- 15 Mayıs 2022
- 1.777
- 2.268
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #23.821
Kuzu kesinlikle bende felsefesinden dolayı düşünmüştüm ama ferzanebe var onun bir videosunda 2 yaş öncesi uygun olmadığını söylemişti o yüzden biraz aklım karıştı yoksa bende küçük bir anne yanı alıp gündüz uykularını odasında yaptırmayı planlıyorumKuzum ben montessori felsefesini benimsiyorum ve birçok kitap okudum aslında genelde 12-18 ay arası yatağına kendi inip çıkabilmesi özgüveni ve bağımsızlığı geliştiriyor. O sebeple ben 1 yaşına kadar anne yanı sonra da yere sıfır bir montessori istiyorum. Şimdi piyasada birçok montessori adı altında yatak var yüksek mesela onlar uygun değil. Tamamen yere sıfır olursa tehlike de olmaz. Bak bu konuda chatgpt de böyle diyor.
Ahahaha işte benim motivasyonum o videolarAy bu instagramdaki suda doğumlar gerçek mi ya çocuk lönk diye kolayca doğuyor anne kahkaha gülücük halinde bi garip geliyor bana:))
Sende canımOyyy baby anası yesin oğlunutecrubelerinizi duymak bana ışık olur iste daha güzel hic sıkıntı olmaz ama tabiki en sona da kalmayayim da yine sondan 7 8 kisi once dogurayim hic korkmayinnn diye geleyim buraya canımsınız siz iyiki varsiniz güzel arkadaşlarım
Silin şu chatgptKuzu kesinlikle bende felsefesinden dolayı düşünmüştüm ama ferzanebe var onun bir videosunda 2 yaş öncesi uygun olmadığını söylemişti o yüzden biraz aklım karıştı yoksa bende küçük bir anne yanı alıp gündüz uykularını odasında yaptırmayı planlıyorum
Ahahaha işte benim motivasyonum o videolarinşallah öyledir kanka yoksa bu kadar araştırdığıma değmez
Benimkide göstermedi zaten kuzu bir sonrakinde neşeyle görürsünüz inşallah yüzünüKuzum yok resim hic cikarmadi doktorumuz. Tek bir foto almis o da iste açıklığin fotosuydu onu da eşimgörmüşben gormedim bile. Ben hatta en son hocam yüzüne bakmadik renkli dedim,bir bakti zaten eli yuzundeydi, yüzünü saklamis belli olmaz simdi dedi, ben zaten yeniden bakacagim sana o zaman veririm fotograf dedi. Eliyle yüzünü kapadı genelde pek gostermedi kuzum zaten doktor daha cok bebegimizin organlariyla ilgilendi. Yüzünde baktigi birkac yer oluyor onlara da zoom yaparak bakiyor o esnada biz neresi diye anlamaya calisirken geçiyor. Bide doktorumuzun da modu düştü boyle bir durum yasaninca kafasini veremedi diger konuyu düşündüğü icin. Hatta ilk vajinal muayenemi de dün oldum bu sekilde.
