Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Güzel haberlerini bekliyor olacağım arkadaşım

Kızlar herkes
Canım benim detaylım gayet iyi geçti çok şükür her şey yolunda daha bir çok arkadaşımızın da güzel geçti. Yani burada okudukça tabi ki moralimiz bozuluyor ama iyi düşünelim güzel enerjiler hissedelim bizde bebişlerimizde iyi olalım strese girdikçe daha çok olumsuz şeyleri çekiyoruz hayatta, biraz akışta olmak gerekiyor bence

Ahh kuzum evet senin iyi geçmişti darısı bizlerin başına ne kadar sürdü kuzum senin süre olarak ara falan verdi mi ?

Kızlar açıkçası moralinizi modunuzu düşürmek istemezdim kusura bakmayin hakkınızı helal edin. Bizimde bir anda yasadigimiz birseydi ve sizler de biliyordunuz detayliya gidecegimi haber bekliyordunuz diye yazdim.
sepide nin dedigi gibi şükür bir sorunumuz yok bebegimde bende gayet iyiyiz daha da iyi olacagiz.
Aslinda buraya yazarken de size de belirtmistim şikayetleriniz varsa mutlaka görünün doktora ertelemeyin ozellikle bu benim yasadigim olay gibi seylerde erken teşhis önemliymiş ve doktorum saatler bile önemli dedi. Aslinda sizleri de bilgilendirmek istedim.
Artik bende bebegimde dinlenecegiz 9 ayimizi tamamlayacagiz. Sizlerin duasi bana hep iyi geldi dua istemek istedim sizlerden dün de bugün de.
Üzdüğüm olduysa affola ...

Ay olur mu canım, senlik hiçbir şey yok ki. Sevincimizi de acımızı da paylaşıyoruz burada

Canım tabi ki burda paylaşırsın dualar çok önemli ama çok şükür ki zamanında farkedildi önlem alındı, Allah daha kötü şeylerde korudu. Üzüldüm bu gerçek ama bebeğin iyi senin iyi olman büyük bir şans ona seviniyorum

Ay olur mu canım, senlik hiçbir şey yok ki. Sevincimizi de acımızı da paylaşıyoruz burada
Orası öyle tabi birinden keyifsiz bir haber gelse ben yürekten dua ediyorum Allahım ferahlik verecek haberler aldırsın diye. Bende sizlerin duasiyla hep güçlendim. Aslinda gecen konusulmustu olumsuz seyler duymak iyi gelmiyor demisti burda yine arkadaslar ama benimki de aniden olan birsey olunca paylasmak durumunda kaldim hatta düşündüm yazmasam mi acaba diye.
Kalbinizi ferah tutun sorunsuz gececek detaylilar

Moral bozacak bişey yok zaten aşkım ya bunlar gelip geçici aksilikler hepimizin başına gelebilir önemli olan sonucunun güzel olması teker teker bebişleri kucaklayacağız aralık ayı bi gelsin de

Öyle kuzum haklısın. Doktorum üstüne basa basa söyledi zaten saatler önemli diye. Tüm programini iptal etti bizim icin. Bizde cok üzüldük doktor ihtimalleri saydikca. Ama sizlerin duasi destegi ve bizim inancimizla insallah saglikla devam edecek hamileligim. Bebegim de saglikla 9ayini doldurup gelecek kucagimiza

Kızlar hazır konu dağıtmak derken şu beşik anne yanı mevzusuna girelim mi yaa kafam allak bullak oldu büyüyen bir yatak gördüm çok hoşuma da gitti acaba böyle bir beşik mi baksam odasına diyorum. Daha önce bir arkadaşım yazmıştı hatta bende kullanışlı olmuyormuş demiştim ama bu ek parça gerekenlerden değilmiş kolaylıkla büyüyebiliyormuş

Eklentiler

• IMG_4149.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_4150.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 63
Ben de dedim kuzum ama bu öyle bir şey değil, başka gruptan vs felaket tellallığıydı kastettiğim. Sen hiç öyle düşünme burada derdimizi de paylaşacağız elbet hepimiz de sağ salim minikolarımızı kucağımıza alacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…