- 17 Nisan 2019
- 2.847
- 3.049
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #21.481
Tavsiye etmiyorum ama dur bakalım yaşa dene bi ansjdjUçakta arkadaki koltuklardan alabilir miyiz o yaştatanımıyoruz
Yaptırmayı düşünüyorum bu hafta içinde ama fırsat bulamadım yaaa eşimde çok yoğun kayınvalidem de yok bütün işler bana kaldı gün içinde yemek vs cumaya kadar gitmem gerek oğlumda gitmiştim özelde yaptırmıştımSen yaptırmayacak mısın canım
Bir fırsat bulup gitmeye calis canım yapılması gereken haftalar aralığında.Yaptırmayı düşünüyorum bu hafta içinde ama fırsat bulamadım yaaa eşimde çok yoğun kayınvalidem de yok bütün işler bana kaldı gün içinde yemek vs cumaya kadar gitmem gerek oğlumda gitmiştim özelde yaptırmıştım
Adnan Oktar diye okudum uykumun ortasinda noluyor dedimKızlar adnan doktor canlı yayın yapıyor onu izliyorum şuan
Uyumuşum ya dur yine bir KV gecesi yaparız yine bi günhahahahaha ayy hic güleceğim yokduama cidden girersek net geceriz
başlayım mı?
Yalnız değilmişim ya hahaha çok güldüm yaAdnan Oktar diye okumam
Ya bunla ilgili çok komik anım var. Ablamın ilk doğumunda sabah ezanı gibi sancıları başladı. Sancı iyice sıklaşana kadar evde bekleyelim dedik. Bunlar Avrupa yakası açtılar eniştemle. Kaç bölüm geçti başından kalkmıyorlar. Annem gidelim diye yalvarıyor bunlar gülmekten yerlerde sürünüyor bebek çıkacak artık. 5 dakikada bir karnı kasılıyor görüyoruz ama dur şunu da izleyelim dur bu bölüm de bitsin derken ikindiyi ettiler. Sonunda hastaneye gittik ve geceliğini bile giymeye zor vakit buldu tam açıklık oluşmuş gittiğimizdeKızlar yaprak dökümü gibi melankolik seyleri izlemeyin bee
Açın avrupa yakası. Biraz neşeniz yerine gelsin. Kac kere izledim bilmiyorum simdi artık böyle kisa kisa kesitler yapiyorlar ya onlari izliyorum.
Birde gecen Bir İstanbul Masalina baslamistim baktim drama dönüyor onu da bıraktım daha önce izlememiştim.
Ama Avrupa Yakası tam bir terapiii. Ifotun çıldırmalari Burhan ın titizligi dislanmalarikamera arkasi icin bile izlenirrr
Benim kızım karnımın üstüne de oturuyor tekmeliyor da. Korumaya çalışıyorum ama oynarken dalgınlığıma geliyor bazen. Yanında yatarken aramıza yastık koyuyorum birkaç gecedirArkadaşlar şu küçük bebeleri olan arkadaşlarım özellikle sizin de bebeğiniz yanlışlıkla da olsa karnıniza çarpıyor mu yaeşim oğlum ben evde top oynarken eşim bir attı karnıma geldi Allah'tan top plastik Bir de gülerek diyor ki Ertuğrul da oynasın istedim diyor hey Allahım yaaa çocuğum daha doğmadan darbeler alıyor ah yavrum benim
Ben doğuma çok az kala bronşit geçirmiştim. Nefes almakta zorlanıyordum. Allah'tan bebeğim geç geldi de tedavimi olabildim doğumdan önce. Antibiyotik kullandım. Nefes açıcı spreyler kullandım. O günden beri de hasta olmuyorum belki gebelikte bağışıklık düşüyordur dediğin gibi. Kızımın çok şükür bünyesi çok iyi. Şimdiden bunun için korkma akışına bırak. Pandemide covidliyken bile doğuranlar oldu. Bebeklerimiz de biz de çok güçlüyüz merak etmeKızlarr şuan bir korku kapladı ben ameliyat oldum ya oldum olası hastayım çok üşüdüm ki ameliyat kısa sürdü hazırlan git yapılsın gel en fazla yarım saat çok üşümüşüm orda