Haftaya kontrolde belki verir o zaman kararını verirsinYa yavrummaaa
Olsun kanka senin doktorun hep aynı zaten, ilerdeki zamanlarda daha net foto verirde yakışıklımızıbende kızımı sanamı versem Pamlok versem mi diye düşünürüm
Ya ben neyi sorsam öneriyo zaten anlamadımSilin şu chatgpthiç doğru yönlendirmiyor
Amin kuzum aminnn insallahBenimkide göstermedi zaten kuzu bir sonrakinde neşeyle görürsünüz inşallah yüzünü
Felaket senaryosu yazıyor banadaYa ben neyi sorsam öneriyo zaten anlamadımaşırı pozitif bir polyanna gibi
Ay yok aşko yaa eli yüzündeydi hatta ayağı yüzündeydi bir araAmin kuzum aminnn insallahsiz gorebildiniz mi kime benziyorduu acaba karsilastik mi hastanede. Pes pese girmis olabiliriz muayeneeye
Hadi yaaa bana aşırı pozitifFelaket senaryosu yazıyor banadainsana göre muamele yapıyor herhalde
Ayyy teyzesiii agzindan bal damlıyorSende canımhem sana bişi diym mi hamileliği zor olanın bebeği uslu oluyor sonrası rahat oluyor benceeee
Bizimde eli yüzündeydi bolca naz yaptı bizim yakışıklılar.Ay yok aşko yaa eli yüzündeydi hatta ayağı yüzündeydi bir arasadece yan profilden bi foto alabildik ama tam net değil çok uğraştı doktor bilmiyorum ki kuzum karşılaştık mı biz 2 sefer gittik biri öğleden önce biri öğleden sonra
Kuzum yarın kitapları bir daha karıştıracağım yatak konusunda ne diyor diye sana da yazarımKuzu kesinlikle bende felsefesinden dolayı düşünmüştüm ama ferzanebe var onun bir videosunda 2 yaş öncesi uygun olmadığını söylemişti o yüzden biraz aklım karıştı yoksa bende küçük bir anne yanı alıp gündüz uykularını odasında yaptırmayı planlıyorum
Ahahaha işte benim motivasyonum o videolarinşallah öyledir kanka yoksa bu kadar araştırdığıma değmez
O sırada sorularım bitmeyince premium alan benSilin şu chatgpthiç doğru yönlendirmiyor
benimde ay sonu gorunuyor ama 38.haftada dogum olucak nasipse 11 aralıga denk geliyorUzaylı gibi okurumbende ay sonu çünkü
Ay öyle olmaz mı moralim bozulduğunda oğlumun bebeklik videolarını açarım hep ne çabuk büyüyorlar anlatamam.. oğlumki bana 8 yıl kardeş yaptırmadı manyak gibi korkudan hem spiral taktırıp hemde prezervatif kullanıyorduk yani bizi o kadar zorlanmıştıki kafayı yedik ama yinede hiç bir şeye değişilmez işteAyyy teyzesiii agzindan bal damlıyorinsallah dedigin gibi olur yaa.. canı sagolsun uslu olsa da olmasa da benim gönlümün prensi o çok duygusalik anlatamam...
Banada ya bi raporu doğru okuyamıyor 2 li sonucumu paylaşmıştım yorumlasın diye anam ense kalınlığındaki rakamı yanlış algılamış risk oranını yanlış almış sonuç yok amniyosentez riskli cart curt hani deneyimli olmasam telaş yaparım,dedim iyi bak adamı hasta etmeFelaket senaryosu yazıyor banadainsana göre muamele yapıyor herhalde
Nazlı çocuklar yaaBizimde eli yüzündeydi bolca naz yaptı bizim yakışıklılar.
Bizim randevumuz 1deydi belkide bekleme alaninda karsilasmisizdir ama tanimiyor olunca
Tamam kuzum süper olurKuzum yarın kitapları bir daha karıştıracağım yatak konusunda ne diyor diye sana da yazarım
Valla bazen diyorum yaw bu bebek 2 3 dk önceden doğmuş ağrılı kısmı kesmişler diyorum bilmiyorum,doğum yapanlardan bilgi almak lazım burada da vardır arattırdın mı hiçAhahaha işte benim motivasyonum o videolarinşallah öyledir kanka yoksa bu kadar araştırdığıma değmez
OyyyAy öyle olmaz mı moralim bozulduğunda oğlumun bebeklik videolarını açarım hep ne çabuk büyüyorlar anlatamam.. oğlumki bana 8 yıl kardeş yaptırmadı manyak gibi korkudan hem spiral taktırıp hemde prezervatif kullanıyorduk yani bizi o kadar zorlanmıştıki kafayı yedik ama yinede hiç bir şeye değişilmez işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?