- 23 Ekim 2024
- 3.045
- 4.695
- 48
- Konu Sahibi annabelica
- #22.781
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdil'in tınısı bana çok naif geldi ya düşün derimSimdi listeye baktım kim ne karar vermis diye İdil ve Sofya da hosuma gıtmedı degıl![]()
Evet ya çok iyi uydu enerjimiz. Doğumdan sonra daha da eglenicez uykusuz gecelerdeBu grup zaten diger gruplardab farklı baya kendıne has grubuz![]()
Zabaha kadar burdayukEvet ya çok iyi uydu enerjimiz. Doğumdan sonra daha da eglenicez uykusuz gecelerde![]()
Aynen askim djejdjDeliyiz diyom anlamıyon muuu![]()
Evet kuzum fav ekledım ne olur ne olmaz dıyeCanım kızımın ismi![]()
Belki de aynı gün doğururuz kız belli mi olurKanka aramızda bir hafta varmış ya![]()
Buda fav eklendı ama kafamı karistirmayin gğzel isimlerinizleeeeeİdil'in tınısı bana çok naif geldi ya düşün derim![]()
Hadi bakalım, bir taraftanda burda benle uğraş o günBelki de aynı gün doğururuz kız belli mi olur![]()
Zabaha kadar burdayuk
Uçuyoruzİşte bizim ortam wuhuuuuu hazır mıyız kızlar kemerleri bağlayın![]()
Kız iki kere falan taktım eskime şansı vermedim çantayaannabelica kanka geçen kızlar oysho çanta attılar benim aklımda o vardı ama görümcem skip hop kullanmış, onun görüntüsü bana bir değişik geldi. Sende vardı kalitesi nasıl?
İkinci bebek için belki nasip olurBuda fav eklendı ama kafamı karistirmayin gğzel isimlerinizleeeee![]()
Ahaha birlikte ıkınıyoruz hadi kankaHadi bakalım, bir taraftanda burda benle uğraş o gün![]()
İnci güzel kanka kafan karışmasınBuda fav eklendı ama kafamı karistirmayin gğzel isimlerinizleeeee![]()
grubumuz okuyan ne içiyor bunlar diyor şu anAhaha birlikte ıkınıyoruz hadi kanka![]()
Evet kuzumm çok şükür şafak 2babylovee kanka senin 12 ağustos dimi detaylın, şafak 2
Ay hadi inşallah canım benimEvet kuzumm çok şükür şafak 2salı günü gidiyoruz detaylı ultrasona. İnşallah güzel sağlıklı haberlerle gelirim bende
![]()