- 10 Şubat 2024
- 1.026
- 1.395
- 53
- Konu Sahibi annabelica
-
- #22.961
Ah bu eşlerrrr. Benimki de öyle maalesef. Zannediyorlar ki ne kadar çok yersen o kadar iyi. Canım sen zaten kaliteli bekleniyorsun. Bebeğin alacağını alıyordur. Sen tabi yine de bi doktora sor ama kilo vermiyorsan bence sıkıntı yokYiyorum canım ya. Bir kahvaltıda aşırı iştahlı degilim o kadar. Onun dışında yiyorum aksamlari güzel besleniyorum. Sonra ara öğün falan da yiyorum kuruyemis kefir vs. Ama kilo almamışım hic dün tartıldım. Eşim de biraz bunaltıyor bu konuda. Çünkü göğüslerim fln büyüdü karnimda belirgin, o zaman kilo veriyorsun demek ki bu degisimler tartiya hic artı kilo olmuyor diye.
Bebegim iyi gelişiyor olsun da
Kafana takacak bir şey yok kanka, kilo almaman en iyisi zaten, biliyorsun dr’lar istemiyor, bende dün tartıldım hala aldığım 2 kg ile duruyorum yarın 21.hafta olacamKuzum sabahlari zorlanıyorum sadece ama ben zaten cocuklugumdan beri kahvalti öğününü cok sevmem. Diger öğünlerde ve ozellikle gece yatmadan falanda birseyler yiyip yatıyorum.
Hic almadım hala biraz kafama takiliyor bu konubebegimin gelisimi normal olsun da kilo almam sart degil diyorum. Ama bir yandan da herkes alıyor benimde almam gerekiyordu diyorum.
Benim doktor eşimin yanında kilo almaması çok önemli ve iyi bir şey dedikten sonra rahatladım, yok gecenin bir vakti senin canın bir şey çekmiyor mu, sen yemiyorsun, çocuğumuz yemiyor şeylerine çok maruz kalıyordumAh bu eşlerrrr. Benimki de öyle maalesef. Zannediyorlar ki ne kadar çok yersen o kadar iyi. Canım sen zaten kaliteli bekleniyorsun. Bebeğin alacağını alıyordur. Sen tabi yine de bi doktora sor ama kilo vermiyorsan bence sıkıntı yok
Canım bak hamilelikde büyümesi gereken göbüş ve göğüs zaten onlarda oluyor herşey yolunda inşallah bence kiloya kafanı takma nasıl güzel besleniyorsan belki bebişin alıyor kiloyu direkYiyorum canım ya. Bir kahvaltıda aşırı iştahlı degilim o kadar. Onun dışında yiyorum aksamlari güzel besleniyorum. Sonra ara öğün falan da yiyorum kuruyemis kefir vs. Ama kilo almamışım hic dün tartıldım. Eşim de biraz bunaltıyor bu konuda. Çünkü göğüslerim fln büyüdü karnimda belirgin, o zaman kilo veriyorsun demek ki bu degisimler tartiya hic artı kilo olmuyor diye.
Bebegim iyi gelişiyor olsun da
Kuzum bende yaklaşık 2aydir kilo almıyorum öğlen yine tartıldım yine aynı ama oğlumun maşallahı var alıyor o yani bence sende takma kafana bebişin alıyordurKızlar dün tartıldım hala kilo almamışım yav. Bende bu duruma takıldım. Doktorum yarın ne diyecek kilo konusunda acaba kilo almamis olmam bir sorun olur mu sizce ?
