Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah hiç gerek kalmaz benimki çok azdı diye başka seçeneğim yoktu gibi bir durum Allah’ımıza şükürler olsun bir sorun olmadı şimdiye kadar uzun haftalar görelim umarım

cebellato kızlar bu rahim ağzı uzayan bişey mi ya. Ben sadece daha da kısalmasın diye uğraşıyorlar o yüzden tedavi var sanıyorum. Konuyu anlamamış olabilirim
Valla yeni duydum canım uzadığını ama büyüdükçe bebekler yukarı çıkıyorlar diye bir umudum da var açıkçası inşallah uzar ya

Ben de bunu yanlış buluyorum. Ben şunu takip ediyorum mesela ben 23. haftaya girdim 6. ayıma girdim yani
Haftaları 4er 4er saymış ya sıkıntı yok bence ilk tablo da aynı hesap oluyor sadece gününe kadar ayrıntılı yazmış. 23 haftayı 6 aylık sayarsak 12 hafta sonra doğum olacak desek bebek 35 haftalık oluyor. Ben yaş hesabı gibi doldurduğum ayı söylemeyi daha mantıklı buluyorum o yüzden. Şu an 5 aylık diyorum mesela

İkisi de doğruymuş 1. benim attığım, 2. senin çünkü ben doktoruma sormuştum buna göre ilerliyoruz dedi ondan hep onu baz aldım

Eklentiler

• 1000120070.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar şöyle bı liste hazırladım şimdi de eksik veya fazla gördüğünüz varsa düzelteyim promax anneler buna göre alışveriş yapacam

Eklentiler

• 17548305290412920018551173062526.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 45
  • 17548306051677216376833452166996.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar şöyle bı liste hazırladım şimdi de eksik veya fazla gördüğünüz varsa düzelteyim promax anneler buna göre alışveriş yapacam
Bebek kulak pamuğunun sakıncalı olduğunu okumuştum bir yerde kızlar daha iyi bilir kullanıp kullanılmadığını benim listemde benzer seninle bakalım anneler neleri beğenim neleri ekletecekler

Kızlar isim konusunda karar verdiniz mi ya ben hala karar veremedim. O kadar çok bakıyoruz ki çok zor isim konusu. Eşim tamam Leyla olsun dedi Leyla’yı da ben istiyodum. Şimdi de biraz daha mı beklesek diyorum. Kız isimlerinden ama şimdiki isimlerden istemiyorum. Öneriniz varmı

Hastane çıkışı 1 10 lu yeter bence
Diğer takım 5 li olabilir

Ekstradan takm içinde ince 1 battaniye oluyor ama sen fazladan 1 kalın 1 ince daha al istersen yada 10 lu 2 takım alcam dersen 1 tane kalın battaniye olsun.diğer şeylerde gayet mantıklı bence

Ay bencede çok zor bizde hala tam karar vermiş değiliz isim aramaktan kusucam

Biz İnci koyacagız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…