Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Canım tecrübelerin için çok teşekkür ederim hemen bunu da araştıracağım

Evet ya cesaret verelim böyle birbirimize. Gerçekten pozitif hikayeler duymak çok motive ediyor insanı
ikimizinkide maşallah güzel gecmiş belliki bakalım aralıkda herkezden detaylı dinleriz doğum hikayeleri
bizim ikinci olucağı için daha kısa ve daha kolay olur demi adminim?

Kızlar çok güldüm konuşmalarınıza ohhh beeee grubun neşesi geldi alışverişlerden, bezlerden, yataklardan konuşuyoruz doğumla ilgili bir korkum endişem yok sanıyordum ama geçen gün hastanenin doğum katını gezerken heyecanla korku arası bişey hissettim daha çok var bunlara ama insan heyecanlanıyor. Birde hamilelik gibi doğum da çok kişisel gerçekten. Umarım hepimizin doğumları su gibi geçsin bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım

Bende pax ve hemnes düşündüm kuzu beşik konusu muallak
Ben bebek eşyalarının tamamen bebekle ve anne babanın yaşam tarzıyla alakalı olarak kimine kolay gelenin kimine zor geldiğini düşünüyorum burada yazılanlardan tecrübeli annelerden yola çıkarak. Aslında yenidoğan pedinde rahatsız olmaması gerekiyor acaba neden öyle oldu? Kullananların neredeyse hepsi çok memnundu ama dediğim gibi kişiden kişiye çok değişiyor
Kızlar peki bu sancı başlar başlamaz koşuyoruz ya hastaneye, bu süreç evde olsak mı daha rahat geçer hastanedemi
İzlediğim çoğu vlogda evde sancı çekip öyle hastaneye gidiyorlar. Evde duş vs alıp rahatlayıp en son raddede artık sancılar sıklaşınca. Ama hangisi doğru bilmiyorum. Doktorlarda hemen gel demiyormuş sanırım özellikle ilk doğumsa

Kanka bende öyle duydum etrafımdan, hastanede bu süreç daha bir stresli geçiyormuş evde açılman falan daha rahat oluyormuş

Dogumhane yakınlarına pek uğramayın ya sesler bana çok ürkütücü geliyor ama içindeyken o kadar kötü gelmiyor insana inşallah pıt diye doğuruvericez hiç kötü düşünmeyelim. Yeter ki şu Aralık bir gelsin de doğum işi kolay

Kızlar peki bu sancı başlar başlamaz koşuyoruz ya hastaneye, bu süreç evde olsak mı daha rahat geçer hastanedemi
Benimki suni sanciydi kuzum 8 saat sürdü hastanedeydim tamamında. Ama doğal sancı için sancılar 5-7 dk sıklaşınca hastaneye gelin diyorlar

Benim bildiğim açılma sancıları 5 dk da bir gelen sancılarmış kızlar .Doktorlar da genelde 5 dakika da 1 e düşünce hastaneye gelinmesini söylüyor .

Benim bildiğim açılma sancıları 5 dk da bir gelen sancılarmış kızlar .Doktorlar da genelde 5 dakika da 1 e düşünce hastaneye gelinmesini söylüyor .
Kızlar bu doğum sancısı nasıl bir sancı yani regl sancısı gibi mi geliyor ilk başta nasıl anlayacağız

Bu arada kızlar bizim uzun zamandır düşündüğümüz bir isim var oğlumuz için listeye ekleyebilirsin kuzu annabelica
“Toprak” olacak bıdığımızın adı
Yaa benim çok yakın arkadaşımın oğlunun adı. Kızımdan 3 ay büyük kankası çok uslu bir bebek ve çok yakışıklı

Kızlar bu doğum sancısı nasıl bir sancı yani regl sancısı gibi mi geliyor ilk başta nasıl anlayacağız
Benim öyle olmuştu giderek artıyor sonra , beline filan vuruyor .Zaten ilk başladığında kasıklarında filan regli olacak gibi bir tuhaflık hissediyorsun canım .Bir de sancı giriyor ya bir süre devam ediyor sonra duruyor .işte diğer sancı geldiğindeki aradaki mesafeyi ölçüyorsun dk cinsinden

çok şükür hersey yolunda plesenta yerine çıkmış cinsiyet kesin kız
kızım çok şükür iyidi hareketliydi surekli agzını açıp kapatıyodu elini agzına goturuyordu
406 gr olmus
icim rahat bir sekilde ciktm haftaya ayrintili bakilicak artik nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…