Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ah bu eşlerrrr. Benimki de öyle maalesef. Zannediyorlar ki ne kadar çok yersen o kadar iyi. Canım sen zaten kaliteli bekleniyorsun. Bebeğin alacağını alıyordur. Sen tabi yine de bi doktora sor ama kilo vermiyorsan bence sıkıntı yok

Kafana takacak bir şey yok kanka, kilo almaman en iyisi zaten, biliyorsun dr’lar istemiyor, bende dün tartıldım hala aldığım 2 kg ile duruyorum yarın 21.hafta olacam

Benim doktor eşimin yanında kilo almaması çok önemli ve iyi bir şey dedikten sonra rahatladım, yok gecenin bir vakti senin canın bir şey çekmiyor mu, sen yemiyorsun, çocuğumuz yemiyor şeylerine çok maruz kalıyordum

Canım bak hamilelikde büyümesi gereken göbüş ve göğüs zaten onlarda oluyor herşey yolunda inşallah bence kiloya kafanı takma nasıl güzel besleniyorsan belki bebişin alıyor kiloyu direk

Kızlar bu h&m tulumlar, pantolonlar çoğu ayaksız ya, yaz diye öylemi, kışa doğrumı gelir acaba ayaklılar

Kızlar anca yazabildim 20+5 iken gittim ayrıntılı ultrasona boyu kilosu iyi 25 cm 360 gram haftası ile uyumlu bagirsaklarinda hafif parlaklık gördü ama çok büyük bir sorun teşkil etmiyor dedi belki benim makinem ile alakalı başka bir doktor baksa değişebilir belki dedi ikili tarama testi yaptırdın mı sonucunu göreyim dedi gösterdim doktor şok bu test riskli gelmiş dedi ama benim doktorum sonuca gayet iyi demişti karından sıvı aldırmak istermisin dedi şuan düşünmek istiyorum dedim ve çıktım ama ultrasonda hiçbir bulgu yok

Kızlar dün tartıldım hala kilo almamışım yav. Bende bu duruma takıldım. Doktorum yarın ne diyecek kilo konusunda acaba kilo almamis olmam bir sorun olur mu sizce ?
Kuzum bende yaklaşık 2aydir kilo almıyorum öğlen yine tartıldım yine aynı ama oğlumun maşallahı var alıyor o yani bence sende takma kafana bebişin alıyordur

Çok geçmiş olsun canım, ne düşünüyorsun şimdi, kendi doktorunla acaba bunları tekrar mı konuşsan, ona göre karar verirsin

Kızlar bu h&m tulumlar, pantolonlar çoğu ayaksız ya, yaz diye öylemi, kışa doğrumı gelir acaba ayaklılar
Bence gelir, ayrıca ayaklı olanlar da var. Ben aldım birkaç tane. Geçenlerde 3 al 2 öde vardı, hala devam ediyor mu bilmiyorum bir de zaten ayaksızların daha iyi olduğunu söyleyen de çok. Bebeğin boyu uzun olursa hemen kullanılamaz duruma gelebilirmiş diye..

Kendi doktoruna zaten detaylı sonucunu gösterince söylersin doktoruna kuzum başka bı bulgu yoksa parlakliklarin bı önemi olmaz merak etme

Çok geçmiş olsun.. umarım sağlıklıdır ultrasonda bulgu olmaması çok iyi bir durum parlaklık da inşallah makinalarından kaynaklıdır..

Ayaklı 2 çeşit var sadece
Bende ayaksız daha iyi diye biliyordum ama burda kızlar biraz büyük al ayaklı daha rahat çorap sürekli çıkıyor diyince tereddütte kaldım

Ayaklı 2 çeşit var sadece
Bende ayaksız daha iyi diye biliyordum ama burda kızlar biraz büyük al ayaklı daha rahat çorap sürekli çıkıyor diyince tereddütte kaldım
yaaa evet bu konuda çok fikir ayrılıkları var. bazıları hemen uzuyor ayaklı almayın diyor bazıları çorap tutmuyor ayaklı alın ilk zamanlar diyor. Ben sanırım yenidoğanları ayaklı alacağım, 0-3 ayların yarısını patikli yarısını patiksiz

Çok geçmiş olsun canım, ne düşünüyorsun şimdi, kendi doktorunla acaba bunları tekrar mı konuşsan, ona göre karar verirsin
Sağol canım evet kendi doktoruma gideceğim tekrardan cumaya randevu aldım telaş yapmayacağım çünkü perinotoloji doktoruda dedi trizomi 13 ve 18 e dair ultrasonda bi bulgu yok sanırım fetal dna yaptıracağım

Ay evet gercekten yaa. Mesela hafta sonu kahvalti ederken sürekli yemiyorsun diye söyleniyor. Yeme istegim de kaciyor.tamam bizi düşünüyorlar ama ne bileyim bana surekli söylenen seyler de benim moralimi bozuyor.
Bebegim alsin kilosunu da ben almasam da olur. Yediklerim bebisime gitsin doktorum da bir sorun yok derse rahatlariz biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…