Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Geçmiş olsun çok. En başta Enfeksiyonu düşürmek için mi yatış yaptılar, ve tabi sebebini bulmak için ?
Benim de crp 12 idi 19 oldu sonra monurol kullandım 10 a düştü. Şu an antibiyotiğim bitmek üzere, idrar kültüründe bakteri üredi diye başladık. Ayrıca yine 2 paket monudol daha kullandım. İnşallah idrardaki temizlenmiştir.
Ayrıca gebeliğin başından bu yana vajinal akıntı ve enfeksiyon da var, doktorum ona sadece fitil verdi ama geçirmedi. Bu hafta vajinal kültüre de baktıracağım.
Korkuyorum enfeksiyon zarar verir mi diye ama benim dr Perinatolog ve çok önemli değil diyor
Bu arada vajinal uzunluk ve rahim ağzını kontrol ettiğini ve normal olduğunu söylüyor

Senin enfeksiyon araştırırken asıl sebebi bulana kadar neler yaptılar hastanede ?

Ya hahah rahim ağzı yumuşamasıdır o mesela cinsel ilişkide hamilelikte spermde yumuşama yapıyor dr beni başlarda kanama olunca uyarmıştı korunmalı eşler diye anlatmıştı uzun uzun

Ya hahah rahim ağzı yumuşamasıdır o mesela cinsel ilişkide hamilelikte spermde yumuşama yapıyor dr beni başlarda kanama olunca uyarmıştı korunmalı eşler diye anlatmıştı uzun uzun
O yüzden tam tersi mesela doğuma yakın ilişki öneriyorlar. Aydınlanma yaşadım şu an. Çok şey öğreniyorum ya

kız şuan bende bu mesajından önce onu okuyordum üstüne sen bu yorumu yaptın
resmen tam üstüne bastık konunun
Yok ya ben cesaret edemiyorum. Bi muayene olayım da doktor herşey yolunda derse belki serbest ama dikkatli stilde olabilir belki bilmiyorum. Şu an hiiiiç düşünemiyorum stresliyim

Evet inşallah ama insan yinede baya bi tedirgin oluyo inş bişey olmaz

Bana günlük olarak antibiyotik dozajı ayarlamak için tahlil yaptılar. İlk girdiğimde 25 olan değerim iki gün sonra 95’e çıkınca doktor serumla antibiyotik verdi. Artık enfeksiyondan mı yoksa bebek aşağıda diye mi bilmiyorum çok şiddetli ağrıyla gittim ben, doktorda kısalık görünce hemen yatış verdi normalde direkt Serklaj yapacaktı enfeksiyon 25 olduğu için polgyl antibiyotik serum başlandı günde üç alıyordum, sonra 95’e çıkınca bunun yanında adını bilmediğim bir antibiyotik daha verildi damardan bunların hepsi gebelik için uygunmuş ben de araştırmıştım. Sonra yaklaşık bir hafta sonra değerim 11’e düştü sonra Serklaj yapıldı işte yarın da belki tekrar enfeksiyon değerime bakmak ister canım ama ben hiç hap olarak antibiyotik almadım ama doktor bana idrar kültürü yaptığında üreme ya da idrarda enfeksiyon görünmedi, asistan doktorda bebek rahim ağzına çok yaklaştığı için vücut böyle bir reaksiyon gösterebilir dedi o yüzden enfeksiyon sebebini hala anlayabilmiş değilim umarım düşmüştür, enfeksiyon Serklaj sürecinde hiç istenmeyen bir şey anladığım kadarıyla ama hangisi hangisini etkiliyor bilmiyorum canım benim temel yatış sebebim rahim ağzının 7 mm olmasıydı doktor bekleyemeyiz acil dikiş demişti ama enfeksiyon düşene kadar on gün hiç kalkmadan bekledik

Yok ya ben cesaret edemiyorum. Bi muayene olayım da doktor herşey yolunda derse belki serbest ama dikkatli stilde olabilir belki bilmiyorum. Şu an hiiiiç düşünemiyorum stresliyim
galiba ben cok rahatım ya aksine hamile değilmişim gibi rahatım hala bu rahatlık nerden geliyor bilmiyorum

O sırada 40 haftalıkken her yolu denememize rağmen gelmeyen kızım
Ay nolursun bunu yapma bana yaaO çaresizlik bambaşka bişey. Özgüvenim dibe vurmuş göbeğimle sürükleniyorum. Bebeğim gelmemekte direniyor falan. Hiç hatırlamak istemiyorum

Evet haklısın inş bende dinlenip sağlıkla 37 lere gelmeyi beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…