- 15 Ağustos 2024
- 296
- 441
- 18
- 30
- Konu Sahibi annabelica
- #22.401
Kuzummm seçeyim onları da seve seve paylaşırımOnlarında linkini alalım pliz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzummm seçeyim onları da seve seve paylaşırımOnlarında linkini alalım pliz![]()
ciddimisin ya icim gitti şuan sebebi neymiş neden kalbi durmuş bebeğin? birde nasıl anlamış bizde tedbir alalım? ben okumaya gidiyorum cok kötü oldum ya..Kızlar felaket telallası diyeceksiniz şu an kasım grubunu okuyup yıkıldım, bir tane çok aktif anne vardı, bebeğinin kalbi durmuş 26+0 sezeryan olmuştüp bebekti birde, hatırlıyorum pgt’li idi, tüp bebek bölümünde çok görüyordum, çok üzüldüm şu an
Kanka peki sen bu koca arabayı odadan odaya taşırmısın her günBen bunun yerine şunu alacağım kuzu. Ikea Raskog servis arabası diye geçiyor. Birkaç sayfada görmüştüm çok hoşuma gitti. Tekerlekli ya gece yatak odasına getir, gündüz odadan odaya gezdir. Her kata bir şey köy sağlık ürünleri, bezler, mendiller, kremler vs. vs
Aşkım hareket etmemiş sanırım oda kontrole gitmiş, o zaman anlamış. Ama dr boşuna biyopsi yapmıyalım bir şey çıkmaz demişciddimisin ya icim gitti şuan sebebi neymiş neden kalbi durmuş bebeğin? birde nasıl anlamış bizde tedbir alalım? ben okumaya gidiyorum cok kötü oldum ya..![]()
Yok ben de çok çıktım kuzum çıkacaksın tabi de çıkınca da gece 1de dönmüyor insan eveAy az önce yakın arkadaşlarım bana bir video atmış o geldi aklımakadın doğum yapmış arkadaşları da diyor ki "sen yeni doğurdun gelemezsin" o sırada hepsinden önce o gidiyor
bu sensin demiş. Ben şimdiden bebekle ne zaman dışarı çıkılır falan diye araştırıyorum
![]()
Canım kocaman değil aslında ya 45 cm eni 77 cm boyu, zaten tekerlekli ya ne var oradan oraya sürüklerimKanka peki sen bu koca arabayı odadan odaya taşırmısın her günörn altını salonda falan değiştirirsen
ben almıştım ilk bebeme lazım oluyordu bana her aradığım içindeydiEvin içinde bu tarz bir şeyde lazım dimi
Ya ben düşündüm yedek kıyafet, suluk, biberon, emzik, battaniye, ek gıdaya geçince yiyecek, kitap, oyuncak, bez, mendil derken dolar dedimYok ben de çok çıktım kuzum çıkacaksın tabi de çıkınca da gece 1de dönmüyor insan evebir uykusunu dışarıda yapardı mesela benim kızım bebek arabasında güzel uyurdu. Ama diğer uykusuna kadar eve dönmek isterdim. 4-5 saat en fazla gezerdim. O sürede de ne kadar eşya gerekir ki
atiyorum uzun bir gezme olsa tatil falan. Onda da zaten bebeğin eşyaları valize konup gün içinde gezerken yine birkaç eşya yeterli oluyor. Ne kadar düşünsem dolduramiyorum ben o çantayı. Mama kullanıyorsa belki eşya çok olabilir baska bir olasılık aklıma gelmiyor
![]()
Hadi ikna ettin onuda ekledimCanım kocaman değil aslında ya 45 cm eni 77 cm boyu, zaten tekerlekli ya ne var oradan oraya sürüklerimhem görüntüsü güzel benim için hem de pratik düzenli
bunuda ekledimben almıştım ilk bebeme lazım oluyordu bana her aradığım içindeydi![]()
