- 15 Ağustos 2024
- 628
- 1.042
- 33
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #23.501
Ahh kuzum benim ya allah şifa versin inşallahKızlar benim morelim zaten iyi değil birdebabylovee böyle yazınca artık panik atak oldum kötü haberler cok geliyor gibi etkilendim..
Hamile kuzinem var ve 10 güne sezeryan olcak ve diğer 6 yaşındaki oğluyla hastanede haftalardır, doğdundan beri kalp rahatsızlığı var oğlunun ve şuan artık ilaclarıda kesmişler doktorlar öylece bekliyorlar, doktorlar doğacak kardeşini görebilceğini sanmıyoruz son günleri demiş..ben birden buralarda olmazsam şaşırmayın diye yazıyorum ailede herkez kötü haber gelcek diye korkuyor..
Ay cok uzgunum arkadasım. lutfen bıze haber ver. Tum dualarım ve kalbım sızınleKizlar. Haberler cok iyi degil. Acil yatışım yapıldı. Serklaj yapilacak. Acilma varmis.
Sizlerin duasina çok ihtiyacım var. Nolur ogluma ve bana dua edin.
Gebelde bebeklerde ıkı delık bulunur ve kapanır dedı. Ama senın ayrı bır yerde 2 mm delik var. Kapanabılırde kalabılırde takıp edecegız dedi.Doğduktan sonra kapanıyor genelde, karnındayken kapanmasa bile. Yorum yapmadı mı hiç?
Bencede olsunOuyiii teyzesi kurban olsun onaaahemen kızıma talip olsun
Bebeklerde delik görülebiliyor sonradan kapanıyor genelde iki delik bulunuyor ama seninki farklı bir yerde 2 mm takipte kalalım dedi 27'sinde tekrar gideceğimCanım ben doğumdan sonra bile çocuklarda belli bir yaşa kadar kapanıyor diye biliyorum. Kalp deliği çok duyduğum birşey. Zaten amniyosentez yaptirdin korkmani gerektiren birşey olduğunu düşünmüyorum. Doktorunun yorumu nasıldı
İnşallah bizim de öyle olur canımCanım kardeşim doğduktan sonra kontrollerde kalbinde delik var demişlerdi sonrasında kapandığını söylediler hiçbir sorun olmadı
Yok cnm dahaİnşallah bizim de öyle olur canımbabylovee da çok üzüldüm şimdi yoldayım daha eve geçmedim O yüzden mesajları açıp okuyamıyorum haber var mı ondan?
Kuzum çok geçmiş olsun tekrardan yat dinlen bu zamanda yorma kendini. Zaman hemen geçecek bak görKızlar cogu mesaji henüz okuyamadim kusura bakmayın.
İslem cok uzun sürmedi. Doktorum elimizden geleni yaptik dikisi attik burdan sonra bekleyeceğiz en az 30. Haftayi gormek icin beklemeye devam edecegiz dedi.
Çok agrim var kasik bel ve dikis yerimde. Yine dualarınızı bekliyorum. Dua eden herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Allahım evlatlarımızı sag salim kucagimiza aldirsin 9 ay dolunca.
İyiki varsınızgenel anestezi oldum. Uyandigimda ilk sorduğum bebeğim iyi mi oldu kendime gelmeden ilk düşündüğüm bu oldu
Ah canım önce canın yavrun gelir aklına tabi,işlemin bi aksilik olmadan bitmesi çok sevindirici sen zaten hep dikkatliydin bundan sonrada öyle olursun 30 değil 35 leride görürsünKızlar cogu mesaji henüz okuyamadim kusura bakmayın.
İslem cok uzun sürmedi. Doktorum elimizden geleni yaptik dikisi attik burdan sonra bekleyeceğiz en az 30. Haftayi gormek icin beklemeye devam edecegiz dedi.
Çok agrim var kasik bel ve dikis yerimde. Yine dualarınızı bekliyorum. Dua eden herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Allahım evlatlarımızı sag salim kucagimiza aldirsin 9 ay dolunca.
İyiki varsınızgenel anestezi oldum. Uyandigimda ilk sorduğum bebeğim iyi mi oldu kendime gelmeden ilk düşündüğüm bu oldu
Canim benim çok teşekkür ederim. İnsallah yavrularimiz iyi olsun hep. O kadar zor ki anlatamam… Allahim kimseye yasatmasin.. sizlerde en ufak endisede ihmal etmeyin gidinAh canım önce canın yavrun gelir aklına tabi,işlemin bi aksilik olmadan bitmesi çok sevindirici sen zaten hep dikkatliydin bundan sonrada öyle olursun 30 değil 35 leride görürsüniyi dinlenmeler kuzum
Bence en riskli süreci atlattın evde dinlenmek ennn en kolayı harikasınızKızlar cogu mesaji henüz okuyamadim kusura bakmayın.
Kuzum ayrintilida bir şey dedi mi peki doktor, o vajinanda hissetmelerin miymişCanim benim çok teşekkür ederim. İnsallah yavrularimiz iyi olsun hep. O kadar zor ki anlatamam… Allahim kimseye yasatmasin.. sizlerde en ufak endisede ihmal etmeyin gidin
Kuzum ne diyorsun ya üstüme enkaz gibi çöktü bu yazdığın. Of nolur bir mucize olsun minik kuzuyu Allah annesine bağışlasın çok çok üzüldümKızlar benim morelim zaten iyi değil birdebabylovee böyle yazınca artık panik atak oldum kötü haberler cok geliyor gibi etkilendim..
Hamile kuzinem var ve 10 güne sezeryan olcak ve diğer 6 yaşındaki oğluyla hastanede haftalardır, doğdundan beri kalp rahatsızlığı var oğlunun ve şuan artık ilaclarıda kesmişler doktorlar öylece bekliyorlar, doktorlar doğacak kardeşini görebilceğini sanmıyoruz son günleri demiş..ben birden buralarda olmazsam şaşırmayın diye yazıyorum ailede herkez kötü haber gelcek diye korkuyor..
Çok geçmiş olsun canım benm. Çok şükür operasyon da geçti gitti şimdi dinleneceksin. Sen de bebişin de iyi olacak inşallah merak etme siz çok güçlüsünüzCanim benim çok teşekkür ederim. İnsallah yavrularimiz iyi olsun hep. O kadar zor ki anlatamam… Allahim kimseye yasatmasin.. sizlerde en ufak endisede ihmal etmeyin gidin
Çok teşekkür ederim canım internetten bulabilirim demi numarasını?Oğlumun dr u ankara gata da Gülhane eğitim araş. Çocuk kardiyoloji bölüm başkanı prof dr.Ayhan kılıç tavsiye edebileceğim güvendiğim emin olduğum bir dr canım
Canlarım çok teşekkü ederim hangi hastanenin hangi ilden bu doktor? internetten bakcam yazdığınız doktorlaraCanım, Prof. Dr. Ahmet Şaşmazel var çocuk kalp cerrahı lütfen bir bakın, kendisi oğlumun doktoruydu, ameliyatı o yaptı, tam olarak nesi var çocuğun 6 yaşındaki ki çocuğun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?