- 1 Nisan 2025
- 704
- 930
- 18
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #21.461
Hyır her seyı denedı sutu hıc gelmedı o yuzden genetık mı dıye sordumBen sadece karma olanı yapıcam, yarın gidicem zaten sorayım ne zaman yaptırmam gerekiyor diye. Muhtemelen 24-26 arası yaparlar
sıkınca da mı yoktu? İlk günler kolostrum olduğu için zaten gelmiyor gibi oluyor ama içinde var aslında, bebek de güçsüz çekemiyor. Hatırladığım hastanede hemşire gelip sıkmıştı, süt çıkışı varsa emzirmek lazım bol bol.
ahiretliğimmHhhahaaaha artık çözün durun
Bunu benim detaylımda ödeşirizHhhahaaaha artık çözün durun
Zorlaştırmayı seviyoruz milletçe
Eheeeehehe yarın görürsünüz siz artık chat gbt ye sorarsınız bu ne demek diye
Kanka 235.desin dimiAllahım yine açtım yaprak dökümü izliyorum dram dram şiştim kafam dağılsın dedim kederlere boğuldum bunun tedavisini nerde olcaz bırakamıyorum küfür edip kapatıyorum sonra yine açıyorum
Yok be 100 lerdeyim kaçta bitiyordu bu harbi 200 300 ler mi vardı mıçtım benKanka 235.desin dimi
Canım ayaklarının altına yükseltecek bir şey koyarak uzan, kalp seviyesinin üstünde olsun. Özellikle yolculuk yaptıysan şişmesi normal
Aşko yok ben kesintileri izliyorum her gün bölüm gibi yayınlıyor, sen bölüm bölüm izliyorsun o zamanYok be 100 lerdeyim kaçta bitiyordu bu harbi 200 300 ler mi vardı mıçtım ben
EvetAşko yok ben kesintileri izliyorum her gün bölüm gibi yayınlıyor, sen bölüm bölüm izliyorsun o zaman
Ben su an evde ne yapcagimi şaştım sicaktan. Eşimde yanıyor olmasa diycem ki atesim mi var sorun mu var bende ama yok acaip bie sicak olustu yine dimi Ankara'da. Allahimm buhar olucazYok bugün ele avuca sığmıyorm yine sıcakta bastı iyice geldiler bana
Kanka ben yemek yaparken izliyorum sadeceKızlar yaprak dökümü gibi melankolik seyleri izlemeyin bee
Açın avrupa yakası. Biraz neşeniz yerine gelsin. Kac kere izledim bilmiyorum simdi artık böyle kisa kisa kesitler yapiyorlar ya onlari izliyorum.
Birde gecen Bir İstanbul Masalina baslamistim baktim drama dönüyor onu da bıraktım daha önce izlememiştim.
Ama Avrupa Yakası tam bir terapiii. Ifotun çıldırmalari Burhan ın titizligi dislanmalarikamera arkasi icin bile izlenirrr
Aşkım bende sadece kahvalti ederken izliyorum. Bide nadiren yemek yaparkenKanka ben yemek yaparken izliyorum sadeceboş zamanım sizinle lak lak yapıyorum, ben yeter ki ses olsun arkada
Tatillerin en kolay 0-6 ayda yapılandır bebek harwketlendiğinde aşırı zor emzir alt değiş bu rutinle kolay ilerliyor bende çok gezdim yaparsınız benceHayaller hayatlar olmayalım kanka sonra
Ay içime su serptin aşkımTatillerim en kolay 0-6 ayda yapılandır bebek harwketlendiğinde aşırı zor emzir alt değiş bu rutinle kolay ilerliyor bende çok gezdim yaparsınız bencedipnot:uykusuzluk ve bel ağrısı evde de olacak dışarda da onu yaşarken dikkate almayın
Yok hayır genetik değil kesinlikle. Sütünün olacağına inanmakla başla derim bebekle temasa geçtikçe onu sevdikçe süt üretimi artıyorTecrubelı anneler benım ablamın sutu hic gelmemisti. Benimde gelmezse dıye endıse edıyorum. Bunun nedeni nedir? Genetık mı yoksa suandan ıtıbaren sutumuzun gelmesını saglayabılecek seyler yapmaya baslayabılır mıyız merak edıyorum
AsjsjAy içime su serptin aşkımazcik moral ya
Uçakta arkadaki koltuklardan alabilir miyiz o yaştaAsjsjemekleyen yeni yürüyen bebekle 2 dk mesafede ki avm bile zor. Ek gıdası oyuncağı onları saymıyorum bile.. ama 0-6 ay miss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?