- 1 Aralık 2022
- 2.446
- 3.782
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #23.521
Çok teşekkür ederim canım internetten bulabilirim demi numarasını?
Canlarım çok teşekkü ederim hangi hastanenin hangi ilden bu doktor? internetten bakcam yazdığınız doktorlara
Çoçuğun kalp kapağında sorun var 6 senedir doğdundan beri ve diğer organlarıda buyüzden iflas etmek üzere buyüzdende heryeri şiş ödem tanınmicak halde ve cok acı cekiyor şuan..
inşallah canım..Ahh kuzum benim ya allah şifa versin inşallah
Canım benim ya.. iyiki varsınızKuzum ne diyorsun ya üstüme enkaz gibi çöktü bu yazdığın. Of nolur bir mucize olsun minik kuzuyu Allah annesine bağışlasın çok çok üzüldüm
hemen araştırıyorum şimdi yazdıklarınızı. sağol balımCanım bu doktor Mega Medipol Bağcılar Hastanesinde, İstanbul’ da, özel hastanede, sekreterine falan ulaşılabilir aslında
canım benim yaa tühlerim diken diken oldu okurken korkarak okudum ama çok şükür iyisiniz cok korktuk senin içinKızlar cogu mesaji henüz okuyamadim kusura bakmayın.
İslem cok uzun sürmedi. Doktorum elimizden geleni yaptik dikisi attik burdan sonra bekleyeceğiz en az 30. Haftayi gormek icin beklemeye devam edecegiz dedi.
Çok agrim var kasik bel ve dikis yerimde. Yine dualarınızı bekliyorum. Dua eden herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Allahım evlatlarımızı sag salim kucagimiza aldirsin 9 ay dolunca.
İyiki varsınızgenel anestezi oldum. Uyandigimda ilk sorduğum bebeğim iyi mi oldu kendime gelmeden ilk düşündüğüm bu oldu
Dualarımızdasın canım. Çok geçmiş olsun. İnşallah güzel haberlerle çıkacaksın hastaneden. Ağrın sancın mı vardı yoksa kontrolde mi anlaşıldı? Bildiğim kadarıyla en son problem yoktuKizlar. Haberler cok iyi degil. Acil yatışım yapıldı. Serklaj yapilacak. Acilma varmis.
Sizlerin duasina çok ihtiyacım var. Nolur ogluma ve bana dua edin.
canim ilk ne zaman kalktin ayaga bana kalkabilirsin dedi 3 saat oldu islem biteli.Bence en riskli süreci atlattın evde dinlenmek ennn en kolayı harikasınızçok mutlu oldum güzel haber geldi senden ya bende ultrason makinesini getirdiğinde doktor yaşıyor mu dedim ilk kendimizden cok onu düşünüyoruz inşallah ilk hedef 30 daha sonra da 37 . Haftaya kadar gideriz
Dün aksamdan beri kasik agrisi yasadim arada ama bilemedim neyden oldugunu. Doktorum da muhtemelen bundan dedi. Kontrolde direkt buna bakti zaten once. Ve detayliyi yapsa da kafasi hep rahim agzinda kaldiDualarımızdasın canım. Çok geçmiş olsun. İnşallah güzel haberlerle çıkacaksın hastaneden. Ağrın sancın mı vardı yoksa kontrolde mi anlaşıldı? Bildiğim kadarıyla en son problem yoktu
Canım peki nelere dikkat etmen gerekiyor söyledimi, evde mesela ayağa kalksan oluyormu yoksa hep yatarak mı geçireceksncanim ilk ne zaman kalktin ayaga bana kalkabilirsin dedi 3 saat oldu islem biteli.
İnsallah allahim yavrumuzu bize bagislasin
Çok geçmiş olsun kuzum bundan sonrası çok daha iyi olacak inşallah hiç merak etme. 30dan sonra da upuzun vaktin olacak. Çok var serklajla son haftalara kadar giden. Sen de yatarsın dinlenirsin zaten çok dikkat ediyorsunKızlar cogu mesaji henüz okuyamadim kusura bakmayın.
İslem cok uzun sürmedi. Doktorum elimizden geleni yaptik dikisi attik burdan sonra bekleyeceğiz en az 30. Haftayi gormek icin beklemeye devam edecegiz dedi.
Çok agrim var kasik bel ve dikis yerimde. Yine dualarınızı bekliyorum. Dua eden herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Allahım evlatlarımızı sag salim kucagimiza aldirsin 9 ay dolunca.
