Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Canım sana gebe okulu için hastaneden mesaj geliyor mu?
Ben geçen sordum her ayın son Cumartesi oluyormuş ve son hafta mesaj geliyormuş. Ama bana gelmiyor. O girişte Müge isimli bi sekreter var ona söyledim. Numarasını verdi mesaj gelmezse bana söyleyebilirsiniz dedi. Haftam küçük diye mi gelmiyor mesaj acaba?
Geliyor canım mesaj bana.
Evet hastanenin bir hemsiresi paylaşmıştı her ayin son cumartesisi diye birde.
Hafta ile ilgisi oldugunu sanmıyorum canım. Sen benden ilerdesin çünkü.

Kuzum ikisi arasında kaldıysan özellikle şampuanda ecowell daha temiz içerikli çıktı araştırmalarım sonucu onu alacağım
Sağol canım ben mustela temiz içerik diye direkt ona yönelmiştim aslında onunda mi icerigi değişmiş 🤔 gerçekten bir ürüne heh tamam diyemiyoruz hep birseyleriyle oynuyorlar. Senin yapacagin marka listesine talibim vallahi detaylı arastiriyorsun gördüğüm kadarıyla 🥰

Sağol canım ben mustela temiz içerik diye direkt ona yönelmiştim aslında onunda mi icerigi değişmiş 🤔 gerçekten bir ürüne heh tamam diyemiyoruz hep birseyleriyle oynuyorlar. Senin yapacagin marka listesine talibim vallahi detaylı arastiriyorsun gördüğüm kadarıyla 🥰
Kuzum mustelanın içeriği değişmiş. Tabiki seve seve 🌸 şimdilik netleştirdiklerim:
Şampuan: ecowell
Bebe yağı: İncia
Ateş ölçer : Braun 6525
Islak havlu : pureseed
Diğerlerini de netleştirince yazarım 🍀

Kuzum mustelanın içeriği değişmiş. Tabiki seve seve 🌸 şimdilik netleştirdiklerim:
Şampuan: ecowell
Bebe yağı: İncia
Ateş ölçer : Braun 6525
Islak havlu : pureseed
Diğerlerini de netleştirince yazarım 🍀
Yaa kuzuum çok teşekkürler 😍😍🙏🙏💗💗 süpersin vallahi💝🌸
Ben henüz tam araştırmaya baslamamistim bu konuları çok iyi oldu 💗

Ben biraz pimpiriğim sanırım her konuyu çok ince ince araştırıyorum 🙈 yemin ederim sabahtan beri şampuan içeriği bakmaktan başıma ağrı girdi 😬
Ay bence yeni sezon anneler hepimiz böyleyiz yaaa😂 bende araştırarak alacağım herseyi. Sadece daha vakit çokmus gibi geliyor. Halbuki baslamak lazim bir yandan da. Sen erken davranmissin bence en iyisi 😍

Kızlar dün gece benim için resmen kabus gibiydi bayıldım hala o korkuyu üzerimden atamadım evde de yalnizdim o sıra eşimin gelmesine az bi vakit vardı allahtan bayılmadan önce esimi aradım bayılıyorum dedim gitmişim zaten 7 8 dakika baygın kalmışım uyandığımda telefon yere düşmüş ben lavaboda duvara yaslanmisim hala telefon çalıyordu hemen geldi eşim acile gittik tansiyorum 7ye 5 ti kan tahlili idrar tahlili yapıldı Allaha şükür bebeğimde iyi tahlil sonuçlarıda iyi ama kızlar o an o kadar şiddetli bir karın ağrısı yaşadım ki ondan bayıldım zaten

Ay bence yeni sezon anneler hepimiz böyleyiz yaaa😂 bende araştırarak alacağım herseyi. Sadece daha vakit çokmus gibi geliyor. Halbuki baslamak lazim bir yandan da. Sen erken davranmissin bence en iyisi 😍
Ay bir arkadaşım var benden birkaç hafta ileride oda dahil her şeyi hazırlamış o sırada benim aldıklarım :
Bebek kamp sandalyesi 😬
Birkaç H&M tulum
Ateş ölçer
Yıllardır kitap 😍

