- 15 Ağustos 2024
- 664
- 1.128
- 33
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #23.081
Canım benim doktorum dedi ki eğer son 5 yıl içinde tetanoz geçmişin varsa 24-28 arası tek doz vurul. Eğer yoksa 20-24 gibi bir doz 24-28 gibi 2. doz vurulKızz beni de bu hafta çağırdılar erken mi ki yaa
Kuzum ben şampuan olarak ecowell, nemlendirici olarak MamaAura, bebe yağı olarak da incia alacağımKızlar bebişe vucüt losyonu yada nemlendirici olarak ne süreceksiniz banyosundan sonra. Mustela alacaktm ama vazgeçtim başka da çok bilmiyorum. Şampuan siveno karar verdim.
He o zaman uygun oluyor benim yok çünküCanım benim doktorum dedi ki eğer son 5 yıl içinde tetanoz geçmişin varsa 24-28 arası tek doz vurul. Eğer yoksa 20-24 gibi bir doz 24-28 gibi 2. doz vurul
Teşekkür ederim cano araştırayım ben de bunları bi o zamanKuzum benim şampuan olarak ecowell, nemlendirici olarak MamaAura, bebe yağı olarak da incia alacağım
Hiç bahsetmedi canım hatta çok önemli bir şey değil endişe etme dedi. Evet onun diğer mesajlarına baktım cinsiyeti de karıştırmış.Canım bu konu hakkında bir bilgim yok. Ama arkadasin gittigi doktor bence biraz ezbere konusan bir doktor gibi geldi bana. Cinsiyeti bile tutturamamis baksana. Bazıları böyledir ya. Bence kendi doktorun boyle birseyden bahsetmediyse sende kafanda şüphe duyma bile derim ben
Evet canım bosver sen kendi doktorunun dediklerini önemse. Seni bilen takip eden o sonucta. Strese sokma kendini durduk yereHiç bahsetmedi canım hatta çok önemli bir şey değil endişe etme dedi. Evet onun diğer mesajlarına baktım cinsiyeti de karıştırmış.
Ben son 5 yıl içinde 1 kez yaptırdım Ocak ayında o yüzden tek doz yaptıracağım. Ama kaçıncı hafta bilmediğim için hemşireye doktorumla görüşüp öyle gelirim dedimCanım benimki 24.hafta kontrole geldiğinde yaparız dedi doktorum
Yazıcam herşeyi detaylıcaHeyecanla bekliyoruz kuzum çok iyi olmuş valla. Azıcık bekleriz artık napalim. 14unden iyidirkaç haftalıksın şu an
Tamam canım çok sağolEvet canım bosver sen kendi doktorunun dediklerini önemse. Seni bilen takip eden o sonucta. Strese sokma kendini durduk yere
Güzel haberlerinizi bekliyoruz canım veAmiiiin kuzucum aminnnsağlıklı haberlerle gelmek nasip olsun inşallah
Dualariniza talibim size koşarak haber vermeye gelcemmm
Ay bide bana sor kuzum yaaa heyecandan karnıma agrilar giriyor
Kııızz bide aynı doktor
Teşekkür ederim kuzum
Kanka soru soruyorum cevap vemriyordu ya ultrason bitene kadar
Aşko akşam yemekten sonra benimde çok şişiyor, gündüz 5 akşam 9 aylık karnımKızlar size bişey sorcam benim karnım bildiğiniz 9 aylık gibi görenler öyle sanıyorsizin ne durumda bunun cinsiyetle bi ilgisi var mıdır ki
Amiiin kuzucum aminnn
Benimde son birkaç gündür büyüdü karnım ya sabahları küçük ama akşam 6 aylık gibi duruyor. Kilo almamama rağmenKızlar size bişey sorcam benim karnım bildiğiniz 9 aylık gibi görenler öyle sanıyorsizin ne durumda bunun cinsiyetle bi ilgisi var mıdır ki
Canım senin de kız acaba cinsiyetle ilgili mi buAşko akşam yemekten sonra benimde çok şişiyor, gündüz 5 akşam 9 aylık karnım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?