İyiki varsınızgenel anestezi oldum. Uyandigimda ilk sorduğum bebeğim iyi mi oldu kendime gelmeden ilk düşündüğüm bu oldu
Canim ayrintili icin yattim zaten oncesinde bebegin hareketlerini ssagida hissediyorum demistim doktorum da direkt dikkatini o kisma verdi açıklık goruyorum dedi. Sonra bebise bakti ve ben vajinal de bkcam dedi vajinal de bakinca aciklik var ve erteleyemeyiz bugun yapmamiz lazim dedi.Kuzum ayrintilida bir şey dedi mi peki doktor, o vajinanda hissetmelerin miymiş
Detaylıyı yapabildi mi canım yoksa hemen işleme mi aldılar ?Dün aksamdan beri kasik agrisi yasadim arada ama bilemedim neyden oldugunu. Doktorum da muhtemelen bundan dedi. Kontrolde direkt buna bakti zaten once. Ve detayliyi yapsa da kafasi hep rahim agzinda kaldi
Onunla ilgili bisey konusamadik henuz kuzum.Canım peki nelere dikkat etmen gerekiyor söyledimi, evde mesela ayağa kalksan oluyormu yoksa hep yatarak mı geçireceksn
Kuzum şükür sen ve bebeğin iyisinizKızlar cogu mesaji henüz okuyamadim kusura bakmayın.
Yaptı canım. Ama bir kez daha yapacağım dedi. Bir sorun gormedi sukur ama tamamen bu isleme odakladi kendini çok üzüldü doktorum da. Hersey yolunda giderken allah allah diye bakti zaten. Herseyini gordu hemsireye yazdirdi resim istedim hatta ben daha olayin ciddiyetini anlamamisim o esnada. Ama yuzunu kapatti gostermiyor ben sana yeniden bakicam zaten dediDetaylıyı yapabildi mi canım yoksa hemen işleme mi aldılar ?
Kuzum servikal uzunluk ne kadar ölçtü. Bir de bebeğinin sağlığı nasıl. Ben detaylı yapmadan direkt operasyona aldı diye düşündüm sen öyle yazıncaCanim ayrintili icin yattim zaten oncesinde bebegin hareketlerini ssagida hissediyorum demistim doktorum da direkt dikkatini o kisma verdi açıklık goruyorum dedi. Sonra bebise bakti ve ben vajinal de bkcam dedi vajinal de bakinca aciklik var ve erteleyemeyiz bugun yapmamiz lazim dedi.
O hissettigim sanki ayaklarıydi dedim muhtemelen dogru hissetmissin dedi
Çok şükür canım problem olmamasına sevindim. Dikiş atılıp müdahalen de zamanında yapılmış. Bu şekilde gebelik geçirip bebeğini sağlıkla zamanında kucağına alan çok kişi var sen de inşallah öyle olacaksınYaptı canım. Ama bir kez daha yapacağım dedi. Bir sorun gormedi sukur ama tamamen bu isleme odakladi kendini çok üzüldü doktorum da. Hersey yolunda giderken allah allah diye bakti zaten. Herseyini gordu hemsireye yazdirdi resim istedim hatta ben daha olayin ciddiyetini anlamamisim o esnada. Ama yuzunu kapatti gostermiyor ben sana yeniden bakicam zaten dedi
Kuzum 1.6 mi 7 mi birsey dedi. Aklimda kalmadi ki. Detayliyi yapti ama bize tabi ne nedir aciklamadi. Yeniden sonra bakcam dedi.Kuzum servikal uzunluk ne kadar ölçtü. Bir de bebeğinin sağlığı nasıl. Ben detaylı yapmadan direkt operasyona aldı diye düşündüm sen öyle yazınca
Amin canimm aminnnn dualarınizi eksik etmeyin. Doktorum insallah tutacagiz dedi. İnsallah hersey yolunda olurKuzum şükür sen ve bebeğin iyisiniziyi düşüneceğiz burada başka arkadaşlarımızda var bu işlemi olan hep birlikte aralıkta doğum yapacağız sağlıkla alacağız bebeklerimizi kucağımıza içini ferah tut
Canım cok sulur cıkmıssın. Cok gecmıs olsun bundaj sonra sdeadece dınlen.. Dualarmız senınleCanim benim çok teşekkür ederim. İnsallah yavrularimiz iyi olsun hep. O kadar zor ki anlatamam… Allahim kimseye yasatmasin.. sizlerde en ufak endisede ihmal etmeyin gidin
Canim benim çok teşekkür ederim. İnsallah hep beraber atlatcaz. Sizlerin duasi bana guc kalkan oluyor. Rabbim evladimizi bize bagislasin insallah. Burdan sonrasi daha da yolunda olur umarim. Hep yatacagim artikcanım benim yaa tühlerim diken diken oldu okurken korkarak okudum ama çok şükür iyisiniz cok korktuk senin içinbizi habersiz bırakma kuzum olurmu hepbirlikte atlatıcaz bu günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?