- 23 Ekim 2024
- 3.861
- 6.073
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #23.001
Kanka şimdi biz uzunuz acaba bebekte uzun olurmu diye düşünüyorum, görümcemin kızı 52 cm doğmuş, eşi falan uzun onunda. Ben örn h&m 1-2 ay alıyorum 56cm, birkaç tanede 0-1 aldım oda 50cm ama 0-1 3-5 tane aldımohh maşallah bende yenidoğan daha 1 tane var 0-3 aylıkları bitirdim amayavaş yavaş alıyorum ama herşeyden
yenidoğan için kaç boy alıyorsun aşko mesela
hmm anladım cano, 1-2 ay daha mantıklı sanırım o zaman sizin için, ben kısayım ama eşim uzun. uzun olursa diye bekletiyorm şuanlık bakalmKanka şimdi biz uzunuz acaba bebekte uzun olurmu diye düşünüyorum, görümcemin kızı 52 cm doğmuş, eşi falan uzun onunda. Ben örn h&m 1-2 ay alıyorum 56cm, birkaç tanede 0-1 aldım oda 50cm ama 0-1 3-5 tane aldım
canim bizdeKanka şimdi biz uzunuz acaba bebekte uzun olurmu diye düşünüyorum, görümcemin kızı 52 cm doğmuş, eşi falan uzun onunda. Ben örn h&m 1-2 ay alıyorum 56cm, birkaç tanede 0-1 aldım oda 50cm ama 0-1 3-5 tane aldım
Ahshhahaayy sorma yasak ama galiba alıyorum anlamadım bu işten yaaa tartılmak istemiyorm vallahayırlısıyla bir doğurayım varya buz dolabının önünden ayrılmıycam ama sen maşallah iyi dikkat ediyorsun yaa, ekmek yemesen de yemeği sağlam ye bişey olmaz. yağlı süt iç yoğurt ye kaşar ye bunlar kilo aldırıyormuş ben tahmin ediyorum kahvaltıda manda yağını bile ucundan yiyip kalkıyorsundur
Kanka 1-2 daha mantıklı olabilirhmm anladım cano, 1-2 ay daha mantıklı sanırım o zaman sizin için, ben kısayım ama eşim uzun. uzun olursa diye bekletiyorm şuanlık bakalm
Ay aşkım o zaman ben 1-2 daha çok alayım dimicanim bizde
1.amca 193 cm 2.amca 187 cm
dayı 187 cm
baba 185 cm ben 170 cm
oglum 38.hafta 51 cm dogdu
ama aylik 4 cm boy atarak ilerledigi icin suan yaşıtlarından cok uzun
dogunca normal boyda dogup genetige gore boy ilerliyor o yuzden kıyafette bende sorunlar yasadim e bebek yenidogan zıbnlar 50 cm di cocuk dogu 51 haftada 1 cm de gidince cogu kiyafet az giyilmis yada hic giyilmemis oldu
sizde ailece uzun oldugunuza gore cok yenidoganlar alma bence baktın ihtiyac oluyorz heryer magaza esin hemen gidip alır artik
Geliyorum ac kapıyıen son 5 kilo almstm suan 8 kilo almsmdr yada fazla diye tartılmak istemedim
sen bana gel eniyisi çay yanı kahve yanı derken birsuru sey yeriz beraber kilo alırsnsonrada beni sal dersin bana
Kanka sen temiz beslendiğin için kilo almazsınGeliyorum ac kapıyı
Ohh yarasin 8 kilo daha alsan 16 kiloyla kapatirsin daha neee. Mis bence hicte fazla degill.
Ne yiyosun mesela cay kahve yaninabana cikilata kek bisküvi demee. Onlari yiyemiyorum zaten. Ne yicemde kilo alcam onu söyle
Puh bana ben kilo almamKanka sen temiz beslendiğin için kilo almazsın
hahaha inşallah hayaller hayatlar yaşamayızAhshhahabazen kenardan kamerayla izlendigimi düşünüyorum
Ya bazi vucutlar direkt kilo almaya yatkin olurmus hamilelikte. Bazen bebişin suyunun fazlaligi bazen de ödem tutma durumlari etkilermis. Ama bu anormal durum oldugu anlamina gelmezmis. Simdi ben normalde paketli gıda ile kilo alan biriydim zaten onlari kesince kilo alamiyorum. Ekmek falanda tam bugdaya gecince demek ki o da aldirmiyor. Yoksa ekmegimi de iyi yiyorum yani.
