- 15 Mayıs 2022
- 1.777
- 2.266
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #23.441
Kuzu detaylıda doktorun ilk baktığı rahim ağzı uzunluğu ve kapalı olup olmadığı oldu bende. Mutlaka bakarAyyy allahım neler öğreniyoruz sayenizde valla. O cumartesi detaylım var bakalm ölçecek mi dr
Bazı doktorlar bakmıyor ama bazısı gerekli görüyor canım. İki kızımda da beyne vajinal baktılar. Bu kez rahim ağzı uzunluğunu da ölçtü aynı zamandaDetayli ultrasonda alttan da mi bakiyorlar?
Canım seninde bu cumartesi mi detaylınAyyy allahım neler öğreniyoruz sayenizde valla. O cumartesi detaylım var bakalm ölçecek mi dr
En merak ettiğim konulardan biriKızlar şeker yükleme testi çok kafamı karıştırıyor ancak gebelik başında doktorum ne önerirse yapacağım dediğim için yaptıracağım. Daha önce yaptırmış olanlara bir sorum var o 2-3 saatlik süreçte sedyede mi geçiyor yoksa normal içip saat başı kontrole mi geliyorsun
Daha net mi görüntü alıyorlar nedenkiBazı doktorlar bakmıyor ama bazısı gerekli görüyor canım. İki kızımda da beyne vajinal baktılar. Bu kez rahim ağzı uzunluğunu da ölçtü aynı zamanda
Sen şeker testi mi yaptırdınEvet bakalım şeker testi nasıl çıkacak o zaman kendi doktoruma tekrar gidicem
Kim diyor onu ya. Yegenlerim başımın tacı benim. Bir gram sevgim azalmadi. Hala da çok sık görüşüyoruz. Asla kopamam onlardan elimde büyüdülerÇok korkuyorum bebeğim olduktan sonra onlara olan sevgim ve sabrım azalırsa diye. Herkes anne ol yeğenlerini gözün görmez diyor ağızlarına kürekle vurmak istiyorum. Benim dış çekim düğün fotolarımda bile yeğenlerimden bi parça var. İsimlerinin baş harfi dövmem var fotoda görünsün istemiştim
Canımmm dualarım seninle her şey güzel olacak şükür ki farkedilmiş önlem alınacak. Sen de bebişin de iyi olun
Pozisyondan dolayı diye biliyorum sanki, o an uygun olmazsa vajinal bakıyorlarDaha net mi görüntü alıyorlar nedenki
Prosedür gereği hepsi ölçüyor diye biliyorum cnm ayrıntılı raporlarında yazar hepAyyy allahım neler öğreniyoruz sayenizde valla. O cumartesi detaylım var bakalm ölçecek mi dr
Kız ne sedyesi Allah iyiliğini versinKızlar şeker yükleme testi çok kafamı karıştırıyor ancak gebelik başında doktorum ne önerirse yapacağım dediğim için yaptıracağım. Daha önce yaptırmış olanlara bir sorum var o 2-3 saatlik süreçte sedyede mi geçiyor yoksa normal içip saat başı kontrole mi geliyorsun
Bişey demeyebilir kuzum bakmadığı anlamına gelmiyor bir sıkıntı görmezse söylemez. Ama merak edersen sen sorarsınAyyy allahım neler öğreniyoruz sayenizde valla. O cumartesi detaylım var bakalm ölçecek mi dr
Canım çok olsun inşallah düzelir kuzum bilgim yok bu konuda bilen arkadaşlar yazar elbetKızlae dr kalbınde 2 mm delik var dedi. 27 sinde tekrar gel bakalım dedi. Sızce bu değişir mi sonradan hic duyfunuz mu?annabelica
Direkt vajinal mi baktı kuzum yoksa karından mi bakıp söyledi. Benim doktorum önce bebeğe baktı 40 dk kadar sürdü. Sonra çişimi yapmamı söyledi vajinal baktı. Hem bebeğin beynini daha iyi görüyormuş başı aşağıdaydi kızımın. Hem de uzunluk ölçtü. Galiba sizin doktor önce uzunluk baktığı için babylove hemen operasyona alındı. Bebeğiyle ilgili bişey yazmamışKuzu detaylıda doktorun ilk baktığı rahim ağzı uzunluğu ve kapalı olup olmadığı oldu bende. Mutlaka bakar
Normal oturup bekliyorsun canım, öyle sedye vs bir durum yok.Kızlar şeker yükleme testi çok kafamı karıştırıyor ancak gebelik başında doktorum ne önerirse yapacağım dediğim için yaptıracağım. Daha önce yaptırmış olanlara bir sorum var o 2-3 saatlik süreçte sedyede mi geçiyor yoksa normal içip saat başı kontrole mi geliyorsun
Canım geçmiş olsun bir bilgim yok ama yapay zeka böyle demişKızlae dr kalbınde 2 mm delik var dedi. 27 sinde tekrar gel bakalım dedi. Sızce bu değişir mi sonradan hic duyfunuz mu?annabelica
Yok kuzu karından baktı, birde sanırım bizim pozisyon genel olarak uygun olduğu için çok uzun sürmedi ilk girdiğimde 15 dk sonra yine bir 15 dk sürmüştür en fazla toplamda 30 dk kadar. dediğin gibi ilk ona baktığı için belki de bebekle ilgili bişey diyemeden operasyona aldı arkadaşımızıDirekt vajinal mi baktı kuzum yoksa karından mi bakıp söyledi. Benim doktorum önce bebeğe baktı 40 dk kadar sürdü. Sonra çişimi yapmamı söyledi vajinal baktı. Hem bebeğin beynini daha iyi görüyormuş başı aşağıdaydi kızımın. Hem de uzunluk ölçtü. Galiba sizin doktor önce uzunluk baktığı için babylove hemen operasyona alındı. Bebeğiyle ilgili bişey yazmamış
Doğduktan sonra kapanıyor genelde, karnındayken kapanmasa bile. Yorum yapmadı mı hiç?Kızlae dr kalbınde 2 mm delik var dedi. 27 sinde tekrar gel bakalım dedi. Sızce bu değişir mi sonradan hic duyfunuz mu?annabelica
Canım çok geçmiş olsun inşallah düzelir kuzum bilgim yok bu konuda bilen arkadaşlar yazar elbetKızlae dr kalbınde 2 mm delik var dedi. 27 sinde tekrar gel bakalım dedi. Sızce bu değişir mi sonradan hic duyfunuz mu?annabelica
Kuzu hiç bilmiyorum ama sepidenin paylaştığını gördüm umarım sizinkide geçer giderKızlae dr kalbınde 2 mm delik var dedi. 27 sinde tekrar gel bakalım dedi. Sızce bu değişir mi sonradan hic duyfunuz mu?annabelica
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?