Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ahh kuzum benim ya allah şifa versin inşallah

Bebeklerde delik görülebiliyor sonradan kapanıyor genelde iki delik bulunuyor ama seninki farklı bir yerde 2 mm takipte kalalım dedi 27'sinde tekrar gideceğim

Canım kardeşim doğduktan sonra kontrollerde kalbinde delik var demişlerdi sonrasında kapandığını söylediler hiçbir sorun olmadı
İnşallah bizim de öyle olur canım babylovee da çok üzüldüm şimdi yoldayım daha eve geçmedim O yüzden mesajları açıp okuyamıyorum haber var mı ondan?

Kızlar cogu mesaji henüz okuyamadim kusura bakmayın.

İslem cok uzun sürmedi. Doktorum elimizden geleni yaptik dikisi attik burdan sonra bekleyeceğiz en az 30. Haftayi gormek icin beklemeye devam edecegiz dedi.
Çok agrim var kasik bel ve dikis yerimde. Yine dualarınızı bekliyorum. Dua eden herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Allahım evlatlarımızı sag salim kucagimiza aldirsin 9 ay dolunca.
İyiki varsınız genel anestezi oldum. Uyandigimda ilk sorduğum bebeğim iyi mi oldu kendime gelmeden ilk düşündüğüm bu oldu

Başıma ağrı girdi Allah kimseyi evladıyla sınamasın benim ikiz yeğenlerimden birine de kalbinde üfürüm var demişlerdi sonra kapandı o.

babylovee güzel haberlerini bekliyoruz canım

Kuzum çok geçmiş olsun tekrardan yat dinlen bu zamanda yorma kendini. Zaman hemen geçecek bak gör

Ah canım önce canın yavrun gelir aklına tabi,işlemin bi aksilik olmadan bitmesi çok sevindirici sen zaten hep dikkatliydin bundan sonrada öyle olursun 30 değil 35 leride görürsün iyi dinlenmeler kuzum

Ah canım önce canın yavrun gelir aklına tabi,işlemin bi aksilik olmadan bitmesi çok sevindirici sen zaten hep dikkatliydin bundan sonrada öyle olursun 30 değil 35 leride görürsün iyi dinlenmeler kuzum
Canim benim çok teşekkür ederim. İnsallah yavrularimiz iyi olsun hep. O kadar zor ki anlatamam… Allahim kimseye yasatmasin.. sizlerde en ufak endisede ihmal etmeyin gidin

Bence en riskli süreci atlattın evde dinlenmek ennn en kolayı harikasınız çok mutlu oldum güzel haber geldi senden ya bende ultrason makinesini getirdiğinde doktor yaşıyor mu dedim ilk kendimizden cok onu düşünüyoruz inşallah ilk hedef 30 daha sonra da 37 . Haftaya kadar gideriz

Kuzum ne diyorsun ya üstüme enkaz gibi çöktü bu yazdığın. Of nolur bir mucize olsun minik kuzuyu Allah annesine bağışlasın çok çok üzüldüm

Canim benim çok teşekkür ederim. İnsallah yavrularimiz iyi olsun hep. O kadar zor ki anlatamam… Allahim kimseye yasatmasin.. sizlerde en ufak endisede ihmal etmeyin gidin
Çok geçmiş olsun canım benm. Çok şükür operasyon da geçti gitti şimdi dinleneceksin. Sen de bebişin de iyi olacak inşallah merak etme siz çok güçlüsünüz

Oğlumun dr u ankara gata da Gülhane eğitim araş. Çocuk kardiyoloji bölüm başkanı prof dr.Ayhan kılıç tavsiye edebileceğim güvendiğim emin olduğum bir dr canım
Çok teşekkür ederim canım internetten bulabilirim demi numarasını?
Canım, Prof. Dr. Ahmet Şaşmazel var çocuk kalp cerrahı lütfen bir bakın, kendisi oğlumun doktoruydu, ameliyatı o yaptı, tam olarak nesi var çocuğun 6 yaşındaki ki çocuğun
Canlarım çok teşekkü ederim hangi hastanenin hangi ilden bu doktor? internetten bakcam yazdığınız doktorlara
Çoçuğun kalp kapağında sorun var 6 senedir doğdundan beri ve diğer organlarıda buyüzden iflas etmek üzere buyüzdende heryeri şiş ödem tanınmicak halde ve cok acı cekiyor şuan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…