Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Arkadaşlar şu küçük bebeleri olan arkadaşlarım özellikle sizin de bebeğiniz yanlışlıkla da olsa karnıniza çarpıyor mu ya eşim oğlum ben evde top oynarken eşim bir attı karnıma geldi Allah'tan top plastik Bir de gülerek diyor ki Ertuğrul da oynasın istedim diyor hey Allahım yaaa çocuğum daha doğmadan darbeler alıyor ah yavrum benim

Bir fırsat bulup gitmeye calis canım yapılması gereken haftalar aralığında.

Ya bunla ilgili çok komik anım var. Ablamın ilk doğumunda sabah ezanı gibi sancıları başladı. Sancı iyice sıklaşana kadar evde bekleyelim dedik. Bunlar Avrupa yakası açtılar eniştemle. Kaç bölüm geçti başından kalkmıyorlar. Annem gidelim diye yalvarıyor bunlar gülmekten yerlerde sürünüyor bebek çıkacak artık. 5 dakikada bir karnı kasılıyor görüyoruz ama dur şunu da izleyelim dur bu bölüm de bitsin derken ikindiyi ettiler. Sonunda hastaneye gittik ve geceliğini bile giymeye zor vakit buldu tam açıklık oluşmuş gittiğimizde sonra ben gebe okuluna gittiğimde söylediler bilgisayarinizi da getirin hastaneye sancılarınızı çekerken komedi izleyin sancilari unutursunuz doğum kolay olur diye . Ben hastanede sancı çekerken ne izledim: Müge anlı

Benim kızım karnımın üstüne de oturuyor tekmeliyor da. Korumaya çalışıyorum ama oynarken dalgınlığıma geliyor bazen. Yanında yatarken aramıza yastık koyuyorum birkaç gecedir ya bi de kızım kardeş var içerde diyip karnımı gösteriyorum. Kardeşin nerde deyince de kendi göbeğini göstermeye başladı. Sanırım kardeşi göbek sanıyor

Kızlarr şuan bir korku kapladı ben ameliyat oldum ya oldum olası hastayım çok üşüdüm ki ameliyat kısa sürdü hazırlan git yapılsın gel en fazla yarım saat çok üşümüşüm orda burun akıntım başladı eve gelince hapşırık ve öksürük eşlik etti bugün de bogaz ağrısı ve 2. Şurubu bitirdim bana mısın demiyor benim korkum bu kısa sürede bağışıklığım çöktüğü için bu kadar ağır geçiriyorsam kışın doğumda hasta olur muyum bu durum bebek olunca çok daha sıkıntılı olucak gibi düşünüyorum önlem alıyor musunuz her gün c vitamini tarzı takviyeler falan ben geçen kış böyle grip geçirmedim antibiyotiğe de alerjim var ondan şurup gidiyoruz tek ilaca da bağlı değilim ballı süt falan da içiyorum. Ben hamile olmadan önce hastane ziyaretim 2023 de 3 kereymiş şuan 20 geçmişti hastaneyle işim olmayan biriydim beni ne hala getirdi çok şükür umarım tosun çıkar çok sağlıklı olur en azından değdi derim sömürürülmeme

Ben doğuma çok az kala bronşit geçirmiştim. Nefes almakta zorlanıyordum. Allah'tan bebeğim geç geldi de tedavimi olabildim doğumdan önce. Antibiyotik kullandım. Nefes açıcı spreyler kullandım. O günden beri de hasta olmuyorum belki gebelikte bağışıklık düşüyordur dediğin gibi. Kızımın çok şükür bünyesi çok iyi. Şimdiden bunun için korkma akışına bırak. Pandemide covidliyken bile doğuranlar oldu. Bebeklerimiz de biz de çok güçlüyüz merak etme

Cok güzel bir anıymış vallahi ne güzel iste güle güle doguma gitmis hemen de doğurmuş daha ne olsun
Hepimiz öyle kolay doğursak keskee..
Ama cok iyi fikirmiş gerçekten birseyler seyretme fikri tabi Müge anlı degil
Sen müge anlı izlerken ne düşündün acaba
O an benim birsey izlemek canım istemez gibi geliyor ama bakiciiiz

Ay kızlar hic kabızlık sorunu yaşamamıştım uzun zamandır. Dünden beri var bu sorun. Aksamdan beri karnım mı kasığım mı agriyor diye düşünüp duruyorum. Hala wc çıkamadım hala karın ağrısı var ince ince. Belime de vuruyor. Bunlar wc ye çıkamadığım icin midir. Kabızlık sorunu yasayan arkadaşlarım bi bilgilendirebilir mi ?

Âmin canım çok teşekkür ederim eksik olma inşallah dediğin gibi olur

ben de hep var kabızlık sorunu kuru erik yiyorum dovido markasınınki en hoşuma gideni, 4-5 kuru erik 2 kuru kayısı arada çok şiddetli olursa kayısı suyu da içiyorum çok şükür çözdü sorunumu

Kesinlikle yağlı ve proteinli beslenmek en iyi sütü yapıyor. Su zaten vazgeçilmez. İçeriği büyük oranda su zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…