- 23 Ekim 2024
- 3.828
- 6.025
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #23.481
Canım almışlardır mutlaka kendine gelmesi biraz zaman alabilir mi diyorumAcaba oldu mu operasyon
Ouyiii teyzesi kurban olsun onaaaEvet kuzum bizimki de aşırı hareketlidir normalde ama bugün her ölçüme izin verdi sağolsunyüzünü de artık bir sonrakinde tam göreceğiz şimdilik bu kadarcık bir profil pozumuz var
Geçen burda serklaj olanlardan hangisi yazdı kızlarda hatırlamıyorum anestezili oldu diyeBende öyle başım çatlıyor bırakayım diyorum yazar diye aklım kalıyor.genel anestezi mi yapıyorlardı acaba
Canım çok çok üzüldümKızlar benim morelim zaten iyi değil birde @babylovee böyle yazınca artık panik atak oldum kötü haberler cok geliyor gibi etkilendim..
Hamile kuzinem var ve 10 güne sezeryan olcak son günleri ve diğer 6 yaşındaki oğluyla hastanede haftalardır, doğdundan beri kalp rahatsızlığı var oğlunun ve şuan artık ilaclarıda kesmişler doktorlar öylece bekliyorlar, doktorlar doğacak kardeşini görebilceğini sanmıyoruz son günleri demiş..ben birden buralarda olmazsam şaşırmayın diye yazıyorum ailede herkez kötü haber gelcek diye korkuyor..
Aman eksiği varsın o olsunYok canım tüplü dalış falan yapamaz dedi dr dedim yapmasın zaten otursun oturduğu yerde:) kalbinde delikle teşhis edilmeden ömrünü geçiren çok kişi varmış
evet icim hic rahat değil hep kötü haberler aldığım için canım..Of bugün hep kötü haber aldık ne oluyor ya
amin inşallah dün babası gözlerimin önünde ağladı bugün annesi gözlerimin önünde artık ne olcağını bildikleri için ağladı içim paramparca şuan, caresizlik çok zor.. cocuğun babası cocuk kalp doktoru arıyor son günleri son saatleri bile olabilir ama babası hala arıyor..Canım çok çok üzüldümAllah büyüktür, Allah annesine babasına bağışlasın inşallah
Allah şifasını versin kuzunun yaKızlar benim morelim zaten iyi değil birde @babylovee böyle yazınca artık panik atak oldum kötü haberler cok geliyor gibi etkilendim..
Hamile kuzinem var ve 10 güne sezeryan olcak ve diğer 6 yaşındaki oğluyla hastanede haftalardır, doğdundan beri kalp rahatsızlığı var oğlunun ve şuan artık ilaclarıda kesmişler doktorlar öylece bekliyorlar, doktorlar doğacak kardeşini görebilceğini sanmıyoruz son günleri demiş..ben birden buralarda olmazsam şaşırmayın diye yazıyorum ailede herkez kötü haber gelcek diye korkuyor..
Bende yarın 22. Haftaya gircem cnmŞuan 22+5 haftalık hamileyim 24.haftada yaptırıcam sen kaç haftalık hamilesin canım
Türkiyedeler mi canım hangi şehirdelerevet icim hic rahat değil hep kötü haberler aldığım için canım..
amin inşallah dün babası gözlerimin önünde ağladı bugün annesi gözlerimin önünde artık ne olcağını bildikleri için ağladı içim paramparca şuan, caresizlik çok zor.. cocuğun babası cocuk kalp doktoru arıyor son günleri son saatleri bile olabilir ama babası hala arıyor..
Kızlar benim morelim zaten iyi değil birde @babylovee böyle yazınca artık panik atak oldum kötü haberler cok geliyor gibi etkilendim..
Hamile kuzinem var ve 10 güne sezeryan olcak ve diğer 6 yaşındaki oğluyla hastanede haftalardır, doğdundan beri kalp rahatsızlığı var oğlunun ve şuan artık ilaclarıda kesmişler doktorlar öylece bekliyorlar, doktorlar doğacak kardeşini görebilceğini sanmıyoruz son günleri demiş..ben birden buralarda olmazsam şaşırmayın diye yazıyorum ailede herkez kötü haber gelcek diye korkuyor..
Canım benim çok kötü oldum okuyunca inan ki çok geçmiş olsunKizlar. Haberler cok iyi degil. Acil yatışım yapıldı. Serklaj yapilacak. Acilma varmis.
Sizlerin duasina çok ihtiyacım var. Nolur ogluma ve bana dua edin.
evet icim hic rahat değil hep kötü haberler aldığım için canım..
amin inşallah dün babası gözlerimin önünde ağladı bugün annesi gözlerimin önünde artık ne olcağını bildikleri için ağladı içim paramparca şuan, caresizlik çok zor.. cocuğun babası cocuk kalp doktoru arıyor son günleri son saatleri bile olabilir ama babası hala arıyor..
amin canım benim sağolAllah şifasını versin kuzunun yaannesinede güç kuvvet versin hamileyken zor imtihanlar bunlar
avusturya ama şuan dünyanın her yerinden cocuk kalp doktoru arıyoruz sizinde bildiğiniz varsa yardımcı olun lütfen son saatleri veya günleri olabilirTürkiyedeler mi canım hangi şehirdeler
Oğlumun dr u ankara gata da Gülhane eğitim araş. Çocuk kardiyoloji bölüm başkanı prof dr.Ayhan kılıç tavsiye edebileceğim güvendiğim emin olduğum bir dr canımavusturya ama şuan dünyanın her yerinden cocuk kalp doktoru arıyoruz sizinde bildiğiniz varsa yardımcı olun lütfen son saatleri veya günleri olabilir
amin canım benim sağolartık nekadar gücsüz kaldıysa serum takmışlar annesine, doktorlar acık acık oğlunun yaşamicağını hazır olun diyormuş hergün ve kuzinemde ben hamileyim bana böyle şeyler söylemeyin artık diyor..
avusturya ama şuan dünyanın her yerinden cocuk kalp doktoru arıyoruz sizinde bildiğiniz varsa yardımcı olun lütfen son saatleri veya günleri olabilir
Genelde spinal anestezi olunuyor ama doktora göre değişebilir genede hazırlandırıp doktorun uygulaması 15 dk sürüyor fakat ameliyattan çıkınca hemen alamaz eline telefonu doktor gelip süreci anlatıyor hemşireler gelip giydiriyor kontrol falan ediyor bolgeyı belki yakınları falan gelmişse de fırsat bulamamıştır iyim güzel geçti yazsa hepimız rahatlasak bende merak ediyorum umarım iyiydirGeçen burda serklaj olanlardan hangisi yazdı kızlarda hatırlamıyorum anestezili oldu diye
Haklısın hepsi bir süreç yazar inşallah tez zamanda iyi geçsinde bekleyelim bizGenelde spinal anestezi olunuyor ama doktora göre değişebilir genede hazırlandırıp doktorun uygulaması 15 dk sürüyor fakat ameliyattan çıkınca hemen alamaz eline telefonu doktor gelip süreci anlatıyor hemşireler gelip giydiriyor kontrol falan ediyor bolgeyı belki yakınları falan gelmişse de fırsat bulamamıştır iyim güzel geçti yazsa hepimız rahatlasak bende merak ediyorum umarım iyiydir
Canım kardeşim doğduktan sonra kontrollerde kalbinde delik var demişlerdi sonrasında kapandığını söylediler hiçbir sorun olmadıKızlae dr kalbınde 2 mm delik var dedi. 27 sinde tekrar gel bakalım dedi. Sızce bu değişir mi sonradan hic duyfunuz mu?annabelica
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?