Bende ilk defa bi Kasım grubuna bi göz atıyım dedim ve o mesajı gördüm şimdi bu psikolojiyi üstümden nasıl atıcam bilmiyorum çok etkileniyorum ve korkuyorum bide ikiz benimkiler herkesten ikizlerle alakalı kötü yorum çok duydum çevrem saolsun korkum tetiklendi bugünKızlar felaket telallası diyeceksiniz şu an kasım grubunu okuyup yıkıldım, bir tane çok aktif anne vardı, bebeğinin kalbi durmuş 26+0 sezeryan olmuştüp bebekti birde, hatırlıyorum pgt’li idi, tüp bebek bölümünde çok görüyordum, çok üzüldüm şu an
Aşko sen evi al yanına benceYa ben düşündüm yedek kıyafet, suluk, biberon, emzik, battaniye, ek gıdaya geçince yiyecek, kitap, oyuncak, bez, mendil derken dolar dedim![]()
yane aniden kendiliğinden olan bişey anne dikkat etsede?Aşkım hareket etmemiş sanırım oda kontrole gitmiş, o zaman anlamış. Ama dr boşuna biyopsi yapmıyalım bir şey çıkmaz demiş![]()
Kanka kendin bak istersen son sayfalarda zaten görürsünyane aniden kendiliğinden olan bişey anne dikkat etsede?![]()
ayy ağlamam inşallah ben cok duygusalım yaKanka kendin bak istersen son sayfalarda zaten görürsün![]()
Birde benim tüp bebekte açtığım bir konuyada cevap falan yazmıştı biliyordum kendisini, kasım grubundada aktiftiBende ilk defa bi Kasım grubuna bi göz atıyım dedim ve o mesajı gördüm şimdi bu psikolojiyi üstümden nasıl atıcam bilmiyorum çok etkileniyorum ve korkuyorum bide ikiz benimkiler herkesten ikizlerle alakalı kötü yorum çok duydum çevrem saolsun korkum tetiklendi bugün![]()
Her bebek farklı oluyor belki de hepsine ihtiyacın olur bilemiyorumYa ben düşündüm yedek kıyafet, suluk, biberon, emzik, battaniye, ek gıdaya geçince yiyecek, kitap, oyuncak, bez, mendil derken dolar dedim![]()
Benim haftam size göre küçük hiç durmuyor cidden kızımda asla böyle değildir kibarcıktıDimi ya bizimkiler kuzu kuzu yatıyor iki pıt pıt vuracaklar diye bütün gün göbek dinliyoruz![]()
Aşkım dediğim gibi ilk defa bugün Kasım grubuna bakıyım dedim ve direk sondan 2. Sayfayı seçtim son ne konuşuyorlar bakıyım diye direk o mesajla karşılaştım inan isme çok dikkat etmedim ama dediğin gibi biliyorumdur mutlaka çok okumadan çıktım geriBirde benim tüp bebekte açtığım bir konuyada cevap falan yazmıştı biliyordum kendisini, kasım grubundada aktiftisen görmüşsündür belki tüp bebek topiklerinde
Allah ım ben en son dün sabah hissettim sonra dün gece ve bugün tüm gün hissetmedim.Allah bebeklerimizi korusun Amin…Ben bu haftalarda sürekli hissetmemek normal diye kendimi avutuyorum.Bende ilk defa bi Kasım grubuna bi göz atıyım dedim ve o mesajı gördüm şimdi bu psikolojiyi üstümden nasıl atıcam bilmiyorum çok etkileniyorum ve korkuyorum bide ikiz benimkiler herkesten ikizlerle alakalı kötü yorum çok duydum çevrem saolsun korkum tetiklendi bugün![]()
Canım senin daha çok küçük, ben o haftalarda 3 günde bir hissediyordum, ben 2 gün sonra 21.haftam olacak anca şu an akşam uzanınca hissediyorumAllah ım ben en son dün sabah hissettim sonra dün gece ve bugün tüm gün hissetmedim.Allah bebeklerimizi korusun Amin…Ben bu haftalarda sürekli hissetmemek normal diye kendimi avutuyorum.En son 28 temmuzda kontrole gittim ben de…İnsan çok panik oluyor.