Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Canım öyle başkası tarafındanda kullanılabiliyormuş mu çok tehlikeli ya

Ay ne kadar büyük geldi gözüme öyleyse dediğn gibi yaza bi artist geliyor

Aaa çok şaşırdım buna

Güle güle giysin inşallah tosunum
Amin teyzesiiii
Ben Winnie the Pooh coook seviyorum. Özellikle ariyorum girdigim magazalarda ama pek bulamıyorum. Bugunde o niyetle gittik ama lisansli Looney tunes görünce yine dayanamadım
Erkek bebislere göre güzel seyler de bulunabiliyormus umutlarım yeşerdi

Ay ne izlerdim winnie’yi çizgi filmini en sevdiklerimden biri küçük winnie geliyor

Bu arada dün doktora gittim kızlarr doktor suyun fazla karbonhidrat çok mu tükettin yada kavun karpuz çok mı yedin dedi. Karpuz çok yiyodum ondan kaynaklıymış. Çok önemli değil ama dikkat etmelisin dedi. Var mı aranızda suyu fazla olan ne yaptınız dengelenmesi için

Canım benim bildiğim yok ama, 1 hafta dikkat edersen yediklerine gözle görülür fark oluyormuş

Ay bi dünya avuç içi kadar şeyi yıkayıp ütüleyeceğiz ona göre alın allahtan o sıra kış oluyor yoksa ütü yapmak offff
Kanka ben bir tane alman dr takip ediyorum, 3.aydan sonra ütülemeden giydirin bebekte dış şeylere karşı bağışıklık oluşsun diyor. Öyle yapılmalımı?

Ay bi dünya avuç içi kadar şeyi yıkayıp ütüleyeceğiz ona göre alın allahtan o sıra kış oluyor yoksa ütü yapmak offff
Çok dogruuu ben annemleri calistiririm galiba. Yok artik yani hem çocuğu ben tasiyayim hem ütüyü ben yapayim kiz zevkle yaparim ben o ütüyü. Kurban olurum bu duygulari bize yaşatan Allahıma ağlayacağım simdiiii

Valla demi zaten okşaya okşaya seve seve yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…