Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Canım çok geçmiş olsun umarım bir daha yaşamazsın 🙏🏻🙏🏻

sirinm sirinm @babylovee bebek bakım çantası öneriniz var mı kızlar
Bir de odea bankın ücretsiz kitap kampanyası var yararlansın herkes 🌸🌸
Ben oysho aldım canım. Çok renkli şeyleri sevmem genelde bej, yeşil tonları severim. O yüzden şık bir şey olsun rahat takayım dedim. Bu çanta göründüğünden çok daha geniş geldi, sırt desteği var, içinde çok fazla cep var, izolasyonlu kısım var, bebek arabasına asma aparatı var.

Eklentiler

• 1000119254.webp
    1000119254.webp
    26 KB · Görüntüleme: 39
Canım benimde sık sık oluyor bu durum asagida hissediyorum bebegin pozisyonu asagi dogru olunca dönerken ayaklarından güç alıyor ve ayakları neredeyse oraya baskı yapıyor benim anladığım. Birde haliyle tekmeler de vajina icine dogru sert geliyor.
Benim bir anda bağırsaklarım falan hareketleniyor. Demek ki bazen vajina icine dogru bazen de terse dogru vuruyor bagirsaklarimda sanki gaz birikmiş gibi oluyor.
Detayliya girince anliyosunuz kuzum hareketli olduğu yerde ayakları var. Sizinkiler ayaklar aşağıda durduğu için öyle 🥰 ben hiç daha sağımda hissetmedim hep solda hareket hissediyorum. Bugün bebeğimin duruşunu görünce anladım sebebini. Hiç endişe etmeyin o yüzden ☺️

Aşkım benim şehrimde duyduğum kadarıyla 1 hafta süren bir eğitim 3 4 gün sürüyormuş ama herkes çok memnun kaldığını söylüyor bende yazılmaya çalışıyorum haftaya perşembe kontrole gidicem orda direk kayıt oluştururum zaten bide benim duyduğum 21 le 24 haftalar arasında olan gebelere veriyorlarmış sadece eğitimi
İle göre değişiyor kuzum ben 28den sonra gitmiştim iki sene önce ☺️

Kızlar merhabaa
Ben de bugün detaylı ultrasona girdim
Bebiş gayet iyi hiçbir problem yok ne onda ne bende rahim agzı plesanta gayet sorunsuz
Bebeğim çok zorladı bizi görüntü almak için, beyin içi zarını görüntülemek için alttan bakılmak zorunda kaldı hatta kafasını en aşağı benim kemiğimin altına sokup saklamıştı resmen 40dk ne yaptıysak çıkartmadı asla. Eli de hep suratında çok zor görüntü aldık anca bu kadar oldu 😅
22+1 su an 28cm 573grammış. Boyu bana kısa gidiyor gibi geliyo. Boy uzamasını hızlandırmak için ne yapabilirim acaba? Her gün mutlaka muz avokado yumurta ceviz yiyorum, süt içiyorum ama bu kadar oldu. Toplamda 2.5 kg aldım şimdiye kadar
Ya maşallah biz bu kadar bile görüntü alamadık 🤣🤣 benim de beyin içini vajinal görüntüledi kafası aşağıda olunca net görüntü alınıyor oradan 🥰 çok sevindim canım gözün aydın 🥰

annabelica annabelica canımm cok sevindim guzel haberlerle döndügüne çok şükür prenseste iyimis fotolar icin geç olsun güç olmasn saglik haberini aldık ya o yeter
Aynen kuzum şükürler olsun zaten dün de yazdım fotoğraf çok da önemli değil diye. Nasipse iki hafta sonra alırız artık. İnşallah hepimiz çok güzel atlatacağız 🙏🏼♥️

