Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Sana sımsıkı tutanacak inşallah göz açıp kapayıncaya zaman geçer de burda doğumlarımızı konuşuruz bak gör

Bence problem değil hatta şimdi sıkı olması daha iyi gibi hepimizin sımsıkı olsun açılma fln olmasın zamansız

Sana sımsıkı tutanacak inşallah göz açıp kapayıncaya zaman geçer de burda doğumlarımızı konuşuruz bak gör
Oy inşallah canim benim bebeklerimiz sımsıkı tutunsun. Benim yavrum daha güçlü tutunmak zorunda. Insallah hersey yolunda gider de Aralıkta dogsun benim yavrum da

Ben çok sık anneme gidiyorum kabristana böyle şeylere takılmamak lazım sana ne iyi gelicekse onu yapmalısın

Vallahi kuzum Evet geç kaldık doktorumla da bugün konuştuk Fetal DNA Amniyosentez vesaire derken hiçbir şey sıra gelemedi Neyse çok şükür her şey yoluna giriyor artık
Hiç geç olmayadabilir. Benim doktorum 20. haftada özellikle dedi şimdi sana demir ilacı kullanmıyor musun diye soracaklar. Hiç panik yapma, 24 te başlayacağız demir ilacına dedi. O zamana kadar annenin demiri yetiyor dedi. Ama tabi ekstra demir eksikliği olanlara daha erken başlayabiliyordur. O yüzden burada başkalarının durumlarına göre kıyaslamak doğru değil bence. Hiç strese gerek yok

Vallahi kuzum Evet geç kaldık doktorumla da bugün konuştuk Fetal DNA Amniyosentez vesaire derken hiçbir şey sıra gelemedi Neyse çok şükür her şey yoluna giriyor artık
Doktorun en iyisini bilir canım önemli olan senin ve bebeğinin iyi olması

Kızlar nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir
Benim hiç keyfim yok bilmiyorum içim sıkılıyor canım hiçbişey yapmak istemedi sabahtan beri uyuyup uyanıyorum. Dün burda malum hep kötü haberler aldık okuduk acaba o yüzden mi diyorum. Bende geceden beri detaylı ultrasonumu düşünüyorum kötü haber alırsam ne yapacağım diye modum çok düştü anlayacağınız .

Canım hiç kötü düşünme, buradaki çoğu annenin de ultrasonları iyi geçiyor. Kötü haberler alanlar istisna olduğu için onlara destek oluyoruz zaten inşallah her şeyi çok güzel çıkacak bebişinin, ben hep böyle düşünüyorum kendi bebeğim için de sizlerin için de

Kızlar ben annemlerle tatildeyim ve grip oldum şimdilik ıhlamur limon ve parol ile idare etmeye çalışıyorum. Ne zaman buradaki bi acile gitmem gerekir, aranızda grip olan var mı iki gün falan oldu henüz. Ateşim ara ara hafif çıkıyor ama parol ile dengeleniyor şimdilik

Evet canım bebısler saglıklı olsunda gerısı hıc onemlı degıl

Kuzu dün bir doktor canlı yayınında bahsetti bu konudan. Ihlamur nane limon gibi sıcak içecekler bol bol dinlenme ve parol. Onun dışında bişey veremiyoruz dedi. Eğer çok ağır gribe dönerse ancak o zaman hastaneye gelsin istiyoruz dedi. Yani şuan bence böyle bir devam et ya da doktoruna bi mesaj at bakalım ne diyecek. Çok çok geçmiş olsun

Çok sağol kuzum, eğer bi iki güne geçmez, daha da kötüleşirse bi doktora gideyim ben

İyi geçenleri kaçırdım ben o zaman ne bileyim canım herkeste ayrı bi sorun çıkmış insan etkileniyor ister istemez

Kuzum dün ben de öyleydim, hatta gece hiç uyuyamadım. Ki normalde hep pozitif düşünürüm ama dün hepimizi çok etkiledi, dilerim son kötü haberlerimiz olur artık hep güzel haberler alalım birbirimizden benim de detaylı 20'sinde sanırım o güne dek aynı endisede olacağım

Bende canım sürekli pozitif düşünen birisiyim. Burdan okudukça kötü şeyleri netten baktım araştırdım gece bende uyuyamadım saat 03:00 falandı uyudum,o yüzden uykum parça parça oldu gündüzde hep gözlerim kapandı. Cumartesi günü benim detaylım. Çok strese girdim , zaman geçmiyo sanki şu gün gelsin sağlıkla mutlulukla ordan evime gelmeyi nasip etsin inşallah Rabbim benim gibi bekleyen herkes için inşallah hamilelikte psikoloji çok önemli dünden beri değiştim yani gerçekten. O yüzden hemen yarın için plan yaptım sırf kafam dağılsın dedim bi İstanbul yapıcam. Cuma akşamı döncem inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun canım

Lökosit kaç çıktı canim geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…