Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Valla bazen diyorum yaw bu bebek 2 3 dk önceden doğmuş ağrılı kısmı kesmişler diyorum bilmiyorum,doğum yapanlardan bilgi almak lazım burada da vardır arattırdın mı hiç
Arattım da pek bulamadım yaa doktorların yorumlarından bakıyorum genelde güzel yorumlar yapılmış suda doğum hakkında

Nazlı çocuklar yaa aa bizde 1.30 da girdik kuzum siz çıkmışsınız biz girmişiz. Bende kot şort vardı üstümde kahverengiydi
Bende etek giymistim kuşum. O zaman muhtemelen karsi karşıya oturuyorduk sanki hatirlar gibiyim karsi tarafımda oturuyordu bir cift az bucuk hatirliyorum gibi

Arattım da pek bulamadım yaa doktorların yorumlarından bakıyorum genelde güzel yorumlar yapılmış suda doğum hakkında
Benim doktorum suda doğum uzmanı zaten o sebeple onu seçmiştim sürekli suda doğum paylaşımlarında böyle övüyor da övüyor

Kızlar şimdi okudumda sallanma konusunu. Her bebek sallanmayı sevmiyor. İlk üç ay ne yaparsanız yapın bebekte alışkanlık oluşuramazsınız bir düzene bağlayamazsınız yenidoğan çünkü.. nasıl isterse öyle uyutarak kaygısını azaltacaksınız mecburen. Zaten dediğim gibi ilk aylar salmak lazım 4 civarı başlıyor alışkanlıklar oluşmaya düzen çabalarının sonuçlarını görmeye vs. Park yatakların bazıları sallanma aparatı ile satılıyor denersiniz isterse sallarsınız ama genelde iş süt içerken uyumaya dönüyor:) ya da kucağınızda gezdirirken uyuyorlar minicik bebeği haldır huldur sallamaya kimsenin gönlü el vermez beşikte bile minicik itsen bebişler savrulur gibi oluyor ana kucağı almak sling almak daha sanki uyutma açısından kolaylık. Tabi bunlar benim gözlemlerim herkes kendi hikayesini yazacak

Sallamak diyince kankamın aklına parktaki salıncak geldi

Benim doktorum suda doğum uzmanı zaten o sebeple onu seçmiştim sürekli suda doğum paylaşımlarında böyle övüyor da övüyor
Yaa benim istanbuldaki doktorumda öyleydi ama ankaraya taşınınca açıkta kaldım sende mi suda düşünüyosun kuzu
Kuzum 1.6 mi 1.7 mi oyle birsey dedi. Ama islemi yaparken daha fazla oldugunu söyledi. Tam bilmiyorum ama.

Yaaa dimi karsilasmisiz aslindaa ne bilelim ama
Evet ya zaten çok muhabbet havasında da değildik belki sonra yine karşılaşırız

Artik ikimizi yan yana yatırır birimiz 1 saat erken dogursak yeter
Sen kararini verdin mi kesin bizim doktorla mi ilerleyeceksin canım
bu gruptaki herkez ayni odada yatsın aynanda doğuralım bacılarım benim hayalim lütfen
o odadaki dönecek olan muhabbeti cok merak ediyorum

bu gruptaki herkez ayni odada yatsın aynanda doğuralım bacılarım benim hayalim lütfen
o odadaki dönecek olan muhabbeti cok merak ediyorum
Yiaa bence deee cok iyi fikiiir. Hepimiz ayni hastane ayni anda doguralim. Ama bizim kesin sinirlerimiz bozulur gülüp dururuz
Biz 2 kisi su an zaten ayni doktora gidiyoruz belki 3.de olursa 3.muz ozel izinle ayni gun dogurabilir size de anlık fotiler atariz neden olmasinnn
24.haftalık yazıyor bende Allahım zaman nasıl geciyor ağlicam 9.ayda 30.haftalara gelicez kızlar
Oyy masallah hepimize.. bebislerimize kocaman maşallah. Saglikla büyütelim önce karnimizda sonra kucagimizda inşallah

Yaaaa kuzum benim hayır asla öyle düşünme burda birbirimize destek oluyoruz ben senin için de evet üzüldüm yazdım hatta merak ettim seni lütfen beni yanlış anlama. Güzel şeyler olsun diye dua ediyorum inan ki hepimiz için insan ister istemez etkileniyor. Bakalım biz neler yaşayacağız diye düşünmeden edemedim işte ben çok çabuk etkilenen biriyim sizlerle bir ilgisi yok canım benim lütfen yanlış anlama lütfen

Bakmıyorum artık canım haklısın

nerde o hastane hangi doktor bende geliyorum oralara

inşallah canımm bacım

Seni seviyorum Cherry Mom bu mesajın bana nasıl iyi geldi anlatamam sana çok teşekkür ederim kuzum inşallah bende güzel haberler alırım

Evet bence de olması gereken böyledir tekrar konuşacağım ya yoksa çok saçma oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…