- 16 Aralık 2016
- 3.264
- 3.255
- 133
- Konu Sahibi annabelica
- #22.381
benziyo canim ama kraftin daha cok begendm sankiİnglesina çantasına benziyor![]()
oysho da favorilerim de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benziyo canim ama kraftin daha cok begendm sankiİnglesina çantasına benziyor![]()
Ben arkadaşlarıma oyshodan alacağım vs. Deyince onlar bu sanıp hediye almışlardıBaktım şimdi onun normal askılısı varmış ben büyük ihtimalle onu alırım, sırt çantası sevemedim bir türlü oldum olası![]()
buyuk canta candır baya ihtiyac oluyor oglumda aldgm cantayı 2 yil rahat kullandm yırtıldı askıları o yuzden yeni bakıyorumcankm oysho çanta baya büyük demişsin sence o kadar büyük çantaya ihtiyacımız olur muona göre alayım
Ay hiç bu açıdan düşünememiştimBen arkadaşlarıma oyshodan alacağım vs. Deyince onlar bu sanıp hediye almışlardısonra ben rica ederek sırt çantası ile değiştirdim. Bu arada bu da çok geniş, aynı kumaş zaten çok güzel ama anne olan yakın arkadaşlarımın fikrini sordum gün geliyor bir sürü eşya ile kapıyı açmaya çalışacaksın elinde bir de bu çanta fazlalık olacak sırt çantası en kullanışlı olan dediler. Yoksa ben de çok haz etmem ama tercih senin kuzum dediğim gibi bunun da iç hacmi vs çok güzel, aynısının biri sırt biri kol çantası
Hep birlikte her açıdan değerlendirip alacağız her şeyiAy hiç bu açıdan düşünememiştim![]()
Tecrübeli değilim ilk bebeğim ama bunu diyene çantayı dolduracak eşya listesi çıkarabilirimBaşlarda kim dedi ya büyük çantaya ihtiyaç yok, ne koyabilirsin ki en fazla diye , bu grupta hatırlayamadım![]()
Ben demiş olabilirimBaşlarda kim dedi ya büyük çantaya ihtiyaç yok, ne koyabilirsin ki en fazla diye , bu grupta hatırlayamadım![]()
Ben bunun yerine şunu alacağım kuzu. Ikea Raskog servis arabası diye geçiyor. Birkaç sayfada görmüştüm çok hoşuma gitti. Tekerlekli ya gece yatak odasına getir, gündüz odadan odaya gezdir. Her kata bir şey köy sağlık ürünleri, bezler, mendiller, kremler vs. vsEvin içinde bu tarz bir şeyde lazım dimi
Kuzum bebeğim 1,5 yaşında gerçekten ben hiç bişey taşımadim yanımda bebeğim kocaman olduTecrübeli değilim ilk bebeğim ama bunu diyene çantayı dolduracak eşya listesi çıkarabilirim![]()
Tamam kuzum bakacagim inceleyeyim. Bu konuya da bakayim ben bari birde. Aslında baya çeyiz diziyor gibiyiz su an bebis çeyiziOysho maxi Bebek bakım çantası diye geçiyor canım, video da var tyolda ama buraya video eklenmedi bak istersen
Bunlar gerekli oluyor kuzum al hemenEvin içinde bu tarz bir şeyde lazım dimi
Gerçekten bir ilk olabilirsin sevgili adminiiimBen demiş olabilirimben bebek çantamı dolapta saticam galiba skip hop almıştım ben. En gereksiz alışverişlerimden biri oldu bir iki kez heves edip taktım bıraktım sonra
Emzik kullanmadı. Biberon bikac kez dışarda sağılmış süt verdim onda kullandık sonra tutmadı. Oyuncak hiç taşımadım zaten. Birkaç bez birkac yedek kıyafet bir de alt açma örtüsünü kendi çantama atıp çıktım bir yerden sonra. Gerçekten içine ne konabilir bilmiyorum başka
![]()
Kız sen nerden buluyon bunlarıBen bunun yerine şunu alacağım kuzu. Ikea Raskog servis arabası diye geçiyor. Birkaç sayfada görmüştüm çok hoşuma gitti. Tekerlekli ya gece yatak odasına getir, gündüz odadan odaya gezdir. Her kata bir şey köy sağlık ürünleri, bezler, mendiller, kremler vs. vs
Kadın pratik yaşıyor hayatıGerçekten bir ilk olabilirsin sevgili adminiiimmillet çantaya sığmıyor yedek çanta alıyor
Dışarda bebekle kaç saat gezilir ki ya bilemiyorumGerçekten bir ilk olabilirsin sevgili adminiiimmillet çantaya sığmıyor yedek çanta alıyor
Hahahaha araştırmacı ruhumKız sen nerden buluyon bunları![]()
Onlarında linkini alalım plizHahahaha araştırmacı ruhumçok kullanışlı değil mi ya. Bir de dedim ya benim düzen takıntım var her şey yerli yerince olsun isterim bunun içine böyle sepetler, organizerler alıp dizerim
![]()
Ay az önce yakın arkadaşlarım bana bir video atmış o geldi aklımaDışarda bebekle kaç saat gezilir ki ya bilemiyorummaksimum kaç bez gerekebilir kaç kez üst değişebilir. Benim bebeğim mi değişik bilemedim
![]()