- 25 Şubat 2024
- 1.343
- 1.670
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #23.881
cumartesi günü detaylım var kuzu aynı zamanda dr.a da göstercem. o yüzden hemen telaşlanıp gitmek istemiyorumAşkım kontrolün ne zaman? Daha var mı?
Aşkım doğru seninde cumartesiydi ya unuttum, burda 3 kişi cmrtesi detaylısı, bende o gün gidecem. Zaten az kalmış, bence endişe etme, beyfendi tembel olabilir bu aracumartesi günü detaylım var kuzu aynı zamanda dr.a da göstercem. o yüzden hemen telaşlanıp gitmek istemiyorum
Babylovee uzun zaman oldu konuşmadık. Merhaba çook geçmiş olsun. Yürekten üzüldüm ama Bu yaşadığın durum için endişelenme çünküü en yakın komşum yaşadı bunu ve şuanda kızı 3 yaşındaÖyle kuzum haklısın. Doktorum üstüne basa basa söyledi zaten saatler önemli diye. Tüm programini iptal etti bizim icin. Bizde cok üzüldük doktor ihtimalleri saydikca. Ama sizlerin duasi destegi ve bizim inancimizla insallah saglikla devam edecek hamileligim. Bebegim de saglikla 9ayini doldurup gelecek kucagimiza
Ay ne bileyim bende ne denirse ona göre hareket etmeye çalışıyorumBen de öyle düşünüyordum bebeğim doğmadan önce ama uykuya çok dirençli bir bebek olduğunda her yola giriyor insan. Bebeğiniz doğunca okursunuz uyku eğitimleri yok bebek kendi kendine yatıp uyuyacak falan. Hiç doğru gelmedi bana. Ama kafaya da çok takmışım ya. Çocuk uyumayinca sonsuza dek öyle olacak gibi geliyor ama hiç gerek yokmuş bu kadar takmama. Sonsuza dek sallanacak hali yok sonuçtaUykusuz kalıp bağıra bağıra ağlayan bebekle uğraşmaktansa yeri geliyor sallıyor insan. Şimdi 1,5 yaşında ve herşey o kadar kolaylaştı ki. Ama bana o uyumama hali sonsuza kadar sürecek gibi geliyordu. Ayağımda salladığım zamanlar oldu. Hala bazen sallıyorum. Kucağımda da salladım bir dönem. Hatta bebek arabasinda balkonda bile uyuttum öyle kötü zamanları da oldu. Çoğunlukla da memede uyudu emerek uykuya geçti. Hep diyordum memeyi bırakınca bizim uykular da bozulur diye. Aksine daha kolay oldu. Bebeğe bişey dayatmak bana çok doğru gelmiyor. Zamanı gelince konuşuruz zaten beşiğe gelince de benim çevremde beşikte sallanıp uyuyan bebek pek görmedim ama belki sizinkiler öyle olur bilemiyorum. Besiğin sallanma özelliği olsa fena olmaz yine de Bir de senin attığın yatak çok güzel düşünebilirsin. Ama bence bir de portatif salonda vs. kullanabileceğin bişey daha al. Küçük beşik tarzı veya hamak düşünebilirsin. Onda zaten sallanacak bebeginin huyunu anlamış olursun
Ahahaha kanka öyle deme sizin ev onun odası istediği her yerde uyuyacakBizimkinin bir odası yok, anlasana
Kuzum bence istersen yinede önceden bir git acile ya da sağlık ocağına baksınlar ya için rahat etsincumartesi günü detaylım var kuzu aynı zamanda dr.a da göstercem. o yüzden hemen telaşlanıp gitmek istemiyorum
Topiğinize dalmışken sana da yazayımKızlar hazır konu dağıtmak derken şu beşik anne yanı mevzusuna girelim mi yaa kafam allak bullak oldubüyüyen bir yatak gördüm çok hoşuma da gitti acaba böyle bir beşik mi baksam odasına diyorum. Daha önce bir arkadaşım yazmıştı hatta bende kullanışlı olmuyormuş demiştim ama bu ek parça gerekenlerden değilmiş kolaylıkla büyüyebiliyormuş
Ayy süper canımmTopiğinize dalmışken sana da yazayımcanım ben kızıma büyüyen yatak yaptırdım daha doğmadan bu tarzdı tam da. Oda takımı yaptırmıştım 4 kapılı gardrop şifonyer vs. Gardrop da aklında olsun 4 kapılı müthiş Biliyorsun ki 6.5 yaşında şuanda ve hala orada yatıyor evimizdeyken. Bi 2 yıl daha yatıcak sonra değişim
