- 16 Eylül 2024
- 5.620
- 5.009
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #23.581
İnsallah canım insallah.. Yavrumuzu sağlıkla kucagimiza bir alalim 9 ayimiz dolunca .. kimsenin ihtiyacı olmasin böyle şeylerebabylovee canım geçecek bunlar, sen gerçekten süreci zor geçiriyorsun ama bebeğini kucağına aldığın an hepsi geçecek, çok mutlu olacaksın Dinlenerek geçecek inşallah
Yok kuzum doktor bana hicbisey yasaklamadi. 2 haftada bir rahim ağzı uzunluğuna bakicaz dedi sadece. Ama ben tırsıyorum ya cesaret edemiyorum ilişkiye şu anbenim doktorum sadece 2 hafta yasakladı oda ilk ayımda sadece
2 hafta yasakladı şuan yane doktorum sadece?
Kapanır inş canım, stres yapma lütfen, söylemesi kolay amaGebelde bebeklerde ıkı delık bulunur ve kapanır dedı. Ama senın ayrı bır yerde 2 mm delik var. Kapanabılırde kalabılırde takıp edecegız dedi.
Bizde yasaklamamıştı kuzu belki tüp bebek diye ekstra önlem almak istemiştirBenimki 2.trimestera kadar yasakladı
inanırım canım sen önlem alıyorsun bir anne olarakYok kuzum doktor bana hicbisey yasaklamadi. 2 haftada bir rahim ağzı uzunluğuna bakicaz dedi sadece. Ama ben tırsıyorum ya cesaret edemiyorum ilişkiye şu an
Burdaki bir sürü kişinin duası seninle ve bebeğinle canım, iyi olacaksınız. Sen de moralini iyi tut ki bebişin üzülmesin.Canim benim çok teşekkür ederim. İnsallah hep beraber atlatcaz. Sizlerin duasi bana guc kalkan oluyor. Rabbim evladimizi bize bagislasin insallah. Burdan sonrasi daha da yolunda olur umarim. Hep yatacagim artik
Canım çok çok çok geçmiş olsun şimdi okudum bütün mesajlarını, bende de yarın serklajın 5. Günü oluyor, ne mutlu sana ki kontrol sırasında fark edilmiş çünkü hızlı bir şekilde müdahale edilmesi gerekiyor, ben öncesinde on gün hastanede yattım enfeksiyondan kaynaklı sonradan öğrendim ki bebek aşağıya indiği için vücut enfeksiyona karşı savaş üretmiş, o yüzden değerler böyle çıkıyormuş, iyi ki doktorun hızlı şekilde müdahale etmişKızlar cogu mesaji henüz okuyamadim kusura bakmayın.
İslem cok uzun sürmedi. Doktorum elimizden geleni yaptik dikisi attik burdan sonra bekleyeceğiz en az 30. Haftayi gormek icin beklemeye devam edecegiz dedi.
Çok agrim var kasik bel ve dikis yerimde. Yine dualarınızı bekliyorum. Dua eden herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Allahım evlatlarımızı sag salim kucagimiza aldirsin 9 ay dolunca.
İyiki varsınızgenel anestezi oldum. Uyandigimda ilk sorduğum bebeğim iyi mi oldu kendime gelmeden ilk düşündüğüm bu oldu
Canım benim çok geçmiş olsun, iyi düşünelim iyi olsun, sen çok güçlü bir annesin, halledersin.Kızlar cogu mesaji henüz okuyamadim kusura bakmayın.
İslem cok uzun sürmedi. Doktorum elimizden geleni yaptik dikisi attik burdan sonra bekleyeceğiz en az 30. Haftayi gormek icin beklemeye devam edecegiz dedi.
Çok agrim var kasik bel ve dikis yerimde. Yine dualarınızı bekliyorum. Dua eden herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Allahım evlatlarımızı sag salim kucagimiza aldirsin 9 ay dolunca.
