- Konu Sahibi annabelica
-
- #22.741
Ben gittiğim de sorayım netleştireyim size de bilgi vereyim en iyisi Salı günü kontrolüm var zatenUmarim uzaklaşıyordur. Ben doktorun demesinden sanki mevcut durumu korumaya çalışıyoruz gibi anlamıştım
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah hiç gerek kalmaz25 altı riskli kuzum. 15 altına inince dikiş gerekir dedi. Benimki 28 çıktı. Detaylida öğrendim. Ama yapısal da olabilir çünkü daha önce erken doğumun yok dedi. Progestan verip bakacaklarmış gidişata
Valla yeni duydum canım uzadığını ama büyüdükçe bebekler yukarı çıkıyorlar diye bir umudum da var açıkçasıcebellato kızlar bu rahim ağzı uzayan bişey mi ya. Ben sadece daha da kısalmasın diye uğraşıyorlar o yüzden tedavi var sanıyorum. Konuyu anlamamış olabilirim
Bebek büyüdükçe karında yukarıya doğru yayılıyor ya bence onun etkisi mutlaka olur yani umarım kendi kendime uydurmuyorumdurUmarim uzaklaşıyordur. Ben doktorun demesinden sanki mevcut durumu korumaya çalışıyoruz gibi anlamıştım
Bence doğru kuzum ya başka yerlerde de karşıma çıkmıştı Instagram'da falan. Hesap da doğru çıkıyor zatenEki Görüntüle 3628469
annabelica canım bu başta paylaştığın tablo doğrumu ya internette hiç böyle değil. Hiç böyle tablo görmedim
Haftaları 4er 4er saymış ya sıkıntı yok bence ilk tablo da aynı hesap oluyor sadece gününe kadar ayrıntılı yazmış. 23 haftayı 6 aylık sayarsak 12 hafta sonra doğum olacak desek bebek 35 haftalık oluyor. Ben yaş hesabı gibi doldurduğum ayı söylemeyi daha mantıklı buluyorum o yüzden. Şu an 5 aylık diyorum meselaBen de bunu yanlış buluyorum. Ben şunu takip ediyorummesela ben 23. haftaya girdim 6. ayıma girdim yani
Tamam kuzum sor bakalım biz de öğrenmiş oluruzBen gittiğim de sorayım netleştireyim size de bilgi vereyim en iyisi Salı günü kontrolüm var zaten
Ben de öyle umuyorum canım dur bakalım görcez neler olacakBebek büyüdükçe karında yukarıya doğru yayılıyor ya bence onun etkisi mutlaka olur yani umarım kendi kendime uydurmuyorumdur
İkisi de doğruymuşHaftaları 4er 4er saymış ya sıkıntı yok bence ilk tablo da aynı hesap oluyor sadece gününe kadar ayrıntılı yazmış. 23 haftayı 6 aylık sayarsak 12 hafta sonra doğum olacak desek bebek 35 haftalık oluyor. Ben yaş hesabı gibi doldurduğum ayı söylemeyi daha mantıklı buluyorum o yüzden. Şu an 5 aylık diyorum mesela
Evet evet aynı yere geliyor zatenİkisi de doğruymuş1. benim attığım, 2. senin çünkü ben doktoruma sormuştum buna göre ilerliyoruz dedi ondan hep onu baz aldım
Bebek kulak pamuğunun sakıncalı olduğunu okumuştum bir yerde kızlar daha iyi bilir kullanıp kullanılmadığını benim listemde benzer seninle bakalım anneler neleri beğenim neleri ekleteceklerKızlar şöyle bı liste hazırladım şimdi de eksik veya fazla gördüğünüz varsa düzelteyim promax anneler buna göre alışveriş yapacam
Ben de öyle umuyorum canım dur bakalım görcez neler olacak
Hastane çıkışı 1 10 lu yeter benceKızlar şöyle bı liste hazırladım şimdi de eksik veya fazla gördüğünüz varsa düzelteyim promax anneler buna göre alışveriş yapacam
Ay bencede çok zor bizde hala tam karar vermiş değiliz isim aramaktan kusucamKızlar isim konusunda karar verdiniz mi ya ben hala karar veremedim. O kadar çok bakıyoruz ki çok zor isim konusu. Eşim tamam Leyla olsun dedi Leyla’yı da ben istiyodum. Şimdi de biraz daha mı beklesek diyorum. Kız isimlerinden ama şimdiki isimlerden istemiyorum. Öneriniz varmı
Biz İnci koyacagız canımKızlar isim konusunda karar verdiniz mi ya ben hala karar veremedim. O kadar çok bakıyoruz ki çok zor isim konusu. Eşim tamam Leyla olsun dedi Leyla’yı da ben istiyodum. Şimdi de biraz daha mı beklesek diyorum. Kız isimlerinden ama şimdiki isimlerden istemiyorum. Öneriniz varmı
Canım sen suan 23. HaftadamisinEvet evet aynı yere geliyor zatenben direkt 23 haftalık gebeliği sordum mesela 5 ay 1 haftalık diyor
Çok güzel canımBiz İnci koyacagız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?