Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Bende merak ediyorum regl sancısı gibimi diye görümceme sordum yok ne regli onun kaç katı dedi
Sonlara doğru evet sıklaşıyor duramayacak gibi oluyorsun ama herkesin vücudu farklı bence .Yakın zamanda arkadaşım doğum yaptı mesela sancı hiç bir şey değilmiş dedi .Bir de öyle bir şey ki bebek doğunca direk tüm ağrılar kesiliyor ben de öyle oldu .Sonra tatlı bir uyku geliyor

Kimine titreme geliyormuş mesela o bende olmamıştı

Aşko suni sancıya nasıl dayandın normalden daha sancılı oluyormuş
Ben de öyle duydum kuzum ama kolay geçti benimki bilemiyorum. Şöyle tarif edeyim. Doğal sancıda yavaş yavaş sancının hem sıklığı hem şiddeti artıyor. Ama doğurmak çok uzun sürüyor Benim son 2 saate kadar hiç bişeyim yoktu. Son iki saatte direkt şiddetli ve 5 dakikalık sancılar geldi. Jet doğum oldu. Bana uygun bişeymis suni sancı. Konuyu çok uzatmaya gerek yok

Evet ben de 9 saat suni sancı aldım ilk bebeğim de abartılacak bir şey değil bence de .Ki benim ağrı eşiğim düşüktür

Ay maşallah kıjımaaa
Benimkide ha bire ağzını açıp kapatıyor ultrasonlarda yemek yiyoruz gitmeden bence ondan

Az alıp deneyebiliyormuyuz

Kızlar bu doğum sancısı nasıl bir sancı yani regl sancısı gibi mi geliyor ilk başta nasıl anlayacağız
Benim kendi sancım gelmedi kuzum. Yani son aşamayı tarif edebilirim sadece ama o noktaya gelince zaten doğuruyor olursunuz ilk gelen sancıları bilmiyorum. Karından ziyade sırta vuruyor son sancılar. Sırt kemiklerim kırılıyor gibi gelmişti. Ama zaten bebek geliyor o noktadan sonra

Yaaa şükürler olsun işte günün en güzel haberiii

Kızlar bu doğum sancısı nasıl bir sancı yani regl sancısı gibi mi geliyor ilk başta nasıl anlayacağız

Canım doğum sancısı, farklı anlaşılıyor benim belimden gelmişti böyle sıcaklık oluyordu öne aşağıya doğru bastırıyordu açılma oluyor zaten hissediyorsun onu, çok güzel bir his aslında, her an seni ona daha çok yaklaştırıyor gibi düşün

Kuzum senin ikincisi sezaryendi dimi. Bu doğumun sezaryen olur o yüzden sanıyorum
Yok kuzum 1.si 9 saat suni sancı açılma olmadı , psikolojim de kaldırmadı pek durumumdan dolayı sezeryan istedim öyle oldu .2.bebeğim normal doğum oldu .Aralarında 11 ay vardı .Sezeryanım 2021 de eğer ssvd olursa öyle istiyorum

Aa tam tersi olmuştur diye düşünmüştüm. Çok iyi o zaman vajinal doğum yapma ihtimalin var. Hangisi hayırlıysa öyle doğuralım ya. Yeterki sağlıkla gelsin bebişler

Canım çok zor ya peki sezeryan sonrası normal doğuma nasıl izin verdi doktorlar, sezeryan kesiği yerin mi küçüktü normalde aslında olmuyor ya sezeryan sonrası

Ay maşallah kıjımaaa
Benimkide ha bire ağzını açıp kapatıyor ultrasonlarda yemek yiyoruz gitmeden bence ondan
evet baya yedim gitmeden o yuzden cok hareketliydibutun bebeklerimize maşallahhhh hep guzel haberler alalım inşallahhh
Yaaa şükürler olsun işte günün en güzel haberiii
evett cok mutluyum şükürr

Ay evet ya ben de çift istiyordum doktor ilk deneme ve yasdan dolayi tek koyalım dedi ama instada görüyorum gençler ve ilk denemede olanlara ikizleri oluyor benim de geride 6 tane var insallah çift koyarlar bundan sonra
Kız onları nasıl imha ettireceksiniz doğurun hepsini

Ay evet ya ben de çift istiyordum doktor ilk deneme ve yasdan dolayi tek koyalım dedi ama instada görüyorum gençler ve ilk denemede olanlara ikizleri oluyor benim de geride 6 tane var insallah çift koyarlar bundan sonra
Aşkım aslında rahim durumun iyiyse ısrar etseydin biraz
Benim rahim küçük, o yüzden tek koydu, çift olursa erken doğum ihtimali zaten var, küçük rahimle dahada artar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…