Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Canım çok çok üzüldüm Allah büyüktür, Allah annesine babasına bağışlasın inşallah

Of bugün hep kötü haber aldık ne oluyor ya
evet icim hic rahat değil hep kötü haberler aldığım için canım..
Canım çok çok üzüldüm Allah büyüktür, Allah annesine babasına bağışlasın inşallah
amin inşallah dün babası gözlerimin önünde ağladı bugün annesi gözlerimin önünde artık ne olcağını bildikleri için ağladı içim paramparca şuan, caresizlik çok zor.. cocuğun babası cocuk kalp doktoru arıyor son günleri son saatleri bile olabilir ama babası hala arıyor..

Allah şifasını versin kuzunun ya annesinede güç kuvvet versin hamileyken zor imtihanlar bunlar

Türkiyedeler mi canım hangi şehirdeler

Yazdığına çok üzüldüm canım, Allah o anneye sabır versin benim de böyle bir sürecim oldu ve çok zor, Rabbim kolaylaştırsın kalbine ağır gelmesin hiçbir şey

Allah bağışlasın, çok zor doktor söylüyor ama sen anne ve baba olarak yinede bir ümit arıyorsun işte, son bir çare belki bir kurtuluş …

Allah şifasını versin kuzunun ya annesinede güç kuvvet versin hamileyken zor imtihanlar bunlar
amin canım benim sağol artık nekadar gücsüz kaldıysa serum takmışlar annesine, doktorlar acık acık oğlunun yaşamicağını hazır olun diyormuş hergün ve kuzinemde ben hamileyim bana böyle şeyler söylemeyin artık diyor..
Türkiyedeler mi canım hangi şehirdeler
avusturya ama şuan dünyanın her yerinden cocuk kalp doktoru arıyoruz sizinde bildiğiniz varsa yardımcı olun lütfen son saatleri veya günleri olabilir

avusturya ama şuan dünyanın her yerinden cocuk kalp doktoru arıyoruz sizinde bildiğiniz varsa yardımcı olun lütfen son saatleri veya günleri olabilir
Oğlumun dr u ankara gata da Gülhane eğitim araş. Çocuk kardiyoloji bölüm başkanı prof dr.Ayhan kılıç tavsiye edebileceğim güvendiğim emin olduğum bir dr canım

Canım, Prof. Dr. Ahmet Şaşmazel var çocuk kalp cerrahı lütfen bir bakın, kendisi oğlumun doktoruydu, ameliyatı o yaptı, tam olarak nesi var çocuğun 6 yaşındaki ki çocuğun

Geçen burda serklaj olanlardan hangisi yazdı kızlarda hatırlamıyorum anestezili oldu diye
Genelde spinal anestezi olunuyor ama doktora göre değişebilir genede hazırlandırıp doktorun uygulaması 15 dk sürüyor fakat ameliyattan çıkınca hemen alamaz eline telefonu doktor gelip süreci anlatıyor hemşireler gelip giydiriyor kontrol falan ediyor bolgeyı belki yakınları falan gelmişse de fırsat bulamamıştır iyim güzel geçti yazsa hepimız rahatlasak bende merak ediyorum umarım iyiydir

Haklısın hepsi bir süreç yazar inşallah tez zamanda iyi geçsinde bekleyelim biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…