- Konu Sahibi annabelica
-
- #22.981
Bende öyle düşünüyorum canım bakalım cuma günü gideceğim doktorumaKendi doktoruna zaten detaylı sonucunu gösterince söylersin doktoruna kuzum başka bı bulgu yoksa parlakliklarin bı önemi olmaz merak etme
Canim ikili testin nasıl çıkmıştı sonucu kacta kac risk ?Sağol canım evet kendi doktoruma gideceğim tekrardan cumaya randevu aldım telaş yapmayacağım çünkü perinotoloji doktoruda dedi trizomi 13 ve 18 e dair ultrasonda bi bulgu yok sanırım fetal dna yaptıracağım
Görende 150 kilo sanarahh kilolar konusulmus tartıya cikmak istemiyorummm
Bende öyle yapıcam sanırım aşko, yada ayaklıları sadece gece giydiririm uykuda çorabı çıkıp üşümesin diyeyaaa evet bu konuda çok fikir ayrılıkları var. bazıları hemen uzuyor ayaklı almayın diyor bazıları çorap tutmuyor ayaklı alın ilk zamanlar diyor. Ben sanırım yenidoğanları ayaklı alacağım, 0-3 ayların yarısını patikli yarısını patiksiz
yaaa evet bu konuda çok fikir ayrılıkları var. bazıları hemen uzuyor ayaklı almayın diyor bazıları çorap tutmuyor ayaklı alın ilk zamanlar diyor. Ben sanırım yenidoğanları ayaklı alacağım, 0-3 ayların yarısını patikli yarısını patiksiz
Ben alırken boy ve kiloya bakıyorum kanka beden tablosundanyenidğan 0-1 alıyor musunuz şimdi kızlar yaa, ben belki kilolu olur belki uzun olur diye en sona saklıyorum onları. geçenlerde birinde okumuştum 4 kg 54 cm doğacakmış bebeği yenidoğanlar çöp oldu diyordu
Sağol canım inşallah öyledir ben inanıyorum ki benim bebeğim gayet sağlıklıÇok geçmiş olsun.. umarım sağlıklıdırultrasonda bulgu olmaması çok iyi bir durum parlaklık da inşallah makinalarından kaynaklıdır..
Aşkım çoğu kişi çok almayın diyor, izlediklerimde alın çok geçiriyor arkasına kirleniyor falan diyorsepide ben de bu arkadaşımız gibi yaptım. Yarısını ayaklı yarısını ayaksız almaya çalıştım. Bilmiyorum kaç tane almamız iyi olur 0-3 ay için ama bende 10 tane olmuştur şimdiden. Kıyafet dışında da hiç bir şey almadım henüz
Kesinlikle öyle Allahın izniyle çünkü ultrasonda ense kalınlığı burun yapısından belli olurduSağol canım inşallah öyledir ben inanıyorum ki benim bebeğim gayet sağlıklı
Ay dogru diyorsun. Önemli olan yerler büyüsün ben kilo almasam da olur. Ama iste psikolojik olarak herkes aliyor falan ya bende almaliyim diye düşünüyorum elimde degil o da. Bebişim yarin bise ben iyiyim annecim diye haber verir de bizi rahatlatir inşallahCanım bak hamilelikde büyümesi gereken göbüş ve göğüs zaten onlarda oluyor herşey yolunda inşallah bence kiloya kafanı takma nasıl güzel besleniyorsan belki bebişin alıyor kiloyu direk
Ya bence normal diye düşünüyorum bu kilo eksilme durumlari aslinda. Sonucta kendi adima söyleyeyim önceden canım ne cekerse yerdim simdi öyle degilim ki. Mesela abur cubur zaafim var benim her zaman yerdim yani. Ama simdi mesela Züber bar mi yesem yoksa meyve mi yesem diye düşünüyorum. Genelde de meyve ile yogurt kazaniyor. Eskiden olsa ikisini de yer kalkardimBende aldığımı geri veriyorum5-6kg aldım dedim ya size gecen geri 1-2kg gitmiş anlamadım
