- 25 Şubat 2024
- 1.343
- 1.670
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #23.381
inşallah güzel geçecek canım operasyonun, dualarımız seninle ve oğluşunlaEtiket yapamıyorum kizlar damaryolu acik kolumda. Detaylida farkedildi. Doktor icerde tutmaya caliscaz dedi. Bu sekilde durmak cok tehlikeli dedi. Asagiya baski ondan olmustur dedi. Simdi de igne batma hissi var
Gece uyurken uzerine yattim heralde bendeKuzu ben yaptırdım bu sabah çok şükür şu an ağrı, şişlik vs. olmadı ama hemşire olabilir demişti endişe etme
Kizlar bana magnezyum ve kan ilaci verildi ama kan tahlilime bakmadilar diye kullanmadim ayin 20 sinde detayliya gidince kan verip oyle kullaniyim diyorum aceba yanlis mi yapiyorumValla ben 3. aydan sonra her gün magnezyum içiyorum ama gene migrenim bana mısın demiyorve doktorum bana da parol ve magnezyum dışında bir şey mümkün değil dedi
Gecmis olsn canim noldu iyimisin yeni gordum bu mesaji pek aktif degilim sende bebiste iyisiniz dimiEtiket yapamıyorum kizlar damaryolu acik kolumda. Detaylida farkedildi. Doktor icerde tutmaya caliscaz dedi. Bu sekilde durmak cok tehlikeli dedi. Asagiya baski ondan olmustur dedi. Simdi de igne batma hissi var
Kanka benim içtiğim ilaçların hepsi tahlilsizKizlar bana magnezyum ve kan ilaci verildi ama kan tahlilime bakmadilar diye kullanmadim ayin 20 sinde detayliya gidince kan verip oyle kullaniyim diyorum aceba yanlis mi yapiyorum
Bitane kan ilaci icytm karnim patlayacak gibj oldu afedersin kus kus öldüm bu yuzden detayliya gidince kanima baktirir oyle kullanirim dedmKanka benim içtiğim ilaçların hepsi tahlilsiz
Aslında olması gerek bu canım , ama dr’lar herkese aynı prosedürü uyguluyor aynı ilaçları düm düz yazıyorlar, bende ona şaşırıyorumBitane kan ilaci icytm karnim patlayacak gibj oldu afedersin kus kus öldüm bu yuzden detayliya gidince kanima baktirir oyle kullanirim dedm
Balım geçmiş olsunKizlar. Haberler cok iyi degil. Acil yatışım yapıldı. Serklaj yapilacak. Acilma varmis.
Sizlerin duasina çok ihtiyacım var. Nolur ogluma ve bana dua edin.
Bugune kadar kullanmadim bi 10 gun dahada kullanmiyimAslında olması gerek bu canım , ama dr’lar herkese aynı prosedürü uyguluyor aynı ilaçları düm düz yazıyorlar, bende ona şaşırıyorum
Değişiyor galiba benim bildiğim ağrısız bir süreç olabiliyor benim erken tarihliydi diye öyle belki ama hiç bir belirtisi olmadan da açılma olabiliyor hatta 24. Haftaya kadar sancısız ağrısız düşükler oluyor ve bir anda da olabiliyormuş şanslı ki muayenede ortaya çıktıEvet canım vajinama baskı yapıyor diyordu açılma öyle bir his mi acaba dedim
Canım bence kullan çünkü bana daha detaylıdan sonra magnezyum yazdı doktor ve 2 3 hafta öncesi hep ellerde bacaklarda sızlama kramp uyuşma hepsi oldu şuan 6 gündür magnezyum kullanıyorum anca anca kramplar geçmeye başladı kan ilacınıda çok kullanmamıştım düzenli olarak benimde2 ay once 11 di 8 lere düşmüş şuan düzenli olarak içmeye başladım inşallah yararı olur olmazsa kan takviyesi yapcaklar o yüzden içsen daha iyi olur gibi geldi bana tabi kişiden kişiyede değişiyor durumKizlar bana magnezyum ve kan ilaci verildi ama kan tahlilime bakmadilar diye kullanmadim ayin 20 sinde detayliya gidince kan verip oyle kullaniyim diyorum aceba yanlis mi yapiyorum
Haklisin cnm suan kac haftaliksinjz bende kramp agri daha olmadi insallah olmaz ilac kullanmamak icin hergun cig badem ceviz kara uzum tuketiyorum insallah ilaca gerek kalmaz ilac mahfediyor beniCanım bence kullan çünkü bana daha detaylıdan sonra magnezyum yazdı doktor ve 2 3 hafta öncesi hep ellerde bacaklarda sızlama kramp uyuşma hepsi oldu şuan 6 gündür magnezyum kullanıyorum anca anca kramplar geçmeye başladı kan ilacınıda çok kullanmamıştım düzenli olarak benimde2 ay once 11 di 8 lere düşmüş şuan düzenli olarak içmeye başladım inşallah yararı olur olmazsa kan takviyesi yapcaklar o yüzden içsen daha iyi olur gibi geldi bana tabi kişiden kişiyede değişiyor durum
Konuya çok hakim değilim ama açılma dediğimiz şey zaten rahim ağzındaki açılma diye biliyorum canım. O yüzden rahim ağzı boyu azaldığında erken doğum riski var diyorlar ya. Umarım hepimiz zamanında doğumlar yaparızhmm rahim ağzı ölçülürken açılmanın görülebileceğini bilmiyordum
Kan tahlili yapmasan da zaten demir depoları boşalıyor hızla hemen yarın başla benceKizlar bana magnezyum ve kan ilaci verildi ama kan tahlilime bakmadilar diye kullanmadim ayin 20 sinde detayliya gidince kan verip oyle kullaniyim diyorum aceba yanlis mi yapiyorum
Siz nasil kullaniyorsunuz ilaci ac karnamiKan tahlili yapmasan da zaten demir depoları boşalıyor hızla hemen yarın başla bence
Canım magnezyum ilaç değil aslında bir mineral, emin ol sana zararından çok faydası olur.Haklisin cnm suan kac haftaliksinjz bende kramp agri daha olmadi insallah olmaz ilac kullanmamak icin hergun cig badem ceviz kara uzum tuketiyorum insallah ilaca gerek kalmaz ilac mahfediyor beni
Sabah uyanır uyanmaz demir ilacını içiyorum zaten kahvaltı yapana kadar 1,5- 2 saat geçiyor hemen hemen. Süt ve süt ürünleriyle 2 saat ara bırakın diyorlar ama ben 1 saatte olsa ok diyorumSiz nasil kullaniyorsunuz ilaci ac karnami
Magnezyumda sorun yok ztn kan ilaci midemi patlatacak gibi oluyor korkuyorumCanım magnezyum ilaç değil aslında bir mineral, emin ol sana zararından çok faydası olur.
Eğer o rahatsızlık verdiyse doktordan ilacı değiştirmesini isteyebilirsin başka marka yazsın. Bana doktorun ilk yazdığı feci kabızlık yapmıştı mesela muadilini aldım şu an sorun yok.Magnezyumda sorun yok ztn kan ilaci midemi patlatacak gibi oluyor korkuyorum
Çok geçmiş olsun canım dualarım seninle elbet bununda üstesinden geleceksin sen çok güçlü bi annesinKizlar. Haberler cok iyi degil. Acil yatışım yapıldı. Serklaj yapilacak. Acilma varmis.
Sizlerin duasina çok ihtiyacım var. Nolur ogluma ve bana dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?