- 16 Eylül 2024
- 5.642
- 5.028
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #23.781
Oyle canim cok haklısın. Tedbirli olmakta fayda var. Her gittiginizde baktirin rahim ağzı uzunluğuna. Birbirimize tecrubelerimizle destek oluyoruz aslinda. Bende burda duydugum bilgilerle cok sey ogrendim dikkat ettim mesela. Bir kisiye bile farkindaylik olusturabilirsem bu cok huzur verici bir duygu benim icin.Moral bozacak bişey yok zaten aşkım yabunlar gelip geçici aksilikler hepimizin başına gelebilir önemli olan sonucunun güzel olması teker teker bebişleri kucaklayacağız aralık ayı bi gelsin de
Kesinlikle aşkım, birde dediği gibi katılıyorum senin gibi rahatsız yada ters bir şey hisseden bir an önce geç kalmadan kontrole gitmeliÖyle kuzum haklısın. Doktorum üstüne basa basa söyledi zaten saatler önemli diye. Tüm programini iptal etti bizim icin. Bizde cok üzüldük doktor ihtimalleri saydikca. Ama sizlerin duasi destegi ve bizim inancimizla insallah saglikla devam edecek hamileligim. Bebegim de saglikla 9ayini doldurup gelecek kucagimiza
Amin canım aminn. Insallah hepimiz sağlıkla alacagiz güzel yavrularımızı kucagimiza. Hersey daima yolunda olacak. Hic moral bozmayalim. Bende dahil hepimiz umut dolu olalimBen de dedim kuzum ama bu öyle bir şey değil, başka gruptan vs felaket tellallığıydı kastettiğim. Sen hiç öyle düşünme burada derdimizi de paylaşacağız elbethepimiz de sağ salim minikolarımızı kucağımıza alacağız inşallah
Aynen aşko bence senin paşa gelmek bilmeyecek hepimiz doğurcaz sen 40ları görceksin gibi geliyor banaOyle canim cok haklısın. Tedbirli olmakta fayda var. Her gittiginizde baktirin rahim ağzı uzunluğuna. Birbirimize tecrubelerimizle destek oluyoruz aslinda. Bende burda duydugum bilgilerle cok sey ogrendim dikkat ettim mesela. Bir kisiye bile farkindaylik olusturabilirsem bu cok huzur verici bir duygu benim icin.
Amin kuzucum. Saglikla Aralık ayinda doguracagiz. Hadi babylovee ne zaman doguracaksin biz dogurduk diye bana soracaksiniz daha aralik ayında
Aaa normalde ben yokken yapacağınız şey değildir buAhahahahah okumak için bu kadar azimli olmanı tebrik ettim kankacımçok bişeyde konuşulmadı zaten
Aynen kuzum bu konuda artik net oldum yani. Icinizde oturmayan birsey varsa gidin baktirin ne kaybedersiniz ki. Insallah saglikla kavusacagiz hepimiz bebeklerimize araliktaKesinlikle aşkım, birde dediği gibi katılıyorum senin gibi rahatsız yada ters bir şey hisseden bir an önce geç kalmadan kontrole gitmeli
Lütfeeenn seni bekledim bak beşik konuşmak içinAaa normalde ben yokken yapacağınız şey değildir bu
Ayy saglikla gelsin de kuzuu. Aralık ayina kadar karnimda dursun daAynen aşko bence senin paşa gelmek bilmeyecek hepimiz doğurcaz sen 40ları görceksin gibi geliyor bana
Kanayan yaramLütfeeenn seni bekledim bak beşik konuşmak için
Kız bide aynı gün olursa doktorumuz da aynı napcazAyy saglikla gelsin de kuzuu. Aralık ayina kadar karnimda dursun dapes pese doguralim. Memorial de yan yana odalarda birbirimizi ziyarete geliriz
Ay kız sizin o olay vardı,Ayy saglikla gelsin de kuzuu. Aralık ayina kadar karnimda dursun dapes pese doguralim. Memorial de yan yana odalarda birbirimizi ziyarete geliriz
Normalde bebeğin ilk aşıları (doğar doğmaz yapılan yapılan k vitamini aşısı ve hepatit aşısı), ilk muayenesi, topuk kanı vs içinde olur. Hatta doğumdan sonra hemen bir randevu veriyorlar ilk muayene eden çocuk doktoruna, ilk kontrolü için, bir hafta içinde kontrole götürüyoruz. O da dahildi ben doğum yaptığımda.Kızlar yaa hastaneden güncel doğum fiyatını öğrendim de içerisinde topuk kanı falan hiç bişey dahil değil miş sadece doğum ücretiymiş söylenen. Normalde böyle mi oluyor ona göre cazgırlık yapcamyani normal doğum ve 1gün yatış veya sezaryen doğum 2 gün yatış fiyatıymış o kadar.
