- 5 Haziran 2021
- 5.626
- 21.590
- 298
- Konu Sahibi annabelica
-
- #23.721
Canım benimde göbüş çok az gören anlamıyor bile hamile olduğumu 23 haftalık kalçalarına kilo aldım bendeEki Görüntüle 3629644 Kızlar 21+5 haftalık olduk ama inanılmaz derece de karnım büyüdü kilo olarak da yaklaşık ; kilo aldım normal mi bu kadar büyümesi
Harika canım çok sevindimm endişelenecek bişey yok çok şükürWbc'si yüksek çıkan varsa endişelenmesin doktoruma atmıştım diğer değerlere göre bakıp şöyle yazmış "Sonuçlar iyi canım bir sıkıntı yok idrarda biraz lökosit çıkmış ama antibiyotiklik bir durum değil bol su içmen yeterli bakteri gözükmüyor çünkü"
Ohhh miis miisssCanım kızlar
Taburcu olduk eve gectik. Soran merak eden herkese teşekkür ediyorum. Artik evde dinlenerek gecirecegim hamileligimi. Bolca yatip kalkarim artik. Bebegim de tutunup 9ayi bekler
Canım demir ilacı için biraz geç olmamış mı genelde 16. Hafta civarı yazılıyor çünkü demir depolarını bebekler çekip bitirdiği için normal kansız olmanYoktu benım bildigim canım Muhtemelen ona bakmak için istedi ama çok kansızmışım demir ilacı yazdı D vitamini yazdı Bir de kasılmalarım olduğu için magnezyum yazdı Şeker yüklemesini de bir ay sonra gel yapalım dedi
Benimde 20den sonra bir anda çıktı karnımEki Görüntüle 3629644 Kızlar 21+5 haftalık olduk ama inanılmaz derece de karnım büyüdü kilo olarak da yaklaşık ; kilo aldım normal mi bu kadar büyümesi
Aynen benimde öyle oldu kuzu20.haftadan sonra ani bir büyüme oldu bende deBakınız 22.haftadan
İnsallah canim insallah. Benim yaramaz yine tam kasik altina dogru vuruyor stres yaptiriyor bize ama birbirimizi idare edicez artikOh canım cok sevındımmmm hosgeldınartık brbısı bekleme zamanı saglıcakkkkla zamanıbda gelecek annesssii
İnsallah canim hersey yolunda gitsin daima. Biraz hareketleri alt taraflarda yine huzursuz edici ama gececek insallahOhhh miis miissssen zaten dikkat ediyorsun canım hiç problem değil böyle geçecek gidecek inşallah
ilk topuk kani karşılamaması cok sacma bebek dogunca ilk islemler hep ucretsiz olur geneldeAma ilk doğduğunda topuk kanını hastane alıyor ikinci topuk kanı için sağlık ocağına gidiyorz diye biliyorum. Bizde normal doğumda 1 gün yatış anne 13 gün bebek 10 gün ücretsiz kontrol 40 bin sezeryan 2 gün yatış aynı günler kontrol 62 bin
Medipol bahçelievler aşko sorma yaa k vitamini topuk kanı işitme testleri falan dahil olması lazım yani
Kuzu ben de yaptırdım standart testler ama idrarda en çok protein kaçağına bakılıyor gebelik zehirlenmesi vb. Var mı diye. Ben de yine eser miktarda protein kaçağı çıktı bakalm ne diyecek
bence de saçma yaa tamam aşko çirkeflik yüklendi yapcamilk topuk kani karşılamaması cok sacma bebek dogunca ilk islemler hep ucretsiz olur genelde
ben oglumdayken ek bir ucret odemedim hic
sen çirkeflik yap en iyisi canim
hadi kolay gelsin canimbence de saçma yaa tamam aşko çirkeflik yüklendi yapcam
Cok sagol kuzum. Dinlenmeye gectim artik bundan sonra bol bol yatacagim. Kontroller dışında uzun sure hic cikmam evdenHadi geçmiş olsun kuzum çok şükürgüzelce dinlen oğluşunla
