- 15 Mayıs 2022
- 1.778
- 2.270
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #23.841
Arattım da pek bulamadım yaaValla bazen diyorum yaw bu bebek 2 3 dk önceden doğmuş ağrılı kısmı kesmişler diyorum bilmiyorum,doğum yapanlardan bilgi almak lazım burada da vardır arattırdın mı hiç
Bende etek giymistim kuşum. O zaman muhtemelen karsi karşıya oturuyorduk sanki hatirlar gibiyim karsi tarafımda oturuyordu bir cift az bucuk hatirliyorum gibiNazlı çocuklar yaaaa bizde 1.30 da girdik kuzum siz çıkmışsınız biz girmişiz. Bende kot şort vardı üstümde kahverengiydi
Aa bende hatırladım kızz bilsek konuşurdukBende etek giymistim kuşum. O zaman muhtemelen karsi karşıya oturuyorduk sanki hatirlar gibiyim karsi tarafımda oturuyordu bir cift az bucuk hatirliyorum gibi
Benim doktorum suda doğum uzmanı zaten o sebeple onu seçmiştimArattım da pek bulamadım yaadoktorların yorumlarından bakıyorum genelde güzel yorumlar yapılmış suda doğum hakkında
Kuzum 1.6 mi 1.7 mi oyle birsey dedi. Ama islemi yaparken daha fazla oldugunu söyledi. Tam bilmiyorum ama.Kuzu senin rahim ağzı kaç mm ölçüldübabylovee
Yaaa dimi karsilasmisiz aslindaaAa bende hatırladım kızz bilsek konuşurduk
En son ben doğururum kesin@difembahyaa ile takılırsınız
Sallamak diyince kankamın aklına parktaki salıncak geldiKızlar şimdi okudumda sallanma konusunu. Her bebek sallanmayı sevmiyor. İlk üç ay ne yaparsanız yapın bebekte alışkanlık oluşuramazsınız bir düzene bağlayamazsınız yenidoğan çünkü.. nasıl isterse öyle uyutarak kaygısını azaltacaksınız mecburen. Zaten dediğim gibi ilk aylar salmak lazım 4 civarı başlıyor alışkanlıklar oluşmaya düzen çabalarının sonuçlarını görmeye vs. Park yatakların bazıları sallanma aparatı ile satılıyor denersiniz isterse sallarsınız ama genelde iş süt içerken uyumaya dönüyor:) ya da kucağınızda gezdirirken uyuyorlar minicik bebeği haldır huldur sallamaya kimsenin gönlü el vermez beşikte bile minicik itsen bebişler savrulur gibi oluyor ana kucağı almak sling almak daha sanki uyutma açısından kolaylık. Tabi bunlar benim gözlemlerim herkes kendi hikayesini yazacak
Yaa benim istanbuldaki doktorumda öyleydi ama ankaraya taşınınca açıkta kaldımBenim doktorum suda doğum uzmanı zaten o sebeple onu seçmiştimsürekli suda doğum paylaşımlarında böyle övüyor da övüyor
Evet ya zaten çok muhabbet havasında da değildik belki sonra yine karşılaşırızKuzum 1.6 mi 1.7 mi oyle birsey dedi. Ama islemi yaparken daha fazla oldugunu söyledi. Tam bilmiyorum ama.
