- 9 Ağustos 2025
- 23
- 23
- 3
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #22.761
Yaa napıcaz biz böyleAy bencede çok zor bizde hala tam karar vermiş değiliz isim aramaktan kusucam
Leyla da cok guzel canım. Ben fazla yenı nesıl isimlerini begenemıyorumÇok güzel canımEşim inci dedi ama arkadaşımın kızının adı o yüzden istemedim
En güzeli ortak karar vermek canım. Bende yeni nesil isim istemiyorum. Geçen doktorum sordu henüz karar veremedim dedim. Hiç yok mu düşündüğün dedi “Leyla “ var dedim yeni nesil isimleri sevmiyorum dedim. Tebrik ediyorum seni eski isimler çok daha güzel dedi şimdiki anneler hep yeni nesil hep aynı isimleri koyuyormuşLeyla da cok guzel canım. Ben fazla yenı nesıl isimlerini begenemıyorumEsim Arin istedi ben İnci. Sonra o da İnci yi begendıgı ıcın ortak kıldık
Valla bizde hala isme karar veremedik erkek bebek isimleri daha zor gibiKızlar isim konusunda karar verdiniz mi ya ben hala karar veremedim. O kadar çok bakıyoruz ki çok zor isim konusu. Eşim tamam Leyla olsun dedi Leyla’yı da ben istiyodum. Şimdi de biraz daha mı beklesek diyorum. Kız isimlerinden ama şimdiki isimlerden istemiyorum. Öneriniz varmı
İyi ol lütfenBebeğim için iyi olmaya çalışıyorum canım. Düşünmeyeye çalışıyorumm elimden geldiğince. Biraz ağrım var hala ara ara ama
Burdan birisi yazmıştı sanki, bir hafta falan dikkat ettim artmış diye, azalıyorsa artar da diye düşünüyorum@cebellato kızlar bu rahim ağzı uzayan bişey mi ya. Ben sadece daha da kısalmasın diye uğraşıyorlar o yüzden tedavi var sanıyorum. Konuyu anlamamış olabilirim
Yok kuzum 21+4 benimCanım sen suan 23. Haftadamisin
Ay ben de eski isimleri daha çok seviyorum. Eniştem geçen diyor çocuğun adını şebnem koyduk diye mutsuz olacakmış çok demodeymis falan. Hiç umrumda değil kimin ne dediği. Ben bayıldım kızımın adınaEn güzeli ortak karar vermek canım. Bende yeni nesil isim istemiyorum. Geçen doktorum sordu henüz karar veremedim dedim. Hiç yok mu düşündüğün dedi “Leyla “ var dedim yeni nesil isimleri sevmiyorum dedim. Tebrik ediyorum seni eski isimler çok daha güzel dedi şimdiki anneler hep yeni nesil hep aynı isimleri koyuyormuşeşim de diyor daha net değil ama hocam diyor
Ay bende dedim ben esksik mi sayıyorum beynım yandı bır anYok kuzum 21+4 benim
Bilemiyorum kuzu. O yolun dönüşü de yok malumBurdan birisi yazmıştı sanki, bir hafta falan dikkat ettim artmış diye, azalıyorsa artar da diye düşünüyorum
Valla bende bayıldım kuzu sebneme. En yakın arkadaslarımdan bırının ısmı dıye hıc dusunmedım olmasa koyabılırdımAy ben de eski isimleri daha çok seviyorum. Eniştem geçen diyor çocuğum adını şebnem koyduk diye mutsuz olacakmış çok demodeymis falan. Hiç umrumda değil kimin ne dediği. Ben bayıldım kızımın adına
İdil ilk kızımda aklımdaydı. Nehir ismi koymak istedik. Göksu daha hoşuma gitti onu koydukSimdi listeye baktım kim ne karar vermis diye İdil ve Sofya da hosuma gıtmedı degıl
İlayda, Aleyna, Derin, Beste, İdilKızlar isim konusunda karar verdiniz mi ya ben hala karar veremedim. O kadar çok bakıyoruz ki çok zor isim konusu. Eşim tamam Leyla olsun dedi Leyla’yı da ben istiyodum. Şimdi de biraz daha mı beklesek diyorum. Kız isimlerinden ama şimdiki isimlerden istemiyorum. Öneriniz varmı
Bu grup zaten diger gruplardab farklı baya kendıne has grubuzİdil ilk kızımda aklımdaydı. Nehir ismi koymak istedik. Göksu daha hoşuma gitti onu koydukO zaman da babam demişti daha modern isim koysaydiniz diye insanların yorumları çok güldürüyor beni. İsim konusu çok kişisel bişey ama o kadar kötü isim koyduğumu da düşünmüyorum ya çok gömüyorlar beni
Sana katılıyorum canım. Kız cocukta daha fazla seçenek var bence de. Erkek çocuğa isim koymak daha zor.Valla bizde hala isme karar veremedik erkek bebek isimleri daha zor gibi
Deliyiz diyom anlamıyon muuuBu grup zaten diger gruplardab farklı baya kendıne has grubuz
Boş zamanlarında dik ayaklarıBilemiyorum kuzu. O yolun dönüşü de yok malumama yukarı çıkıyorsa harika olur tabi amuda mi kalkayim napayım
Kanka aramızda bir hafta varmış yaYok kuzum 21+4 benim
Canım kızımın ismiSimdi listeye baktım kim ne karar vermis diye İdil ve Sofya da hosuma gıtmedı degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?