- 18 Temmuz 2022
- 6.369
- 10.720
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #23.561
Numarası İnternet'te yoktur muhtemelen canımÇok teşekkür ederim canım internetten bulabilirim demi numarasını?
Yok dudakta veya damakta hiç bir sorun yoktu doktor gebelik şekerinden kaynaklanabilir bu suyun fazlalığı dedi 10 gün sonra şeker yüklemesi yapicazGecms olsn cnm senin bebektemi dudakta sıkniti var detaylida mi cikti bu
hep yat kendine bebeğine dikkat et kuzum benimCanim benim çok teşekkür ederim. İnsallah hep beraber atlatcaz. Sizlerin duasi bana guc kalkan oluyor. Rabbim evladimizi bize bagislasin insallah. Burdan sonrasi daha da yolunda olur umarim. Hep yatacagim artik
tamam canım yolladım ama tekrar bakıyorum hemen çok sağol kuzumNumarası İnternet'te yoktur muhtemelen canım
Devlet hastanesinde profesör. Mhrs uygulamasından çocuk kardiyoloji =>Gülhane eğitim ve araş=> Ayhan kılıç diye alabilirler,182 yi arayarakta alabilirler.
Bugün doktor fitilsiz asla geçmeyeceğini ve ilerlemesi bebeği tehlikeye atacağını söyledi canım bu akşam başlayacağım o yüzden ilaca.. teşekkür ediyorumPeripellas merhaba canım dün buraya attığın mesajı okumuştum sanırım sendin. Eğer değilsen de düzeltirsin beni
İdrar yolları enf. Oldum demiştin şimdi vajinal enf döndü gibi diyordun, ben de idrar yollarından enf oldum da acaba diyorum bende de mi öyle bişi oldu
Vajinal enfeksiyonlar için nioli yağını duymuştum, çamaşırına damlatıyorsun bir iki damla iyi geldiğine dair internetten okumuştum çok güzel kokan bir yağ. Bakmanı tavsiye ederim doğal bir şeyler olsun istiyordun sanırsam
Canım adminim ya yine morellerimizi yüksek tutalım diye nasıl uğraşıyorKızlar ben önceki grubumda sordum rahim ağzı kısalığı olan var mıydı aranızda diye. İki arkadaş yazdı gebelik başında 25 mmle başlamışlar ve biri 40 biri 39+6da doğum yapmış ve ikisi de sezaryen. Düşünün yani bekleseler 40 haftayı bile geçecekler. Bana çok moral oldu açıkçası büyük oranda korkumu yendim
Bunu daha çok kendim için yazdım ya. Baya kafaya taktım bikac gündür malumCanım adminim ya yine morellerimizi yüksek tutalım diye nasıl uğraşıyor
kuzum şuan takıldığım nokta ilişki yok yazdın ya doktorlarınız yasaklıyor mu ilişkiyi?Kızlar Progestan kullananlara bişey sorcam. İlişki yok bizde artık ama fitili koyarken kuruluk ve darlık hissediyorum. İlacı ilk kez uygularken çok kolaydı şimdi sanki orası sert bir doku olmuş gibi. Yani sorma sebebim şu acaba normalde hamileyken bebeği tutmak için sert olması gerekiyordu da bende mi sorun vardı. Konuyu kurcalamadan duramıyorum ya
Canım bende bebek büyüyene kadar koyduğumda rahat koyuyordum ama sonrasında ittirdiğimde bir şeye değiyormuş gibi his oluyordu, yatarak değilde çömelerek oturarak koymayıda bir dene istersenKızlar Progestan kullananlara bişey sorcam. İlişki yok bizde artık ama fitili koyarken kuruluk ve darlık hissediyorum. İlacı ilk kez uygularken çok kolaydı şimdi sanki orası sert bir doku olmuş gibi. Yani sorma sebebim şu acaba normalde hamileyken bebeği tutmak için sert olması gerekiyordu da bende mi sorun vardı. Konuyu kurcalamadan duramıyorum ya
Oyle kuzum allahtan bugun geldik ve iyiki farketti simdi bebegimi uzun sure tutatacagiz insallah karnimda aminİyi ki doktorun vaktinde gördü müdahale etti kuzum. Her işlemde doktorlar risk konusunda bilgilendiriyor zaten. Söylemezse olmazdi. Ama herşey yolunda şu an. Adım adım bebeğini büyüteceksin artık
Bende oyle biliyorum canimBen de belli haftadan sonra dikiş alınıyor diye biliyorum ama çok da emin değilim
Benimki 2.trimestera kadar yasakladıkuzum şuan takıldığım nokta ilişki yok yazdın ya doktorlarınız yasaklıyor mu ilişkiyi?
Öyle canım çok haklısın. İnsallah bundan sonrasi da yolunda gider.Kuzum baksana bugün kontrolünün denk gelmesi mucizeçok şükür ki doktor fark edip hemen müdahale etmiş
Kuzum demedi öyle bişey ama benim rahim ağzı uzunluğu biraz kısa çıkınca kendim önlem alıyorum şu an. 2 hafta dururuz bişey olmaz valla doktor tekrar bakıp da sorun yok diyene kadar beklicemkuzum şuan takıldığım nokta ilişki yok yazdın ya doktorlarınız yasaklıyor mu ilişkiyi?
Canim bana kalk dediler de ben kalkmadim wc icin yardim aldim yatakta hallettim en azindan yatayim biraz daha. Senin kanama lekelenme ne kadar surduHepimizin aynı işlem farklı süreç işliyor galiba ben sondaylaydım ameliyat sonrası 16 saat donme kalkma dedi sonda çıktıktan sonra kalktım ilk o zamandı yanı ama senin genel anestezi ondan da erken kalkmanı istemiş olabiliyor
benim doktorum sadece 2 hafta yasakladı oda ilk ayımda sadeceBenimki 2.trimestera kadar yasakladı
2 hafta yasakladı şuan yane doktorum sadece?Kuzum demedi öyle bişey ama benim rahim ağzı uzunluğu biraz kısa çıkınca kendim önlem alıyorum şu an. 2 hafta dururuz bişey olmaz valla doktor tekrar bakıp da sorun yok diyene kadar beklicem
Evet evet elim bişeye dayanıyor gibi oluyor. İki gündür çömelerek yapıyorum ben de daha kolay oldu. İlaç resmen vajinayı kapatıyor. O yüzden dedim acaba ilaçsiz öyle kapalı gibi mi olması gerekiyor. Bende bir sorun mu vardı diye şüphe ettimCanım bende bebek büyüyene kadar koyduğumda rahat koyuyordum ama sonrasında ittirdiğimde bir şeye değiyormuş gibi his oluyordu, yatarak değilde çömelerek oturarak koymayıda bir dene istersen
Bize hiç demedi doktor ama ilişki falan düşünmüyorum detaylıdan beri. Erken doğum korkusundan koca moca görmüyorum uzak dursun bi süreBenimki 2.trimestera kadar yasakladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?