burun akıntım başladı eve gelince hapşırık ve öksürük eşlik etti bugün de bogaz ağrısı ve 2. Şurubu bitirdim bana mısın demiyor benim korkum bu kısa sürede bağışıklığım çöktüğü için bu kadar ağır geçiriyorsam kışın doğumda hasta olur muyum bu durum bebek olunca çok daha sıkıntılı olucak gibi düşünüyorum önlem alıyor musunuz her gün c vitamini tarzı takviyeler falan ben geçen kış böyle grip geçirmedim antibiyotiğe de alerjim var ondan şurup gidiyoruz tek ilaca da bağlı değilim ballı süt falan da içiyorum. Ben hamile olmadan önce hastane ziyaretim 2023 de 3 kereymiş şuan 20 geçmişti hastaneyle işim olmayan biriydim beni ne hala getirdiçok şükür umarım tosun çıkar çok sağlıklı olur en azından değdi derim sömürürülmeme
Cok güzel bir anıymış vallahiYa bunla ilgili çok komik anım var. Ablamın ilk doğumunda sabah ezanı gibi sancıları başladı. Sancı iyice sıklaşana kadar evde bekleyelim dedik. Bunlar Avrupa yakası açtılar eniştemle. Kaç bölüm geçti başından kalkmıyorlar. Annem gidelim diye yalvarıyor bunlar gülmekten yerlerde sürünüyor bebek çıkacak artık. 5 dakikada bir karnı kasılıyor görüyoruz ama dur şunu da izleyelim dur bu bölüm de bitsin derken ikindiyi ettiler. Sonunda hastaneye gittik ve geceliğini bile giymeye zor vakit buldu tam açıklık oluşmuş gittiğimizdesonra ben gebe okuluna gittiğimde söylediler bilgisayarinizi da getirin hastaneye sancılarınızı çekerken komedi izleyin sancilari unutursunuz doğum kolay olur diye . Ben hastanede sancı çekerken ne izledim: Müge anlı
Âmin canım çok teşekkür ederim eksik olma inşallah dediğin gibi olurOlsun balım senin için hangisi doğruysa onu tercih ediyorlar umarım daha da iyiye gider dikişte enfeksiyon en sıkıntılı şeyler zaten çok hassas davranıyorlar iyiyde yapıyorlar seni bu durum fazla yordu onuda farkındayım seninle aynı durumdayım full yatak ama en azından süresi var ve sonu gerçekten mutluluk hani sonunu düşününce bu çektiklerimize değeceğini düşünüyoruz hafta bitmeden güzel haberlerin gelir inşallah
ben de hep var kabızlık sorunu kuru erik yiyorum dovido markasınınki en hoşuma gideni, 4-5 kuru erik 2 kuru kayısı arada çok şiddetli olursa kayısı suyu da içiyorum çok şükür çözdü sorunumuAy kızlar hic kabızlık sorunu yaşamamıştım uzun zamandır. Dünden beri var bu sorun. Aksamdan beri karnım mı kasığım mı agriyor diye düşünüp duruyorum. Hala wc çıkamadım hala karın ağrısı var ince ince. Belime de vuruyor. Bunlar wc ye çıkamadığım icin midir. Kabızlık sorunu yasayan arkadaşlarım bi bilgilendirebilir mi ?
Hiç gelmezse zaten yapacak bir şey yok ama iyi düşünmek lazım. Genetik olsa bile bütün kardeşler birbirine benzemiyor bu anlamdaHyır her seyı denedı sutu hıc gelmedı o yuzden genetık mı dıye sordum
Kesinlikle yağlı ve proteinli beslenmek en iyi sütü yapıyor. Su zaten vazgeçilmez. İçeriği büyük oranda su zaten.Kuzum benim tecrübe ettiğim kadarıyla protein ağırlıklı beslenmek ve çok su içmek süt yapıyor. Tatlı falan boş şehir efsanesi. Bol et yiyip bol su içeceğizgenetik etkisi olur mu bilmiyorum ama psikolojik yönü mutlaka var sütün. Sen şimdiden sütüm çok olacak diye odaklan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?