- 15 Mayıs 2022
- 1.777
- 2.266
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #23.801
Bebiş bende anne yanı + montessori düşünüyordum gündüz uykularını orada yaptırırım diye ama 2 yaştan önce önerilmiyormuş montessoriler. Bebeğin uyandığında kendiliğinden çıkamayacağı beşikler öneriliyormuş. Sürekli takip edilemeyeceği için uyandığında odasında tehlikeli olabilir diye. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? Ben bu yüzden montessori yerine beşik tarzı bişeye bakmak istedimYok kuzu montessori gibi oluyor. Ben bunu da çok beğenmiştim ama daha klasik bir montessori yaptıracağım için caydım. Bir de yatak odama sığmayabilirdi o yüzden anne yanı+ montessoriye geçtim ama yeri olan düşünebilir
En son baby doğuruyormuşAynen aşko bence senin paşa gelmek bilmeyecek hepimiz doğurcaz sen 40ları görceksin gibi geliyor bana
Artik ikimizi yan yana yatırırKız bide aynı gün olursa doktorumuz da aynı napcaz
Önce yan yana göbekli sonra da kucagimizda bebekli selfolarla sizi kiskandircazAy kız sizin o olay vardı, @Beyazyasemin hepinizin dr aynı diye hatırlıyorum , selfie atarsınız artık
Uzaylı gibi okurumEn son baby doğuruyormuşOlur mu olur ay ama en sona kalmakta kötü oluyor herkes bebeğini kucağına alıyor çişi kakası gazı muhabbetleri başlıyor sen hala karnı burnunda
Kanka bebitonun resmini alabildin mi hiçÖnce yan yana göbekli sonra da kucagimizda bebekli selfolarla sizi kiskandircaz
Yaa doktoru sevdik ama daha taşınmadan Aklımda bir doktor daha vardı ona da bi randevu almak istiyorum bilgi almak için özel muayenehanesi var onun. Süreç hastane dışından bir doktorla nasıl ilerliyor onu bi öğrenmek istiyorum aslında. Bide bu dediğim doktor suda doğum yaptırıyor aklım kalmasın bi bilgi alayımArtik ikimizi yan yana yatırırbirimiz 1 saat erken dogursak yeter
Sen kararini verdin mi kesin bizim doktorla mi ilerleyeceksin canım
Bende dedigin gibi buna hep inanıyorum canım. İyilik düşünene dua edene o düşündüğü sey dönüyor. Bosa dememisler hayır iste komsuna hayır gelsin başına diye. Dualarimizin her zaman birbirimize iyi geldigini biliyoruz hepimiz. Kim zora dara düşerse dualar bize destek olduCanım bir sürü arkadaşımız gibi ben de senin için dua ettim. Gerçekten insana güç veriyor ve başkası için ettiğimiz duaları Rabbim bizler için de kabul ediyor buna inanıyorum
Rabbim sağlıkla hamileliklerimizi tamamlamayı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Anladim canim hadi bakalim o zaman birde onu dene. Bir bakarsin onunla da anlasirsin. Suda dogum önemli senin icin anlasilanYaa doktoru sevdik ama daha taşınmadan Aklımda bir doktor daha vardı ona da bi randevu almak istiyorum bilgi almak için özel muayenehanesi var onun. Süreç hastane dışından bir doktorla nasıl ilerliyor onu bi öğrenmek istiyorum aslında. Bide bu dediğim doktor suda doğum yaptırıyor aklım kalmasın bi bilgi alayım
Kuzum ben montessori felsefesini benimsiyorum ve birçok kitap okudum aslında genelde 12-18 ay arası yatağına kendi inip çıkabilmesi özgüveni ve bağımsızlığı geliştiriyor. O sebeple ben 1 yaşına kadar anne yanı sonra da yere sıfır bir montessori istiyorum. Şimdi piyasada birçok montessori adı altında yatak var yüksek mesela onlar uygun değil. Tamamen yere sıfır olursa tehlike de olmaz. Bak bu konuda chatgpt de böyle diyor.Bebiş bende anne yanı + montessori düşünüyordum gündüz uykularını orada yaptırırım diye ama 2 yaştan önce önerilmiyormuş montessoriler. Bebeğin uyandığında kendiliğinden çıkamayacağı beşikler öneriliyormuş. Sürekli takip edilemeyeceği için uyandığında odasında tehlikeli olabilir diye. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? Ben bu yüzden montessori yerine beşik tarzı bişeye bakmak istedim
Bende oğlumda öyleydim 24 kasım doğumlu millet Ekim sonları başladı doğurmayaUzaylı gibi okurumbende ay sonu çünkü
jack sparrow gibi burda tek kaldığımı düşünüyorumBende oğlumda öyleydim 24 kasım doğumlu millet Ekim sonları başladı doğurmayaherkes bi anda çekiliyor bebeğiyle uğraşıyor falan
Ay bu instagramdaki suda doğumlar gerçek mi ya çocuk lönk diye kolayca doğuyor anne kahkaha gülücük halinde bi garip geliyor bana:))Anladim canim hadi bakalim o zaman birde onu dene. Bir bakarsin onunla da anlasirsin. Suda dogum önemli senin icin anlasilan
jack sparrow gibi burda tek kaldığımı düşünüyorum
Kuzum yok resim hic cikarmadi doktorumuz. Tek bir foto almis o da iste açıklığin fotosuydu onu da eşimgörmüşben gormedim bile. Ben hatta en son hocam yüzüne bakmadik renkli dedim,bir bakti zaten eli yuzundeydi, yüzünü saklamis belli olmaz simdi dedi, ben zaten yeniden bakacagim sana o zaman veririm fotograf dedi. Eliyle yüzünü kapadı genelde pek gostermedi kuzum zaten doktor daha cok bebegimizin organlariyla ilgilendi. Yüzünde baktigi birkac yer oluyor onlara da zoom yaparak bakiyor o esnada biz neresi diye anlamaya calisirken geçiyor. Bide doktorumuzun da modu düştü boyle bir durum yasaninca kafasini veremedi diger konuyu düşündüğü icin. Hatta ilk vajinal muayenemi de dün oldum bu sekilde.Kanka bebitonun resmini alabildin mi hiçyada baktın mı hanginize daha çok benziyor
Ya yavrummaaaKuzum yok resim hic cikarmadi doktorumuz. Tek bir foto almis o da iste açıklığin fotosuydu onu da eşimgörmüşben gormedim bile. Ben hatta en son hocam yüzüne bakmadik renkli dedim,bir bakti zaten eli yuzundeydi, yüzünü saklamis belli olmaz simdi dedi, ben zaten yeniden bakacagim sana o zaman veririm fotograf dedi. Eliyle yüzünü kapadı genelde pek gostermedi kuzum zaten doktor daha cok bebegimizin organlariyla ilgilendi. Yüzünde baktigi birkac yer oluyor onlara da zoom yaparak bakiyor o esnada biz neresi diye anlamaya calisirken geçiyor. Bide doktorumuzun da modu düştü boyle bir durum yasaninca kafasini veremedi diger konuyu düşündüğü icin. Hatta ilk vajinal muayenemi de dün oldum bu sekilde.
Oyyy baby anası yesin oğlunuEn son baby doğuruyormuşOlur mu olur ay ama en sona kalmakta kötü oluyor herkes bebeğini kucağına alıyor çişi kakası gazı muhabbetleri başlıyor sen hala karnı burnunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?