Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Leyla da cok guzel canım. Ben fazla yenı nesıl isimlerini begenemıyorum Esim Arin istedi ben İnci. Sonra o da İnci yi begendıgı ıcın ortak kıldık
En güzeli ortak karar vermek canım. Bende yeni nesil isim istemiyorum. Geçen doktorum sordu henüz karar veremedim dedim. Hiç yok mu düşündüğün dedi “Leyla “ var dedim yeni nesil isimleri sevmiyorum dedim. Tebrik ediyorum seni eski isimler çok daha güzel dedi şimdiki anneler hep yeni nesil hep aynı isimleri koyuyormuş eşim de diyor daha net değil ama hocam diyor

Valla bizde hala isme karar veremedik erkek bebek isimleri daha zor gibi

Ay ben de eski isimleri daha çok seviyorum. Eniştem geçen diyor çocuğun adını şebnem koyduk diye mutsuz olacakmış çok demodeymis falan. Hiç umrumda değil kimin ne dediği. Ben bayıldım kızımın adına

Valla bende bayıldım kuzu sebneme. En yakın arkadaslarımdan bırının ısmı dıye hıc dusunmedım olmasa koyabılırdım

Simdi listeye baktım kim ne karar vermis diye İdil ve Sofya da hosuma gıtmedı degıl
İdil ilk kızımda aklımdaydı. Nehir ismi koymak istedik. Göksu daha hoşuma gitti onu koyduk O zaman da babam demişti daha modern isim koysaydiniz diye insanların yorumları çok güldürüyor beni. İsim konusu çok kişisel bişey ama o kadar kötü isim koyduğumu da düşünmüyorum ya çok gömüyorlar beni

İlayda, Aleyna, Derin, Beste, İdil
Bence kulaga hoş geliyor bu isimler.

Bu grup zaten diger gruplardab farklı baya kendıne has grubuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…