Yaaa dimi karsilasmisiz aslindaane bilelim ama
Aynen canim. Baska sefere inşallahEvet ya zaten çok muhabbet havasında da değildik belki sonra yine karşılaşırız
Doğunca hafif dokunmaya bile korkacaksın o zaman görüşelim yineSallamak diyince kankamın aklına parktaki salıncak geldi
bu gruptaki herkez ayni odada yatsın aynanda doğuralım bacılarım benim hayalim lütfenArtik ikimizi yan yana yatırırbirimiz 1 saat erken dogursak yeter
Sen kararini verdin mi kesin bizim doktorla mi ilerleyeceksin canım
Yiaa bence deee cok iyi fikiiir. Hepimiz ayni hastane ayni anda doguralim. Ama bizim kesin sinirlerimiz bozulur gülüp dururuzbu gruptaki herkez ayni odada yatsın aynanda doğuralım bacılarım benim hayalim lütfen
o odadaki dönecek olan muhabbeti cok merak ediyorum
Oyy masallah hepimize.. bebislerimize kocaman maşallah. Saglikla büyütelim önce karnimizda sonra kucagimizda inşallah24.haftalık yazıyor bende Allahım zaman nasıl geciyor ağlicam9.ayda 30.haftalara gelicez kızlar
Yaaaa kuzum benim hayır asla öyle düşünme burda birbirimize destek oluyoruz ben senin için de evet üzüldüm yazdım hatta merak ettim seni lütfen beni yanlış anlama. Güzel şeyler olsun diye dua ediyorum inan ki hepimiz için insan ister istemez etkileniyor. Bakalım biz neler yaşayacağız diye düşünmeden edemedim işteKızlar açıkçası moralinizi modunuzu düşürmek istemezdim kusura bakmayin hakkınızı helal edin. Bizimde bir anda yasadigimiz birseydi ve sizler de biliyordunuz detayliya gidecegimi haber bekliyordunuz diye yazdim.
sepide nin dedigi gibi şükür bir sorunumuz yok bebegimde bende gayet iyiyiz daha da iyi olacagiz.
Aslinda buraya yazarken de size de belirtmistim şikayetleriniz varsa mutlaka görünün doktora ertelemeyin ozellikle bu benim yasadigim olay gibi seylerde erken teşhis önemliymiş ve doktorum saatler bile önemli dedi. Aslinda sizleri de bilgilendirmek istedim.
Artik bende bebegimde dinlenecegiz 9 ayimizi tamamlayacagiz. Sizlerin duasi bana hep iyi geldidua istemek istedim sizlerden dün de bugün de.
Üzdüğüm olduysa affola ...
Bakmıyorum artık canım haklısınBurda çok şükür kızların hepsi detaylıda güzel haberler, fotoğraflarla geldiler P piraye0059
Hepimizde detaylının tabiki telaşı heyecanı stresi var, ama çok stres yapıp araştırıp okursan daha kötü olursun, kendimde yaşadım öyle dönemler
nerde o hastane hangi doktor bende geliyorum oralaraYiaa bence deee cok iyi fikiiir. Hepimiz ayni hastane ayni anda doguralim. Ama bizim kesin sinirlerimiz bozulur gülüp dururuz
Biz 2 kisi su an zaten ayni doktora gidiyoruz belki 3.de olursa 3.muz ozel izinle ayni gun dogurabilir size de anlık fotiler atarizneden olmasinnn
Oyy masallah hepimize.. bebislerimize kocaman maşallah. Saglikla büyütelim önce karnimizda sonra kucagimizda inşallah
Seni seviyorumP piraye0059 canım ayrıntılı öncesi bende kaygı delisi olmuştum insan ister istemez şu var mıdır bu var mıdır diyor.ayrıntılı sırasında bile o kadar gergindim ki bebeğe odaklanmadım biraz zehir ettim gibi oldu.ama sonuç olarak benimde çok iyi geçti keşke diyorum sakin olsaydım tatlı heyecanla geçirseydim o 1 saati. Sende sakin ol kötü şeyleri çıkar aklından çok güzel görüntüler göreceğine odaklan
Evet bence de olması gereken böyledir tekrar konuşacağım ya yoksa çok saçma oluyorNormalde bebeğin ilk aşıları (doğar doğmaz yapılan yapılan k vitamini aşısı ve hepatit aşısı), ilk muayenesi, topuk kanı vs içinde olur. Hatta doğumdan sonra hemen bir randevu veriyorlar ilk muayene eden çocuk doktoruna, ilk kontrolü için, bir hafta içinde kontrole götürüyoruz. O da dahildi ben doğum yaptığımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?