- 16 Aralık 2016
- 3.446
- 3.624
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #23.021
eşim hep soyler sen kendini cok seviyosun diyeHiç şu tip insan olamadım yatek olsam yemek bile yapmam
Kaplumbaa kardeşş gel sarılalımhahaakşamları gerçekten ters dönmüş kaplumbağa gibi oluyoruz ya ama bence bu zamanlarımızı çok özliycez tadını çıkartalım
Aşko sen bensin yaaaa valla acıkınca tanımam kimseyi ne istiyorsa canım kalkar yaparımhiç üşenmem tatli kek borek pogoca yaparm 1 kisilik kısır bile yaparm sunum hazirlar 1 demlik cay misss
meyve cok yiyorum ben
sanki cok iyi seyler yapmism gibi yazmam yok mu birde
bak mesela sen 1 yumurta kırar yersin ben en az 2 kırarım bir dişimin kavuğuna yetmezGel kankatek olsam 1 yumurta kırar yerim kalkarım.
Ama hamilelikte dana gibi et tavuk yiyesim geliyo.
yaramasın ya yiyeym ama yaramasınOoohh yarasiiinnn. Iste bu dediklerini yesemmm bende alırım kesin
Ama yiyemiyorummmmm.
Kek yemeyi o kadar özledim ki mesela. Hele gecen evin icinde esime diyorum aaa ev keki koktuuu. Hani diyoryani durum vahim.
Aslinda diyeti biraz acabilirim ama ben bebisimin iyiligi icin deyip yemek istemiyorum bu saydigin mük seyleri
yaşasın yemek yemekkkAşko sen bensin yaaaa valla acıkınca tanımam kimseyi ne istiyorsa canım kalkar yaparım
bak mesela sen 1 yumurta kırar yersin ben en az 2 kırarım bir dişimin kavuğuna yetmez
Babylovee Zorbalanmaya k.k. da da devam ediyorduAşko sen bensin yaaaa valla acıkınca tanımam kimseyi ne istiyorsa canım kalkar yaparım
bak mesela sen 1 yumurta kırar yersin ben en az 2 kırarım bir dişimin kavuğuna yetmez
Kiz dur oyle demeyaramasın ya yiyeym ama yaramasın
sende dogumdan sonra insallah keyfini cıkarırsn bu sefer emzirirken kimler kilo aldı diye konusuruz
ve başı sen çekersin
hamileyken alıp emzirince kilo verenlerdenim AllahtanKiz dur oyle demedogumdan sonra aldığım kilonun bana faydasi ne
Ben sizi diyete sokcam. Mesela börek mi yiyosun, ayyyy inanmıyorummmm nasil yaaaa , nasil yaparsin bunu kendine en az 1 kilo aldin su an diye zorbalayacam sizi
Ooo daha ne ye gitsin o zamannn. Madem 6 ayda 21 kilo verebilme yetenegin var ben olsam kekle kısırı ayni anda agzima sokardimhamileyken alıp emzirince kilo verenlerdenim Allahtan
oglum 6 aylikken 21 kilomu da vermistim
az yer cok icerim emzirirken
ama sen zorbala yine de bizi arada kaçmasn
Ben de aynı şeyi muz için düşünüyorum tiksindim resmenBabylovee Zorbalanmaya k.k. da da devam ediyordu
Yav sevmiyorum yumurtayi napayimdogurduktan sonra yumurta yemiycem mesela uzun bir süre.
Eskiden haslanmis seven ben simdi haş..denince ögk oluyorum
Yagda yumurta da 1 tane kafi. 2.yi tavada görünce nasil bitecek bu diye bakışıyoruz
Şekerli hiç bir şey yiyemiyorum zaten doktor üzerinde durmadı zaten ben cinsiyet erkek demeseydim o kız dicekti ben dedim erkek ikinci defa baktı dedi aaa erkekmiş 24.haftada şeker yüklemesi tavsiye etti 10 gün sonra onu olucazŞeker ile alakalı bir sorun yoksa bazen bu tarz seyler vucudun kendi üretimi de olabiliyormus. Sen yine de beyaz ekmek tuketmemeye çalış mesela. Sekerli tatli besleniyorsan azaltmaya çalış. Tedbirini al yani.
Ilerledikce duzene girebilir canım. Kendini simdiden korkutma doktorun da cok üzerinde durmadı galiba
Kuzum muz yine sekerli tatli bi sekilde yeniyor yaaa. Avokado ve yumurtaBen de aynı şeyi muz için düşünüyorum tiksindim resmen
Doktor şeker yüklemesi yapicaz dedi 10 gün sonra gidicem bende çok korkuyorum inşallah bir şey çıkmazŞeker mi var kuzum fazla suyu çekiyorlarmis sıkıntı olmaz herhalde doktor ne dedi
Doktorundan pek memnun kalmadin anladığım kadarıyla. Bence baska bir doktora da görün o zaman.Şekerli hiç bir şey yiyemiyorum zaten doktor üzerinde durmadı zaten ben cinsiyet erkek demeseydim o kız dicekti ben dedim erkek ikinci defa baktı dedi aaa erkekmiş 24.haftada şeker yüklemesi tavsiye etti 10 gün sonra onu olucaz
Bende yaptırıcam bebiş gayet iyiydi çok şükür hatta bir kere dedi kesin yarık dudak var o yüzden suyu çok fazla baktı yarık dudakta yoktuDoktorundan pek memnun kalmadin anladığım kadarıyla. Bence baska bir doktora da görün o zaman.
Bana hic guvenilir gelmedi.
Önceden gittigim bir doktora benzettim.. seker yüklemesi en iyi yöntem zaten bencede yaptir icin rahatlar hem.
Bizim haftamız zaten 23 u gectı canım pozısyonla alakalıPozisyona mı bağlı kuzum yoksa haftasıyla ilgili mi bu durum
Doktor olduğundan emin miyizBende yaptırıcam bebiş gayet iyiydi çok şükür hatta bir kere dedi kesin yarık dudak var o yüzden suyu çok fazla baktı yarık dudakta yoktuben asla güvenemedim bakalım şeker yüklemesinde inşallah bir şey çıkmaz
Hayır normal ultrason benimde içime korku girdi onun yüzünden ya of bilmiyorum insllah öyle bir şey yokturDoktor olduğundan emin miyiz
Neden böyle yaparlar ki insanlara korku salıyorlar. Belki suyun falan da normaldir. Bence baska doktora mutlaka görün derim ben. Bu sana baktığı detayli ultrason muydu ?
Bence cok önemseme. Bu senin her zamanki doktorun mu yoksa baska bir doktra mi görünmüştün canım?Hayır normal ultrason benimde içime korku girdi onun yüzünden ya of bilmiyorum insllah öyle bir şey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?