Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kanka ilk hamileliğimde Acıbadem bana listesini vermişti, bulursam atarım ama 24.haftada gittiğimde tekrar isteyecem, orda bebek topuk kanı bir tane aşı falan dahildi diye hatırlıyorum
Tamam kuzu ben de gittiğimde tekrar konuşcam bakalm ne var ne yok yüzüme söylesinler

Canımsın sağol inşallah hepimiz her zaman güzel haberler alalim. Endişeler gelip gecici olsun. Sağlıkla gelsin bebislerimiz

Kızlar bu yatak konusu çok başımı ağrıttı ya sanırım chicco next2me forever alıp konuyu kapatıcam
Yoksa yine kafamda uykular haram oldu şarkısı çalmaya başladı
Aşko onu alcaksın ama zaten anne yanı olacak. Odası için beşik meşik almak lazım yine

Yaa benim istanbuldaki doktorumda öyleydi ama ankaraya taşınınca açıkta kaldım sende mi suda düşünüyosun kuzu

Evet ya zaten çok muhabbet havasında da değildik belki sonra yine karşılaşırız
Miniko ve benim sağlığım açısından uygun olan en doğal doğumu istiyorum suda doğum şu an ilk sıramda

Kız sen niye böyle diyorsun aşkolsun. Burası gebelikle ilgili konuştuğumuz dayanışma gösterdiğimiz bir yer sonuçta. Herşey olabilir bunu bilerek geliyoruz. Ayrıca senin için de kötü bişey yok ortada niye kara bulutlar gelsin üstümüze. Bebeğin büyüyecek şimdi güzel güzel tombik tombik olacak doğana kadar

Amin güzel teyzesi. Saglikla buyuyecek benim oğlum sonra da 9 ayimiz dolunca Saglikla dogacak
Ne bileyim kuzum kızların da modunu düşürdüm diye üzüldüm

Ben de öyle düşünüyordum bebeğim doğmadan önce ama uykuya çok dirençli bir bebek olduğunda her yola giriyor insan. Bebeğiniz doğunca okursunuz uyku eğitimleri yok bebek kendi kendine yatıp uyuyacak falan. Hiç doğru gelmedi bana. Ama kafaya da çok takmışım ya. Çocuk uyumayinca sonsuza dek öyle olacak gibi geliyor ama hiç gerek yokmuş bu kadar takmama. Sonsuza dek sallanacak hali yok sonuçta Uykusuz kalıp bağıra bağıra ağlayan bebekle uğraşmaktansa yeri geliyor sallıyor insan. Şimdi 1,5 yaşında ve herşey o kadar kolaylaştı ki. Ama bana o uyumama hali sonsuza kadar sürecek gibi geliyordu. Ayağımda salladığım zamanlar oldu. Hala bazen sallıyorum. Kucağımda da salladım bir dönem. Hatta bebek arabasinda balkonda bile uyuttum öyle kötü zamanları da oldu. Çoğunlukla da memede uyudu emerek uykuya geçti. Hep diyordum memeyi bırakınca bizim uykular da bozulur diye. Aksine daha kolay oldu. Bebeğe bişey dayatmak bana çok doğru gelmiyor. Zamanı gelince konuşuruz zaten beşiğe gelince de benim çevremde beşikte sallanıp uyuyan bebek pek görmedim ama belki sizinkiler öyle olur bilemiyorum. Besiğin sallanma özelliği olsa fena olmaz yine de Bir de senin attığın yatak çok güzel düşünebilirsin. Ama bence bir de portatif salonda vs. kullanabileceğin bişey daha al. Küçük beşik tarzı veya hamak düşünebilirsin. Onda zaten sallanacak bebeginin huyunu anlamış olursun

günaydın kızlarrrr yaa kızacaksınız belki ama 3 gündür bebişimin en ufak hareketini bile hissetmiyorum korkmaya başladım. Normaldir umarım yaaa
Günaydın aşko, geçenlerde bende öyle olmuştum normalde akşamları tepinirdi o gün tepinmedi, ama şimdi sen bebeğin hareketlerini daha iyi bilirsin tabi. Acaba gündüz hareket ediyorda senmi ayakta olduğun için anlamıyorsun

Normalde hep oturarak çalışıyorum zaten kuzu en az bir kaç kere hissederdim kıpırtısını. 1 gün hissetmesem sorun etmem belki ama bugün 3. gün ve hiç bişey hissetmiyorum. dünden beri çikolata vişne suyu soda, aç bile oturdum hareket etsin diye herşeyi denedim ama tık yok. Belki pozisyonundandır diyorum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama kasım gurubundan sonra korkmaya başladım. tek tesellim kanama ağrı vs olmaması ama her zaman bunlar da olmuyor galiba

Aşkım kontrolün ne zaman? Daha var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…