- 4 Ekim 2024
- 3.230
- 1.558
- 48
- 28
- Konu Sahibi annabelica
-
- #23.741
Sana sımsıkı tutanacak inşallahAh kuzum az kaldi diyoruz ama daha epey var. Insallah hersey yolunda gider burdan sonra da bebisimizi kolaylıkla zamani gelince kucagimiza alırız. Dikisin bebegimi iceride tutması da cok cok onemli. Insallah sağlıkla iceride kalmaya devam eder oglusum
Bence problem değil hatta şimdi sıkı olması daha iyi gibiAkıntım çok oluyor canım. Ben tam tarif edemedim size. Sadece fitili uygularken böyle bir sertlik zorlanma olmaya başladı. Ayıptır söylemesi ama daha kaygan yumuşakti ilk fitili uygularken. Gittikçe kapanır gibi oldu sanki. Zaten erken açılma olmasın diye verdi doktorum önlem amaçlı. O yüzden merak ettim size sordum. Benimkinin fitilden önce öyle yumuşak olması problem miydi acaba diye
Oy inşallah canim benimSana sımsıkı tutanacak inşallahgöz açıp kapayıncaya zaman geçer de burda doğumlarımızı konuşuruz bak gör
Ben çok sık anneme gidiyorum kabristana böyle şeylere takılmamak lazım sana ne iyi gelicekse onu yapmalısınkızlar bu ay sonu Allah nasip ederse kızımın mezarlıgına gidicem
hamileyken mezarlıga gidilmez diye birsey duydunuz mu
yada hamileyken mezarlık ziyaretine gideniniz oldu mu
kaynanam gidilmz diyor sakın gitme diyor
ben bursadaym kızımn mezarlıgı ankarada
ona gore ay sonu gidicem kafam karisti
hamile birisine o yapılmz bu yapılmz denilince sinir oluyorum ama istemsizce kafaya da takıyorum
Hiç geç olmayadabilir. Benim doktorum 20. haftada özellikle dedi şimdi sana demir ilacı kullanmıyor musun diye soracaklar. Hiç panik yapma, 24 te başlayacağız demir ilacına dedi. O zamana kadar annenin demiri yetiyor dedi. Ama tabi ekstra demir eksikliği olanlara daha erken başlayabiliyordur. O yüzden burada başkalarının durumlarına göre kıyaslamak doğru değil bence. Hiç strese gerek yokVallahi kuzum Evet geç kaldık doktorumla da bugün konuştuk Fetal DNA Amniyosentez vesaire derken hiçbir şey sıra gelemedi Neyse çok şükür her şey yoluna giriyor artık
Doktorun en iyisini bilir canım önemli olan senin ve bebeğinin iyi olmasıVallahi kuzum Evet geç kaldık doktorumla da bugün konuştuk Fetal DNA Amniyosentez vesaire derken hiçbir şey sıra gelemedi Neyse çok şükür her şey yoluna giriyor artık
Canım hiç kötü düşünme, buradaki çoğu annenin de ultrasonları iyi geçiyor. Kötü haberler alanlar istisna olduğu için onlara destek oluyoruz zatenKızlar nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir
Benim hiç keyfim yok bilmiyorum içim sıkılıyor canım hiçbişey yapmak istemedi sabahtan beri uyuyup uyanıyorum. Dün burda malum hep kötü haberler aldık okuduk acaba o yüzden mi diyorum. Bende geceden beri detaylı ultrasonumu düşünüyorum kötü haber alırsam ne yapacağım diyemodum çok düştü anlayacağınız .
