Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
kuzum kötü olur mu hiç ☺️ sadece hem fiyat olarak bence yüksek, şöyle ki fiyat benim 2. önceliğim olur bebek konusunda ancak benzer özelliklere sahip kaliteli başka bir marka varsa onu tercih ederim o yüzden maxi cosi ilk tercihim. Ama fiyata bakmasam mios yerine ben eezy twist tercih ederdim çünkü daha kompakt, pratik ve uçak kabinine alınıyor 🥳
Aşkım ben opera’ya gittiğimde eezy twist sordum, fiyat performans ürünü dedi satıcı, mios kadar değil dedi malzemesi kalitesi 😒

Ay çok çirkin ya 🤣🤣🤣

Maxi cosi hiç araştırmadım puseti de var mı kuzu? Güvenlik testlerinden geçmiş mi, ben bebek arabası ve pusette buna çok önem veriyorum. Geçenlerde instagramda bir video gördüm hangi markaydı hatırlamıyorum ama bebek arabası bebek içindeyken katlanmış 😥 allah korusun 😬😬
Puseti var canım.
Maxi‑Cosi hem kendi geliştirme süreçlerinde ürünler üzerinde uzman laboratuvarlarında yüzlerce çarpışma testi yapıyor, ayrıca üretim aşamasında düzenli kalite kontrollerine tabi tutuyor. Hem de ADAC ve Stiftung Warentest testlerinde GOOD ve VERY GOOD puanları almış 🥳

Aşkım ben opera’ya gittiğimde eezy twist sordum, fiyat performans ürünü dedi satıcı, mios kadar değil dedi malzemesi kalitesi 😒
Yani dediğim gibi benim istediğim özellikleri maxi cosi leona 2 ve cybex eezy twist sağlıyordu. Mios zaten fiyat olarak da bakınca malzeme kalitesi iyidir kuzu asla kötü değil,🌸

Yaa biz kamp aşığıyız öyle olunca bebek haberini duyururken bir kamp sandalyesi kullanmıştık aramıza koyup bir video ile ondan 😍🙈
Yaa ne güzel kamp bizde çokk seviyoruz. Ama bulundugumuz sehir geregi cok mümkün olmuyor😊
Cok tatlış bir videodur eminim denk geliyorum instada bende 😍

Puseti var canım.
Maxi‑Cosi hem kendi geliştirme süreçlerinde ürünler üzerinde uzman laboratuvarlarında yüzlerce çarpışma testi yapıyor, ayrıca üretim aşamasında düzenli kalite kontrollerine tabi tutuyor. Hem de ADAC ve Stiftung Warentest testlerinde GOOD ve VERY GOOD puanları almış 🥳
Çok verimli bilgilerin benim fikrimi değiştirdin hemen listeme ekledim bence öğretmenliği bırak ve satış danışmanlığını yap Türkiyenin sana ihtiyacı var 😂 yüz yüze olsak baya birşey satardın bana 😂

Canım çok geçmiş olsun umarım bir daha yaşamazsın 🙏🏻🙏🏻

sirinm sirinm babylovee babylovee bebek bakım çantası öneriniz var mı kızlar
Bir de odea bankın ücretsiz kitap kampanyası var yararlansın herkes 🌸🌸
Kuzum bende henüz bebek bakım çantası bakmadım ama hepsi birbirine benziyor gibi geliyor bana nedense 😄 arastirmalara baslama zamanım gelmis kızlar siz böyle konusunca farkettim🙏😍

Çok verimli bilgilerin benim fikrimi değiştirdin hemen listeme ekledim bence öğretmenliği bırak ve satış danışmanlığını yap Türkiyenin sana ihtiyacı var 😂 yüz yüze olsak baya birşey satardın bana 😂
Yaaa teşekkür ederim arkadaşım 🤍 naçizane kendi araştırmalarım işte 🙈 ek iş olarak ben düşüneyim bunu 🤣

Kızlar felaket telallası diyeceksiniz şu an kasım grubunu okuyup yıkıldım, bir tane çok aktif anne vardı, bebeğinin kalbi durmuş 26+0 sezeryan olmuş 😞😞😞 tüp bebekti birde, hatırlıyorum pgt’li idi, tüp bebek bölümünde çok görüyordum, çok üzüldüm şu an
Rabbim sabır versin..
Canı veren de Allah alan da Allah
dua edicez Rabbime emanet edicez
yavrumu kendi elleriyle morga goturen biri olarak soyluyorum dua gerisi tevekkül

