Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Moral bozacak bişey yok zaten aşkım ya bunlar gelip geçici aksilikler hepimizin başına gelebilir önemli olan sonucunun güzel olması teker teker bebişleri kucaklayacağız aralık ayı bi gelsin de
Oyle canim cok haklısın. Tedbirli olmakta fayda var. Her gittiginizde baktirin rahim ağzı uzunluğuna. Birbirimize tecrubelerimizle destek oluyoruz aslinda. Bende burda duydugum bilgilerle cok sey ogrendim dikkat ettim mesela. Bir kisiye bile farkindaylik olusturabilirsem bu cok huzur verici bir duygu benim icin.
Amin kuzucum. Saglikla Aralık ayinda doguracagiz. Hadi babylovee ne zaman doguracaksin biz dogurduk diye bana soracaksiniz daha aralik ayında

Kesinlikle aşkım, birde dediği gibi katılıyorum senin gibi rahatsız yada ters bir şey hisseden bir an önce geç kalmadan kontrole gitmeli

Amin canım aminn. Insallah hepimiz sağlıkla alacagiz güzel yavrularımızı kucagimiza. Hersey daima yolunda olacak. Hic moral bozmayalim. Bende dahil hepimiz umut dolu olalim

Aynen aşko bence senin paşa gelmek bilmeyecek hepimiz doğurcaz sen 40ları görceksin gibi geliyor bana

Kesinlikle aşkım, birde dediği gibi katılıyorum senin gibi rahatsız yada ters bir şey hisseden bir an önce geç kalmadan kontrole gitmeli
Aynen kuzum bu konuda artik net oldum yani. Icinizde oturmayan birsey varsa gidin baktirin ne kaybedersiniz ki. Insallah saglikla kavusacagiz hepimiz bebeklerimize aralikta

Normalde bebeğin ilk aşıları (doğar doğmaz yapılan yapılan k vitamini aşısı ve hepatit aşısı), ilk muayenesi, topuk kanı vs içinde olur. Hatta doğumdan sonra hemen bir randevu veriyorlar ilk muayene eden çocuk doktoruna, ilk kontrolü için, bir hafta içinde kontrole götürüyoruz. O da dahildi ben doğum yaptığımda.

Kanka ilk hamileliğimde Acıbadem bana listesini vermişti, bulursam atarım ama 24.haftada gittiğimde tekrar isteyecem, orda bebek topuk kanı bir tane aşı falan dahildi diye hatırlıyorum

Canım bir sürü arkadaşımız gibi ben de senin için dua ettim. Gerçekten insana güç veriyor ve başkası için ettiğimiz duaları Rabbim bizler için de kabul ediyor buna inanıyorum
Rabbim sağlıkla hamileliklerimizi tamamlamayı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Bence bu çok tatlı görünüyor. Bebek büyüyünce de mi kullanılabiliyor doğru mu anladım

Evet canım bebek büyüyünce yanlardan açıyorsun ve büyük çocuk yatağı gibi oluyor

Ya o iyide kanka, sallanıyormu peki
Yok sallanmıyo kuzu o konuda da kafam çok karışık. Bir arkadaşım 2. Bebeğini büyütüyor kesinlikle sallanmaya alıştırma başka hiç bir türlü uyutamazsın dışarda vs dedi. Bende sallanan bişey düşünüyordum. Tecrübeli anneler bu konuyu da yazarlarsa çok sevinirim

Bende geçen kafam çok karıştı ya arabasında bu kadar zorlanmadım ama beşik zorluyor beynimi görümcelerim önemli sallanması diyor

Bende kesinlikle büyüyüp odasını ayırdığımızda öyle bir şey yaptıracam ama şu an dediğin yatak odası için bakıyorum kanka bende. senin dediğin var listemde, karşınıza daha iyi bir şey çıkarsa paylaşın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…