- 15 Mayıs 2022
- 1.780
- 2.279
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #23.421
Çok teşekkür ederim kuzumOyyy maşallah kuzucuğa yaa yüzünü göstermese de herşeyi güzel çıkmış çok şükür canım çok sevindim sağlıkla gelsin inşallahben de baş ağrıları için migren krizi diyordum ama magnezyum başladığımdan beri rahatım resmen
Bana da istanbuldaki doktorum çok baş ağrın olursa magnezyumu ikiye çıkar demişti kuzu yoksa dediğin gibi parol ve magnezyum dışında yapılacak bişey yokValla ben 3. aydan sonra her gün magnezyum içiyorum ama gene migrenim bana mısın demiyorve doktorum bana da parol ve magnezyum dışında bir şey mümkün değil dedi
Kan ilacı dediğiniz demirse bende gece yatmadan alıyorum mide bulantısı olmasın diye doktor öyle önermiştiBen kan ilacını hep gece yatarken alıyorum önünde arkasında 1 1.5 saat kadar yeme içme olmasın yetiyor cnm
Evet cnm aynenKan ilacı dediğiniz demirse bende gece yatmadan alıyorum mide bulantısı olmasın diye doktor öyle önermişti
Çok korkuyorum bebeğim olduktan sonra onlara olan sevgim ve sabrım azalırsa diye. Herkes anne ol yeğenlerini gözün görmez diyor ağızlarına kürekle vurmak istiyorum. Benim dış çekim düğün fotolarımda bile yeğenlerimden bi parça var. İsimlerinin baş harfi dövmem var fotoda görünsün istemiştimBen de yegenlerime çok bağlıyım çok emeğim var ustlerinde. Gerçekten evlat gibi seviliyor bambaşka bir duygu
Canımmm dualarım seninle her şey güzel olacak şükür ki farkedilmiş önlem alınacak. Sen de bebişin de iyi olunKizlar nolur dua edin bizeislem basarili gecsin. Hepinizden dua istiyorum. Siz bana iyi geliyorsunuz
doğumda o şoku yaşayacak zatenBi an korktum kocamin yaninda bide alttan bakarlarsa kalpten gider herif
Kuzum dikkat ediyorum karpuz kavun kestim hiç yemedim bidaha. Birde beyaz ekmeği bıraktım. Canım 16 Ağustos detaylı ultrason var bakalım başka doktor bu amaCok grcmıs olsun canım dr un soyledıklerıne dıkkat et bıdahakı muayene ne zaman?
Sen o doktorunu değiştir canım bence cinsiyeti bile karıştırmış. Hayır benim doktorum şuan önemli birşey değil ama ileri zamanlarda duruma göre bakacak o zaman şeker yüklemesi için konuşuruz dedi. Benim cumartesi günü detaylım var canım bakalım o günden sonra artık netleşir.Yarık dudak olabilir dedi baktı oğluşumun dudakları öyle değildi zaten saçmalıyordu doktor bana da karbonhidrat falan herşeyi yasakladı sana dediği gibi sen şeker yüklemesi yaptın mı
Kızlar çok iyi atlattı bu durumu senin de güzel geçecek inşallahKizlar. Haberler cok iyi degil. Acil yatışım yapıldı. Serklaj yapilacak. Acilma varmis.
Sizlerin duasina çok ihtiyacım var. Nolur ogluma ve bana dua edin.
Canım çok geçmiş olsun inşallah çok daha iyi olacak herşey iyi ki fark edilip hemen önlem alınıyor güzel şeyler düşün stres yapmamaya çalış ikiniz de çok iyi olacaksınız inşallahKizlar. Haberler cok iyi degil. Acil yatışım yapıldı. Serklaj yapilacak. Acilma varmis.
Seni çok seviyoruz kuzum hepimiz yanındayız kocaman bir dua halkamız var şu an. Moralini yüksek tut yeter ki bebeğin daha uzun süre seninle kalacak pozitif düşünelimKizlar nolur dua edin bizeislem basarili gecsin. Hepinizden dua istiyorum. Siz bana iyi geliyorsunuz
Görülüyor kuzum. Benim de orta kısalıkta çıktı. Doktor ultrasonda bakarken ıkınmamı söyledi. Ikınırken şekil değişimi ve kısalma olursa o zaman açılma olabilir diye düşünüyorlarmış. Aynı kaldığı için sıkıntı yok demişti bana. O şekilde tespit ediyorlar. Ben de yeni öğrendim ilk kızımda hiç bilmiyordum bunuhmm rahim ağzı ölçülürken açılmanın görülebileceğini bilmiyordum
Moralini yüksek tut oğlunla sen bununda üstesinden geleceksiniz inşallah dualarımız seninleKizlar. Haberler cok iyi degil. Acil yatışım yapıldı. Serklaj yapilacak. Acilma varmis.
Evet bakalım şeker testi nasıl çıkacak o zaman kendi doktoruma tekrar gidicemSen o doktorunu değiştir canım bence cinsiyeti bile karıştırmış. Hayır benim doktorum şuan önemli birşey değil ama ileri zamanlarda duruma göre bakacak o zaman şeker yüklemesi için konuşuruz dedi. Benim cumartesi günü detaylım var canım bakalım o günden sonra artık netleşir.
Canım ben de tiroid içiyorum sabahları. Demir ilaciyla aralarında en az 4 saat olması lazım birbirini bozan ilaçlar. O yüzden ben demiri yatmadan önce içiyorum. Yemekle arasında en az 2 saat zaman geçmesi gerekiyor. Zaten yemekten sonra baya bir zaman geçmiş oluyor yatana kadarIste benim o sorunum var cnm sabah ac karna tiroid ilaci kullanmam lazim Allah korusun bebekte gerilik yapar korkuyorm sadece kan ilaci olsa sabah alirdim 2 ilac olunca koyu oluyorum
Ayyy allahım neler öğreniyoruz sayenizde valla. O cumartesi detaylım var bakalm ölçecek mi drGörülüyor kuzum. Benim de orta kısalıkta çıktı. Doktor ultrasonda bakarken ıkınmamı söyledi. Ikınırken şekil değişimi ve kısalma olursa o zaman açılma olabilir diye düşünüyorlarmış. Aynı kaldığı için sıkıntı yok demişti bana. O şekilde tespit ediyorlar. Ben de yeni öğrendim ilk kızımda hiç bilmiyordum bunu
Görüyorlar kuzum. Şüpheli bir durum görürse vajinal bakıyor. Kesin ölçümü vajinal muayene veriyor. Doktorunuz yorum yapmıyorsa korkmayın yani karından bakarken bir sorun görmüyordurAslında normal karından bakarken de söylemeseler de görüyorlar yani belki tam uzunluk ölçmüyorlardır ama aşağıya yakın mı değil mi görülebiliyor yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?