- 23 Mart 2016
- 30.767
- 91.817
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #23.361
Babylove mi vajinada hissediyorduBebeği aşağıda hissediyorum falan dediğin açılma olduğu zamanlarmydı acaba Allah çaresiz dert vermesin serklaj çok yaygın yapılıyor için rahat olsun canımbabylovee
Evet canım vajinama baskı yapıyor diyordu açılma öyle bir his mi acaba dedimBabylove mi vajinada hissediyordu
Canım benim dualarımız sizinleKizlar. Haberler cok iyi degil. Acil yatışım yapıldı. Serklaj yapilacak. Acilma varmis.
Sizlerin duasina çok ihtiyacım var. Nolur ogluma ve bana dua edin.
Oyyy maşallah kuzucuğa yaa yüzünü göstermese de herşeyi güzel çıkmış çok şükür canım çok sevindim sağlıkla gelsin inşallahKızlar selamlaarçok çok şükür her şey yolundaa ve olması gerektiği gibi çıktı oğlum 400 gr olmuş ben çikolata yiyip gitmiştim ilk baktı epey bişeyini gördü sonra bi yarım saat yürü tekrar çikolata ye öyle gel dedi doktor öyle yaptık geri kalanlara da baktı. İnatçı çocuğum yüzünü pek göstermedi baya uğraştı doktor ama nafile artık bir sonrakinde görürüz dedik. Vitaminlere devam edicez artık kilo almaya başlaman gerekiyor dedi eğer bir sonraki kontrolde almamış olursam diyetisyenle görüşeceğim. 1 ay sonra gel şeker yüklemesi için dedi. Aşılar içinde 24. Haftada başlayalım dedi. Doktoru sevdik eşimde bende samimi bir doktor herşeyi anlatıyor güven veriyor. Benim baş ağrılarım oluyordu onu söyledim magnezyum ve parol dışında birşey yapamayız dedi. Yüzünü göremememiz dışında her şey çok güzel geçti yani darısı diğer arkadaşlarımın başına
Ah ya olabilir belki o zaman açılma oluyorduEvet canım vajinama baskı yapıyor diyordu açılma öyle bir his mi acaba dedim
Çok geçmiş olsun canım. Korkma. Biliyorsun bizim grupta yaptıran arkadaşlarımız var. Tedbirli olmak iyidir. Doktorun ne dedi?Kizlar. Haberler cok iyi degil. Acil yatışım yapıldı. Serklaj yapilacak. Acilma varmis.
Normal canım benim de 2-3 gün ağrıdı üstüne yatamadım hattaSelam kizlar dun saglik ocagina gittim bana aşı yaptilar kolum dunden beri agriyor normalmi bu yaptiran varmi yada
Valla ben 3. aydan sonra her gün magnezyum içiyorum ama gene migrenim bana mısın demiyorOyyy maşallah kuzucuğa yaa yüzünü göstermese de herşeyi güzel çıkmış çok şükür canım çok sevindim sağlıkla gelsin inşallahben de baş ağrıları için migren krizi diyordum ama magnezyum başladığımdan beri rahatım resmen
kuzummm geçmiş olsun ama sıkma sakın canını en azından tesbit edildi ve önlemi de alınıyor çok şükür, hayırlı sağlıklı haberlerle gel inşallahKizlar. Haberler cok iyi degil. Acil yatışım yapıldı. Serklaj yapilacak. Acilma varmis.
Canım sen burada hepimize teker teker güç verdin, lütfen güçlü ol, her şey yoluna girecek, haberdar et bizi, dualarımız seninleKizlar. Haberler cok iyi degil. Acil yatışım yapıldı. Serklaj yapilacak. Acilma varmis.
Detaylıda rahim ağzı boyu ölçülüyor ya orada tespit edilmiş olabilirkuzummm geçmiş olsun ama sıkma sakın canını en azından tesbit edildi ve önlemi de alınıyor çok şükür, hayırlı sağlıklı haberlerle gel inşallahdetaylıya gitmedin mi sen orda nasıl anlaşıldı ağrın mı oldu ki
Hadi ya ben kramplardan kıvranmaya başlayınca verdi sağolsun doktorcum. zaten dua etsem daha etkili olur paroldan, ama magnezyum bana iyi geldi. çok kötü oluyor baş ağrısı inşallah seninki de kesilir hemenValla ben 3. aydan sonra her gün magnezyum içiyorum ama gene migrenim bana mısın demiyorve doktorum bana da parol ve magnezyum dışında bir şey mümkün değil dedi
Kizlar. Haberler cok iyi degil. Acil yatışım yapıldı. Serklaj yapilacak. Acilma varmis.
hmm rahim ağzı ölçülürken açılmanın görülebileceğini bilmiyordumDetaylıda rahim ağzı boyu ölçülüyor ya orada tespit edilmiş olabilir
Etiket yapamıyorum kizlar damaryolu acik kolumda. Detaylida farkedildi. Doktor icerde tutmaya caliscaz dedi. Bu sekilde durmak cok tehlikeli dedi. Asagiya baski ondan olmustur dedi. Simdi de igne batma hissi var
Canım dualarımız seninle bunun birçok örneğini gördük zaten bunu da atlatacaksınızKizlar. Haberler cok iyi degil. Acil yatışım yapıldı. Serklaj yapilacak. Acilma varmis.
Canım inşallah geçecek, sen zaten çok dikkat eden birisisin , bundan sonraki süreçte biraz daha dikkat edersen güzel güzel atlatırsın inşallahEtiket yapamıyorum kizlar damaryolu acik kolumda. Detaylida farkedildi. Doktor icerde tutmaya caliscaz dedi. Bu sekilde durmak cok tehlikeli dedi. Asagiya baski ondan olmustur dedi. Simdi de igne batma hissi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?