- 18 Ekim 2022
- 2.085
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #24.101
Ben de böyle hayal ediyorum kendimi, daha doğrusu öngörüİlk 1 sene ben ne yaptım diye kafamı duvarlara vurup ağlıycam muhtemelen ciddiye almayınsonrasını çok güzel hayal ediyorum
Allah sonumuzu hayır etsinBen de böyle hayal ediyorum kendimi, daha doğrusu öngörü
Canım tecrübelerin için çok teşekkür ederimKuzum şöyle diyim ben birçok markayı denedim merakımdan. Hepsi nerdeyse çiş sızdırdı bizde. Erkek bebekte nasıl olur bilmiyorum. Gece çiş sizinca çok sinir bozucu oluyor. Hatta kaka da çok sızdırıyor bir çok marka. Primayla sadece deliksiz uyuyabildik açıkçası. 3-4 ay gibi gece kaka yapmayı birakiyor. Bir yasindan sonra gece çok fazla çiş yapmamaya başlıyor. Bez nerdeyse boş uyanıyor. Uyanır uyanmaz çiş yapıyor hemenben bu gece çişi azaldiktan sonra düz mavi Molfix kullanmaya başladım işimi görüyor açıkçası. Ama ilk 1 sene gündüzleri olmasa da gece yatarken Prima takmani tavsiye ediyorum. Turco denemedim ama molfixi beğeniyorum ben
ikimizinkide maşallah güzel gecmiş belliki bakalım aralıkda herkezden detaylı dinleriz doğum hikayeleriEvet ya cesaret verelim böyle birbirimize. Gerçekten pozitif hikayeler duymak çok motive ediyor insanı
Çok daha kolay olur diyorlar kuzum inşallah öyle olcak bizim deikimizinkide maşallah güzel gecmiş belliki bakalım aralıkda herkezden detaylı dinleriz doğum hikayeleri
bizim ikinci olucağı için daha kısa ve daha kolay olur demi adminim?
Kızlar peki bu sancı başlar başlamaz koşuyoruz ya hastaneye, bu süreç evde olsak mı daha rahat geçer hastanedemiÇok daha kolay olur diyorlar kuzum inşallah öyle olcak bizim de
Bende pax ve hemnes düşündüm kuzu beşik konusu muallakDolabı pax modelden yaptırmayı düşünüyorum ben debir de malm şifonyer alırım onun üzerini de alt açma ünitesi gibi kullanırım diyorum. Ama beşik şimdilik almıcam gibi bi tane hemnes divan var onu oraya koyarım sonrası allah kerim
Ben bebek eşyalarının tamamen bebekle ve anne babanın yaşam tarzıyla alakalı olarak kimine kolay gelenin kimine zor geldiğini düşünüyorum burada yazılanlardan tecrübeli annelerden yola çıkarak. Aslında yenidoğan pedinde rahatsız olmaması gerekiyor acaba neden öyle oldu? Kullananların neredeyse hepsi çok memnundu ama dediğim gibi kişiden kişiye çok değişiyorYa Doona diye delirenleri anlamıyorum kızım 7 aylık doğmadan önce babası bana sormadan gidip Doona aldı bu kadar salakça bir araba görmedim bebek içine gömülüyordu kütük gibi sabit bir şey zaten yatış olayı yok bebek uyuyorsa emniyet kemerlerinin yanlarıyla başını sabitlesen de boynu yamuk gibi duruyor. Gittim bagi aldım en genişinden kızımı ona yatırıyorum şimdi uyuyunca ne güzel yatış pozisyonunu ayarlıyorum. Doona dan nefret ettim resmen evet hafif ve bir çok İnsn kullanımı kolay diyor bu kısımlar doğru kullanımı kolay tabi bebeğinizin sürekli rahatsız görünmesi sizi rahatsız etmeyecekse .