Kızlar dün gece benim için resmen kabus gibiydi bayıldım hala o korkuyu üzerimden atamadım evde de yalnizdim o sıra eşimin gelmesine az bi vakit vardı allahtan bayılmadan önce esimi aradım bayılıyorum dedim gitmişim zaten 7 8 dakika baygın kalmışım uyandığımda telefon yere düşmüş ben lavaboda duvara yaslanmisim hala telefon çalıyordu hemen geldi eşim acile gittik tansiyorum 7ye 5 ti kan tahlili idrar tahlili yapıldı Allaha şükür bebeğimde iyi tahlil sonuçlarıda iyi ama kızlar o an o kadar şiddetli bir karın ağrısı yaşadım ki ondan bayıldım zaten
Çok geçmiş olsun canım 😔 sebebi tam olarak neymiş acaba

Geçmiş olsun ❤️‍🩹 sonuçların temiz olduğuna sevindim doktor ne dedi bu durumla ilgili bir açıklaması oldu mu? Çok düşmüş tansiyonun ya üzüldüm doğrusu umarım tekrarlanmaz

Ay bir arkadaşım var benden birkaç hafta ileride oda dahil her şeyi hazırlamış o sırada benim aldıklarım :
Bebek kamp sandalyesi 😬
Birkaç H&M tulum
Ateş ölçer
Yıllardır kitap 😍
Ay gercekten mii. Biz yavas mi ilerliyoruz o zaman yaaa. Simdi şüphe ettim. Ama detaylilar falan gecsin öyle alisverislere tam gaz baslarim diyorum bende.
Sen en elzem ihtiyaci almissin canın kamp sandalyesi varsa sırtı yere gelmez😂😂

Çok geçmiş olsun canım 😔 sebebi tam olarak neymiş acaba
Geçmiş olsun ❤️‍🩹 sonuçların temiz olduğuna sevindim doktor ne dedi bu durumla ilgili bir açıklaması oldu mu? Çok düşmüş tansiyonun ya üzüldüm doğrusu umarım tekrarlanmaz
Sagolun bugün kendi doktorumada gittim normal dedi ama bana hiç normal gelmedi gece saat 1 bucuk gibi uykumun en güzel yerinde ağrının şiddetinden uyandım bence bu hiç normal değil

Ay gercekten mii. Biz yavas mi ilerliyoruz o zaman yaaa. Simdi şüphe ettim. Ama detaylilar falan gecsin öyle alisverislere tam gaz baslarim diyorum bende.
Sen en elzem ihtiyaci almissin canın kamp sandalyesi varsa sırtı yere gelmez😂😂
Yaa biz kamp aşığıyız öyle olunca bebek haberini duyururken bir kamp sandalyesi kullanmıştık aramıza koyup bir video ile ondan 😍🙈

Ben kullandım canım sadece 1 kez içtim zaten çözüldü problemim bir daha da kabızlık yaşamadım
Canım benim de doktorum kullanabilirsin dedi ama 3x1 demiş. Bir kere kullandım rahatlattı daha da kullanmadım. Bir daha aynı sıkıntıyı yaşarsam kullanırım bir ölçek daha diyordum öyle yapayım bari. Her gün kullanmaktan iyidir heralde

Canım çok geçmiş olsun umarım bir daha yaşamazsın 🙏🏻🙏🏻

sirinm sirinm babylovee babylovee bebek bakım çantası öneriniz var mı kızlar
Bir de odea bankın ücretsiz kitap kampanyası var yararlansın herkes 🌸🌸

Canım benim de doktorum kullanabilirsin dedi ama 3x1 demiş. Bir kere kullandım rahatlattı daha da kullanmadım. Bir daha aynı sıkıntıyı yaşarsam kullanırım bir ölçek daha diyordum öyle yapayım bari. Her gün kullanmaktan iyidir heralde
Aynen kuzum beni de tek ölçek rahatlattı sonra hiç içmedim gerek oldukça içerim dedim çok şükür gerek olmadı

Back
X