Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Bebiş bende anne yanı + montessori düşünüyordum gündüz uykularını orada yaptırırım diye ama 2 yaştan önce önerilmiyormuş montessoriler. Bebeğin uyandığında kendiliğinden çıkamayacağı beşikler öneriliyormuş. Sürekli takip edilemeyeceği için uyandığında odasında tehlikeli olabilir diye. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? Ben bu yüzden montessori yerine beşik tarzı bişeye bakmak istedim

Aynen aşko bence senin paşa gelmek bilmeyecek hepimiz doğurcaz sen 40ları görceksin gibi geliyor bana
En son baby doğuruyormuş Olur mu olur ay ama en sona kalmakta kötü oluyor herkes bebeğini kucağına alıyor çişi kakası gazı muhabbetleri başlıyor sen hala karnı burnunda

Artik ikimizi yan yana yatırır birimiz 1 saat erken dogursak yeter
Sen kararini verdin mi kesin bizim doktorla mi ilerleyeceksin canım
Yaa doktoru sevdik ama daha taşınmadan Aklımda bir doktor daha vardı ona da bi randevu almak istiyorum bilgi almak için özel muayenehanesi var onun. Süreç hastane dışından bir doktorla nasıl ilerliyor onu bi öğrenmek istiyorum aslında. Bide bu dediğim doktor suda doğum yaptırıyor aklım kalmasın bi bilgi alayım

Bende dedigin gibi buna hep inanıyorum canım. İyilik düşünene dua edene o düşündüğü sey dönüyor. Bosa dememisler hayır iste komsuna hayır gelsin başına diye. Dualarimizin her zaman birbirimize iyi geldigini biliyoruz hepimiz. Kim zora dara düşerse dualar bize destek oldu Allah razı olsun dua eden herkesten.
Amiiiin yürekten aminnn. Saglikla tamamlayalım hamileliklerimizi ve saglikla kucagimiza alalim dünya tatlisi yavrularımızı

P piraye0059 canım ayrıntılı öncesi bende kaygı delisi olmuştum insan ister istemez şu var mıdır bu var mıdır diyor.ayrıntılı sırasında bile o kadar gergindim ki bebeğe odaklanmadım biraz zehir ettim gibi oldu.ama sonuç olarak benimde çok iyi geçti keşke diyorum sakin olsaydım tatlı heyecanla geçirseydim o 1 saati. Sende sakin ol kötü şeyleri çıkar aklından çok güzel görüntüler göreceğine odaklan

Anladim canim hadi bakalim o zaman birde onu dene. Bir bakarsin onunla da anlasirsin. Suda dogum önemli senin icin anlasilan

Kuzum ben montessori felsefesini benimsiyorum ve birçok kitap okudum aslında genelde 12-18 ay arası yatağına kendi inip çıkabilmesi özgüveni ve bağımsızlığı geliştiriyor. O sebeple ben 1 yaşına kadar anne yanı sonra da yere sıfır bir montessori istiyorum. Şimdi piyasada birçok montessori adı altında yatak var yüksek mesela onlar uygun değil. Tamamen yere sıfır olursa tehlike de olmaz. Bak bu konuda chatgpt de böyle diyor.

Eklentiler

• 1000122075.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 17
Anladim canim hadi bakalim o zaman birde onu dene. Bir bakarsin onunla da anlasirsin. Suda dogum önemli senin icin anlasilan
Ay bu instagramdaki suda doğumlar gerçek mi ya çocuk lönk diye kolayca doğuyor anne kahkaha gülücük halinde bi garip geliyor bana:))

Kanka bebitonun resmini alabildin mi hiç yada baktın mı hanginize daha çok benziyor
Kuzum yok resim hic cikarmadi doktorumuz. Tek bir foto almis o da iste açıklığin fotosuydu onu da eşimgörmüşben gormedim bile. Ben hatta en son hocam yüzüne bakmadik renkli dedim,bir bakti zaten eli yuzundeydi, yüzünü saklamis belli olmaz simdi dedi, ben zaten yeniden bakacagim sana o zaman veririm fotograf dedi. Eliyle yüzünü kapadı genelde pek gostermedi kuzum zaten doktor daha cok bebegimizin organlariyla ilgilendi. Yüzünde baktigi birkac yer oluyor onlara da zoom yaparak bakiyor o esnada biz neresi diye anlamaya calisirken geçiyor. Bide doktorumuzun da modu düştü boyle bir durum yasaninca kafasini veremedi diger konuyu düşündüğü icin. Hatta ilk vajinal muayenemi de dün oldum bu sekilde.

Ya yavrummaaa
Olsun kanka senin doktorun hep aynı zaten, ilerdeki zamanlarda daha net foto verirde yakışıklımızı bende kızımı sanamı versem Pamlok versem mi diye düşünürüm

En son baby doğuruyormuş Olur mu olur ay ama en sona kalmakta kötü oluyor herkes bebeğini kucağına alıyor çişi kakası gazı muhabbetleri başlıyor sen hala karnı burnunda
Oyyy baby anası yesin oğlunu tecrubelerinizi duymak bana ışık olur iste daha güzel hic sıkıntı olmaz ama tabiki en sona da kalmayayim da yine sondan 7 8 kisi once dogurayim hic korkmayinnn diye geleyim buraya canımsınız siz iyiki varsiniz güzel arkadaşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…