Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Babylovee uzun zaman oldu konuşmadık. Merhaba çook geçmiş olsun. Yürekten üzüldüm ama Bu yaşadığın durum için endişelenme çünküü en yakın komşum yaşadı bunu ve şuanda kızı 3 yaşında sadece dr.unun dediği gibi dinleneceksin. Bu zamanda doğum sonrası koşturmadan önce kendine mükemmel bir dinlenme programı gibi düşün Bebek gibi baktır kendine çok pozitif olduğun içinn her şey daha da güzel gidecek eminim ki. Bebeğin kucağında emzirirken bu günleri hatırlaman dileğimle.

Ay ne bileyim bende ne denirse ona göre hareket etmeye çalışıyorum zaten anne yanı küçük bir beşik alacağım o muhtemelen sallanan bişey olur bu büyüyen beşiğide odasına düşündüm öyle mantıklı oluyor sanki
Bizimkinin bir odası yok, anlasana
Ahahaha kanka öyle deme sizin ev onun odası istediği her yerde uyuyacak

Topiğinize dalmışken sana da yazayım canım ben kızıma büyüyen yatak yaptırdım daha doğmadan bu tarzdı tam da. Oda takımı yaptırmıştım 4 kapılı gardrop şifonyer vs. Gardrop da aklında olsun 4 kapılı müthiş Biliyorsun ki 6.5 yaşında şuanda ve hala orada yatıyor evimizdeyken. Bi 2 yıl daha yatıcak sonra değişim

Kızlar ahiret sorumla geldim yine, şimdi alt açma ünitesi veya masası lazım değil dediniz burda, gece anne yanı beşikte yatıyor diyelim, altını nerde değiştirdiniz direk yatağının içinde veya kendi yatağınızda mı. Yoksa o sırada alt açma masası devreye girmelimi beşiğin yanında

Ayy süper canımm ben dolap ve şifonyeri ikeadan almayı düşünüyorum birde böyle beşik alırsam odası tamam gibi

Aşkım doğru seninde cumartesiydi ya unuttum, burda 3 kişi cmrtesi detaylısı, bende o gün gidecem. Zaten az kalmış, bence endişe etme, beyfendi tembel olabilir bu ara
yaa senin de mi o gün. inşallah öyledir yaaa
Kuzum bence istersen yinede önceden bir git acile ya da sağlık ocağına baksınlar ya için rahat etsin
dimi içm içimi yiyor hep. akşam özel hastane aciline falan gitsem bakar dimi

Benim hep gördüğüm anne babanın yatağının içinde değiştiriyorlar tek kullanımlık alt açma örtüsü sererek.

Ayy süper canımm ben dolap ve şifonyeri ikeadan almayı düşünüyorum birde böyle beşik alırsam odası tamam gibi
İlk günler yatakodanda yatırırsan de ayrı bir beşik alırsınben o zamanlar hevesle sepet beşik almıştım 7 ay yatabildi kuzucum sonra odasına gectı hemen. IKEA mükemmel seçim. Bu arada benden sizlere tavsiye ben kızıma desteksiz uyku eğitimi verdiğim halde bile 1.5 yaş gece uykuları cok yordu kabuslar vs. Yerde odasında o dalarken uyuyakalıyordum. Artık akıllandım hahah Şimdi 2. Bebişim 2 yıl yanımda yatıracağım anne yanı karyola ile ay ilerisini görerek sizlere bir dipnot vereyim. 2 yıl anne Bebek bağlanması acısından da çok önemli . Uzmanlar 2 yıla dek izin veriyorlar. Tabi ilk bebekte ayrılma aşaması zor olabilir fakat benim evde bir abla olacağı için muhtemelen 2. De abla sından görüp bir an önce kaçmak ister benden çok güzel telaşlarrr en güzelleri sizlerin olsun

Canım geçen ben de bi tedirgin oldum. Sonra bi sakinleşip bir şeyler yedikten sonra sırt üstü uzandım hissettim. Ben genelde sırt üstü uzanınca daha hareketli oluyorlar. Sen de bi dene istersen. Ama sırtı sana ayak ve elleri içeri tarafa da dönmüş olabilir. Belki de o yüzden hissetmiyorsundur. Tedirgin olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…