğuma kadar her ay biyeri dip temizlik yapıym yeter diyorum
Beklenti her zaman üzer o yüzden kendi işimi kendim görmeye çalışıyorum kimseden bişey beklemiyorum ki yapmak zorunda da değiller aslında. Yaparlarsa ne ala yapmazlarsa kendileri bilirlerKızlar temizliğe giriştik sabahtan eşimle sağolsun o camları sildi yerleri süpürdü bende toz aldım yemek yaptım nasıl yoruldum anlatamam size. Ne annem ne de kaynanam gelmediler temizliğe yardımaannem 1 kez söyledi bende konuşuruz dedim bidaha sormadı. İnsanın eşinden fayda var başka kimseden yokmuş üzüldüm
Ben umutluyumYaafetalde erkek çıktıysa o değişmez ya sağlıkla gelsin inşallah.
Bende bu konuda kesinlikle aynı fikirdeyim asla kv ve görümceyi temizliğe çağırmam annem gelir bir ihtimal ama o da çalışıyor yoruluyor ve yarın gelirim dese gelmesi 1 2 ay sürüyor hep bişey çıkıyor o yüzden annemden de umudum yok kendim yavaş yavaş hallederimBen akrabalar yani kV görümce temizlik yaparsa evde rahatsız olurum yagirmesinler evimin her köşesine
Annem daha çok benden temizlik beklediği için hiç böyle bir lüksüm yokBende bu konuda kesinlikle aynı fikirdeyim asla kv ve görümceyi temizliğe çağırmam annem gelir bir ihtimal ama o da çalışıyor yoruluyor ve yarın gelirim dese gelmesi 1 2 ay sürüyor hep bişey çıkıyor o yüzden annemden de umudum yok kendim yavaş yavaş hallederim
Ay ben de hiç rahat edemem yaparsam ben yaparım başka da kimseyi istemem evimde geleni rahat ettirmeye çalışırım her şeyin üstüne o yüzden gerek yokBen akrabalar yani kV görümce temizlik yaparsa evde rahatsız olurum yagirmesinler evimin her köşesine
Aşkım annen eğer sağlığı yerindeyse anneme okeyim, ama şimdi benim annemin dizleri rahatsız o hele hiç yapamaz.Bende bu konuda kesinlikle aynı fikirdeyim asla kv ve görümceyi temizliğe çağırmam annem gelir bir ihtimal ama o da çalışıyor yoruluyor ve yarın gelirim dese gelmesi 1 2 ay sürüyor hep bişey çıkıyor o yüzden annemden de umudum yok kendim yavaş yavaş hallederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?