- Konu Sahibi annabelica
-
- #23.601
Geçmiş olsun çok. En başta Enfeksiyonu düşürmek için mi yatış yaptılar, ve tabi sebebini bulmak için ?Canım çok çok çok geçmiş olsun şimdi okudum bütün mesajlarını, bende de yarın serklajın 5. Günü oluyor, ne mutlu sana ki kontrol sırasında fark edilmiş çünkü hızlı bir şekilde müdahale edilmesi gerekiyor, ben öncesinde on gün hastanede yattım enfeksiyondan kaynaklı sonradan öğrendim ki bebek aşağıya indiği için vücut enfeksiyona karşı savaş üretmiş, o yüzden değerler böyle çıkıyormuş, iyi ki doktorun hızlı şekilde müdahale etmişhiç korkma 20 gündür çok fazla okudum bizim yapmamız gereken şey dinlenmek, stres olmamak beni de biraz zorluyor ama bu da bizim imtihanımız olsun gebeliğin başından beri seninle aşağı yukarı aynı şeyleri yaşadık inşallah hepimiz de haftalari tamamlanınca bebekleri zorla doğururuz benim doktorum sonrasında iki gün daha yatış vermişti ama evde de ayrıca dikkat ediyorum yarın benim de kontrol randevum var inşallah hepimiz çok güzel haberler alırız
Evet aşkım öyle dedi bizede, sonra serbest ama dikkatli dediBizde yasaklamamıştı kuzu belki tüp bebek diye ekstra önlem almak istemiştir
Ya hahahFitilden sonra oldu diye fitile bağladım kuzum. Yumuşama var mı bakalım gibi bir tabir kullandı doktor detaylıda muayene ederken. Kastettiği bu muydu bilmiyorum. Hiç bir yumusama yok artık fitil sağolsun komple yolu kapattı
Serbest ama dikkatli ilişki deyince kafamda canlanan şeylere çok güldüm şu anEvet aşkım öyle dedi bizede, sonra serbest ama dikkatli dedi
Hayır kanka amca var ya , moralim bozuktur bana tokanmaVideo kısıtlandi falan diyor kız ne gönderdin çok mu ayıp
O yüzden tam tersi mesela doğuma yakın ilişki öneriyorlar. Aydınlanma yaşadım şu an. Çok şey öğreniyorum yaYa hahahrahim ağzı yumuşamasıdır o mesela cinsel ilişkide hamilelikte spermde yumuşama yapıyor dr beni başlarda kanama olunca uyarmıştı korunmalı eşler diye anlatmıştı uzun uzun
Bende niye çıkmıyor anlamadım. Canım amcam ya çok iyi anlıyorumHayır kanka amca var ya , moralim bozuktur bana tokanma
benimde ister istemez canlandıSerbest ama dikkatli ilişki deyince kafamda canlanan şeylere çok güldüm şu an
benim sancılarımı son ilişkim tetiklemişti 38+6da geldi oğluşO yüzden tam tersi mesela doğuma yakın ilişki öneriyorlar. Aydınlanma yaşadım şu an. Çok şey öğreniyorum ya
Senin hamilelik günlüğüne gözüm kaydı ya. Bana bir mesaj sanki bubenimde ister istemez canlandı
kız şuan bende bu mesajından önce onu okuyordumSenin hamilelik günlüğüne gözüm kaydı ya. Bana bir mesaj sanki bu
O sırada 40 haftalıkken her yolu denememize rağmen gelmeyen kızımbenim sancılarımı son ilişkim tetiklemişti 38+6da geldi oğluşdoğru yane
bunuda ister istemez canlandırdım adminim artık ceza kes banaO sırada 40 haftalıkken her yolu denememize rağmen gelmeyen kızım
Yok ya ben cesaret edemiyorum. Bi muayene olayım da doktor herşey yolunda derse belki serbest ama dikkatli stilde olabilir belki bilmiyorum. Şu an hiiiiç düşünemiyorum stresliyimkız şuan bende bu mesajından önce onu okuyordumüstüne sen bu yorumu yaptın
resmen tam üstüne bastık konunun