Yağlı süt, kaşar, kefir, ev yogurdu, kuruyemis hemide kavrulmusyani aslinda bunlari da yiyorum iciyorum. Ama yokk. Anlamadim çıkmıyor yukari kilom
Ayrica varya sen mi ben miii. Bi dogurayim cipsi nutellaya bandirip yiyecegim. Oha yuh puh napiyosun desinler
hiç üşenmem tatli kek borek pogoca yaparm 1 kisilik kısır bile yaparm sunum hazirlar 1 demlik cay misssGeliyorum ac kapıyı
Ohh yarasin 8 kilo daha alsan 16 kiloyla kapatirsin daha neee. Mis bence hicte fazla degill.
Ne yiyosun mesela cay kahve yaninabana cikilata kek bisküvi demee. Onlari yiyemiyorum zaten. Ne yicemde kilo alcam onu söyle
Estağfurullah kanka sen beslenmenle örneksin bu grubaPuh bana ben kilo almamhakaret gibi cevap verdin sepo
Hiç şu tip insan olamadım yahiç üşenmem tatli kek borek pogoca yaparm 1 kisilik kısır bile yaparm sunum hazirlar 1 demlik cay misss
meyve cok yiyorum ben
sanki cok iyi seyler yapmism gibi yazmam yok mu birde
Hahshahhahaha inşallah hayaller hayatlar yaşamayızbu sefer de süt veriyorum aman tadı bozulmasın cips yemiyim falan deriz ayyy galiba gerçekten metabolizma meselesi yaaa demekki senin metabolizman hızlı çalışıyor ve kilo almaya yatkınlığın pek yok ne güzel aman boşver alma zaten benim ödem aşko hep ödem gerçekten ödemim de çok var 38 numara ayakkabı giyen ben şuan 39 numara terliğe ayağımı zorla sıkıştırıyorum. su içsem yarıyor
Dedigimi dinleyin yaptigimi yapmayinEstağfurullah kanka sen beslenmenle örneksin bu gruba
Kanki ben ve eşim orta boyluyuz, yani kısa sayılırız, bizimki 51 cm doğdu 38+5’te olmasına rağmen. Erkekler biraz daha uzun doğuyor, ilk aylar çok farklı olmaz boylar, sonrasında fark edebilir.Kanka şimdi biz uzunuz acaba bebekte uzun olurmu diye düşünüyorum, görümcemin kızı 52 cm doğmuş, eşi falan uzun onunda. Ben örn h&m 1-2 ay alıyorum 56cm, birkaç tanede 0-1 aldım oda 50cm ama 0-1 3-5 tane aldım
Ooohh yarasiiinnn. Iste bu dediklerini yesemmm bende alırım kesinhiç üşenmem tatli kek borek pogoca yaparm 1 kisilik kısır bile yaparm sunum hazirlar 1 demlik cay misss
meyve cok yiyorum ben
sanki cok iyi seyler yapmism gibi yazmam yok mu birde
Gel kankaHiç şu tip insan olamadım yatek olsam yemek bile yapmam
hahaHahshahdogru valla o ışığı gördüm ben bizde. 1 sene fasulye nohut yemeyen analardan olacaz bence
Kuzum bence hamilelikte metabolizma degisiyor. Ben böyle düşünüyorum. Aslinda ben abur cubur yemesem kilo almiyordum eskiden de. Ama ne bileyim kendimi kilo alamayan biri olarak ilk kez tanimliyorum.
Neyse Allah'tan 49 kilo falan degilim deviiicudumdaki yaglar bana yetiyor galiba.
Aşkım ödem tabi sen kilo mu saniyordun onları
Ama bence gerçekten ödem oluyor hamislikte hemde bu haftalarda bile.
Yemekten sonra bir şişiyor karnım ve midem eşim gülüyor banabayan göbek geliyor diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?