- 25 Şubat 2024
- 1.343
- 1.670
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #23.861
Tamam kuzu ben de gittiğimde tekrar konuşcam bakalm ne var ne yok yüzüme söylesinlerKanka ilk hamileliğimde Acıbadem bana listesini vermişti, bulursam atarım ama 24.haftada gittiğimde tekrar isteyecem, orda bebek topuk kanı bir tane aşı falan dahildi diye hatırlıyorum
Canımsın sağolYaaaa kuzum benim hayır asla öyle düşünme burda birbirimize destek oluyoruz ben senin için de evet üzüldüm yazdım hatta merak ettim seni lütfen beni yanlış anlama. Güzel şeyler olsun diye dua ediyorum inan ki hepimiz için insan ister istemez etkileniyor. Bakalım biz neler yaşayacağız diye düşünmeden edemedim işteben çok çabuk etkilenen biriyim sizlerle bir ilgisi yok canım benim lütfen yanlış anlama lütfen
Aşko onu alcaksın ama zaten anne yanı olacak. Odası için beşik meşik almak lazım yineKızlar bu yatak konusu çok başımı ağrıttı ya sanırım chicco next2me forever alıp konuyu kapatıcam
Yoksa yine kafamda uykular haram oldu şarkısı çalmaya başladı
Amin canım benim inşallahCanımsın sağolinşallah hepimiz her zaman güzel haberler alalim. Endişeler gelip gecici olsun. Sağlıkla gelsin bebislerimiz
Miniko ve benim sağlığım açısından uygun olan en doğal doğumu istiyorumYaa benim istanbuldaki doktorumda öyleydi ama ankaraya taşınınca açıkta kaldımsende mi suda düşünüyosun kuzu
Evet ya zaten çok muhabbet havasında da değildik belki sonra yine karşılaşırız
Dün çok yoğundum kızlar göz ucuyla bile okuyamadım yavaş yavaş geliyorum şimdiNerdesin kız sensepide adminde yok ortada herkesin enerji yerlerde elimden hiiiiç bişeyde gelmedi annabelica
Kız sen niye böyle diyorsun aşkolsun. Burası gebelikle ilgili konuştuğumuz dayanışma gösterdiğimiz bir yer sonuçta. Herşey olabilir bunu bilerek geliyoruz. Ayrıca senin için de kötü bişey yok ortada niye kara bulutlar gelsin üstümüze. Bebeğin büyüyecek şimdi güzel güzel tombik tombik olacak doğana kadarKızlar açıkçası moralinizi modunuzu düşürmek istemezdim kusura bakmayin hakkınızı helal edin. Bizimde bir anda yasadigimiz birseydi ve sizler de biliyordunuz detayliya gidecegimi haber bekliyordunuz diye yazdim.
sepide nin dedigi gibi şükür bir sorunumuz yok bebegimde bende gayet iyiyiz daha da iyi olacagiz.
Aslinda buraya yazarken de size de belirtmistim şikayetleriniz varsa mutlaka görünün doktora ertelemeyin ozellikle bu benim yasadigim olay gibi seylerde erken teşhis önemliymiş ve doktorum saatler bile önemli dedi. Aslinda sizleri de bilgilendirmek istedim.
Artik bende bebegimde dinlenecegiz 9 ayimizi tamamlayacagiz. Sizlerin duasi bana hep iyi geldidua istemek istedim sizlerden dün de bugün de.
Üzdüğüm olduysa affola ...
Herkes bişey der. Ama son sözü bebeğin söylerKanayan yarambeşik yatak herkes bir şarkı söylüyor bu konuda
Amin güzel teyzesi. Saglikla buyuyecek benim oğlumKız sen niye böyle diyorsun aşkolsun. Burası gebelikle ilgili konuştuğumuz dayanışma gösterdiğimiz bir yer sonuçta. Herşey olabilir bunu bilerek geliyoruz. Ayrıca senin için de kötü bişey yok ortada niye kara bulutlar gelsin üstümüze. Bebeğin büyüyecek şimdi güzel güzel tombik tombik olacak doğana kadar
Ben de öyle düşünüyordum bebeğim doğmadan önce ama uykuya çok dirençli bir bebek olduğunda her yola giriyor insan. Bebeğiniz doğunca okursunuz uyku eğitimleri yok bebek kendi kendine yatıp uyuyacak falan. Hiç doğru gelmedi bana. Ama kafaya da çok takmışım ya. Çocuk uyumayinca sonsuza dek öyle olacak gibi geliyor ama hiç gerek yokmuş bu kadar takmama. Sonsuza dek sallanacak hali yok sonuçtaYok sallanmıyo kuzu o konuda da kafam çok karışık. Bir arkadaşım 2. Bebeğini büyütüyor kesinlikle sallanmaya alıştırma başka hiç bir türlü uyutamazsın dışarda vs dedi. Bende sallanan bişey düşünüyordum. Tecrübeli anneler bu konuyu da yazarlarsa çok sevinirim
Bizimkinin bir odası yok, anlasanaAşko onu alcaksın ama zaten anne yanı olacak. Odası için beşik meşik almak lazım yine
Günaydın aşko, geçenlerde bende öyle olmuştum normalde akşamları tepinirdi o gün tepinmedi, ama şimdi sen bebeğin hareketlerini daha iyi bilirsin tabi. Acaba gündüz hareket ediyorda senmi ayakta olduğun için anlamıyorsungünaydın kızlarrrryaa kızacaksınız belki ama 3 gündür bebişimin en ufak hareketini bile hissetmiyorum korkmaya başladım. Normaldir umarım yaaa
Parti kur oy verelim başkanHerkes bişey der. Ama son sözü bebeğin söyler
Normalde hep oturarak çalışıyorum zaten kuzu en az bir kaç kere hissederdim kıpırtısını. 1 gün hissetmesem sorun etmem belki ama bugün 3. gün ve hiç bişey hissetmiyorum. dünden beri çikolata vişne suyu soda, aç bile oturdum hareket etsin diye herşeyi denedim ama tık yok. Belki pozisyonundandır diyorum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama kasım gurubundan sonra korkmaya başladım. tek tesellim kanama ağrı vs olmaması ama her zaman bunlar da olmuyor galibaGünaydın aşko, geçenlerde bende öyle olmuştum normalde akşamları tepinirdi o gün tepinmedi, ama şimdi sen bebeğin hareketlerini daha iyi bilirsin tabi. Acaba gündüz hareket ediyorda senmi ayakta olduğun için anlamıyorsun
Aşkım kontrolün ne zaman? Daha var mı?Normalde hep oturarak çalışıyorum zaten kuzu en az bir kaç kere hissederdim kıpırtısını. 1 gün hissetmesem sorun etmem belki ama bugün 3. gün ve hiç bişey hissetmiyorum. dünden beri çikolata vişne suyu soda, aç bile oturdum hareket etsin diye herşeyi denedim ama tık yok. Belki pozisyonundandır diyorum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama kasım gurubundan sonra korkmaya başladım. tek tesellim kanama ağrı vs olmaması ama her zaman bunlar da olmuyor galiba
En son öyle kalmış aklımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?