Kızlar dün gece benim için resmen kabus gibiydi bayıldım hala o korkuyu üzerimden atamadım evde de yalnizdim o sıra eşimin gelmesine az bi vakit vardı allahtan bayılmadan önce esimi aradım bayılıyorum dedim gitmişim zaten 7 8 dakika baygın kalmışım uyandığımda telefon yere düşmüş ben lavaboda duvara yaslanmisim hala telefon çalıyordu hemen geldi eşim acile gittik tansiyorum 7ye 5 ti kan tahlili idrar tahlili yapıldı Allaha şükür bebeğimde iyi tahlil sonuçlarıda iyi ama kızlar o an o kadar şiddetli bir karın ağrısı yaşadım ki ondan bayıldım zaten
Cok geçmiş olsun canım. Bebeğin iyiymiş çok şükür. Kazasız belasiz doğuralim inşallah ya 😕🙏🏼

Sagolun bugün kendi doktorumada gittim normal dedi ama bana hiç normal gelmedi gece saat 1 bucuk gibi uykumun en güzel yerinde ağrının şiddetinden uyandım bence bu hiç normal değil
Tuvalette olunca bağırsaklarinda kramp oldu sandım kuzum. Bebek bastırınca ani bir tuvalet ihtiyacı oluyor o ağrı yaptı sandım. Rahimde ağrı olduguna emin misin

Kızlar 23+3 hamileyim sırt ağrım çok oluyor, sizde durumlar nasıl, sırt ağrısı çektiyseniz ne iyi geldi

Ben biraz pimpiriğim sanırım her konuyu çok ince ince araştırıyorum 🙈 yemin ederim sabahtan beri şampuan içeriği bakmaktan başıma ağrı girdi 😬
Ay bence yeni sezon anneler hepimiz böyleyiz yaaa😂 bende araştırarak alacağım herseyi. Sadece daha vakit çokmus gibi geliyor. Halbuki baslamak lazim bir yandan da. Sen erken davranmissin bence en iyisi 😍
O sırada neyle yıkandığımız belli olmayan bne 😂😂

Ben oysho aldım canım. Çok renkli şeyleri sevmem genelde bej, yeşil tonları severim. O yüzden şık bir şey olsun rahat takayım dedim. Bu çanta göründüğünden çok daha geniş geldi, sırt desteği var, içinde çok fazla cep var, izolasyonlu kısım var, bebek arabasına asma aparatı var.
Teşekkür ederim canım hemen bakayım 😍

Kuzum mustelanın içeriği değişmiş. Tabiki seve seve 🌸 şimdilik netleştirdiklerim:
Şampuan: ecowell
Bebe yağı: İncia
Ateş ölçer : Braun 6525
Islak havlu : pureseed
Diğerlerini de netleştirince yazarım 🍀
Canım ben braun 6520 ekledim listeye, chatgpt dr’ların en çok önerdiği serisi oymuş, kulaktan ölçülen 😬😬
Şampuanda bunu övmüş 😬

Eklentiler

• IMG_5032.webp
    IMG_5032.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 34
Canım ben braun 6520 ekledim listeye, chatgpt dr’ların en çok önerdiği serisi oymuş, kulaktan ölçülen 😬😬
Şampuanda bunu övmüş 😬
Kuzum ateş ölçer Braun 6525 aldım, 6520 bir alt modeli oluyor. Benim aldığımda gece görüşü eklenmiş istersen ona bak, diğer özellikleri aynı 😍

Az önce kocamı aradım beynim şişti kaç saattir şampuan bakıyorum diye dalan sabunun nesi varmış biz onla büyümedik mi dedi 😬
Onların çok kolay ya, sponsor oluyorlar o kadar 😂😂 beyin fırtınası yapan biziz. Ben geçen bir şey gösterdim ha anamda bana aynısını yapmış diyor 😆😆

Benim listemde de bu var kuzu beğendiysen bende buna bir bakayım ya

Şampuanda bunu övmüş 😬
Sen söyleyince bu şampuanı da araştırdım, içeriği temiz gerçekten güzel ama cradle cap konusunda yetersiz bulunmuş yani çok doğal ama koruyuculuğu az konaklar konusunda çok başarılı değil. Ama içeriği çok güzel bunun da kuzum 🌸

Back
X