Amiiiinn canim aminn çok teşekkür ederimGeçmiş olsun, inşallah minikkuş artık vakti gelene kadar annesinin karnında keyif yapsın, zamani dolunca gelsin sağlıcakla
Sizinle sohbet ede ede gecirecegim kalan aylarimiziGelmiş geçmiş olsun cnm artık bol bol burda takılır yattığın yerden vakit geçirirsin
Dualarım seninle canımSizinle sohbet ede ede gecirecegim kalan aylarimizibizim icin dua etmeyi ihmal etmeyin kizlar olur mu. Hersey yolunda gitsin
Vallahi kuzum Evet geç kaldık doktorumla da bugün konuştuk Fetal DNA Amniyosentez vesaire derken hiçbir şey sıra gelemedi Neyse çok şükür her şey yoluna giriyor artıkCanım demir ilacı için biraz geç olmamış mı genelde 16. Hafta civarı yazılıyor çünkü demir depolarını bebekler çekip bitirdiği için normal kansız olmanmagnezyumu ben hamilelik başından beri kullanıyorum d vitaminini de öyle. Şeker yüklemesini de 24. Haftada yapacak doktor.
Benimde 20den sonra bir anda çıktı karnım
Aynen benimde öyle oldu kuzu
İnsallah canim bundan sonrasi yolunda gitsin. Bebegim de yukarida dursun bizde sakin sakin bekleyelimEvet canım, çok mutlu oldum o hissi bilirim, insan hastaneden çıkınca eve gelmek en büyük ilaç oluyor bak hep öyle düşün çok şükür evime geldim, o sedyeden kalktım eve geldim şükürler olsun de ve çok mutlu ol
Canimsin cok sagol. Benim dualarim da seninle. Sonuclarin cikmadi dimi dahaDualarım seninle canım
Vallahi canım Bugün doktora gittiğimde tekrardan Bu hareketlerini vajinada hissetme olayını sordum Senden sonra ben de panik oldum çünkü doktorum baktı poposu şu an aşağıda dedi Muhtemelen pozisyon değiştirdiğinde ayakları aşağı geldiğinde tekmelerini hissediyorsun dedi bana daİnsallah canim insallah. Benim yaramaz yine tam kasik altina dogru vuruyor stres yaptiriyor bize ama birbirimizi idare edicez artik
Canim evet aslinda ondan oluyor. Ama benim cok fazla oralarda durdu birde aciklik olusmus ama ona bebisin bu hareketleri mi sebep oldu yoksa baska birsey mi bilmiyorum. Bunuda doktora sonraki kontrolde sorcam mutlaka. Ama doktor genetik olabilir yüksek ihtimal dedi. Bundan sonra yasayacagin tüm gebeliklerde bu dikisi atacagiz dediVallahi canım Bugün doktora gittiğimde tekrardan Bu hareketlerini vajinada hissetme olayını sordum Senden sonra ben de panik oldum çünkü doktorum baktı poposu şu an aşağıda dedi Muhtemelen pozisyon değiştirdiğinde ayakları aşağı geldiğinde tekmelerini hissediyorsun dedi bana da
Çok şükür zor kısmını atlattın canımCanım kızlar
Taburcu olduk eve gectik. Soran merak eden herkese teşekkür ediyorum. Artik evde dinlenerek gecirecegim hamileligimi. Bolca yatip kalkarim artik. Bebegim de tutunup 9ayi bekler
Ah kuzum az kaldi diyoruz ama daha epey var. Insallah hersey yolunda gider burdan sonra da bebisimizi kolaylıkla zamani gelince kucagimiza alırız. Dikisin bebegimi iceride tutması da cok cok onemli. Insallah sağlıkla iceride kalmaya devam eder oglusumÇok şükür zor kısmını atlattın canımaz kaldı yarısından fazlasını bitirdik zaten bol bol dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?