Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
En merak ettiğim konulardan biri

Kim diyor onu ya. Yegenlerim başımın tacı benim. Bir gram sevgim azalmadi. Hala da çok sık görüşüyoruz. Asla kopamam onlardan elimde büyüdüler

Kız ne sedyesi Allah iyiliğini versin Ben yanıma kitap almıştım. Kan verdikten sonra içeceği içiyorsun. Saate bakıyorsun 1 saat sonra bir kez daha kan veriyorsun. 1 saat sonra tekrar kan veriyorsun. İlk 5-10 dk su içmemek sinir ediyor sadece. Şeker biraz boğazını kavuruyor tabi. Onun dışında hiç bir zorluğu yok. İki saati hastanenin bahçesinde kitap okuyarak geçirdim değişik bir aktivite oldu

Kuzu detaylıda doktorun ilk baktığı rahim ağzı uzunluğu ve kapalı olup olmadığı oldu bende. Mutlaka bakar
Direkt vajinal mi baktı kuzum yoksa karından mi bakıp söyledi. Benim doktorum önce bebeğe baktı 40 dk kadar sürdü. Sonra çişimi yapmamı söyledi vajinal baktı. Hem bebeğin beynini daha iyi görüyormuş başı aşağıdaydi kızımın. Hem de uzunluk ölçtü. Galiba sizin doktor önce uzunluk baktığı için babylove hemen operasyona alındı. Bebeğiyle ilgili bişey yazmamış

Normal oturup bekliyorsun canım, öyle sedye vs bir durum yok.

Yok kuzu karından baktı, birde sanırım bizim pozisyon genel olarak uygun olduğu için çok uzun sürmedi ilk girdiğimde 15 dk sonra yine bir 15 dk sürmüştür en fazla toplamda 30 dk kadar. dediğin gibi ilk ona baktığı için belki de bebekle ilgili bişey diyemeden operasyona aldı arkadaşımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…