yaa senin de mi o gün. inşallah öyledir yaaaAşkım doğru seninde cumartesiydi ya unuttum, burda 3 kişi cmrtesi detaylısı, bende o gün gidecem. Zaten az kalmış, bence endişe etme, beyfendi tembel olabilir bu ara
dimi içm içimi yiyor hep. akşam özel hastane aciline falan gitsem bakar dimiKuzum bence istersen yinede önceden bir git acile ya da sağlık ocağına baksınlar ya için rahat etsin
Benim hep gördüğüm anne babanın yatağının içinde değiştiriyorlar tek kullanımlık alt açma örtüsü sererek.Kızlar ahiret sorumla geldim yine, şimdi alt açma ünitesi veya masası lazım değil dediniz burda, gece anne yanı beşikte yatıyor diyelim, altını nerde değiştirdinizdirek yatağının içinde veya kendi yatağınızda mı. Yoksa o sırada alt açma masası devreye girmelimi beşiğin yanında
Kanka gideceğin hastanede kadın doğum var sor gitmeden mutlakayaa senin de mi o gün. inşallah öyledir yaaa
dimi içm içimi yiyor hep. akşam özel hastane aciline falan gitsem bakar dimi
Eşim şöyle kaka kokusu eşliğinde mükemmel bir gece geçirsinBenim hep gördüğüm anne babanın yatağının içinde değiştiriyorlar tek kullanımlık alt açma örtüsü sererek.
Bakar bakar kuzum için rahat etsin 3 gün diyorsun çünkü. Belkide hareket etmiştir sen farketmemişsindir ama olsun bebişini de görürsünyaa senin de mi o gün. inşallah öyledir yaaa
dimi içm içimi yiyor hep. akşam özel hastane aciline falan gitsem bakar dimi
İlk günler yatakodanda yatırırsan de ayrı bir beşik alırsınben o zamanlar hevesle sepet beşik almıştım 7 ay yatabildi kuzucum sonra odasına gectı hemen. IKEA mükemmel seçimAyy süper canımmben dolap ve şifonyeri ikeadan almayı düşünüyorum birde böyle beşik alırsam odası tamam gibi
Kanka gideceğin hastanede kadın doğum var sor gitmeden mutlaka
tamam kızlar teşekkür ederimBakar bakar kuzum için rahat etsin 3 gün diyorsun çünkü. Belkide hareket etmiştir sen farketmemişsindir ama olsun bebişini de görürsün
Ahahah heraldeeeeeEşim şöyle kaka kokusu eşliğinde mükemmel bir gece geçirsin
Buralardayım okuyup cikiyorum genelde bebek alışverişine yogunlastim bu ara bebeğim kocayı göndermeden borca sokayım öyle gitsin dedim
Neler aldın neler hemen bizi influence etBuralardayım okuyup cikiyorum genelde bebek alışverişine yogunlastim bu ara bebeğim kocayı göndermeden borca sokayım öyle gitsin dedimsizi unutmadım unutulmaz siniz emin olun
Bu benim tercihim değil ya bebeğimin keyfi öyle istedi
Canım geçen ben de bi tedirgin oldum. Sonra bi sakinleşip bir şeyler yedikten sonra sırt üstü uzandım hissettim. Ben genelde sırt üstü uzanınca daha hareketli oluyorlar. Sen de bi dene istersen. Ama sırtı sana ayak ve elleri içeri tarafa da dönmüş olabilir. Belki de o yüzden hissetmiyorsundur. Tedirgin olmaNormalde hep oturarak çalışıyorum zaten kuzu en az bir kaç kere hissederdim kıpırtısını. 1 gün hissetmesem sorun etmem belki ama bugün 3. gün ve hiç bişey hissetmiyorum. dünden beri çikolata vişne suyu soda, aç bile oturdum hareket etsin diye herşeyi denedim ama tık yok. Belki pozisyonundandır diyorum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama kasım gurubundan sonra korkmaya başladım. tek tesellim kanama ağrı vs olmaması ama her zaman bunlar da olmuyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?