Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Sağol canım evet kendi doktoruma gideceğim tekrardan cumaya randevu aldım telaş yapmayacağım çünkü perinotoloji doktoruda dedi trizomi 13 ve 18 e dair ultrasonda bi bulgu yok sanırım fetal dna yaptıracağım
Canim ikili testin nasıl çıkmıştı sonucu kacta kac risk ?

Bende öyle yapıcam sanırım aşko, yada ayaklıları sadece gece giydiririm uykuda çorabı çıkıp üşümesin diye

sepide ben de bu arkadaşımız gibi yaptım. Yarısını ayaklı yarısını ayaksız almaya çalıştım. Bilmiyorum kaç tane almamız iyi olur 0-3 ay için ama bende 10 tane olmuştur şimdiden. Kıyafet dışında da hiç bir şey almadım henüz

yenidğan 0-1 alıyor musunuz şimdi kızlar yaa, ben belki kilolu olur belki uzun olur diye en sona saklıyorum onları. geçenlerde birinde okumuştum 4 kg 54 cm doğacakmış bebeği yenidoğanlar çöp oldu diyordu
Ben alırken boy ve kiloya bakıyorum kanka beden tablosundan

Aşkım çoğu kişi çok almayın diyor, izlediklerimde alın çok geçiriyor arkasına kirleniyor falan diyor ben daha saymadım ama alıyorum ufak ufak

Canım bak hamilelikde büyümesi gereken göbüş ve göğüs zaten onlarda oluyor herşey yolunda inşallah bence kiloya kafanı takma nasıl güzel besleniyorsan belki bebişin alıyor kiloyu direk
Ay dogru diyorsun. Önemli olan yerler büyüsün ben kilo almasam da olur. Ama iste psikolojik olarak herkes aliyor falan ya bende almaliyim diye düşünüyorum elimde degil o da. Bebişim yarin bise ben iyiyim annecim diye haber verir de bizi rahatlatir inşallah
Bende aldığımı geri veriyorum 5-6kg aldım dedim ya size gecen geri 1-2kg gitmiş anlamadım
ama umursamıyorum cünki bebemin hareketleri benim endişelerimi yok ediyor
Ya bence normal diye düşünüyorum bu kilo eksilme durumlari aslinda. Sonucta kendi adima söyleyeyim önceden canım ne cekerse yerdim simdi öyle degilim ki. Mesela abur cubur zaafim var benim her zaman yerdim yani. Ama simdi mesela Züber bar mi yesem yoksa meyve mi yesem diye düşünüyorum. Genelde de meyve ile yogurt kazaniyor. Eskiden olsa ikisini de yer kalkardim

ohh maşallah bende yenidoğan daha 1 tane var 0-3 aylıkları bitirdim ama yavaş yavaş alıyorum ama herşeyden
Ben alırken boy ve kiloya bakıyorum kanka beden tablosundan
yenidoğan için kaç boy alıyorsun aşko mesela

Kafana takacak bir şey yok kanka, kilo almaman en iyisi zaten, biliyorsun dr’lar istemiyor, bende dün tartıldım hala aldığım 2 kg ile duruyorum yarın 21.hafta olacam
Benim doktorum en son bana artik verme almaya basla demisti bizim kulagimizdaki son ses bu olunca galiba kilo alayim diye zorbalaniyorum

Benim doktorum en son bana artik verme almaya basla demisti bizim kulagimizdaki son ses bu olunca galiba kilo alayim diye zorbalaniyorum
Aşko sen de biraz da yağlı hemen kilo aldıracak bişeyler yee sonra normal yemene devam et kafan rahat olsun en azından ekmek poğaça ye benim yerime de yeee

Aşko sen de biraz da yağlı hemen kilo aldıracak bişeyler yee sonra normal yemene devam et kafan rahat olsun en azından ekmek poğaça ye benim yerime de yeee
Ah benim canım kıyamam sana yasak dimi sana da fazla kilo almak.
Kuzum bana da diyete devam ettigim icin cogu sey yasak. Dedigin gibi ekmeeemi pogacami surekli yiye ilsem bende şişerdim muhtemelen. Ama yemiyorum.
Geçen annemde yemek yiyordum neyse bu kadar ekmek yeter dedim o gün beyaz ekmek yemek durumunda kaldım çünkü, annem bi kızıyor
Iyi sofradan aç kalk ekmekte mi yemiycen ne yiyeceksin sey diye
Ay yagli da ne yicem yaa. Valla aklimdan gecmiyor degil. Dogal manda yağı getirttim sirf kahvaltida yiyeyim diye düşün

Kuzum bende yaklaşık 2aydir kilo almıyorum öğlen yine tartıldım yine aynı ama oğlumun maşallahı var alıyor o yani bence sende takma kafana bebişin alıyordur
Ayy bizimde durumlar öyledir o zaman dimi teyzosuu. Kilo alımı güzeldir bebisimin. Bwndehic degilse 1 2 kg alsaydim rahatlardim yaa

Evet canım bende öyle düşünüyorum hersey okey sadece 2 li tarama testi trizomi 13 ve 18 risk yüksek gelmiş ultrasonda bulgu olamaması içimi çok rahatlatıyor
Canım cok mu yüksek gelmis ikili taramada o degerler ?
Madem riskli cikmis kendi doktorun neden bununla olgili seni uyarmadı ben buna takıldım

ayy sorma yasak ama galiba alıyorum anlamadım bu işten yaaa tartılmak istemiyorm valla hayırlısıyla bir doğurayım varya buz dolabının önünden ayrılmıycam ama sen maşallah iyi dikkat ediyorsun yaa, ekmek yemesen de yemeği sağlam ye bişey olmaz. yağlı süt iç yoğurt ye kaşar ye bunlar kilo aldırıyormuş ben tahmin ediyorum kahvaltıda manda yağını bile ucundan yiyip kalkıyorsundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…