Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Canım çok geçmiş olsun umarım bir daha yaşamazsın

sirinm @babylovee bebek bakım çantası öneriniz var mı kızlar
Bir de odea bankın ücretsiz kitap kampanyası var yararlansın herkes
Ben oysho aldım canım. Çok renkli şeyleri sevmem genelde bej, yeşil tonları severim. O yüzden şık bir şey olsun rahat takayım dedim. Bu çanta göründüğünden çok daha geniş geldi, sırt desteği var, içinde çok fazla cep var, izolasyonlu kısım var, bebek arabasına asma aparatı var.

Eklentiler

• 1000119254.webp
    26 KB · Görüntüleme: 46
Detayliya girince anliyosunuz kuzum hareketli olduğu yerde ayakları var. Sizinkiler ayaklar aşağıda durduğu için öyle ben hiç daha sağımda hissetmedim hep solda hareket hissediyorum. Bugün bebeğimin duruşunu görünce anladım sebebini. Hiç endişe etmeyin o yüzden

İle göre değişiyor kuzum ben 28den sonra gitmiştim iki sene önce

Ya maşallah biz bu kadar bile görüntü alamadık benim de beyin içini vajinal görüntüledi kafası aşağıda olunca net görüntü alınıyor oradan çok sevindim canım gözün aydın

annabelica canımm cok sevindim guzel haberlerle döndügüne çok şükür prenseste iyimis fotolar icin geç olsun güç olmasn saglik haberini aldık ya o yeter
Aynen kuzum şükürler olsun zaten dün de yazdım fotoğraf çok da önemli değil diye. Nasipse iki hafta sonra alırız artık. İnşallah hepimiz çok güzel atlatacağız

Cok geçmiş olsun canım. Bebeğin iyiymiş çok şükür. Kazasız belasiz doğuralim inşallah ya

Sagolun bugün kendi doktorumada gittim normal dedi ama bana hiç normal gelmedi gece saat 1 bucuk gibi uykumun en güzel yerinde ağrının şiddetinden uyandım bence bu hiç normal değil
Tuvalette olunca bağırsaklarinda kramp oldu sandım kuzum. Bebek bastırınca ani bir tuvalet ihtiyacı oluyor o ağrı yaptı sandım. Rahimde ağrı olduguna emin misin

Ben biraz pimpiriğim sanırım her konuyu çok ince ince araştırıyorum yemin ederim sabahtan beri şampuan içeriği bakmaktan başıma ağrı girdi
Ay bence yeni sezon anneler hepimiz böyleyiz yaaa bende araştırarak alacağım herseyi. Sadece daha vakit çokmus gibi geliyor. Halbuki baslamak lazim bir yandan da. Sen erken davranmissin bence en iyisi
O sırada neyle yıkandığımız belli olmayan bne

Teşekkür ederim canım hemen bakayım

Canım ben braun 6520 ekledim listeye, chatgpt dr’ların en çok önerdiği serisi oymuş, kulaktan ölçülen
Şampuanda bunu övmüş

Eklentiler

• IMG_5032.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 42
Canım ben braun 6520 ekledim listeye, chatgpt dr’ların en çok önerdiği serisi oymuş, kulaktan ölçülen
Şampuanda bunu övmüş
Kuzum ateş ölçer Braun 6525 aldım, 6520 bir alt modeli oluyor. Benim aldığımda gece görüşü eklenmiş istersen ona bak, diğer özellikleri aynı

Az önce kocamı aradım beynim şişti kaç saattir şampuan bakıyorum diye dalan sabunun nesi varmış biz onla büyümedik mi dedi
Onların çok kolay ya, sponsor oluyorlar o kadar beyin fırtınası yapan biziz. Ben geçen bir şey gösterdim ha anamda bana aynısını yapmış diyor

Benim listemde de bu var kuzu beğendiysen bende buna bir bakayım ya

Şampuanda bunu övmüş
Sen söyleyince bu şampuanı da araştırdım, içeriği temiz gerçekten güzel ama cradle cap konusunda yetersiz bulunmuş yani çok doğal ama koruyuculuğu az konaklar konusunda çok başarılı değil. Ama içeriği çok güzel bunun da kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…