- 23 Ekim 2024
- 3.821
- 6.013
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #22.781
İdil'in tınısı bana çok naif geldi ya düşün derimSimdi listeye baktım kim ne karar vermis diye İdil ve Sofya da hosuma gıtmedı degıl
Evet ya çok iyi uydu enerjimiz. Doğumdan sonra daha da eglenicez uykusuz gecelerdeBu grup zaten diger gruplardab farklı baya kendıne has grubuz
Zabaha kadar burdayukEvet ya çok iyi uydu enerjimiz. Doğumdan sonra daha da eglenicez uykusuz gecelerde
Aynen askim djejdjDeliyiz diyom anlamıyon muuu
Evet kuzum fav ekledım ne olur ne olmaz dıyeCanım kızımın ismi
Belki de aynı gün doğururuz kız belli mi olurKanka aramızda bir hafta varmış ya
Buda fav eklendı ama kafamı karistirmayin gğzel isimlerinizleeeeeİdil'in tınısı bana çok naif geldi ya düşün derim
Hadi bakalım, bir taraftanda burda benle uğraş o günBelki de aynı gün doğururuz kız belli mi olur
İşte bizim ortam wuhuuuuu hazır mıyız kızlar kemerleri bağlayınZabaha kadar burdayuk
Uçuyoruzİşte bizim ortam wuhuuuuu hazır mıyız kızlar kemerleri bağlayın
Kız iki kere falan taktım eskime şansı vermedim çantayaannabelica kanka geçen kızlar oysho çanta attılar benim aklımda o vardı ama görümcem skip hop kullanmış, onun görüntüsü bana bir değişik geldi. Sende vardı kalitesi nasıl?
İkinci bebek için belki nasip olurBuda fav eklendı ama kafamı karistirmayin gğzel isimlerinizleeeee
Ahaha birlikte ıkınıyoruz hadi kankaHadi bakalım, bir taraftanda burda benle uğraş o gün
İnci güzel kanka kafan karışmasınBuda fav eklendı ama kafamı karistirmayin gğzel isimlerinizleeeee
grubumuz okuyan ne içiyor bunlar diyor şu anAhaha birlikte ıkınıyoruz hadi kanka
Evet kuzumm çok şükür şafak 2babylovee kanka senin 12 ağustos dimi detaylın, şafak 2
Ay hadi inşallah canım benimEvet kuzumm çok şükür şafak 2salı günü gidiyoruz detaylı ultrasona. İnşallah güzel sağlıklı haberlerle gelirim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?