Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar bebişe vucüt losyonu yada nemlendirici olarak ne süreceksiniz banyosundan sonra. Mustela alacaktm ama vazgeçtim başka da çok bilmiyorum. Şampuan siveno karar verdim.
Kuzum ben şampuan olarak ecowell, nemlendirici olarak MamaAura, bebe yağı olarak da incia alacağım

Hiç bahsetmedi canım hatta çok önemli bir şey değil endişe etme dedi. Evet onun diğer mesajlarına baktım cinsiyeti de karıştırmış.

Heyecanla bekliyoruz kuzum çok iyi olmuş valla. Azıcık bekleriz artık napalim. 14unden iyidir kaç haftalıksın şu an
Yazıcam herşeyi detaylıca kuzum orası karışık istanbuldaki doktorum sat a göre değil ultrasona göre ilerliyordu bebek büyük çıkıyordu. Ama ankarada gittiğim doktor son adet tarihine göre bakıyorum ben dedi. Bir daha gitmicem gerçi o doktora ama sjsjsk yaanii sat a göre yarın 20+5 oluyorum. Ultrasona göre 21+3 oluyorum. Yarınki doktor ne der bilmiyorum

Pamlok babylovee ay yarın ikinizdende güzel haberler ve fotiler bekliyoruz kızlarrr çok heyecanlıyım
Amiiiin kuzucum aminnn sağlıklı haberlerle gelmek nasip olsun inşallah
Dualariniza talibim size koşarak haber vermeye gelcemmm
Ay bide bana sor kuzum yaaa heyecandan karnıma agrilar giriyor

Pamlok babylovee ay yarın ikinizdende güzel haberler ve fotiler bekliyoruz kızlarrr çok heyecanlıyım
Kııızz bide aynı doktor babylovee çıkınca yaz çok merak ediyorum inşallah uzuun uzun bakar ayrıntılı anlatır bu arada doktor nasıl biri sıcak samimi mi yoksa soğuk biri mi? İstanbuldaki perinatolog çok soğuk biriydi sepide kankam iyi bilir

Kızlar size bişey sorcam benim karnım bildiğiniz 9 aylık gibi görenler öyle sanıyor sizin ne durumda bunun cinsiyetle bi ilgisi var mıdır ki

Kanka soru soruyorum cevap vemriyordu ya ultrason bitene kadar ben yokmuşum gibi davranıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…