Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Sabah uyanır uyanmaz demir ilacını içiyorum zaten kahvaltı yapana kadar 1,5- 2 saat geçiyor hemen hemen. Süt ve süt ürünleriyle 2 saat ara bırakın diyorlar ama ben 1 saatte olsa ok diyorum
Iste benim o sorunum var cnm sabah ac karna tiroid ilaci kullanmam lazim Allah korusun bebekte gerilik yapar korkuyorm sadece kan ilaci olsa sabah alirdim 2 ilac olunca koyu oluyorum

doğrudur ben hele hiç değilim, bir kere rahim uzunluğuma baktı dr o da alttan usg bakarken ölçmüştü o yüzden düşünemedim sanırım. Amiinnn canım inşallah

Haklisin cnm suan kac haftaliksinjz bende kramp agri daha olmadi insallah olmaz ilac kullanmamak icin hergun cig badem ceviz kara uzum tuketiyorum insallah ilaca gerek kalmaz ilac mahfediyor beni
Şuan 23+4 üm benim 19 20.haftalarda uyuşma ve kramp başladı tabi detaylıya gitmedende doktoruma uğrayamadım hadi beklim dedim öyle oldu yani bende ceviz kara üzüm en çok tüketiyorum ama benim bi farkım var kansızlık var bende o yüzdende bu kadar düşmüş olabilir senin ne kadar kaldı detaylına ne güzel aman kramp olmasın zaten çok fena bişey 3 4 gün geçmiyor o bacak krampları

Evet aslında tespit edilmesi müdahale edilmesi harika inşallah yolunda gidecek herşey

Kizlar bana magnezyum ve kan ilaci verildi ama kan tahlilime bakmadilar diye kullanmadim ayin 20 sinde detayliya gidince kan verip oyle kullaniyim diyorum aceba yanlis mi yapiyorum
Kullan canım çoğumuza demir magnezyum bakılmadan verildi senin depolar şuan full olsa bile doğuma kadar vücudu hazırlıyor dr lar kan kaybı oluyor çünkü

Iste benim o sorunum var cnm sabah ac karna tiroid ilaci kullanmam lazim Allah korusun bebekte gerilik yapar korkuyorm sadece kan ilaci olsa sabah alirdim 2 ilac olunca koyu oluyorum
Öğlen de alabilirsin aslında kahvaltıdan 2 saat sonra mide boş sayılır o arada iç öğle yemeğine kadar ya da ara öğünününe kadar.

Kizlar bana magnezyum ve kan ilaci verildi ama kan tahlilime bakmadilar diye kullanmadim ayin 20 sinde detayliya gidince kan verip oyle kullaniyim diyorum aceba yanlis mi yapiyorum
Kan ilacı hakkında yorum yapamam ama magnezyum kas ağrısına, baş ağrısına vs iyi geliyor yani normal hayatta da rutin kullanılabilir

doğrudur ben hele hiç değilim, bir kere rahim uzunluğuma baktı dr o da alttan usg bakarken ölçmüştü o yüzden düşünemedim sanırım. Amiinnn canım inşallah
Aslında normal karından bakarken de söylemeseler de görüyorlar yani belki tam uzunluk ölçmüyorlardır ama aşağıya yakın mı değil mi görülebiliyor yani.

Ayin 20si gitcm cnm 20 21 hafta olacam sukur bende kansizlik yda vitamin eksikligi yoktu bi tiroid vardi oda ilac kullaniyorum insallah sorunsuz gecer

Canım doktorum demir ilacıyla ilgili sabah aç içmene gerek yok miden bulanmasın herhangi bir öğününden 1-2 saat önce ya da sonra içebilirsin demisti

Ayin 20si gitcm cnm 20 21 hafta olacam sukur bende kansizlik yda vitamin eksikligi yoktu bi tiroid vardi oda ilac kullaniyorum insallah sorunsuz gecer
İnşallah canım az kalmış hadi bende uzun süre tiroid kullandım o yüzden demir ilacını içmek istememeni anlıyorum o yüzden bende gece içiyorum demir ilacını aklında bulunsun doktor içmen gerek falan derse gece yatmadan 2 saat once yemeği içmeyi kes iç yat bana öyle baya iyi geldi ilk sabah denemiştim içmeyi hiç başarılı olamadım gece içmek daha iyi

Kızlar ben de rahim ağzı açılması ve serviks uzunluğu arasındaki ilişkiyi bilmeyince sordum şöyle diyor. Mesela benim 40 mm servikal uzunluğum böyle iken açılma beklenmiyormuş, serviks uzunluğu düştükçe açılma oluyormuş. Benim doktorumun epikriz raporunda şöyle yazıyor mesela : 40 mm kapalı. Normalde haftalara göre ise şöyleymiş, tabiki altı üstü olabilir ona göre ilaç, müdahale vs. Oluyor demek ki

Eklentiler

• 1000121160.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 44
  • 1000121161.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 47
Bende oyle denerim yoksa zor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…