Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar ben önceki grubumda sordum rahim ağzı kısalığı olan var mıydı aranızda diye. İki arkadaş yazdı gebelik başında 25 mmle başlamışlar ve biri 40 biri 39+6da doğum yapmış ve ikisi de sezaryen. Düşünün yani bekleseler 40 haftayı bile geçecekler. Bana çok moral oldu açıkçası büyük oranda korkumu yendim

Çok teşekkür ederim canım internetten bulabilirim demi numarasını?
Numarası İnternet'te yoktur muhtemelen canım
Devlet hastanesinde profesör. Mhrs uygulamasından çocuk kardiyoloji =>Gülhane eğitim ve araş=> Ayhan kılıç diye alabilirler,182 yi arayarakta alabilirler.

Bugün doktor fitilsiz asla geçmeyeceğini ve ilerlemesi bebeği tehlikeye atacağını söyledi canım bu akşam başlayacağım o yüzden ilaca.. teşekkür ediyorum

Canım adminim ya yine morellerimizi yüksek tutalım diye nasıl uğraşıyor

Kızlar Progestan kullananlara bişey sorcam. İlişki yok bizde artık ama fitili koyarken kuruluk ve darlık hissediyorum. İlacı ilk kez uygularken çok kolaydı şimdi sanki orası sert bir doku olmuş gibi. Yani sorma sebebim şu acaba normalde hamileyken bebeği tutmak için sert olması gerekiyordu da bende mi sorun vardı. Konuyu kurcalamadan duramıyorum ya

kuzum şuan takıldığım nokta ilişki yok yazdın ya doktorlarınız yasaklıyor mu ilişkiyi?

Canım bende bebek büyüyene kadar koyduğumda rahat koyuyordum ama sonrasında ittirdiğimde bir şeye değiyormuş gibi his oluyordu, yatarak değilde çömelerek oturarak koymayıda bir dene istersen

İyi ki doktorun vaktinde gördü müdahale etti kuzum. Her işlemde doktorlar risk konusunda bilgilendiriyor zaten. Söylemezse olmazdi. Ama herşey yolunda şu an. Adım adım bebeğini büyüteceksin artık
Oyle kuzum allahtan bugun geldik ve iyiki farketti simdi bebegimi uzun sure tutatacagiz insallah karnimda amin
Ben de belli haftadan sonra dikiş alınıyor diye biliyorum ama çok da emin değilim
Bende oyle biliyorum canim

kuzum şuan takıldığım nokta ilişki yok yazdın ya doktorlarınız yasaklıyor mu ilişkiyi?
Kuzum demedi öyle bişey ama benim rahim ağzı uzunluğu biraz kısa çıkınca kendim önlem alıyorum şu an. 2 hafta dururuz bişey olmaz valla doktor tekrar bakıp da sorun yok diyene kadar beklicem

Canim bana kalk dediler de ben kalkmadim wc icin yardim aldim yatakta hallettim en azindan yatayim biraz daha. Senin kanama lekelenme ne kadar surdu

Benimki 2.trimestera kadar yasakladı
benim doktorum sadece 2 hafta yasakladı oda ilk ayımda sadece
Kuzum demedi öyle bişey ama benim rahim ağzı uzunluğu biraz kısa çıkınca kendim önlem alıyorum şu an. 2 hafta dururuz bişey olmaz valla doktor tekrar bakıp da sorun yok diyene kadar beklicem
2 hafta yasakladı şuan yane doktorum sadece?

Canım bende bebek büyüyene kadar koyduğumda rahat koyuyordum ama sonrasında ittirdiğimde bir şeye değiyormuş gibi his oluyordu, yatarak değilde çömelerek oturarak koymayıda bir dene istersen
Evet evet elim bişeye dayanıyor gibi oluyor. İki gündür çömelerek yapıyorum ben de daha kolay oldu. İlaç resmen vajinayı kapatıyor. O yüzden dedim acaba ilaçsiz öyle kapalı gibi mi olması gerekiyor. Bende bir sorun mu vardı diye şüphe ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…