Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Onların çok kolay ya, sponsor oluyorlar o kadar 😂😂 beyin fırtınası yapan biziz. Ben geçen bir şey gösterdim ha anamda bana aynısını yapmış diyor 😆😆
Bana diyor ki eee bende para kazanıyorum nasıl alınacak bunlar. O sırada ben de çalışıyorum yalnız 😬 sadece okullar tatil diye evdeyim 🙈

Bana diyor ki eee bende para kazanıyorum nasıl alınacak bunlar. O sırada ben de çalışıyorum yalnız 😬 sadece okullar tatil diye evdeyim 🙈
O sırada evde yemekten başka iş yapmayan ben 😂🤣, bu gün yanlışlıkla kendi kartımla alış veriş yapmışım kızıma, hemen tahsilat alındı 😂🤣

Canım fotoğrafta beğenmiştim ama canlı görünce bayıldım, içi o kadar geniş ki dünyaları alır
Harika 🤩 sen araştırdıklarını yaz buraya aşko en sevdiğim arkadaş alışverişte pimpirikli olandır 🤣 her zaman en hesaplı ve en iyisini bulur 🤩 bebek arabası hakkındaki fikirlerini de merak ettim şimdi 😅

Pamlok Pamlok kanka senin doona’nın çantasıda varmış

Eklentiler

• IMG_5033.webp
    IMG_5033.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 20
Harika 🤩 sen araştırdıklarını yaz buraya aşko en sevdiğim arkadaş alışverişte pimpirikli olandır 🤣 her zaman en hesaplı ve en iyisini bulur 🤩 bebek arabası hakkındaki fikirlerini de merak ettim şimdi 😅
Hahahaa valla kuzu en iyisini araştırmaya çalışıyorum ama hesaplısı benden çıkmıyor 🙈 Bebek arabası Maxi cosi leona 2 alacağım. Kompakt ve konforlu bir araba, hafif, tek elle katlanabilir, çift taraflı dönebiliyor, tam yatabiliyor ( ki yenidoğanda ilk aradığım özellik buydu ) tümseklerde yumuşak sürüşü var, tekerleklerin sönme riski yok, yüksekliği ayarlanabiliyor (mesela ben 168'im eşim 190 bu da iyi bir özellik bizim için) , az yer kaplıyor, malzeme kalitesi premium. O yüzden bunu tercih edeceğim 😇 2. Seçeneğim de cybex eezy twistti. benzer özelliklere sahipler

Hahahaa valla kuzu en iyisini araştırmaya çalışıyorum ama hesaplısı benden çıkmıyor 🙈 Bebek arabası Maxi cosi leona 2 alacağım. Kompakt ve konforlu bir araba, hafif, tek elle katlanabilir, çift taraflı dönebiliyor, tam yatabiliyor ( ki yenidoğanda ilk aradığım özellik buydu ) tümseklerde yumuşak sürüşü var, tekerleklerin sönme riski yok, yüksekliği ayarlanabiliyor (mesela ben 168'im eşim 190 bu da iyi bir özellik bizim için) , az yer kaplıyor, malzeme kalitesi premium. O yüzden bunu tercih edeceğim 😇 2. Seçeneğim de cybex eezy twistti. benzer özelliklere sahipler
Öğretmenliği bırakıp satış temsilciliğine geçeceğim bebeden sonra bu gidişle 🙈😬

Kanka sen deterjanda araştırmışsındır yorma bizi kurban olduğum 😂😂yazıver şuraya

Kanka mios kötümü 🥲😂😂😂 iptal mi edim napim

Kuzum evet daha önce aşağı vurduğunu hissetmiştim ama dediğim gibi ilk kez bu kadar vajinama yakın hissettim inşaallah normaldir dediğin gibi 🥰
Evet hayatım ne demek istediğini çok iyi anladım ben bile Çok telaş yaptım çünkü resmen vajinamdan çıkacakmış gibi hissettim Ama dediğim gibi ben pozisyonumu değiştirince Bebekte pozisyonunu değiştirdi şu an nasılsın

Kızlar felaket telallası diyeceksiniz şu an kasım grubunu okuyup yıkıldım, bir tane çok aktif anne vardı, bebeğinin kalbi durmuş 26+0 sezeryan olmuş 😞😞😞 tüp bebekti birde, hatırlıyorum pgt’li idi, tüp bebek bölümünde çok görüyordum, çok üzüldüm şu an

Son düzenleme:
Kızlar felaket telallası diyeceksiniz şu an kasım grubunu okuyup yıkıldım, bir tane çok aktif anne vardı, bebeğinin kalbi durmuş 26+0 sezeryan olmuş 😞😞😞 tüp bebekti birde, hatırlıyorum pgt’li idi tüp bebek bölümünde çok görüyordum, çok üzüldüm şu an
Tuylerım diken.. Saglıkla gelsınler 🙏🏻

Pamlok Pamlok kanka senin doona’nın çantasıda varmış
Ay çok çirkin ya 🤣🤣🤣
Maxi cosi hiç araştırmadım puseti de var mı kuzu? Güvenlik testlerinden geçmiş mi, ben bebek arabası ve pusette buna çok önem veriyorum. Geçenlerde instagramda bir video gördüm hangi markaydı hatırlamıyorum ama bebek arabası bebek içindeyken katlanmış 😥 allah korusun 😬😬

Kızlar felaket telallası diyeceksiniz şu an kasım grubunu okuyup yıkıldım, bir tane çok aktif anne vardı, bebeğinin kalbi durmuş 26+0 sezeryan olmuş 😞😞😞 tüp bebekti birde, hatırlıyorum pgt’li idi, tüp bebek bölümünde çok görüyordum, çok üzüldüm şu an
Bende uzun zamandır bakmıyordum bildirim gelmiş o gruptan öyle bakıp gördüm çok üzüldüm 😞😞 allah sabırlar versin çok zor 😞

Kanka mios kötümü 🥲😂😂😂 iptal mi edim napim

kuzum kötü olur mu hiç ☺️ sadece hem fiyat olarak bence yüksek, şöyle ki fiyat benim 2. önceliğim olur bebek konusunda ancak benzer özelliklere sahip kaliteli başka bir marka varsa onu tercih ederim o yüzden maxi cosi ilk tercihim. Ama fiyata bakmasam mios yerine ben eezy twist tercih ederdim çünkü daha kompakt, pratik ve uçak kabinine alınıyor 🥳

Ay ben 20'yi geçince rahatlamıştım yeni korku yüklendi 😔

Back
X