Detayliya girince anliyosunuz kuzum hareketli olduğu yerde ayakları var. Sizinkiler ayaklar aşağıda durduğu için öyle 🥰 ben hiç daha sağımda hissetmedim hep solda hareket hissediyorum. Bugün bebeğimin duruşunu görünce anladım sebebini. Hiç endişe etmeyin o yüzden ☺️
Orasi oyle canım duruşundan kaynaklı bende bunun farkindayim ama iste asagi vurdugu veya baskı yaptığı zaman cok değişik oluyor. Öyle normal karın ici bir yere vuruyor gibi tatlı gelmiyor yani. Ama inşallah bebisim iyi olsun da napsin annesi biraz her halini izliyor 😊😍

Kuzum bende henüz bebek bakım çantası bakmadım ama hepsi birbirine benziyor gibi geliyor bana nedense 😄 arastirmalara baslama zamanım gelmis kızlar siz böyle konusunca farkettim🙏😍
Canım değil aslında. Ben oysho muadili bir çantayı arkadaşımda görüp inceledim gerçekten kalitesi, kullanışlılığı o kadar farklı ki. Evet 500-1000 lira bandında da çok çanta var. Ama eğer uzun süre kullanırım, hem görüntüsü hem kalitesi önemli ve bütçem de uyuyor diyorsan net oysho derim

Canım değil aslında. Ben oysho muadili bir çantayı arkadaşımda görüp inceledim gerçekten kalitesi, kullanışlılığı o kadar farklı ki. Evet 500-1000 lira bandında da çok çanta var. Ama eğer uzun süre kullanırım, hem görüntüsü hem kalitesi önemli ve bütçem de uyuyor diyorsan net oysho derim
Disardan bakınca hepsi ayni gibi duruyor ama bu konuya da detayli bakmak lazim o zaman desene 😏
Var mı mesela fotosu falan desigin çantanın bir bakayım 🥰

çanta olarak bende bunu begendim kızlar

Eklentiler

• Screenshot_20250808-224935_Chrome.webp
    Screenshot_20250808-224935_Chrome.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 33
cankm oysho çanta baya büyük demişsin sence o kadar büyük çantaya ihtiyacımız olur mu 🫠 ona göre alayım
Ay keşke video atabilsem gösterirdim detaylı 🙄 bence gerekli kuzu. Beziydi, mendiliydi, yedek kıyafetiydi, birkaç ay sonra ek gıdasıydı, suluğu, biberonu, emziği, oyuncağı, battaniyesi, emzirme önlüğü, kendimize eşya daha da sayılır yani 🙈 bir de ben tıkış tıkış sevmem o yüzden bolca bölmeli, her şey yerli yerince mis 🌸

Ay keşke video atabilsem gösterirdim detaylı 🙄 bence gerekli kuzu. Beziydi, mendiliydi, yedek kıyafetiydi, birkaç ay sonra ek gıdasıydı, suluğu, biberonu, emziği, oyuncağı, battaniyesi, emzirme önlüğü, kendimize eşya daha da sayılır yani 🙈 bir de ben tıkış tıkış sevmem o yüzden bolca bölmeli, her şey yerli yerince mis 🌸
Baktım şimdi onun normal askılısı varmış ben büyük ihtimalle onu alırım, sırt çantası sevemedim bir türlü oldum olası 😑

Eklentiler

• IMG_5034.webp
    IMG_5034.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 35
Disardan bakınca hepsi ayni gibi duruyor ama bu konuya da detayli bakmak lazim o zaman desene 😏
Var mı mesela fotosu falan desigin çantanın bir bakayım 🥰
Oysho maxi Bebek bakım çantası diye geçiyor canım, video da var tyolda ama buraya video eklenmedi bak istersen

Eklentiler

• 1000119284.webp
    1000119284.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 31
  • 1000119285.webp
    1000119285.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 27
  • 1000119286.webp
    1000119286.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 29
Back
X