- Konu Sahibi annabelica
-
- #23.401
Iste benim o sorunum var cnm sabah ac karna tiroid ilaci kullanmam lazim Allah korusun bebekte gerilik yapar korkuyorm sadece kan ilaci olsa sabah alirdim 2 ilac olunca koyu oluyorumSabah uyanır uyanmaz demir ilacını içiyorum zaten kahvaltı yapana kadar 1,5- 2 saat geçiyor hemen hemen. Süt ve süt ürünleriyle 2 saat ara bırakın diyorlar ama ben 1 saatte olsa ok diyorum
doğrudur ben hele hiç değilim, bir kere rahim uzunluğuma baktı dr o da alttan usg bakarken ölçmüştü o yüzden düşünemedim sanırım. Amiinnn canım inşallahKonuya çok hakim değilim ama açılma dediğimiz şey zaten rahim ağzındaki açılma diye biliyorum canım. O yüzden rahim ağzı boyu azaldığında erken doğum riski var diyorlar ya. Umarım hepimiz zamanında doğumlar yaparız
Şuan 23+4 üm benim 19 20.haftalarda uyuşma ve kramp başladı tabi detaylıya gitmedende doktoruma uğrayamadım hadi beklim dedim öyle oldu yani bende ceviz kara üzüm en çok tüketiyorum ama benim bi farkım var kansızlık var bende o yüzdende bu kadar düşmüş olabilir senin ne kadar kaldı detaylına ne güzel aman kramp olmasın zaten çok fena bişey 3 4 gün geçmiyor o bacak kramplarıHaklisin cnm suan kac haftaliksinjz bende kramp agri daha olmadi insallah olmaz ilac kullanmamak icin hergun cig badem ceviz kara uzum tuketiyorum insallah ilaca gerek kalmaz ilac mahfediyor beni
Evet aslında tespit edilmesi müdahale edilmesi harika inşallah yolunda gidecek herşeyDeğişiyor galiba benim bildiğim ağrısız bir süreç olabiliyor benim erken tarihliydi diye öyle belki ama hiç bir belirtisi olmadan da açılma olabiliyor hatta 24. Haftaya kadar sancısız ağrısız düşükler oluyor ve bir anda da olabiliyormuş şanslı ki muayenede ortaya çıktıinşallah ameliyat da güzel geçecek
Bu sabah benide aradılar aşı için canım bende yaptırdım karma aşı suanlik herhangi bir ağrı yok ama olabilir normal dedi ebeSelam kizlar dun saglik ocagina gittim bana aşı yaptilar kolum dunden beri agriyor normalmi bu yaptiran varmi yada
Kullan canım çoğumuza demir magnezyum bakılmadan verildi senin depolar şuan full olsa bile doğuma kadar vücudu hazırlıyor dr lar kan kaybı oluyor çünküKizlar bana magnezyum ve kan ilaci verildi ama kan tahlilime bakmadilar diye kullanmadim ayin 20 sinde detayliya gidince kan verip oyle kullaniyim diyorum aceba yanlis mi yapiyorum
Öğlen de alabilirsin aslında kahvaltıdan 2 saat sonra mide boş sayılır o arada iç öğle yemeğine kadar ya da ara öğünününe kadar.Iste benim o sorunum var cnm sabah ac karna tiroid ilaci kullanmam lazim Allah korusun bebekte gerilik yapar korkuyorm sadece kan ilaci olsa sabah alirdim 2 ilac olunca koyu oluyorum
Kan ilacı hakkında yorum yapamam ama magnezyum kas ağrısına, baş ağrısına vs iyi geliyor yani normal hayatta da rutin kullanılabilirKizlar bana magnezyum ve kan ilaci verildi ama kan tahlilime bakmadilar diye kullanmadim ayin 20 sinde detayliya gidince kan verip oyle kullaniyim diyorum aceba yanlis mi yapiyorum
Aslında normal karından bakarken de söylemeseler de görüyorlar yani belki tam uzunluk ölçmüyorlardır ama aşağıya yakın mı değil mi görülebiliyor yani.doğrudur ben hele hiç değilim, bir kere rahim uzunluğuma baktı dr o da alttan usg bakarken ölçmüştü o yüzden düşünemedim sanırım. Amiinnn canım inşallah
Ayin 20si gitcm cnm 20 21 hafta olacam sukur bende kansizlik yda vitamin eksikligi yoktu bi tiroid vardi oda ilac kullaniyorum insallah sorunsuz gecerŞuan 23+4 üm benim 19 20.haftalarda uyuşma ve kramp başladı tabi detaylıya gitmedende doktoruma uğrayamadım hadi beklim dedim öyle oldu yani bende ceviz kara üzüm en çok tüketiyorum ama benim bi farkım var kansızlık var bende o yüzdende bu kadar düşmüş olabilir senin ne kadar kaldı detaylına ne güzel aman kramp olmasın zaten çok fena bişey 3 4 gün geçmiyor o bacak krampları
Tiroid ilacida kullaniyorum bende sorun cikardi ilac ters etki ediyor detayliya gidince doktor ilaci degsitirirse umarim ozaman baslarimKullan canım çoğumuza demir magnezyum bakılmadan verildi senin depolar şuan full olsa bile doğuma kadar vücudu hazırlıyor dr lar kan kaybı oluyor çünkü
Detayli ultrasonda alttan da mi bakiyorlar?Aslında normal karından bakarken de söylemeseler de görüyorlar yani belki tam uzunluk ölçmüyorlardır ama aşağıya yakın mı değil mi görülebiliyor yani.
Canım doktorum demir ilacıyla ilgili sabah aç içmene gerek yok miden bulanmasın herhangi bir öğününden 1-2 saat önce ya da sonra içebilirsin demistiIste benim o sorunum var cnm sabah ac karna tiroid ilaci kullanmam lazim Allah korusun bebekte gerilik yapar korkuyorm sadece kan ilaci olsa sabah alirdim 2 ilac olunca koyu oluyorum
Yok canım normal karından. Bir sorun görürse alttan bakabilir ama pek duymadım.Detayli ultrasonda alttan da mi bakiyorlar?
Aa bak bana bunu demediler cok kirildim simdi doktorumaCanım doktorum demir ilacıyla ilgili sabah aç içmene gerek yok miden bulanmasın herhangi bir öğününden 1-2 saat önce ya da sonra içebilirsin demisti
Bi an korktum kocamin yaninda bide alttan bakarlarsa kalpten gider herifYok canım normal karından. Bir sorun görürse alttan bakabilir ama pek duymadım.
İnşallah canımAyin 20si gitcm cnm 20 21 hafta olacam sukur bende kansizlik yda vitamin eksikligi yoktu bi tiroid vardi oda ilac kullaniyorum insallah sorunsuz gecer
Bende oyle denerim yoksa zor vallaİnşallah canımaz kalmış hadi bende uzun süre tiroid kullandım o yüzden demir ilacını içmek istememeni anlıyorum o yüzden bende gece içiyorum demir ilacını aklında bulunsun doktor içmen gerek falan derse gece yatmadan 2 saat once yemeği içmeyi kes iç yat bana öyle baya iyi geldi ilk sabah denemiştim içmeyi hiç başarılı olamadım gece içmek daha iyi
Ben kan ilacını hep gece yatarken alıyorum önünde arkasında 1 1.5 saat kadar yeme içme olmasın yetiyor cnmAa bak bana bunu demediler cok kirildim simdi doktoruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?