Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar ya bir merak ettigim konuya cevap verin
Hani bu iç zıbınlar varya. Askılı kısa kollu vs alınanlar. Bunların beyaz olmasi şart mı yaa

Kızlar ya bir merak ettigim konuya cevap verin
Hani bu iç zıbınlar varya. Askılı kısa kollu vs alınanlar. Bunların beyaz olmasi şart mı yaa
Hahahaha bence değil kuzu yani renkli desenlilrt falan da var ama ben beyaz aldım ki kaka, kusmuk vs. olursa yüksek derece foşur foşur yıkayabilmek için

Ahahahaha kuzu haklısın indirimlerde kapanın elinde kalıyor ama bezi alırız her türlü yaaa

Hahahaha bence değil kuzu yani renkli desenlilrt falan da var ama ben beyaz aldım ki kaka, kusmuk vs. olursa yüksek derece foşur foşur yıkayabilmek için
Ya evet işin o boyutu var tabi de ne bileyim bakiyorum ne güzel desenler var. Buraya geliyorum herkes beyaz almis bi ikilemde kaldım açıkçası. Zaten el kadarlar yüksek derecede bebetolarimizin totisine olmaz sonra kuzuuu

Erkek dediğin beyaz atlet giyertam erkoooo
Bağrını da açarım erko erko gezdiririm kucagimda. Güneş gözlüklerinizi takın kızlar gözlerinizi alabilirim
Kanka ben karışık favladım
Bende hep karışık favladım valla tek beyaz bana göre degil pek. Belki yenidogan grubu alinabilir ama 3 6 ay olanlar renklensin

Elinde çay yerim onu ya küçük erkek

Elinde çay yerim onu ya küçük erkek
Hahahaha benim yakusuklu oglumu lütfen kötü emellerine alet etme sepide teyzesi
Benim oglumun elinde ice latte olcak
Ya ben alisveris icin bakarken sunu farkettim, hic pijamaymis zibinmis bakamiyorum hep dışarda giymelik seylere bakiyorum hep 2li takimlara falan bakiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…