ama umursamıyorum cünki bebemin hareketleri benim endişelerimi yok ediyor
ohh maşallah bende yenidoğan daha 1 tane var 0-3 aylıkları bitirdim amasepide ben de bu arkadaşımız gibi yaptım. Yarısını ayaklı yarısını ayaksız almaya çalıştım. Bilmiyorum kaç tane almamız iyi olur 0-3 ay için ama bende 10 tane olmuştur şimdiden. Kıyafet dışında da hiç bir şey almadım henüz
yenidoğan için kaç boy alıyorsun aşko meselaBen alırken boy ve kiloya bakıyorum kanka beden tablosundan
Evet canım bende öyle düşünüyorum hersey okey sadece 2 li tarama testi trizomi 13 ve 18 risk yüksek gelmiş ultrasonda bulgu olamaması içimi çok rahatlatıyorKesinlikle öyle Allahın izniyle çünkü ultrasonda ense kalınlığı burun yapısından belli olurdu
Benim doktorum en son bana artik verme almaya basla demisti bizim kulagimizdaki son ses bu olunca galiba kilo alayim diye zorbalaniyorumKafana takacak bir şey yok kanka, kilo almaman en iyisi zaten, biliyorsun dr’lar istemiyor, bende dün tartıldım hala aldığım 2 kg ile duruyorum yarın 21.hafta olacam
Aşko sen de biraz da yağlı hemen kilo aldıracak bişeyler yee sonra normal yemene devam et kafan rahat olsun en azındanBenim doktorum en son bana artik verme almaya basla demisti bizim kulagimizdaki son ses bu olunca galiba kilo alayim diye zorbalaniyorum
Ah benim canım kıyamam sanaAşko sen de biraz da yağlı hemen kilo aldıracak bişeyler yee sonra normal yemene devam et kafan rahat olsun en azındanekmek poğaça ye benim yerime de yeee
Ayy bizimde durumlar öyledir o zaman dimi teyzosuu. Kilo alımı güzeldir bebisimin. Bwndehic degilse 1 2 kg alsaydim rahatlardim yaaKuzum bende yaklaşık 2aydir kilo almıyorum öğlen yine tartıldım yine aynı ama oğlumun maşallahı var alıyor o yani bence sende takma kafana bebişin alıyordur
Pozisyona mı bağlı kuzum yoksa haftasıyla ilgili mi bu durumCanım guzel gectı ama kalbını goremıyprum cok arkada suan dedı dr um yarıb tekrsr gıdecegım kalbı ıcın
Canım cok mu yüksek gelmis ikili taramada o degerler ?Evet canım bende öyle düşünüyorum hersey okey sadece 2 li tarama testi trizomi 13 ve 18 risk yüksek gelmiş ultrasonda bulgu olamaması içimi çok rahatlatıyor
en son 5 kilo almstm suan 8 kilo almsmdr yada fazla diye tartılmak istemedimGörende 150 kilo sanar
ayy sorma yasak ama galiba alıyorum anlamadım bu işten yaaa tartılmak istemiyorm vallaAh benim canım kıyamam sanayasak dimi sana da fazla kilo almak.
Kuzum bana da diyete devam ettigim icin cogu sey yasak. Dedigin gibi ekmeeemi pogacami surekli yiye ilsem bende şişerdim muhtemelen. Ama yemiyorum.
Geçen annemde yemek yiyordum neyse bu kadar ekmek yeter dedim o gün beyaz ekmek yemek durumunda kaldım çünkü, annem bi kızıyor
Iyi sofradan aç kalk ekmekte mi yemiycen ne yiyeceksin sey diye
Ay yagli da ne yicem yaa. Valla aklimdan gecmiyor degil. Dogal manda yağı getirttim sirf kahvaltida yiyeyim diye düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?