Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Harika canım çok sevindimm endişelenecek bişey yok çok şükür
Canım kızlar
Taburcu olduk eve gectik. Soran merak eden herkese teşekkür ediyorum. Artik evde dinlenerek gecirecegim hamileligimi. Bolca yatip kalkarim artik. Bebegim de tutunup 9ayi bekler
Ohhh miis miisss sen zaten dikkat ediyorsun canım hiç problem değil böyle geçecek gidecek inşallah

Canım demir ilacı için biraz geç olmamış mı genelde 16. Hafta civarı yazılıyor çünkü demir depolarını bebekler çekip bitirdiği için normal kansız olman magnezyumu ben hamilelik başından beri kullanıyorum d vitaminini de öyle. Şeker yüklemesini de 24. Haftada yapacak doktor.
Eki Görüntüle 3629644 Kızlar 21+5 haftalık olduk ama inanılmaz derece de karnım büyüdü kilo olarak da yaklaşık ; kilo aldım normal mi bu kadar büyümesi
Benimde 20den sonra bir anda çıktı karnım
20.haftadan sonra ani bir büyüme oldu bende de Bakınız 22.haftadan
Aynen benimde öyle oldu kuzu

ilk topuk kani karşılamaması cok sacma bebek dogunca ilk islemler hep ucretsiz olur genelde
ben oglumdayken ek bir ucret odemedim hic
sen çirkeflik yap en iyisi canim

Vallahi kuzum Evet geç kaldık doktorumla da bugün konuştuk Fetal DNA Amniyosentez vesaire derken hiçbir şey sıra gelemedi Neyse çok şükür her şey yoluna giriyor artık

İnsallah canim bundan sonrasi yolunda gitsin. Bebegim de yukarida dursun bizde sakin sakin bekleyelim

İnsallah canim insallah. Benim yaramaz yine tam kasik altina dogru vuruyor stres yaptiriyor bize ama birbirimizi idare edicez artik
Vallahi canım Bugün doktora gittiğimde tekrardan Bu hareketlerini vajinada hissetme olayını sordum Senden sonra ben de panik oldum çünkü doktorum baktı poposu şu an aşağıda dedi Muhtemelen pozisyon değiştirdiğinde ayakları aşağı geldiğinde tekmelerini hissediyorsun dedi bana da

Canim evet aslinda ondan oluyor. Ama benim cok fazla oralarda durdu birde aciklik olusmus ama ona bebisin bu hareketleri mi sebep oldu yoksa baska birsey mi bilmiyorum. Bunuda doktora sonraki kontrolde sorcam mutlaka. Ama doktor genetik olabilir yüksek ihtimal dedi. Bundan sonra yasayacagin tüm gebeliklerde bu dikisi atacagiz dedi

Canım kızlar
Taburcu olduk eve gectik. Soran merak eden herkese teşekkür ediyorum. Artik evde dinlenerek gecirecegim hamileligimi. Bolca yatip kalkarim artik. Bebegim de tutunup 9ayi bekler
Çok şükür zor kısmını atlattın canım az kaldı yarısından fazlasını bitirdik zaten bol bol dinlen

Çok şükür zor kısmını atlattın canım az kaldı yarısından fazlasını bitirdik zaten bol bol dinlen
Ah kuzum az kaldi diyoruz ama daha epey var. Insallah hersey yolunda gider burdan sonra da bebisimizi kolaylıkla zamani gelince kucagimiza alırız. Dikisin bebegimi iceride tutması da cok cok onemli. Insallah sağlıkla iceride kalmaya devam eder oglusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…