Evet inşallah ama insan yinede baya bi tedirgin oluyo inş bişey olmazCanım merhaba plasenta previa olmuşsun sanırım sen. Benim de plasentam biraz aşağıdaydı çıkmazsa diye araştırmıştım tam kapama durumu olursa diye. Ben hep bebeğime bir şey olacak sanıyordum ama hiç korkma sadece bol bol dinlen, bebeği daha erken almaları senin yararına çünkü vajinal doğum yapılamayacağı için bebek kanala girmeye çalışıp herhangi bir kanama olmasın diye
Bana günlük olarak antibiyotik dozajı ayarlamak için tahlil yaptılar. İlk girdiğimde 25 olan değerim iki gün sonra 95’e çıkınca doktor serumla antibiyotik verdi. Artık enfeksiyondan mı yoksa bebek aşağıda diye mi bilmiyorum çok şiddetli ağrıyla gittim ben, doktorda kısalık görünce hemen yatış verdi normalde direkt Serklaj yapacaktı enfeksiyon 25 olduğu için polgyl antibiyotik serum başlandı günde üç alıyordum, sonra 95’e çıkınca bunun yanında adını bilmediğim bir antibiyotik daha verildi damardan bunların hepsi gebelik için uygunmuş ben de araştırmıştım. Sonra yaklaşık bir hafta sonra değerim 11’e düştü sonra Serklaj yapıldı işte yarın da belki tekrar enfeksiyon değerime bakmak ister canım ama ben hiç hap olarak antibiyotik almadım ama doktor bana idrar kültürü yaptığında üreme ya da idrarda enfeksiyon görünmedi, asistan doktorda bebek rahim ağzına çok yaklaştığı için vücut böyle bir reaksiyon gösterebilir dedi o yüzden enfeksiyon sebebini hala anlayabilmiş değilim umarım düşmüştür, enfeksiyon Serklaj sürecinde hiç istenmeyen bir şey anladığım kadarıyla ama hangisi hangisini etkiliyor bilmiyorum canımGeçmiş olsun çok. En başta Enfeksiyonu düşürmek için mi yatış yaptılar, ve tabi sebebini bulmak için ?
Benim de crp 12 idi 19 oldu sonra monurol kullandım 10 a düştü. Şu an antibiyotiğim bitmek üzere, idrar kültüründe bakteri üredi diye başladık. Ayrıca yine 2 paket monudol daha kullandım. İnşallah idrardaki temizlenmiştir.
Ayrıca gebeliğin başından bu yana vajinal akıntı ve enfeksiyon da var, doktorum ona sadece fitil verdi ama geçirmedi. Bu hafta vajinal kültüre de baktıracağım.
Korkuyorum enfeksiyon zarar verir mi diye ama benim dr Perinatolog ve çok önemli değil diyor
Bu arada vajinal uzunluk ve rahim ağzını kontrol ettiğini ve normal olduğunu söylüyor
Senin enfeksiyon araştırırken asıl sebebi bulana kadar neler yaptılar hastanede ?
galiba ben cok rahatım yaYok ya ben cesaret edemiyorum. Bi muayene olayım da doktor herşey yolunda derse belki serbest ama dikkatli stilde olabilir belki bilmiyorum. Şu an hiiiiç düşünemiyorum stresliyim
Ay nolursun bunu yapma bana yaaO sırada 40 haftalıkken her yolu denememize rağmen gelmeyen kızım
Evet haklısın inş bende dinlenip sağlıkla 37 lere gelmeyi beklicemKuzum bence haberler güzel endişe edeceğin bişey yok. Normal doğum konusunda zaten çok takıntılı olmaya da gerek yok. Bebeğinin gidişatına bakılırsa 36-37 gibi 2500ü çok rahat geçecek kilosu o zamana kadarsezaryen olsun bizim olsun boşver yeter ki bebislerimiz sağlıkla gelsin mümkün olduğunca kendini yormamaya çalış. Çok kötü bir durum yok gibi geldi bana doktorunun tutumuna bakılırsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?