İyiki varsınızgenel anestezi oldum. Uyandigimda ilk sorduğum bebeğim iyi mi oldu kendime gelmeden ilk düşündüğüm bu oldu
Kuzum güzel haber bekliyoruz senden de. Atlatalım şu zor günleri Aralık'ta tek tek doğurdum yazicaz artık gelsin o günlerCanım çok çok çok geçmiş olsun şimdi okudum bütün mesajlarını, bende de yarın serklajın 5. Günü oluyor, ne mutlu sana ki kontrol sırasında fark edilmiş çünkü hızlı bir şekilde müdahale edilmesi gerekiyor, ben öncesinde on gün hastanede yattım enfeksiyondan kaynaklı sonradan öğrendim ki bebek aşağıya indiği için vücut enfeksiyona karşı savaş üretmiş, o yüzden değerler böyle çıkıyormuş, iyi ki doktorun hızlı şekilde müdahale etmişhiç korkma 20 gündür çok fazla okudum bizim yapmamız gereken şey dinlenmek, stres olmamak beni de biraz zorluyor ama bu da bizim imtihanımız olsun gebeliğin başından beri seninle aşağı yukarı aynı şeyleri yaşadık inşallah hepimiz de haftalari tamamlanınca bebekleri zorla doğururuz benim doktorum sonrasında iki gün daha yatış vermişti ama evde de ayrıca dikkat ediyorum yarın benim de kontrol randevum var inşallah hepimiz çok güzel haberler alırız
İnşallah canım sadece güzel şeyler konuşacağımız günler gelsin hayırlısıyla inşallahKuzum güzel haber bekliyoruz senden de. Atlatalım şu zor günleri Aralık'ta tek tek doğurdum yazicaz artık gelsin o günler
Şimdi gördüm yazdığını canım inşallah sorunsuz geçmiştirKizlar. Haberler cok iyi degil. Acil yatışım yapıldı. Serklaj yapilacak. Acilma varmis.
Sizlerin duasina çok ihtiyacım var. Nolur ogluma ve bana dua edin.
İnşallah 37 leri göreceksiniz canım dualarımız sizinle. Bir arkadaşımında genetik servikal yetmezlik sorunu var dikiş atılmıştı 37+2 yi görebildi bol bol dinlenerek olacak inşallah sen bilgili ve dikkatli birisin zateNAmin canimm aminnnn dualarınizi eksik etmeyin. Doktorum insallah tutacagiz dedi. İnsallah hersey yolunda olur
Yok açılıyor canım her hamilelikte yenilemek gerekiyor genetik faktörler oynuyorCanım sezeryan olursa o dikişi zaten açmıyorlar, sonraki hamileliklerdede duruyor diye biliyorum
İlgisi yok canım kuruluk östrojen hormonu ile ilgili hafif ıslatıp fitili öyle kullanabilirsin tahriş etmemek adınaKızlar Progestan kullananlara bişey sorcam. İlişki yok bizde artık ama fitili koyarken kuruluk ve darlık hissediyorum. İlacı ilk kez uygularken çok kolaydı şimdi sanki orası sert bir doku olmuş gibi. Yani sorma sebebim şu acaba normalde hamileyken bebeği tutmak için sert olması gerekiyordu da bende mi sorun vardı. Konuyu kurcalamadan duramıyorum ya
mesajları anca okuyabildmİnsallah canım insallah.. Yavrumuzu sağlıkla kucagimiza bir alalim 9 ayimiz dolunca .. kimsenin ihtiyacı olmasin böyle şeylere
Östrojen nerden çıktı şimdi ya kafam karıştı. Progesteron değil miydi bu ilacın içeriği sadeceYok canım
İlgisi yok canım kuruluk östrojen hormonu ile ilgili hafif ıslatıp fitili öyle kullanabilirsin tahriş etmemek adına
Fitilden bağımsız o durum kız takılma hiç ben baya kullananlardanımÖstrojen nerden çıktı şimdi ya kafam karıştı. Progesteron değil miydi bu ilacın içeriği sadece5 gündür kullanıyorum fitili sadece. Her kullandığımda daha zor girmeye başladı sanki daraltıyor gibi çok acayip bişey
Fitilden sonra oldu diye fitile bağladım kuzum. Yumuşama var mı bakalım gibi bir tabir kullandı doktor detaylıda muayene ederken. Kastettiği bu muydu bilmiyorum. Hiç bir yumusama yok artık fitil sağolsun komple yolu kapattıFitilden bağımsız o durum kız takılma hiç ben baya kullananlardanım
Bize hiç demedi doktor ama ilişki falan düşünmüyorum detaylıdan beri. Erken doğum korkusundan koca moca görmüyorum uzak dursun bi süre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?