İzlediğim çoğu vlogda evde sancı çekip öyle hastaneye gidiyorlar. Evde duş vs alıp rahatlayıp en son raddede artık sancılar sıklaşınca. Ama hangisi doğru bilmiyorum. Doktorlarda hemen gel demiyormuş sanırım özellikle ilk doğumsaKızlar peki bu sancı başlar başlamaz koşuyoruz ya hastaneye, bu süreç evde olsak mı daha rahat geçer hastanedemi
Kanka bende öyle duydum etrafımdan, hastanede bu süreç daha bir stresli geçiyormuş evde açılman falan daha rahat oluyormuşBende pax ve hemnes düşündüm kuzu beşik konusu muallak
Ben bebek eşyalarının tamamen bebekle ve anne babanın yaşam tarzıyla alakalı olarak kimine kolay gelenin kimine zor geldiğini düşünüyorum burada yazılanlardan tecrübeli annelerden yola çıkarak. Aslında yenidoğan pedinde rahatsız olmaması gerekiyor acaba neden öyle oldu? Kullananların neredeyse hepsi çok memnundu ama dediğim gibi kişiden kişiye çok değişiyor
İzlediğim çoğu vlogda evde sancı çekip öyle hastaneye gidiyorlar. Evde duş vs alıp rahatlayıp en son raddede artık sancılar sıklaşınca. Ama hangisi doğru bilmiyorum. Doktorlarda hemen gel demiyormuş sanırım özellikle ilk doğumsa
Dogumhane yakınlarına pek uğramayın ya sesler bana çok ürkütücü geliyorKızlar çok güldüm konuşmalarınızaohhh beeee grubun neşesi geldi alışverişlerden, bezlerden, yataklardan konuşuyoruz doğumla ilgili bir korkum endişem yok sanıyordum ama geçen gün hastanenin doğum katını gezerken heyecanla korku arası bişey hissettim daha çok var bunlara ama insan heyecanlanıyor. Birde hamilelik gibi doğum da çok kişisel gerçekten. Umarım hepimizin doğumları su gibi geçsin bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım
MaşallahBu arada kızlar bizim uzun zamandır düşündüğümüz bir isim var oğlumuz için listeye ekleyebilirsin kuzuannabelica
“Toprak” olacak bıdığımızın adı
Benimki suni sanciydi kuzum 8 saat sürdü hastanedeydim tamamında. Ama doğal sancı için sancılar 5-7 dk sıklaşınca hastaneye gelin diyorlarKızlar peki bu sancı başlar başlamaz koşuyoruz ya hastaneye, bu süreç evde olsak mı daha rahat geçer hastanedemi
Aşko suni sancıya nasıl dayandınBenimki suni sanciydi kuzum 8 saat sürdü hastanedeydim tamamında. Ama doğal sancı için sancılar 5-7 dk sıklaşınca hastaneye gelin diyorlar
Benim bildiğim açılma sancıları 5 dk da bir gelen sancılarmış kızlar .Doktorlar da genelde 5 dakika da 1 e düşünce hastaneye gelinmesini söylüyor .Bende pax ve hemnes düşündüm kuzu beşik konusu muallak
Ben bebek eşyalarının tamamen bebekle ve anne babanın yaşam tarzıyla alakalı olarak kimine kolay gelenin kimine zor geldiğini düşünüyorum burada yazılanlardan tecrübeli annelerden yola çıkarak. Aslında yenidoğan pedinde rahatsız olmaması gerekiyor acaba neden öyle oldu? Kullananların neredeyse hepsi çok memnundu ama dediğim gibi kişiden kişiye çok değişiyor
İzlediğim çoğu vlogda evde sancı çekip öyle hastaneye gidiyorlar. Evde duş vs alıp rahatlayıp en son raddede artık sancılar sıklaşınca. Ama hangisi doğru bilmiyorum. Doktorlarda hemen gel demiyormuş sanırım özellikle ilk doğumsa
Kızlar bu doğum sancısı nasıl bir sancı yani regl sancısı gibi mi geliyor ilk başta nasıl anlayacağızBenim bildiğim açılma sancıları 5 dk da bir gelen sancılarmış kızlar .Doktorlar da genelde 5 dakika da 1 e düşünce hastaneye gelinmesini söylüyor .
Bende merak ediyorum regl sancısı gibimi diye görümceme sordum yok ne regli onun kaç katı dediKızlar bu doğum sancısı nasıl bir sancı yani regl sancısı gibi mi geliyor ilk başta nasıl anlayacağız
Yaa benim çok yakın arkadaşımın oğlunun adı. Kızımdan 3 ay büyük kankasıBu arada kızlar bizim uzun zamandır düşündüğümüz bir isim var oğlumuz için listeye ekleyebilirsin kuzuannabelica
“Toprak” olacak bıdığımızın adı
Benim öyle olmuştu giderek artıyor sonra , beline filan vuruyor .Zaten ilk başladığında kasıklarında filan regli olacak gibi bir tuhaflık hissediyorsun canım .Bir de sancı giriyor ya bir süre devam ediyor sonra duruyor .işte diğer sancı geldiğindeki aradaki mesafeyi ölçüyorsun dk cinsindenKızlar bu doğum sancısı nasıl bir sancı yani regl sancısı gibi mi geliyor ilk başta nasıl anlayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?