Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlae dr kalbınde 2 mm delik var dedi. 27 sinde tekrar gel bakalım dedi. Sızce bu değişir mi sonradan hic duyfunuz mu? annabelica
Oğlumda delik vardı ve 6 yaşında tespit edildi pfo tanısı kondu tam delik değil ama açıklık dr bebkler genelde kalp deliği ile doğar sonra kapanır ama sizde kapanmamış sorun olmaz dedi hafif çarpıntı yapıyordu bizde öyle teşhis oldu. Sizin ki kapanır inşallah canım

Çok geçmiş olsun. Detaylı yaptırmış mıydınız, orda görünmedi mi acaba?

Kızlae dr kalbınde 2 mm delik var dedi. 27 sinde tekrar gel bakalım dedi. Sızce bu değişir mi sonradan hic duyfunuz mu? annabelica
Canım ben doğumdan sonra bile çocuklarda belli bir yaşa kadar kapanıyor diye biliyorum. Kalp deliği çok duyduğum birşey. Zaten amniyosentez yaptirdin korkmani gerektiren birşey olduğunu düşünmüyorum. Doktorunun yorumu nasıldı

Tamamen bebeğin pozisyonuyla ilgili kuzum. Benim bebeğim aşırı hareketliydi. Cihazı koyduğunda zoom yaparken hemen görüntü bulanıklaşıyordu kaydığı için. Baya uğraştı o yüzden. Ama bebek uygun pozisyonda durursa tık tık ölçüyor hemen. Doktorun az ya da çok ilgilenmesiyle ilgili bir durum değil o yüzden

Evet kuzum bizimki de aşırı hareketlidir normalde ama bugün her ölçüme izin verdi sağolsun yüzünü de artık bir sonrakinde tam göreceğiz şimdilik bu kadarcık bir profil pozumuz var

Eklentiler

• DA9C57CC-163C-43FC-A8CC-4D7539869877.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar benim morelim zaten iyi değil birde babylovee böyle yazınca artık panik atak oldum kötü haberler cok geliyor gibi etkilendim..
Hamile kuzinem var ve 10 güne sezeryan olcak ve diğer 6 yaşındaki oğluyla hastanede haftalardır, doğdundan beri kalp rahatsızlığı var oğlunun ve şuan artık ilaclarıda kesmişler doktorlar öylece bekliyorlar, doktorlar doğacak kardeşini görebilceğini sanmıyoruz son günleri demiş.. ben birden buralarda olmazsam şaşırmayın diye yazıyorum ailede herkez kötü haber gelcek diye korkuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…