Çok geçmiş olsun canım, ne düşünüyorsun şimdi, kendi doktorunla acaba bunları tekrar mı konuşsan, ona göre karar verirsinKızlar anca yazabildim 20+5 iken gittim ayrıntılı ultrasona boyu kilosu iyi 25 cm 360 gram haftası ile uyumlu bagirsaklarinda hafif parlaklık gördü ama çok büyük bir sorun teşkil etmiyor dedi belki benim makinem ile alakalı başka bir doktor baksa değişebilir belki dedi ikili tarama testi yaptırdın mı sonucunu göreyim dedi gösterdim doktor şok bu test riskli gelmiş dedi ama benim doktorum sonuca gayet iyi demişti karından sıvı aldırmak istermisin dedi şuan düşünmek istiyorum dedim ve çıktım ama ultrasonda hiçbir bulgu yok
Bence gelir, ayrıca ayaklı olanlar da var. Ben aldım birkaç tane. Geçenlerde 3 al 2 öde vardı, hala devam ediyor mu bilmiyorumKızlar bu h&m tulumlar, pantolonlar çoğu ayaksız ya, yaz diye öylemi, kışa doğrumı gelir acaba ayaklılar
Kendi doktoruna zaten detaylı sonucunu gösterince söylersin doktoruna kuzum başka bı bulgu yoksa parlakliklarin bı önemi olmaz merak etmeKızlar anca yazabildim 20+5 iken gittim ayrıntılı ultrasona boyu kilosu iyi 25 cm 360 gram haftası ile uyumlu bagirsaklarinda hafif parlaklık gördü ama çok büyük bir sorun teşkil etmiyor dedi belki benim makinem ile alakalı başka bir doktor baksa değişebilir belki dedi ikili tarama testi yaptırdın mı sonucunu göreyim dedi gösterdim doktor şok bu test riskli gelmiş dedi ama benim doktorum sonuca gayet iyi demişti karından sıvı aldırmak istermisin dedi şuan düşünmek istiyorum dedim ve çıktım ama ultrasonda hiçbir bulgu yok
Çok geçmiş olsun.. umarım sağlıklıdırKızlar anca yazabildim 20+5 iken gittim ayrıntılı ultrasona boyu kilosu iyi 25 cm 360 gram haftası ile uyumlu bagirsaklarinda hafif parlaklık gördü ama çok büyük bir sorun teşkil etmiyor dedi belki benim makinem ile alakalı başka bir doktor baksa değişebilir belki dedi ikili tarama testi yaptırdın mı sonucunu göreyim dedi gösterdim doktor şok bu test riskli gelmiş dedi ama benim doktorum sonuca gayet iyi demişti karından sıvı aldırmak istermisin dedi şuan düşünmek istiyorum dedim ve çıktım ama ultrasonda hiçbir bulgu yok
Ayaklı 2 çeşit var sadeceBence gelir, ayrıca ayaklı olanlar da var. Ben aldım birkaç tane. Geçenlerde 3 al 2 öde vardı, hala devam ediyor mu bilmiyorumbir de zaten ayaksızların daha iyi olduğunu söyleyen de çok. Bebeğin boyu uzun olursa hemen kullanılamaz duruma gelebilirmiş diye..
Ayaklı 2 çeşit var sadece
Bende ayaksız daha iyi diye biliyordum ama burda kızlar biraz büyük al ayaklı daha rahat çorap sürekli çıkıyor diyince tereddütte kaldım
Kanka bunu favlamıştım
yaaa evet bu konuda çok fikir ayrılıkları var. bazıları hemen uzuyor ayaklı almayın diyor bazıları çorap tutmuyor ayaklı alın ilk zamanlar diyor. Ben sanırım yenidoğanları ayaklı alacağım, 0-3 ayların yarısını patikli yarısını patiksizAyaklı 2 çeşit var sadece
Bende ayaksız daha iyi diye biliyordum ama burda kızlar biraz büyük al ayaklı daha rahat çorap sürekli çıkıyor diyince tereddütte kaldım
Sağol canım evet kendi doktoruma gideceğim tekrardan cumaya randevu aldım telaş yapmayacağım çünkü perinotoloji doktoruda dedi trizomi 13 ve 18 e dair ultrasonda bi bulgu yok sanırım fetal dna yaptıracağımÇok geçmiş olsun canım, ne düşünüyorsun şimdi, kendi doktorunla acaba bunları tekrar mı konuşsan, ona göre karar verirsin
yenidğan 0-1 alıyor musunuz şimdi kızlar yaa, ben belki kilolu olur belki uzun olur diye en sona saklıyorum onları. geçenlerde birinde okumuştum 4 kg 54 cm doğacakmış bebeği yenidoğanlar çöp oldu diyorduCanım bak burada ayaklı tulum var ve indirimde
Ay evet gercekten yaa. Mesela hafta sonu kahvalti ederken sürekli yemiyorsun diye söyleniyor. Yeme istegim de kaciyor.tamam bizi düşünüyorlar ama ne bileyim bana surekli söylenen seyler de benim moralimi bozuyor.Ah bu eşlerrrr. Benimki de öyle maalesef. Zannediyorlar ki ne kadar çok yersen o kadar iyi. Canım sen zaten kaliteli bekleniyorsun. Bebeğin alacağını alıyordur. Sen tabi yine de bi doktora sor ama kilo vermiyorsan bence sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?