- 16 Eylül 2024
- 5.627
- 5.019
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #23.541
Cok sagol canim çok teşekkür ederim hepinizeÇok geçmiş olsun canım benm. Çok şükür operasyon da geçti gitti şimdi dinleneceksin. Sen de bebişin de iyi olacak inşallah merak etme siz çok güçlüsünüz
Canım sezeryan olursa o dikişi zaten açmıyorlar, sonraki hamileliklerdede duruyor diye biliyorumOnunla ilgili bisey konusamadik henuz kuzum.
Bugun yatacafim hastanede. Yarin taburcu olmadan ogreniriz anca onlari galiba. Ama yatmak daha iyi olacak diye düşünüyorum. Benim birde kaybim var malum bundan sonra her hamileligimde dikiş mutlaka atilacakmis
Anladım kuzum ah kıyamam nasıl korkmuşsun ya. Seninki yukarı çıkar inşallah çok dikkat ediyorsun koruyorsun kendiniKuzum 1.6 mi 7 mi birsey dedi. Aklimda kalmadi ki. Detayliyi yapti ama bize tabi ne nedir aciklamadi. Yeniden sonra bakcam dedi.
Hemde ne korkmakAnladım kuzum ah kıyamam nasıl korkmuşsun ya. Seninki yukarı çıkar inşallah çok dikkat ediyorsun koruyorsun kendini
Bilmiyorum ki kuzum almazlarsa yeniden cocuk dusununce kapali rahimde sıkıntı olmaz miCanım sezeryan olursa o dikişi zaten açmıyorlar, sonraki hamileliklerdede duruyor diye biliyorum
Aşkım onu tam olarak bilmiyorum, hatırlıyormusun tüp bebekte bir kız var serklaj olmuştu kalkmak yasaktı falan demiştim, mesela onun dikişleri duruyordu bir öncekinden, ama tüp bebek diyemi acaba aşkım doğal yolla gebelikle bir olmayabilirBilmiyorum ki kuzum almazlarsa yeniden cocuk dusununce kapali rahimde sıkıntı olmaz mi
Bende boyle yaparim birde bebegin harketlerinj hisediyorum artk ama bugun kasik agrim vardi ve bebek daha hic hareket etmedi normal mi normalde bikerede olsa icimde birsey kipirdar hissedrdim gun icindeCanım ben de tiroid içiyorum sabahları. Demir ilaciyla aralarında en az 4 saat olması lazım birbirini bozan ilaçlar. O yüzden ben demiri yatmadan önce içiyorum. Yemekle arasında en az 2 saat zaman geçmesi gerekiyor. Zaten yemekten sonra baya bir zaman geçmiş oluyor yatana kadar
İyi ki doktorun vaktinde gördü müdahale etti kuzum. Her işlemde doktorlar risk konusunda bilgilendiriyor zaten. Söylemezse olmazdi. Ama herşey yolunda şu an. Adım adım bebeğini büyüteceksin artıkHemde ne korkmakdoktor haliyle her ihtimali söyledi. İslem tehlikeli dedi. Sonrasi icin de hala kesin birsey diyemem dedi. Hala basim agriyor o kadar zor ki. İslemi yaptirmasan da cok daha tehlikeli dedi. Yatcam artik hep. Daha wc bile kalkmadim korkudan
Ben de belli haftadan sonra dikiş alınıyor diye biliyorum ama çok da emin değilimBilmiyorum ki kuzum almazlarsa yeniden cocuk dusununce kapali rahimde sıkıntı olmaz mi
Gecms olsn cnm senin bebektemi dudakta sıkniti var detaylida mi cikti buEvet bakalım şeker testi nasıl çıkacak o zaman kendi doktoruma tekrar gidicem
Hepimizin aynı işlem farklı süreç işliyor galiba ben sondaylaydım ameliyat sonrası 16 saat donme kalkma dedi sonda çıktıktan sonra kalktım ilk o zamandı yanı ama senin genel anestezi ondan da erken kalkmanı istemiş olabiliyorcanim ilk ne zaman kalktin ayaga bana kalkabilirsin dedi 3 saat oldu islem biteli.
İnsallah allahim yavrumuzu bize bagislasin
Yaa çok mantıklı ama tüp bebekte de rahim açık olması gerekmiyor mu. Ay hiç bilmiyorum buradan çok şey öğreniyorum ben deAşkım onu tam olarak bilmiyorum, hatırlıyormusun tüp bebekte bir kız var serklaj olmuştu kalkmak yasaktı falan demiştim, mesela onun dikişleri duruyordu bir öncekinden, ama tüp bebek diyemi acaba aşkım doğal yolla gebelikle bir olmayabilir
Neyse bunları o zaman düşünürüz zaten 2.bebişte, şu an minik kuşumuza odaklanalım
Kanka hatta o bebeğini kaybetti, dr dikişlerin çok sağlam iyi duruyor almayalım demiş çünkü o vazgeçmişti bir daha bebek yapmaktan. Kürtaj oldu, ama dikişleri duruyorYaa çok mantıklı ama tüp bebekte de rahim açık olması gerekmiyor mu. Ay hiç bilmiyorum buradan çok şey öğreniyorum ben de
Bende okuduğum kadarıyla alıyorlar 37. Haftada normal doğum için veya sezeryan doğumda ama abdominal serklaj varmış gebelik öncesi yapılıyormuş vajinal yapılan tutmamış düşük yapmışsa abdominal öneriliyormuşBen de belli haftadan sonra dikiş alınıyor diye biliyorum ama çok da emin değilim
Bu olabilir o zaman benim dediğimBende okuduğum kadarıyla alıyorlar 37. Haftada normal doğum için veya sezeryan doğumda ama abdominal serklaj varmış gebelik öncesi yapılıyormuş vajinal yapılan tutmamış düşük yapmışsa abdominal öneriliyormuş
Neler öğreniyoruz ya kadın doğum uzmanı olcaz sonunda hepimiz. İlgiyle okuyorum buradaki herşeyiBu olabilir o zaman benim dediğim
Kuzum baksana bugün kontrolünün denk gelmesi mucizeHemde ne korkmakdoktor haliyle her ihtimali söyledi. İslem tehlikeli dedi. Sonrasi icin de hala kesin birsey diyemem dedi. Hala basim agriyor o kadar zor ki. İslemi yaptirmasan da cok daha tehlikeli dedi. Yatcam artik hep. Daha wc bile kalkmadim korkudan
Ben bir binayı merkez yapma taraftarıyım hep birlikteNeler öğreniyoruz ya kadın doğum uzmanı olcaz sonunda hepimiz. İlgiyle okuyorum buradaki herşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?