- 18 Ekim 2022
- 2.085
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #23.461
Aynen benim de böyle oldu, zaten rapora yazıyorlar serviks uzunluğu şu kapalı diyeKuzu detaylıda doktorun ilk baktığı rahim ağzı uzunluğu ve kapalı olup olmadığı oldu bende. Mutlaka bakar
Başı aşağıda diye beyni daha net görürüz demişlerdi ikisinde de bakıldı bende. Ama bazı doktorlar bakmıyor. Bebeğin pozisyonuyla ilgili olabilir canımDaha net mi görüntü alıyorlar nedenki
Oğlumda delik vardı ve 6 yaşında tespit edildi pfo tanısı kondu tam delik değil ama açıklık dr bebkler genelde kalp deliği ile doğar sonra kapanır ama sizde kapanmamış sorun olmaz dedi hafif çarpıntı yapıyordu bizde öyle teşhis oldu. Sizin ki kapanır inşallah canımKızlae dr kalbınde 2 mm delik var dedi. 27 sinde tekrar gel bakalım dedi. Sızce bu değişir mi sonradan hic duyfunuz mu?annabelica
Çok geçmiş olsun. Detaylı yaptırmış mıydınız, orda görünmedi mi acaba?Oğlumda delik vardı ve 6 yaşında tespit edildi pfo tanısı kondu tam delik değil ama açıklık dr bebkler genelde kalp deliği ile doğar sonra kapanır ama sizde kapanmamış sorun olmaz dedi hafif çarpıntı yapıyordu bizde öyle teşhis oldu. Sizin ki kapanır inşallah canım
Şuan 22+5 haftalık hamileyim 24.haftada yaptırıcam sen kaç haftalık hamilesin canımSen şeker testi mi yaptırdın
kalbim sıkıştı bi an noluyor kuzum ya böyleKizlar. Haberler cok iyi degil. Acil yatışım yapıldı. Serklaj yapilacak. Acilma varmis.
Sizlerin duasina çok ihtiyacım var. Nolur ogluma ve bana dua edin.
O zaman yapılmıştı ama görülmemiş bilmiyorum belkide pfo lar detaylıda gözükmuyordur tam olarak delik diye geçmiyor çünküÇok geçmiş olsun. Detaylı yaptırmış mıydınız, orda görünmedi mi acaba?
canım dua ettim çookKizlar nolur dua edin bizeislem basarili gecsin. Hepinizden dua istiyorum. Siz bana iyi geliyorsunuz
Anladım canım, umarım yaşantısına bir etkisi yokturO zaman yapılmıştı ama görülmemiş bilmiyorum belkide pfo lar detaylıda gözükmuyordur tam olarak delik diye geçmiyor çünkü
Yok canım tüplü dalış falan yapamaz dedi dr dedim yapmasın zaten otursun oturduğu yerde:) kalbinde delikle teşhis edilmeden ömrünü geçiren çok kişi varmış.Anladım canım, umarım yaşantısına bir etkisi yoktur
Canım ben doğumdan sonra bile çocuklarda belli bir yaşa kadar kapanıyor diye biliyorum. Kalp deliği çok duyduğum birşey. Zaten amniyosentez yaptirdin korkmani gerektiren birşey olduğunu düşünmüyorum. Doktorunun yorumu nasıldıKızlae dr kalbınde 2 mm delik var dedi. 27 sinde tekrar gel bakalım dedi. Sızce bu değişir mi sonradan hic duyfunuz mu?annabelica
Acaba oldu mu operasyonbabylovee beybisi bizi habersiz bırakma
Tamamen bebeğin pozisyonuyla ilgili kuzum. Benim bebeğim aşırı hareketliydi. Cihazı koyduğunda zoom yaparken hemen görüntü bulanıklaşıyordu kaydığı için. Baya uğraştı o yüzden. Ama bebek uygun pozisyonda durursa tık tık ölçüyor hemen. Doktorun az ya da çok ilgilenmesiyle ilgili bir durum değil o yüzdenYok kuzu karından baktı, birde sanırım bizim pozisyon genel olarak uygun olduğu için çok uzun sürmedi ilk girdiğimde 15 dk sonra yine bir 15 dk sürmüştür en fazla toplamda 30 dk kadar. dediğin gibi ilk ona baktığı için belki de bebekle ilgili bişey diyemeden operasyona aldı arkadaşımızı
Buradan çıkamıyorum ya bişey yazarsa diyeAcaba oldu mu operasyon
Bende öyle başım çatlıyor bırakayım diyorum yazar diye aklım kalıyor.genel anestezi mi yapıyorlardı acabaBuradan çıkamıyorum ya bişey yazarsa diye
Evet kuzum bizimki de aşırı hareketlidir normalde ama bugün her ölçüme izin verdi sağolsunTamamen bebeğin pozisyonuyla ilgili kuzum. Benim bebeğim aşırı hareketliydi. Cihazı koyduğunda zoom yaparken hemen görüntü bulanıklaşıyordu kaydığı için. Baya uğraştı o yüzden. Ama bebek uygun pozisyonda durursa tık tık ölçüyor hemen. Doktorun az ya da çok ilgilenmesiyle ilgili bir durum değil o yüzden
oyy maşallah ağzı gözü burnu nasıl belli artık yicemEvet kuzum bizimki de aşırı hareketlidir normalde ama bugün her ölçüme izin verdi sağolsunyüzünü de artık bir sonrakinde tam göreceğiz şimdilik bu kadarcık bir profil pozumuz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?