- 23 Ekim 2024
- 3.059
- 4.709
- 48
- Konu Sahibi annabelica
-
- #22.561
Bu benBende genelde çok yediysem oluyor belki de hazmedemediğim için
Ve bir ağrıda giriyor mu? Kasılma bu benimde zaman zaman oluyor magnezyum iyi geliyor günde ikiye çıkarıyor bazen doktorlarKızlar bazen karnım ve kasıklarım semsert oluyor sizin de bazen oluyor mu
Allahım ne kadar kullanacağını bile araştırmışKanka ağzındaki kapağıyla 2 kapak yetiyormuş 8kg olan makinalara, o sırada yarısını boşaltan bne
Benim durup dururken oluyor sanki çokta takip etmedim ama kasılmaya o sebep olmasa bile çok yemek ciddi rahatsız ediyorGenelde çok yediysem sonrasında oluyor belki de hazmedemiyorumdur yediklerimi
Kanka o süt kutusuna 50 yıkama yazılınca merak ettimAllahım ne kadar kullanacağını bile araştırmış
Tam aklımdan geçen yorum. Hiç bir kadını tatmin etmez küçücük kapakKanka ağzındaki kapağıyla 2 kapak yetiyormuş 8kg olan makinalara, o sırada yarısını boşaltan bne
Benim de oluyordu duştan çıkınca özellikle bikac damla gelirdi. Sütler hazırlaniyorKızlar şimdi yağlanmak için baktım meme ucumda yine sıvı var , damla kadar, bu ne sütmü, sıvımı anlayamadım, sizdede oluyor mu
Yani ağrı var mı yok mu onu tam anlayamıyorum. Doktoruma söyliyim bakalım belki dediğin gibi magnezyumu ikiye çıkarırVe bir ağrıda giriyor mu? Kasılma bu benimde zaman zaman oluyor magnezyum iyi geliyor günde ikiye çıkarıyor bazen doktorlar
Çokta önemli bir şey değil o zaman yaBenim durup dururken oluyor sanki çokta takip etmedim ama kasılmaya o sebep olmasa bile çok yemek ciddi rahatsız ediyor
Burnuma direk deterjansız yıkanan çamaşır kokusu vurduTam aklımdan geçen yorum. Hiç bir kadını tatmin etmez küçücük kapak
Ay evet aşko bende duştan çıktım yağlama yıkama yapayım dedim, süprizBenim de oluyordu duştan çıkınca özellikle bikac damla gelirdi. Sütler hazırlaniyor
Bebek deterjanlarinda öyle bir sorun olabiliyor ya arkadaşlardan biliyorumBurnuma direk deterjansız yıkanan çamaşır kokusu vurdu
Yaaa çok tatlı bi duygu bol olsun kuzuların sütleriAy evet aşko bende duştan çıktım yağlama yıkama yapayım dedim, süpriz
Kovit olduğumu bana teşhis ettiren durumBurnuma direk deterjansız yıkanan çamaşır kokusu vurdu
Ana daha çok erken değil mi ya oğlumda da bana olmuştu ama 7 8.ayda mı neydimKızlar şimdi yağlanmak için baktım meme ucumda yine sıvı var , damla kadar, bu ne sütmü, sıvımı anlayamadım, sizdede oluyor mu
Beni tribe sokma şimdi kankaAna daha çok erken değil mi ya oğlumda da bana olmuştu ama 7 8.ayda mı neydim
koptumKovit olduğumu bana teşhis ettiren durummanyak gibi deterjan koymayı unutmuşum diye 2 kere yıkamıştım çamaşırları
merak anam merakYaaa çok tatlı bi duygu bol olsun kuzuların sütlerimemislerine çok dokunma ama. Ben merak edip sıkmıştım ilk geldiğinde. Yapmamak gerekiyormuş
Standart bu hap, b12 eksikliğinde veriliyor. Yükseltir muhtemelen. Ben en son asm’de vermiştim, bir ayı oldu diye geçen gün aşıya gittiğimde almadılar.Kızlar son zamanlarda tahlil veren var mı ?
Benim b12 multivitamine rağmen 182 ye inmiş son 5 yılına bakıyorum ilk defa bu kadar düşmüş dr um benexol yazdı artar mı acaba bu hapla kullanan var mı
Ay kuzum Mersin bugün 46° klimalar bile fayda etmiyor. Kendime gelebilirsem inşallah akşam netleştireceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?