Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Çok teşekkür ederim kuzum magnezyum ben başından beri kullanıyorum ama bazen çok baş ağrım oluyor
Valla ben 3. aydan sonra her gün magnezyum içiyorum ama gene migrenim bana mısın demiyor ve doktorum bana da parol ve magnezyum dışında bir şey mümkün değil dedi
Bana da istanbuldaki doktorum çok baş ağrın olursa magnezyumu ikiye çıkar demişti kuzu yoksa dediğin gibi parol ve magnezyum dışında yapılacak bişey yok

Ben de yegenlerime çok bağlıyım çok emeğim var ustlerinde. Gerçekten evlat gibi seviliyor bambaşka bir duygu
Çok korkuyorum bebeğim olduktan sonra onlara olan sevgim ve sabrım azalırsa diye. Herkes anne ol yeğenlerini gözün görmez diyor ağızlarına kürekle vurmak istiyorum. Benim dış çekim düğün fotolarımda bile yeğenlerimden bi parça var. İsimlerinin baş harfi dövmem var fotoda görünsün istemiştim
Kizlar nolur dua edin bize islem basarili gecsin. Hepinizden dua istiyorum. Siz bana iyi geliyorsunuz
Canımmm dualarım seninle her şey güzel olacak şükür ki farkedilmiş önlem alınacak. Sen de bebişin de iyi olun

Eklentiler

• 9fbaba88-df70-40f5-88a6-6bc6c85905f1.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 41
Yarık dudak olabilir dedi baktı oğluşumun dudakları öyle değildi zaten saçmalıyordu doktor bana da karbonhidrat falan herşeyi yasakladı sana dediği gibi sen şeker yüklemesi yaptın mı
Sen o doktorunu değiştir canım bence cinsiyeti bile karıştırmış. Hayır benim doktorum şuan önemli birşey değil ama ileri zamanlarda duruma göre bakacak o zaman şeker yüklemesi için konuşuruz dedi. Benim cumartesi günü detaylım var canım bakalım o günden sonra artık netleşir.

Kizlar. Haberler cok iyi degil. Acil yatışım yapıldı. Serklaj yapilacak. Acilma varmis.

Sizlerin duasina çok ihtiyacım var. Nolur ogluma ve bana dua edin.
Kızlar çok iyi atlattı bu durumu senin de güzel geçecek inşallah canını sıkma şimdiden dualarımız seninle bitanem

Kizlar. Haberler cok iyi degil. Acil yatışım yapıldı. Serklaj yapilacak. Acilma varmis.

Sizlerin duasina çok ihtiyacım var. Nolur ogluma ve bana dua edin.
Canım çok geçmiş olsun inşallah çok daha iyi olacak herşey iyi ki fark edilip hemen önlem alınıyor güzel şeyler düşün stres yapmamaya çalış ikiniz de çok iyi olacaksınız inşallah

Kizlar nolur dua edin bize islem basarili gecsin. Hepinizden dua istiyorum. Siz bana iyi geliyorsunuz
Seni çok seviyoruz kuzum hepimiz yanındayız kocaman bir dua halkamız var şu an. Moralini yüksek tut yeter ki bebeğin daha uzun süre seninle kalacak pozitif düşünelim

hmm rahim ağzı ölçülürken açılmanın görülebileceğini bilmiyordum
Görülüyor kuzum. Benim de orta kısalıkta çıktı. Doktor ultrasonda bakarken ıkınmamı söyledi. Ikınırken şekil değişimi ve kısalma olursa o zaman açılma olabilir diye düşünüyorlarmış. Aynı kaldığı için sıkıntı yok demişti bana. O şekilde tespit ediyorlar. Ben de yeni öğrendim ilk kızımda hiç bilmiyordum bunu

Kızlar şeker yükleme testi çok kafamı karıştırıyor ancak gebelik başında doktorum ne önerirse yapacağım dediğim için yaptıracağım. Daha önce yaptırmış olanlara bir sorum var o 2-3 saatlik süreçte sedyede mi geçiyor yoksa normal içip saat başı kontrole mi geliyorsun

Evet bakalım şeker testi nasıl çıkacak o zaman kendi doktoruma tekrar gidicem

Peripellas merhaba canım dün buraya attığın mesajı okumuştum sanırım sendin. Eğer değilsen de düzeltirsin beni
İdrar yolları enf. Oldum demiştin şimdi vajinal enf döndü gibi diyordun, ben de idrar yollarından enf oldum da acaba diyorum bende de mi öyle bişi oldu
Vajinal enfeksiyonlar için nioli yağını duymuştum, çamaşırına damlatıyorsun bir iki damla iyi geldiğine dair internetten okumuştum çok güzel kokan bir yağ. Bakmanı tavsiye ederim doğal bir şeyler olsun istiyordun sanırsam

Iste benim o sorunum var cnm sabah ac karna tiroid ilaci kullanmam lazim Allah korusun bebekte gerilik yapar korkuyorm sadece kan ilaci olsa sabah alirdim 2 ilac olunca koyu oluyorum
Canım ben de tiroid içiyorum sabahları. Demir ilaciyla aralarında en az 4 saat olması lazım birbirini bozan ilaçlar. O yüzden ben demiri yatmadan önce içiyorum. Yemekle arasında en az 2 saat zaman geçmesi gerekiyor. Zaten yemekten sonra baya bir zaman geçmiş oluyor yatana kadar

Ayyy allahım neler öğreniyoruz sayenizde valla. O cumartesi detaylım var bakalm ölçecek mi dr

Aslında normal karından bakarken de söylemeseler de görüyorlar yani belki tam uzunluk ölçmüyorlardır ama aşağıya yakın mı değil mi görülebiliyor yani.
Görüyorlar kuzum. Şüpheli bir durum görürse vajinal bakıyor. Kesin ölçümü vajinal muayene veriyor. Doktorunuz yorum yapmıyorsa korkmayın yani karından bakarken bir sorun görmüyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…