Kanka ilk hamileliğimde Acıbadem bana listesini vermişti, bulursam atarım ama 24.haftada gittiğimde tekrar isteyecem, orda bebek topuk kanı bir tane aşı falan dahildi diye hatırlıyorumKızlar yaa hastaneden güncel doğum fiyatını öğrendim de içerisinde topuk kanı falan hiç bişey dahil değil miş sadece doğum ücretiymiş söylenen. Normalde böyle mi oluyor ona göre cazgırlık yapcamyani normal doğum ve 1gün yatış veya sezaryen doğum 2 gün yatış fiyatıymış o kadar.
Canım bir sürü arkadaşımız gibi ben de senin için dua ettim. Gerçekten insana güç veriyor ve başkası için ettiğimiz duaları Rabbim bizler için de kabul ediyor buna inanıyorumKızlar açıkçası moralinizi modunuzu düşürmek istemezdim kusura bakmayin hakkınızı helal edin. Bizimde bir anda yasadigimiz birseydi ve sizler de biliyordunuz detayliya gidecegimi haber bekliyordunuz diye yazdim.
sepide nin dedigi gibi şükür bir sorunumuz yok bebegimde bende gayet iyiyiz daha da iyi olacagiz.
Aslinda buraya yazarken de size de belirtmistim şikayetleriniz varsa mutlaka görünün doktora ertelemeyin ozellikle bu benim yasadigim olay gibi seylerde erken teşhis önemliymiş ve doktorum saatler bile önemli dedi. Aslinda sizleri de bilgilendirmek istedim.
Artik bende bebegimde dinlenecegiz 9 ayimizi tamamlayacagiz. Sizlerin duasi bana hep iyi geldidua istemek istedim sizlerden dün de bugün de.
Üzdüğüm olduysa affola ...
Bence bu çok tatlı görünüyor. Bebek büyüyünce de mi kullanılabiliyor doğru mu anladımKızlar hazır konu dağıtmak derken şu beşik anne yanı mevzusuna girelim mi yaa kafam allak bullak oldubüyüyen bir yatak gördüm çok hoşuma da gitti acaba böyle bir beşik mi baksam odasına diyorum. Daha önce bir arkadaşım yazmıştı hatta bende kullanışlı olmuyormuş demiştim ama bu ek parça gerekenlerden değilmiş kolaylıkla büyüyebiliyormuş
Evet canım bebek büyüyünce yanlardan açıyorsun ve büyük çocuk yatağı gibi oluyorCanım bir sürü arkadaşımız gibi ben de senin için dua ettim. Gerçekten insana güç veriyor ve başkası için ettiğimiz duaları Rabbim bizler için de kabul ediyor buna inanıyorum
Rabbim sağlıkla hamileliklerimizi tamamlamayı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Bence bu çok tatlı görünüyor. Bebek büyüyünce de mi kullanılabiliyor doğru mu anladım
Ya o iyide kanka, sallanıyormu pekiEvet canım bebek büyüyünce yanlardan açıyorsun ve büyük çocuk yatağı gibi oluyor
Yok sallanmıyo kuzu o konuda da kafam çok karışık. Bir arkadaşım 2. Bebeğini büyütüyor kesinlikle sallanmaya alıştırma başka hiç bir türlü uyutamazsın dışarda vs dedi. Bende sallanan bişey düşünüyordum. Tecrübeli anneler bu konuyu da yazarlarsa çok sevinirimYa o iyide kanka, sallanıyormu peki
Yok kuzu montessori gibi oluyor. Ben bunu da çok beğenmiştim ama daha klasik bir montessori yaptıracağım için caydım. Bir de yatak odama sığmayabilirdi o yüzden anne yanı+ montessoriye geçtim ama yeri olan düşünebilirYa o iyide kanka, sallanıyormu peki
Bende geçen kafam çok karıştı yaYok sallanmıyo kuzu o konuda da kafam çok karışık. Bir arkadaşım 2. Bebeğini büyütüyor kesinlikle sallanmaya alıştırma başka hiç bir türlü uyutamazsın dışarda vs dedi. Bende sallanan bişey düşünüyordum. Tecrübeli anneler bu konuyu da yazarlarsa çok sevinirim
Bende kesinlikle büyüyüp odasını ayırdığımızda öyle bir şey yaptıracam ama şu an dediğin yatak odası için bakıyorum kanka bende. senin dediğin var listemde, karşınıza daha iyi bir şey çıkarsa paylaşın lütfenYok kuzu montessori gibi oluyor. Ben bunu da çok beğenmiştim ama daha klasik bir montessori yaptıracağım için caydım. Bir de yatak odama sığmayabilirdi o yüzden anne yanı+ montessoriye geçtim ama yeri olan düşünebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?