Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
kızlar şampuan, pişik kremi, losyon vs. Mustela yenidoğan seti alacaktım ancak doğal içerik konusunda pureseed ve ecowell markalarını da beğendim. Kullandığınız ya da almayı düşündüğünüz marka hangisi
Mustela düşünüyorum canım bende. Diger markalara henüz bakmadim ama daha ulasilanilir geliyor mustela sanki.birde ecowell de olabilir.

Kızlar biraz bağırsaklarımı bozmuşum karnımda hafif ağrı var ama bebeğimin vurmasını resmen vajina girişimde hissediyorum ya sanki her an vajinamdan bir şey çıkacakmış hissi var 🤦🏻‍♀️ normal mi ilk kez bu şekilde hissediyorum bu kadar aşağıda ..
Canım benimde sık sık oluyor bu durum asagida hissediyorum bebegin pozisyonu asagi dogru olunca dönerken ayaklarından güç alıyor ve ayakları neredeyse oraya baskı yapıyor benim anladığım. Birde haliyle tekmeler de vajina icine dogru sert geliyor.
Benim bir anda bağırsaklarım falan hareketleniyor. Demek ki bazen vajina icine dogru bazen de terse dogru vuruyor bagirsaklarimda sanki gaz birikmiş gibi oluyor.

Ayy benim ilk gebelik ama kocaman bence ama kilomda artış yok 58le devam ve çok zorlanıyorum aşırı sert göbüşü çıkmayan arkadaşlarım acele etmeyin sefasını sürün foto paylaşıyorum şuraya
Çok tatlısınız hanfendi bağyan😄😍 ay bence cok güzel yaaa göbüslerimiz çıksın çıksın bebislerimiz büyüsün saglikla dogsunlar insallahhhh Aralık ayına 🥰🥰🙏🙏

@Pamlok canım bu gebe okulu bir seferlik bir şeymi yoksa her gün gidilip geliniyor mu
Aşkım benim şehrimde duyduğum kadarıyla 1 hafta süren bir eğitim 3 4 gün sürüyormuş ama herkes çok memnun kaldığını söylüyor bende yazılmaya çalışıyorum haftaya perşembe kontrole gidicem orda direk kayıt oluştururum zaten bide benim duyduğum 21 le 24 haftalar arasında olan gebelere veriyorlarmış sadece eğitimi

@Pamlok canım bu gebe okulu bir seferlik bir şeymi yoksa her gün gidilip geliniyor mu
Kuzum,cogu hastanelerde tek bir gün sabahtan aksama program oluyor. Benim hastanemde öyle mesela. Birkac bildigim hastane de öyle. Genelde forum gönderiyorlar dolduruyorsun eşinle de katilabiliyorsun veya hastanenin sosyal medya hesaplarinda falan paylaşıyorlar.
Devlet hastaneleri haftada 1 bir iki saat gidiliyor 4 5 defa diye biliyorum.

Kızlar merhabaa
Ben de bugün detaylı ultrasona girdim
Bebiş gayet iyi hiçbir problem yok ne onda ne bende rahim agzı plesanta gayet sorunsuz
Bebeğim çok zorladı bizi görüntü almak için, beyin içi zarını görüntülemek için alttan bakılmak zorunda kaldı hatta kafasını en aşağı benim kemiğimin altına sokup saklamıştı resmen 40dk ne yaptıysak çıkartmadı asla. Eli de hep suratında çok zor görüntü aldık anca bu kadar oldu 😅
22+1 su an 28cm 573grammış. Boyu bana kısa gidiyor gibi geliyo. Boy uzamasını hızlandırmak için ne yapabilirim acaba? Her gün mutlaka muz avokado yumurta ceviz yiyorum, süt içiyorum ama bu kadar oldu. Toplamda 2.5 kg aldım şimdiye kadar

Eklentiler

• IMG_6930.webp
    IMG_6930.webp
    48 KB · Görüntüleme: 47
Kuzum,cogu hastanelerde tek bir gün sabahtan aksama program oluyor. Benim hastanemde öyle mesela. Birkac bildigim hastane de öyle. Genelde forum gönderiyorlar dolduruyorsun eşinle de katilabiliyorsun veya hastanenin sosyal medya hesaplarinda falan paylaşıyorlar.
Devlet hastaneleri haftada 1 bir iki saat gidiliyor 4 5 defa diye biliyorum.
Aşkım peki eşle katılmak şartmı? Tek katılabilirmiyiz? Benimki onca saat telefonu çalmadan benimle gelip ders alamaz 😹

Kızlar merhabaa
Bebiş gayet iyi hiçbir problem yok ne onda ne bende rahim agzı plesanta gayet sorunsuz
Bebeğim çok zorladı bizi görüntü almak için, beyin içi zarını görüntülemek için alttan bakılmak zorunda kaldı hatta kafasını en aşağı benim kemiğimin altına sokup saklamıştı resmen 40dk ne yaptıysak çıkartmadı asla. Eli de hep suratında çok zor görüntü aldık anca bu kadar oldu 😅
22+1 su an 28cm 573grammış. Boyu bana kısa gidiyor gibi geliyo. Boy uzamasını hızlandırmak için ne yapabilirim acaba? Her gün mutlaka muz avokado yumurta ceviz yiyorum, süt içiyorum ama bu kadar oldu. Toplamda 2.5 kg aldım şimdiye kadar
Ya 3. Ve 4.resimde dudaklarını yerimmmm 😂😂 dudağından öpesim geldii yaaa 😂😂
Maşallah canım sağlıklı olmasına çok sevindim 🥹 sağlıcakla gelsin inşallah 🙏
Boyunu şu an boşver doğduktan sonra bolca zıplatırız uzar 😁

Senin neren 71 kuşum😂 tartı bozuktur 😂
Ahahahah keşke öyle olsaydı keşkeeeee🫣 42 beden giyiyorum artık bu sene bir anda 10 kilo aldım 😬 hormon iğneleri bende aşırı tatlı isteği oluşturmuştu sabah akşam tatlıyla gözümü açıyordum o ara önünü alamadan bi 10 kilo aldım 25 yıllık hayatımda ilk defa 70 leri gördüm🥲 ve deee o kiloyla hamile kaldım artık bi 80 le doğuma giderim😂

Kızlar merhabaa
Hadi gözün aydın canım. Sağlıklı haberlerle gelmissin ya önemli olan o. Göstermek istememis size o tatlı dudaklarını ne olmus yaniii🤤😍🧿🧿

Aşkım benim şehrimde duyduğum kadarıyla 1 hafta süren bir eğitim 3 4 gün sürüyormuş ama herkes çok memnun kaldığını söylüyor bende yazılmaya çalışıyorum haftaya perşembe kontrole gidicem orda direk kayıt oluştururum zaten bide benim duyduğum 21 le 24 haftalar arasında olan gebelere veriyorlarmış sadece eğitimi
Çok uzun ya 😂 bir günde bitiremiyor muyuz 😂

Back
X