Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Canım benimde sık sık oluyor bu durum asagida hissediyorum bebegin pozisyonu asagi dogru olunca dönerken ayaklarından güç alıyor ve ayakları neredeyse oraya baskı yapıyor benim anladığım. Birde haliyle tekmeler de vajina icine dogru sert geliyor.
Benim bir anda bağırsaklarım falan hareketleniyor. Demek ki bazen vajina icine dogru bazen de terse dogru vuruyor bagirsaklarimda sanki gaz birikmiş gibi oluyor.
Aynen canım bahsettiğin şekilde bende hissediyorum bir an evham yaptım aşağı filan mı indi bebeğim diye 🤦🏻‍♀️ ne olacak bu hallerimiz bilmem

Kanka bana hiç bu güne kadar öyle bir msj gelmedi 🥲🥲
Bir sor hastaneyi arayıp bence. Simdi bile arayabilirsin bilgi verirler bence randevu veren çalışanlar kuşum
Aşkım babylovee babylovee da dediği gibi çoğu hastane 1 günde bitiriyormuş belki seninki de öyle olabilir
Aynen canım çoğu özel hastane tek bir gün sabah 9 10 gibi başlayıp aksam 5 gibi bitiriyor. Bende katılacağım 💗

annabelica annabelica canımm cok sevindim guzel haberlerle döndügüne çok şükür prenseste iyimis fotolar icin geç olsun güç olmasn saglik haberini aldık ya o yeter

Kızlar merhabaa
Ben de bugün detaylı ultrasona girdim
Bebiş gayet iyi hiçbir problem yok ne onda ne bende rahim agzı plesanta gayet sorunsuz
Bebeğim çok zorladı bizi görüntü almak için, beyin içi zarını görüntülemek için alttan bakılmak zorunda kaldı hatta kafasını en aşağı benim kemiğimin altına sokup saklamıştı resmen 40dk ne yaptıysak çıkartmadı asla. Eli de hep suratında çok zor görüntü aldık anca bu kadar oldu 😅
22+1 su an 28cm 573grammış. Boyu bana kısa gidiyor gibi geliyo. Boy uzamasını hızlandırmak için ne yapabilirim acaba? Her gün mutlaka muz avokado yumurta ceviz yiyorum, süt içiyorum ama bu kadar oldu. Toplamda 2.5 kg aldım şimdiye kadar
o dudak ney öyle yicemm😍😂 maşallah🧿

Aynen canım bahsettiğin şekilde bende hissediyorum bir an evham yaptım aşağı filan mı indi bebeğim diye 🤦🏻‍♀️ ne olacak bu hallerimiz bilmem
Ah sorma.. ben bircok kez yaşadım. Ve hala her oldugunda stres yapıyorum. Uzanıp bebegimle konuşuyorum hadi lutfen yukari çık annecim diye. Bu hissi yaşamayan normal gibi düşünüyor ama o his cok garip. Tuvalete gitmeye bile cekiniyor insan öyle oldugunda.
Vallahi önceden hamileligi de yaşamak istiyorum hemen Aralık gelmesin yaaa diyordum da yok bacım yok.. bir an evvel keske gecebilsek Aralık ayına sağlıkla doğum yapip alsak sağlıklı bebislerimizi kucagimiza getirsek evimize 🙏

Bir sor hastaneyi arayıp bence. Simdi bile arayabilirsin bilgi verirler bence randevu veren çalışanlar kuşum

Aynen canım çoğu özel hastane tek bir gün sabah 9 10 gibi başlayıp aksam 5 gibi bitiriyor. Bende katılacağım 💗
Yarın arayım diye düşündüm canım, kaçıncı haftaDa gidilir ona

Olur Olur gebelik okulundan kaçan gebe diye ilk olursun artık 🤣🤣 bu arada bende hep 1 günde olup bitiyor sanıyorum benim hastane hep bildirim yapıyor ama ben gitmiycem genelde normal doğum anlatılıyor siz gidin :)))
Sizi pis cahiller diyosun hee vay be kiraz ana 😅😅

Kuzum,cogu hastanelerde tek bir gün sabahtan aksama program oluyor. Benim hastanemde öyle mesela. Birkac bildigim hastane de öyle. Genelde forum gönderiyorlar dolduruyorsun eşinle de katilabiliyorsun veya hastanenin sosyal medya hesaplarinda falan paylaşıyorlar.
Devlet hastaneleri haftada 1 bir iki saat gidiliyor 4 5 defa diye biliyorum.

Canım sana gebe okulu için hastaneden mesaj geliyor mu?
Ben geçen sordum her ayın son Cumartesi oluyormuş ve son hafta mesaj geliyormuş. Ama bana gelmiyor. O girişte Müge isimli bi sekreter var ona söyledim. Numarasını verdi mesaj gelmezse bana söyleyebilirsiniz dedi. Haftam küçük diye mi gelmiyor mesaj acaba?

Canım ben araştırdım ya mustela alacam yada weleda alacam, muhtemelen ilk aylar weleda sonra mustela kullanırım
Kuzu ya sabahtan beri onların içeriklerini araştırıyorum, Instagram'da da kullanıcı yorumlarını sordum anket yapıp. Mustelanın içeriğini değiştirmişler o yüzden ben onu direkt eledim. Şampuan ecowell alacağım, bebek yağı İncia, pişik kremini araştırıyorum hala 😬 yemin ederim beynim yandı ihtiyaç listesi çıkarmıştım şimdi tek tek markalara geçtim. Her ürünün içeriğini araştırıyorum parfüm, SLS, paraben vs içeriyor mu diye

Mustela düşünüyorum canım bende. Diger markalara henüz bakmadim ama daha ulasilanilir geliyor mustela sanki.birde ecowell de olabilir.
Kuzum ikisi arasında kaldıysan özellikle şampuanda ecowell daha temiz içerikli çıktı araştırmalarım sonucu onu alacağım

Pamlok Pamlok canım bu gebe okulu bir seferlik bir şeymi yoksa her gün gidilip geliniyor mu
Mersin'de şehir Hastanesi'nde varmış 5 hafta sürüyor haftada 1 gün birkaç saat son hafta eşli diye bilgi verdiler. Ama orası bana çok uzak diye geçen gün doktoruma sordum özel bildiği var mı diye, sonraki kontrolde yönlendireceğim dedi. Yani kendi doktorlarınıza da bir sorun kızlar

Merhaba kizlar.16.haftanin icerisindeyim.doktor plasentanin biraz asagida oldugunu soyledi.bir sonraki ay birdaha bakalim dedi.boyle bir durum yasayaniniz var mi

Merhaba kizlar.16.haftanin icerisindeyim.doktor plasentanin biraz asagida oldugunu soyledi.bir sonraki ay birdaha bakalim dedi.boyle bir durum yasayaniniz var mi
Canım ben yaşadım hatta bu grupta 3 arkadaş yaşadık. Çok da endişelendim, bol bol dinlendim genelde ayaklarımı yukarı doğru uzatıp yattım. Zaten %95 20-24. Hafta arası çıkıyormuş benimki çıktı çok şükür, hatta diğer arkadaşların da çıktı hiç endişe etme

Canım ben yaşadım hatta bu grupta 3 arkadaş yaşadık. Çok da endişelendim, bol bol dinlendim genelde ayaklarımı yukarı doğru uzatıp yattım. Zaten %95 20-24. Hafta arası çıkıyormuş benimki çıktı çok şükür, hatta diğer arkadaşların da çıktı hiç endişe etme
Sagol canim insallah benimkide cikar bol bol dinleneyim

Back
X