Evet canım bebısler saglıklı olsunda gerısı hıc onemlı degılHiç geç olmayadabilir. Benim doktorum 20. haftada özellikle dedi şimdi sana demir ilacı kullanmıyor musun diye soracaklar. Hiç panik yapma, 24 te başlayacağız demir ilacına dedi. O zamana kadar annenin demiri yetiyor dedi. Ama tabi ekstra demir eksikliği olanlara daha erken başlayabiliyordur. O yüzden burada başkalarının durumlarına göre kıyaslamak doğru değil bence. Hiç strese gerek yok
Evet canım arkadasımDoktorun en iyisini bilir canım önemli olan senin ve bebeğinin iyi olması
Canım senın amnıypsentez kalan sonucların cıktımıCanimsin cok sagol. Benim dualarim da seninle. Sonuclarin cikmadi dimi daha
Evet ya komple kapali dursun Aralık'a kadarBence problem değil hatta şimdi sıkı olması daha iyi gibihepimizin sımsıkı olsun açılma fln olmasın zamansız
Kuzu dün bir doktor canlı yayınında bahsetti bu konudan. Ihlamur nane limon gibi sıcak içecekler bol bol dinlenme ve parol. Onun dışında bişey veremiyoruz dedi. Eğer çok ağır gribe dönerse ancak o zaman hastaneye gelsin istiyoruz dedi. Yani şuan bence böyle bir devam et ya da doktoruna bi mesaj at bakalım ne diyecek. Çok çok geçmiş olsunKızlar ben annemlerle tatildeyim ve grip oldumşimdilik ıhlamur limon ve parol ile idare etmeye çalışıyorum. Ne zaman buradaki bi acile gitmem gerekir, aranızda grip olan var mı iki gün falan oldu henüz. Ateşim ara ara hafif çıkıyor ama parol ile dengeleniyor şimdilik
Çok sağol kuzum, eğer bi iki güne geçmez, daha da kötüleşirse bi doktora gideyim benKuzu dün bir doktor canlı yayınında bahsetti bu konudan. Ihlamur nane limon gibi sıcak içecekler bol bol dinlenme ve parol. Onun dışında bişey veremiyoruz dedi. Eğer çok ağır gribe dönerse ancak o zaman hastaneye gelsin istiyoruz dedi. Yani şuan bence böyle bir devam et ya da doktoruna bi mesaj at bakalım ne diyecek. Çok çok geçmiş olsun
İyi geçenleri kaçırdım ben o zaman ne bileyim canım herkeste ayrı bi sorun çıkmış insan etkileniyor ister istemezCanım hiç kötü düşünme, buradaki çoğu annenin de ultrasonları iyi geçiyor. Kötü haberler alanlar istisna olduğu için onlara destek oluyoruz zateninşallah her şeyi çok güzel çıkacak bebişinin, ben hep böyle düşünüyorum kendi bebeğim için de sizlerin için de
Kuzum dün ben de öyleydim, hatta gece hiç uyuyamadım. Ki normalde hep pozitif düşünürüm ama dün hepimizi çok etkiledi, dilerim son kötü haberlerimiz olur artık hep güzel haberler alalım birbirimizdenKızlar nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir
Benim hiç keyfim yok bilmiyorum içim sıkılıyor canım hiçbişey yapmak istemedi sabahtan beri uyuyup uyanıyorum. Dün burda malum hep kötü haberler aldık okuduk acaba o yüzden mi diyorum. Bende geceden beri detaylı ultrasonumu düşünüyorum kötü haber alırsam ne yapacağım diyemodum çok düştü anlayacağınız .
Bende canım sürekli pozitif düşünen birisiyim. Burdan okudukça kötü şeyleri netten baktım araştırdım gece bende uyuyamadım saat 03:00 falandı uyudum,o yüzden uykum parça parça oldu gündüzde hep gözlerim kapandı. Cumartesi günü benim detaylım. Çok strese girdim , zaman geçmiyo sanki şu gün gelsin sağlıkla mutlulukla ordan evime gelmeyi nasip etsin inşallah RabbimKuzum dün ben de öyleydim, hatta gece hiç uyuyamadım. Ki normalde hep pozitif düşünürüm ama dün hepimizi çok etkiledi, dilerim son kötü haberlerimiz olur artık hep güzel haberler alalım birbirimizdenbenim de detaylı 20'sinde sanırım o güne dek aynı endisede olacağım
Lökosit kaç çıktı canim geçmiş olsunWbc'si yüksek çıkan varsa endişelenmesin doktoruma atmıştım diğer değerlere göre bakıp şöyle yazmış "Sonuçlar iyi canım bir sıkıntı yok idrarda biraz lökosit çıkmış ama antibiyotiklik bir durum değil bol su içmen yeterli bakteri gözükmüyor çünkü"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?