- 4 Mart 2020
- 829
- 1.129
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #27.921
Bence yeterli aldıkları canımEklemeyi unuttuğum
1 penye yelek
4 tane alt ( patikli patiksiz )
En tatlı seylerden biri o penye yelekler. Baya da uzun süre giyiliyor yegenlerimden biliyorum aşkoKızlar penye yelek ilk doğduğu zamandan itibaren giydirilir mi? Ona göre hem 1-3 hem 3-6 alacam
Hahahaha bence değil kuzu yani renkli desenlilrt falan da var ama ben beyaz aldım ki kaka, kusmuk vs. olursa yüksek derece foşur foşur yıkayabilmek içinKızlar ya bir merak ettigim konuya cevap verin
Hani bu iç zıbınlar varya. Askılı kısa kollu vs alınanlar. Bunların beyaz olmasi şart mı yaa
Erkek dediğin beyaz atlet giyerHahahaha bence değil kuzu yani renkli desenlilrt falan da var ama ben beyaz aldım ki kaka, kusmuk vs. olursa yüksek derece foşur foşur yıkayabilmek için
Kanka ben karışık favladımKızlar ya bir merak ettigim konuya cevap verin
Hani bu iç zıbınlar varya. Askılı kısa kollu vs alınanlar. Bunların beyaz olmasi şart mı yaa
Ahahahaha kuzu haklısın indirimlerde kapanın elinde kalıyor ama bezi alırız her türlü yaaaÖyle indirimler yaramaz bana genellikeo yüzden artık kabullendim olduğu fiyattan alıyorum, bir ara korbelli sırf 200 tl ucuz gördüm diye bekliyim ya belki indirimden alırım dedim, en son gittim aldım indirime girmeyince, ertesi gün yine girdi
Hele kasım indirimi çöp alamıyorum ya beğendiğim
Bebeğim ben rengarenk zibinlar da aldm beyaz da aldımKızlar ya bir merak ettigim konuya cevap verin
Ya evet işin o boyutu var tabi de ne bileyim bakiyorum ne güzel desenler var. Buraya geliyorum herkes beyaz almisHahahaha bence değil kuzu yani renkli desenlilrt falan da var ama ben beyaz aldım ki kaka, kusmuk vs. olursa yüksek derece foşur foşur yıkayabilmek için
Bağrını da açarım erko erko gezdiririm kucagimda. Güneş gözlüklerinizi takın kızlar gözlerinizi alabilirimErkek dediğin beyaz atlet giyertam erkoooo
Bende hep karışık favladım vallaKanka ben karışık favladım
Bende öyle yapcam kuzum yaa. Hepsi beyaz olmasin diyorumBebeğim ben rengarenk zibinlar da aldm beyaz da aldım
Elinde çayBağrını da açarım erko erko gezdiririm kucagimda. Güneş gözlüklerinizi takın kızlar gözlerinizi alabilirim
Bende hep karışık favladım vallatek beyaz bana göre degil pek. Belki yenidogan grubu alinabilir ama 3 6 ay olanlar renklensin
Aramızda aralığa en hazırıBende öyle yapcam kuzum yaa. Hepsi beyaz olmasin diyorum
Seninde pek eksigin kalmadi heralde dimi kuzucum
HahahahaElinde çayyerim onu ya küçük erkek
Katılıyorum
Malesef Aralık'ta olmayacak doğumum caniko en geç 38.haftada alırlar gibi o da Kasım sonuna geliyor.benim bebek enine boyuna gidiyo maşallah ben erken doğuma hazırladım kendimi
Bı küvet takımım yok hehehe geri kalan herşey tamamBende öyle yapcam kuzum yaa. Hepsi beyaz olmasin diyorum
Seninde pek eksigin kalmadi heralde dimi kuzucum
Onu da al rahatlayalımBı küvet takımım yok hehehe geri kalan herşey tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?