- 17 Ağustos 2021
- 1.676
- 2.067
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #22.281
Aynen canım bahsettiğin şekilde bende hissediyorum bir an evham yaptım aşağı filan mı indi bebeğim diyeCanım benimde sık sık oluyor bu durum asagida hissediyorum bebegin pozisyonu asagi dogru olunca dönerken ayaklarından güç alıyor ve ayakları neredeyse oraya baskı yapıyor benim anladığım. Birde haliyle tekmeler de vajina icine dogru sert geliyor.
Benim bir anda bağırsaklarım falan hareketleniyor. Demek ki bazen vajina icine dogru bazen de terse dogru vuruyor bagirsaklarimda sanki gaz birikmiş gibi oluyor.
canım çoook gecmış olsun hayirli saglıklı guzel haberlerini bekliyoruz
Bir sor hastaneyi arayıp bence. Simdi bile arayabilirsin bilgi verirler bence randevu veren çalışanlar kuşumKanka bana hiç bu güne kadar öyle bir msj gelmedi
Aynen canım çoğu özel hastane tek bir gün sabah 9 10 gibi başlayıp aksam 5 gibi bitiriyor. Bende katılacağımAşkımbabylovee da dediği gibi çoğu hastane 1 günde bitiriyormuş belki seninki de öyle olabilir
o dudak ney öyle yicemmKızlar merhabaa
Ben de bugün detaylı ultrasona girdim
Bebiş gayet iyi hiçbir problem yok ne onda ne bende rahim agzı plesanta gayet sorunsuz
Bebeğim çok zorladı bizi görüntü almak için, beyin içi zarını görüntülemek için alttan bakılmak zorunda kaldı hatta kafasını en aşağı benim kemiğimin altına sokup saklamıştı resmen 40dk ne yaptıysak çıkartmadı asla. Eli de hep suratında çok zor görüntü aldık anca bu kadar oldu
22+1 su an 28cm 573grammış. Boyu bana kısa gidiyor gibi geliyo. Boy uzamasını hızlandırmak için ne yapabilirim acaba? Her gün mutlaka muz avokado yumurta ceviz yiyorum, süt içiyorum ama bu kadar oldu. Toplamda 2.5 kg aldım şimdiye kadar
Ah sorma.. ben bircok kez yaşadım. Ve hala her oldugunda stres yapıyorum. Uzanıp bebegimle konuşuyorum hadi lutfen yukari çık annecim diye. Bu hissi yaşamayan normal gibi düşünüyor ama o his cok garip. Tuvalete gitmeye bile cekiniyor insan öyle oldugunda.Aynen canım bahsettiğin şekilde bende hissediyorum bir an evham yaptım aşağı filan mı indi bebeğim diyene olacak bu hallerimiz bilmem
Yarın arayım diye düşündüm canım, kaçıncı haftaDa gidilir onaBir sor hastaneyi arayıp bence. Simdi bile arayabilirsin bilgi verirler bence randevu veren çalışanlar kuşum
Aynen canım çoğu özel hastane tek bir gün sabah 9 10 gibi başlayıp aksam 5 gibi bitiriyor. Bende katılacağım
Olur Olur gebelik okulundan kaçan gebe diye ilk olursun artıkÇok uzun yabir günde bitiremiyor muyuz
Valla kuzum hafta ile ilgili bir bilgim yok ama bence haftamız uygun diye düşünüyorum artik. Ilerleyen haftalarda belki zorlanacagiz bilemiyoruz kiYarın arayım diye düşündüm canım, kaçıncı haftaDa gidilir ona
Sizi pis cahiller diyosun hee vay be kiraz anaOlur Olur gebelik okulundan kaçan gebe diye ilk olursun artıkbu arada bende hep 1 günde olup bitiyor sanıyorum benim hastane hep bildirim yapıyor ama ben gitmiycem genelde normal doğum anlatılıyor siz gidin :)))
Kuzum,cogu hastanelerde tek bir gün sabahtan aksama program oluyor. Benim hastanemde öyle mesela. Birkac bildigim hastane de öyle. Genelde forum gönderiyorlar dolduruyorsun eşinle de katilabiliyorsun veya hastanenin sosyal medya hesaplarinda falan paylaşıyorlar.
Devlet hastaneleri haftada 1 bir iki saat gidiliyor 4 5 defa diye biliyorum.
Kuzu haftada bir gidiyorsun 3 defa sanırım emin değilim, Bende araştırma aşamasındayım tam bilgi alınca yazarım sana daPamlok canım bu gebe okulu bir seferlik bir şeymi yoksa her gün gidilip geliniyor mu
Kuzu ya sabahtan beri onların içeriklerini araştırıyorum, Instagram'da da kullanıcı yorumlarını sordum anket yapıp. Mustelanın içeriğini değiştirmişler o yüzden ben onu direkt eledim. Şampuan ecowell alacağım, bebek yağı İncia, pişik kremini araştırıyorum halaCanım ben araştırdım ya mustela alacam yada weleda alacam, muhtemelen ilk aylar weleda sonra mustela kullanırım
Kuzum ikisi arasında kaldıysan özellikle şampuanda ecowell daha temiz içerikli çıktı araştırmalarım sonucu onu alacağımMustela düşünüyorum canım bende. Diger markalara henüz bakmadim ama daha ulasilanilir geliyor mustela sanki.birde ecowell de olabilir.
Mersin'de şehir Hastanesi'nde varmış 5 hafta sürüyor haftada 1 gün birkaç saat son hafta eşli diye bilgi verdiler. Ama orası bana çok uzak diye geçen gün doktoruma sordum özel bildiği var mı diye, sonraki kontrolde yönlendireceğim dedi. Yani kendi doktorlarınıza da bir sorun kızlarPamlok canım bu gebe okulu bir seferlik bir şeymi yoksa her gün gidilip geliniyor mu
Canım ben yaşadım hatta bu grupta 3 arkadaş yaşadık. Çok da endişelendim, bol bol dinlendim genelde ayaklarımı yukarı doğru uzatıp yattım. Zaten %95 20-24. Hafta arası çıkıyormuş benimki çıktı çok şükür, hatta diğer arkadaşların da çıktı hiç endişe etmeMerhaba kizlar.16.haftanin icerisindeyim.doktor plasentanin biraz asagida oldugunu soyledi.bir sonraki ay birdaha bakalim dedi.boyle bir durum yasayaniniz var mi
Sagol canim insallah benimkide cikar bol bol dinleneyimCanım ben yaşadım hatta bu grupta 3 arkadaş yaşadık. Çok da endişelendim, bol bol dinlendim genelde ayaklarımı yukarı doğru uzatıp yattım. Zaten %95 20-24. Hafta arası çıkıyormuş benimki çıktı çok şükür, hatta diğer arkadaşların da çıktı hiç endişe etme
benim de aşagı inmisti canım haftalarimiz erken cikiyor hic merak etmeMerhaba kizlar.16.haftanin icerisindeyim.doktor plasentanin biraz asagida oldugunu soyledi.bir sonraki ay birdaha bakalim dedi.boyle bir durum yasayaniniz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?